- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
günaydınnnlisteyi yapabilecek misin cicimm
teşekkür ederim canım aynen bende öle düşünüyom listeyi yaparım canım merak etme
haklısın canım bende öle düşündüm
:13::13:
oya gelmiyo ne zamandır..pampiş bu hafta tartılıcam demişti ramaska izinli leylak hamişş..bukaaa
herkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
çok güzelsin canım,zayıflayınca daha da güzelleşeceksinevet canım avatardaki kişi bizzat benim..
yok mu arttıran...
ben de wc den muzdaripim özlemim..olsun bee gr gr da olsa gidecek strese gerek yok
teşekkür ederim özlemim,amin inşallahafiyet olsun balım
ben tam karatay yaparsam asla wc sorunu olmuyo,bu ara bol bol sızma z.yağı ekliyorum salatalara kayınpederim 80 yaşında,yıllardır her sabah yumurtasını haşlar,yeşillik salatasının içine doğrar,bol yağ döker ve yer,sigara tiryakisi olmasına rağmen turp gibi maşallah eşimle karar verdik biz de çoğu sabah öyle yapacaz kahvaltımızı,yemesi çok zevkli,ben şekersiz nar ekşisi de döküyorum bu ara yeşilliğe fena sardım inekler gibi
sersum nöbette kolaylıklar dilerim canım
makbule dünkü kaçamağa rağmen güzel kilo vermişsin kutlarım canımlakin gözlemime göre az yiyorsun,insan doymayınca aklı çelinmeye hazır oluyo:26:
cakmel madem ödülü abarttığın için artıdasın,bu hafta da ceza ver bakalım kendinekaç gram artıdaysan onun iki katı ekstra spor mesela,ne dersin...100 gr artının cezası 10 dk spor olabilir belki... ben kendime bunun gibi ceza yöntemi uygulayacağım bundan sonra,tabii zorunluluk olmadan kaçamak yaptıysam:26:zorunlu hallerde başka planım var
kardelenim her zamanki gibi koşturmak sana kalmış canım kolay gelsin
çok güzelsin canım,zayıflayınca daha da güzelleşeceksin
ben tam karatay yaparsam asla wc sorunu olmuyo,bu ara bol bol sızma z.yağı ekliyorum salatalara kayınpederim 80 yaşında,yıllardır her sabah yumurtasını haşlar,yeşillik salatasının içine doğrar,bol yağ döker ve yer,sigara tiryakisi olmasına rağmen turp gibi maşallah eşimle karar verdik biz de çoğu sabah öyle yapacaz kahvaltımızı,yemesi çok zevkli,ben şekersiz nar ekşisi de döküyorum bu ara yeşilliğe fena sardım inekler gibi
makbule dünkü kaçamağa rağmen güzel kilo vermişsin kutlarım canımlakin gözlemime göre az yiyorsun,insan doymayınca aklı çelinmeye hazır oluyo:26:
cakmel madem ödülü abarttığın için artıdasın,bu hafta da ceza ver bakalım kendinekaç gram artıdaysan onun iki katı ekstra spor mesela,ne dersin...100 gr artının cezası 10 dk spor olabilir belki... ben kendime bunun gibi ceza yöntemi uygulayacağım bundan sonra,tabii zorunluluk olmadan kaçamak yaptıysam:26:zorunlu hallerde başka planım var
günaydın kızlar,mutlu cumalar hepimize
Bildirim:28.02.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98.4
Bu hafta:97.7
Fark:-700 gr
Fark yüzdesi:%0.711
Toplam fark:-700 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 40 ar dk yürüyüş
reglin 5. günü + geçen cumadan sonra katıldığım günde ve sonrasında yediklerimle rahat 1 kilo daha artıdayımdır o da gitmiş
eskiden bu kilodayken giysi bedenim daha büyük olurdu,46 hafif bol gelmeye başladı
filizcim liste için kolay gelsin tatlım
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76
bu hafta kilo:74.7
fark:-1300
yüzde:-%1.71
toplam fark:5.300
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek
maşallah topikde bebişler çogalmaya başladı darısı tüm isteyenlerin başına
çok sevindim cidden kelimelerle ifade edilmez
kaçamak falan yapmadım bugün yoruldum üşüdüm amca oğlunun dügünü var ev bakmaya gittik bi kaç begendik ama bakalım hayırlısı yapılacak çok iş var eşya gelinlik ıvır zıvır dolu
ohhooo topikte hamileler artmışş, kaç gündür gelemedim..
leylakcım hayırlı olsun olsun çok sevindim.. Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin..
Yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin..
yarın için herkese bol şans..
leylakcığım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah grupta bebişler çoğaldı Allah isteyen herkese nasip etsin
off yaa nöbeti teslim aldım tam oturdum kahvaltımı yapayım dedim anladım ki hazırladığım bütün yemeklerim evde kalmışşş
mecbur kantine tost söyledim..
neyse ki eşim gelecek 15 30 giibio getirir..yine istediğim gibi olmadı..halbuki akşamdan krepimi yapmıstım..
yarın telafi ederim napalım..benim ki yine durakladı zaten..dahiliyeci tahlil istedi p.tesi onu yaptırıcam belki ilaç başlarız dedi..bu kadar inatçı bir meto o da görmemiş..hayırlısı ne diyeyim
oya gelmiyo ne zamandır..pampiş bu hafta tartılıcam demişti ramaska izinli leylak hamişş..bukaaa
ayyyyyy çok ama çok sevindim leylakcım inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişiniii,demek vucut kendini korumaya almış, benimde bu bebişte öyle olmuştu hadi kendine dikkat et canım kistte bebiş büyüdükçe koybolacakkkkk
hadi hayırlısı sersumum,inşallah iyi olur[/SIZE]
]
çok güzelsin canım,zayıflayınca daha da güzelleşeceksin
öğlen yemeğim
mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
salata 1 kaşık pirinç pilavı
ahh sersum yemeğini nasıl unutursun..bugun böyle artık napalım sabır
fazla su da içemiyorum lakin wc sorun pufff..per.tuvaleti 1.katta ben -1 deyim..
inşallah canım ne çektim beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?