Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oya gelmiyo ne zamandır..pampiş bu hafta tartılıcam demişti ramaska izinli leylak hamişş..bukaaa

ayyyyyy çok ama çok sevindim leylakcım inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişiniii, demek vucut kendini korumaya almış, benimde bu bebişte öyle olmuştu hadi kendine dikkat et canım kistte bebiş büyüdükçe koybolacakkkkk

filiztoprak
b.tarihi= 07 mart 2013
b. kilo=78
g.hafta= 69.2
bu hafta= --69
fark=--0.2
haftalık yüde= --%0289
toplam fark=9
boy=1.60
karatay diyeti
spor leslie ve reglin 2. günü

evet canım avatardaki kişi bizzat benim..
çok güzelsin canım,zayıflayınca daha da güzelleşeceksin
yok mu arttıran...

ben de wc den muzdaripim özlemim..olsun bee gr gr da olsa gidecek strese gerek yok
ben tam karatay yaparsam asla wc sorunu olmuyo,bu ara bol bol sızma z.yağı ekliyorum salatalarakayınpederim 80 yaşında,yıllardır her sabah yumurtasını haşlar,yeşillik salatasının içine doğrar,bol yağ döker ve yer,sigara tiryakisi olmasına rağmen turp gibi maşallaheşimle karar verdik biz de çoğu sabah öyle yapacaz kahvaltımızı,yemesi çok zevkli,ben şekersiz nar ekşisi de döküyorumbu ara yeşilliğe fena sardım inekler gibi
teşekkür ederim özlemim,amin inşallahafiyet olsun balım

sersum nöbette kolaylıklar dilerim canım
makbule dünkü kaçamağa rağmen güzel kilo vermişsin kutlarım canımlakin gözlemime göre az yiyorsun,insan doymayınca aklı çelinmeye hazır oluyo:26:
cakmel madem ödülü abarttığın için artıdasın,bu hafta da ceza ver bakalım kendinekaç gram artıdaysan onun iki katı ekstra spor mesela,ne dersin...100 gr artının cezası 10 dk spor olabilir belki... ben kendime bunun gibi ceza yöntemi uygulayacağım bundan sonra,tabii zorunluluk olmadan kaçamak yaptıysam:26:zorunlu hallerde başka planım var
kardelenim her zamanki gibi koşturmak sana kalmış canım kolay gelsin

günaydın kızlar,mutlu cumalar hepimize
Bildirim:28.02.2014

Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98.4
Bu hafta:97.7
Fark:-700 gr
Fark yüzdesi:%0.711
Toplam fark:-700 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 40 ar dk yürüyüş
reglin 5. günü + geçen cumadan sonra katıldığım günde ve sonrasında yediklerimle rahat 1 kilo daha artıdayımdır o da gitmiş
eskiden bu kilodayken giysi bedenim daha büyük olurdu,46 hafif bol gelmeye başladı
filizcim liste için kolay gelsin tatlım

Son düzenleme:
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76
bu hafta kilo:74.7
fark:-1300
yüzde:-%1.71
toplam fark:5.300
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek

canım yeşillikli kahvaltıya ben de bayılıyorum.yeşillik candır can..ama burada tanesini 1.5 tlt ye alıncaizmirde 6 demeti 1 tel alırdım ben ahhh ahhhhh.hele zeytinyağsız yapamam..zaten şu anda yarı dukan yarı karatay karışımı bişey yapıyom..uff bakalımm..
sağol canımmm

sağol canım benim bu resim 2 sene öncesine ait işten ayrılıp eve tıkıldığım sürekli yediğim dönem inş. istediğim kiloya indiğimde resim koyacam..

hadi özlemcim --- ler başlamış hayırlı olsun, dahada çoook verirsin inşallah tabiki sağlıkla canım...
evet haklısın yapıcam artık bişeyler

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:76
bu hafta kilo:74.7
fark:-1300
yüzde:-%1.71
toplam fark:5.300
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek

maşallah maşallah ne yedin ne içtin canım ya
güzel gittimiş.... kalıcı olur inşallah.

maşallah topikde bebişler çogalmaya başladı darısı tüm isteyenlerin başına

amin kardelenim

size kolay gelsin canım

teşekkür ederim neslihancım,amin inşallah

leylakcığım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah grupta bebişler çoğaldı Allah isteyen herkese nasip etsin

amin nazcım amin

hadi hayırlısı sersumum,inşallah iyi olur

oya gelmiyo ne zamandır..pampiş bu hafta tartılıcam demişti ramaska izinli leylak hamişş..bukaaa

amin canım,inşallahevet demek ki öyleymiş ben de öyle düşünüyorum
inşallah kaybolacak canım

öğlen yemeğim

mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
salata 1 kaşık pirinç pilavı

ahh sersum yemeğini nasıl unutursun..bugun böyle artık napalım sabır

fazla su da içemiyorum lakin wc sorun pufff..per.tuvaleti 1.katta ben -1 deyim..

teşekkür ederim canım ben o kaçamağı yaptıktan sonra o kadar çok pişman oldum ki canım maalesef çıkardım onları yaptığım çok yanlış biliyorum ama ne bileyim yaa bir kilo geri gelecekti yoksa
:18::18::18::18::18::18:

afiyet olsun canım
sıkma canını,yediklerin bence gayet iyi

inşallah canım ne çektim beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…