herkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
Canım çok sevindim bu habere, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kaneelcim; tek ise kız olma ihtimali çoook yüksek, yok ikiz ise 1 kız 1 oğlan inşallah, ama tek ise 2. bebeğin erkek inşallah.
cinsiyeti erkekten gelen kromozomlar belirliyor. ikizlik ise bundan 7 göbek öncesi bile etkiliyor hayırlısıyla sağlıkla huzurla bereketle gelsin kuzucuğun inşallah.ALLAH bir avazda kurtarsın kaneelcim
ALLAH gönlüne göre versin inşallah, sağlıkla kucağına al leylakcığım, niye kilo veremediğin malummuş canım yaaasenin bebiş şimdiden başlamış yaramazlığa
sabah kalsik karatay kızlar
öğle
ciğer
karnabahar
yoğurt
nohutlu bulgurlu sarımsaklı yoğurt çorbası bunun tarifini vericem bir ara manyak bir çorba mutlaka deneyin
ben bu hafta veremedim sanırım geçen hafta sonu abartmışım sanırım eşim kilo aldın diyip duruyo baskül öcü gibi geliyo:18::18::18: hayırlısı inşallah
canım çok sevindim senin adına allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
leylakcığım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin kardelenim inşallahleylakım çok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım kisti takma kafana bebişle gider o çok sevindim ya
Amin kardelenim inşallahEvet kist için zamanla kaybolur diyolar,inşallah öyle olur
topukluyla zor oluyo yasakıncalı da:26:yürüyüş ayakkabısı olmadan yürümemeli
afiyet olsun canımmerakımı mazur gör,110 gram yoğurdu nasıl ayarlıyorsun
neslihan afiyet olsun,avatarındaki sen misin tatlım
günaydın kızlaar
kahvaltım
2 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,4 günkurusu,4 ceviz,1 bardak süt,1 yaprak kıvırcık
bildirim karatay beslenme
rumuz: cakmel
geçen hafta: 78.2
bu hafta:78.6
kg fark:+400 gr
% fark:+0.511
spor: 1 gün 45 dk yürüyüş
sıvı: her gün 2 - 2.5 lt su
beden: 44
eşşek kafam yaaaa ...
ödül abartılınca sonuç bu kızlar, baskül'den korktuğum kadar varmış
telafi edilecek bu hafta hedef büyüdü başka yolu yok ALLAHIN İZNİYLE tabiki
herkese mutlu olacağı rakamları görmesini diliyorum, listeyi yapacak olan arkadaşa kolay gelsin
sersumcum listeyi yapacak kimse olmassa şayet: 18:00 da gelicem okuldan. gelince yayınlamak sorun olmassa ben yaparım canım
kesinlikle canımevet canim koymustum ve buyukk motive oluyor insan hele o eski gomleklerin icine girdiginde bol bol oluyor ya o zevk paha bicilemez :))
hani yazmistim ya :)
hocamizin kitabi 15 , 20 tl
spor ayakkabisi : 100 - 150 tl
ipek yoldan alinanan 40 beden elbisenin icine girebilmek paha bicilemez diyee .. aynen oyle vallahi ..
ben simdi de hamilelik te de karataya devam ediyorum en sagliklisi bu .. vallahi biraz daha fazla yiyorum .. hocamiza sordum normal insan ne yiyorsa iki katini ye dedi yiyorum 3 ogun yapiyorum .. hersey iyi gidiyor ..karatay harika yahuu
hahahahahaaa .. bayildim sersum alemsin vallahi
canimm aynen dedigin gibi hayirlisi olsun .. ama tek olma ihtimali de buyuk esimin 6 kilo dogdugunu hesap edersekk .. buyuk bir bebecik de olabilir hahahaha .. diyorum kayinvalideme ne yedin ictin bu cocuk 6 kilo dogurduhahaha ne yedim bilmiyorum ama diyo karnim hep kocanda yarildi diyo .. dedim kolay mi .. vayyy anam vayyy
kanael cim hayırlı uğurlu olsun canım .sağlıcakla eline almayı nasip etsin Allahım ..
hoşgeldin aramıza..hedef kilon baş.kilon ve şuan ki kilonu yazmamışsın canım. .ondan öyle gözüküyor çizelgen..başarılar
canım pro bırakılınca sebzeyle beraber biraz + görmen normal çünki vücut kaybettiği suyun birazını geri alıyor..ama kafana takma kaçamak olmazsa 1-2 güne gider oda..
bulurum benn
kıskançlık bence canım bkı ne göre hala vermen gerek..bence 60-62 bile çok iyi gider sana..ama garanti olsun istiyorsun haklısın..
millet kilo alırsın oooo noolmuşsun sen der..gıcıklıktan..verince başarmanı hazmedemez yine oo nollmuşsun çökmüşsün derler sen aynada kendini nasıl güzel hissediyorsan o dur..takma kafana
[/QUO
teşekkür ederim canım aynen bende öle düşünüyom listeyi yaparım canım merak etme
haklısın canım bende öle düşündümsağol bebeğem canım benim
amin inşallah inşallah
dr zamanla kaybolur dedi inşallah öyle olur sersumum
sağol filizimaynen bu kadar stresten sonra çok çok iyi geldi bu haber amin canım inşallah
sen kimseyi takma filizim,kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan orda sabitlersin kilonu..bazısı kendini 40 bedende iyi hisseder bazısı 36.sen nasıl mutlu olacaksın,önemli olan o
teşekkür ederim özlemim,amin inşallah
afiyet olsun balım
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?