Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

leylakım çok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım kisti takma kafana bebişle gider o çok sevindim ya

Canım çok sevindim bu habere, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım inşallah

Amin çakmelcim inşallah

canım çok sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Amin makbuşum

leylakcığım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Sağol filizim inşallah
Sen de hoşgeldin yeniden canım

Amin kardelenim inşallahEvet kist için zamanla kaybolur diyolar,inşallah öyle olur

çok sevindim cidden kelimelerle ifade edilmez

kaçamak falan yapmadım bugün yoruldum üşüdüm amca oğlunun dügünü var ev bakmaya gittik bi kaç begendik ama bakalım hayırlısı yapılacak çok iş var eşya gelinlik ıvır zıvır dolu

evet canım avatardaki kişi bizzat benim..

ohhooo topikte hamileler artmışş, kaç gündür gelemedim..

leylakcım hayırlı olsun olsun çok sevindim.. Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin..

Yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin..
yarın için herkese bol şans..

leylakcığım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah grupta bebişler çoğaldı Allah isteyen herkese nasip etsin

bildirim karatay beslenme

rumuz: cakmel

geçen hafta: 78.2

bu hafta:78.6

kg fark:+400 gr

% fark:+0.511

spor: 1 gün 45 dk yürüyüş
sıvı: her gün 2 - 2.5 lt su
beden: 44

eşşek kafam yaaaa ...
ödül abartılınca sonuç bu kızlar, baskül'den korktuğum kadar varmış
telafi edilecek bu hafta hedef büyüdü başka yolu yok ALLAHIN İZNİYLE tabiki

herkese mutlu olacağı rakamları görmesini diliyorum, listeyi yapacak olan arkadaşa kolay gelsin

sersumcum listeyi yapacak kimse olmassa şayet: 18:00 da gelicem okuldan. gelince yayınlamak sorun olmassa ben yaparım canım

Son düzenleme:
ben listeye girecek miyim bu hafta :26:

eğer gireceksem

geçen hafta : 64.9
bu hafta :63.9
fark: 1 kg
yüzde:1.54

spor her gün 40 dk spor salonunda oraya gitmezsem 1.5 saat yürüyüş aralarda pilates

1-leylak84-24 Ocak 2014 Liste Yaptı hamişş
2-sersum-31 Ocak 2014 Liste Yaptı
3-papadiya-7 Şubat 2014 Liste Yaptı
4-sersum-14 Şubat 2014 Liste Yaptı
5-makbule07-21 Şubat 2014 Liste Yaptı
6-filiztoprak-28 Şubat 2014
7-özlemkartal-7 Mart 2014
8-ficans-14 Mart 2014
9-guleryuz2011-21 Mart 2014
10-naz8-28 Mart 2014
11-Ramaska-4 Nisan 2014
12-kardelen-11 Nisan 2014
13-cakmel-18 Nisan 2014
14-neslihansltn-25 Nisan 2014
15-fbmy8785-2 Mayıs 2014
16-bruxelles-9 Mayıs 2014
17-iğneoyası-16 Mayıs 2014

makbuşum listedesin canım..2-3 gün için seni mi kırıcam..hem gelir gelmez listemizi yaptın bunun bir ödülü olsun canım bu arada hayırdır hiç bir cevabıma dönmedin..sarelle yerim dememe mi bozuldunşaka yapıyom haaa

Son düzenleme:

tamamdır çakmelcim.:13:.aklımda..sağolasın..filiztoprak yapamazsa liste sende canım

offf off tartı offff

kesinlikle canım..ahh ahh o 38 bedene girebilmek paha biçilemez..
hahahahahaaa .. bayildim sersum alemsin vallahi

6 kilo muu anammmm kıss ikiz olsun inşallahhh..6 kilo bebişşş..kaynanaya bak beemaşşallahh
kanael cim hayırlı uğurlu olsun canım .sağlıcakla eline almayı nasip etsin Allahım ..

nazfilizcim hoşgeldin canım..nabersin

dün - 500 gr dım. ama bu gün cumayla aynıyım..:44::44: yine başladık meto yalanlarına..wc sorunu bunu tetikledi sanırım..haftaya da regl olucam ben -- yi ne zaman görücem yeniden bakalım..

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:78.5 kg
haftalık yüzde:%00
haftalık fark:00
toplam fark:500gr
beden:42
spor:2 gün 2mil leslie

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:70.300
bu hafta:69.200
fark:---1.100
toplam fark:---14,600
bu hafta spor: bol bol merdiven inip çıkmak

off yaa nöbeti teslim aldım tam oturdum kahvaltımı yapayım dedim anladım ki hazırladığım bütün yemeklerim evde kalmışşş
mecbur kantine tost söyledim..
neyse ki eşim gelecek 15 30 giibi o getirir..yine istediğim gibi olmadı..halbuki akşamdan krepimi yapmıstım..

yarın telafi ederim napalım..benim ki yine durakladı zaten..dahiliyeci tahlil istedi p.tesi onu yaptırıcam belki ilaç başlarız dedi..bu kadar inatçı bir meto o da görmemiş.. hayırlısı ne diyeyim

günaydınnnlisteyi yapabilecek misin cicimm

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…