Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar hayırlı cumalar tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak arkadaşa kolay gelsin bu hafta kilom aynı yersen sarelleyi gitmez dimi

ayy ya sersum nedir bu çektiğin gerçekten canım ya... hastane değil sana eziyetane ne yemekler uygun ne wc baksana
neyseki son ayların az kaldı inşallah. tahlillerin temiz çıksın da kilo elbet verilir

kahvaltım
fındık
kahve en sütlüsünden
tarhana
fıstık
4 kayısı

afiyet olsun canım
sıkma canını,yediklerin bence gayet iyi

mecburen canım napayım..çok da kötü değil..

öyle canım hayırlısı..sağol

sana da afiyet olsun

Selam kızlar hayırlı cumalar tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak arkadaşa kolay gelsin bu hafta kilom aynı yersen sarelleyi gitmez dimi

kıss ben diyabetik aldım hafta da 1-2 çay kaşığı yiyorum nefsim körelsin diye..normaline hiç cesaretim yokk..

Gözün Aydın canım benim .. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı kısmet etsin inşallah .. Topiciğimiz şenlendi maaşallah .. Allah evlat hasreti çeken herkeslere nasip erdin bu guzel haberi almayı inşallah .. Canım inşallah kist cok kısa bir sürede erir .. Takip de olman her zaman iyidir canım benim ❤️❤️❤️❤️❤️ Dualarım senin ile tatlım .. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canim çok mutlu oldum çok sevindim Allah'im hayirlisiyla kucağında almak nasip etsin bitanem kendine çok dikkat et bebisimiz karatayci bebek benim kizim gibi benim ilk oglumda mucize bebekti kizimda süpriz bebekte seni çok iyi anlayabiliyorum canim benim güzel anne
Topikte bebekler çoğalıyor maşallah
Bu sene bereketli sene hep böyle mutlu olun Allah olmayan herkese bebis versin Allah aratmasin:))))amin

Son düzenleme:
rumuz:GULERYUZ2011(regliyim)
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:51 KİLO
bu hafta kilo:51 KİLO
fark:00000
yüzde:0000
toplam fark:24 KİLO
beden:36
spor:HAFTANIN 6 GÜNÜ 60 DK 7.5 KM
adım:ORT. 15.000
su:2.5 LİTRE

haftaya inşallah eksilerde olmak dileğiyle öpüldünüzzzzz:))))

teşekkür ederim canım kilolar verilmiş oh oh ne güzel

ah canımya sabah telaştan bişey yazamamıştım yemeğini unutmuşsun çok sıkıntı olmuş hazır hazır evde canın sıkıldı tabi üzülme sersumcumbiraz telaştayım annemde rahatsızda telfonda bi de onla konuşuyom ara ara işte ondan burayıda ihmal etmeyeyim dedim sıkıntı olmasın tuvalet sorunu inçık inçık kız işte spor olurşaka şaka tabi zor olur

sersumcuğum kolay gelsin nöbetin inşallah sessiz sakın biter geçer .. Aksam konuştuk halbuki unutmasan iyiydiiii ama olmus bi kere yavru üne yapcan ya sabır .. Bol bol su ve yesil cay içerek yaptığın minicik kacamaklari silebilirsin tatlım .. Neyse ki esın getirecekmiş aksama kacamaksiz gelir geçer ..
vallahi benim kocis in yeni doğduğunda çekilmiş bi resmi var dersin 10 aylık koca cocuk .. Vallahi rekorlar kitabına gidermişti tombis tombis .. Bizim kıse kucuk olcak gibi hic gelmiyor inşallah ikiside tabiki canım ama bakalım bekleyip göreceğiz canım ayın 24 üne az kaldı 😍😍😍😍

tartıyı da kesin wc sorunu etkilemiştir. .. Ne olacak bizim bi metabolizmalar .. Ben kuru yemişler ile bira kolay buldum gibi bakalim inşallah böyle devam eder ya nasip 🙏🙏

kesinlikle canım..ahh ahh o 38 bedene girebilmek paha biçilemez..

6 kilo muu anammmm kıss ikiz olsun inşallahhh..6 kilo bebişşş..kaynanaya bak beemaşşallahh

nazfilizcim hoşgeldin canım..nabersin

canım sağolasın bende regl oldum canım haftaya veririz inşallah

rumuz: naz8
geçen haftaki kilo 77.2
bu haftaki kilo:77.9
fark: +700
yüzde:+ 0.906

moralim bozuk hep yerimde sayıyorum boğazımı tutamıyorum

sağol canım benim
amin canım sen de ben de sağlıkla kucağımıza alırız inşallahallah bebiş özlemi çeken,isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
inşallah eriyip gidecek kaneelim

amin güleryüzcüm sağolasın
aynen,bebeğim gerçekten bir mucize,hiç umudumuz yokken geldi bize.allaha binlerce kez şükürler olsun
evet bundan sonra bebişim için sonuna kadar karataylıyım canım,daha sağlıklı bir beslenme şekli yok çünkü
topik gerçekten şenlendi,sıradaki kim acaba

Son düzenleme:
kıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürz.yağına rağmen mi kabızlık:26:çocuklar kabızlık yaşarsa 2 kaşık içiriyorum geceden,sen de öyle denesene
sağol canım benim bu resim 2 sene öncesine ait işten ayrılıp eve tıkıldığım sürekli yediğim dönem inş. istediğim kiloya indiğimde resim koyacam..
soracaktım güncel kilonla mı bu fotoğraf diye sen söylemişsin zatenvalla koy canım,arada gaz verelim birbirimize:13:
hadi özlemcim --- ler başlamış hayırlı olsun, dahada çoook verirsin inşallah tabiki sağlıkla canım...
evet haklısın yapıcam artık bişeyler
evet canım inşallah devamı da gelirteşekkür ederim tatlım,hep beraber verelim
olsun gelseydi,yarın giderdi,çıkarmak psikolojik bir olay,alışkanlık yapma sakınbak diyetisyenine şikayet ederim seni
teşekkür ederim canım kilolar verilmiş oh oh ne güzel
sağol canım,bu hafta mehter takımının "bir ileri" hamlesini gördük,bakalım haftaya ne olacakannene çok geçmiş olsun canım:26:

teşekkürederim canım

merhaba kızlar..bugün menü yazmamışım,hemen yazayım
kahvaltım 08.30
2 yumurtalı bol yeşillikli koca kasede salata
5 günkurusu,5 ceviz,1 bardak sütlü kahve..
öğle arası 1.5 saat yürüdüm
14.30 da 1 ithal muz,1 parmak kadar dil peyniri yedim
çay demledim,içiyorum

sanırım bi ficans kaldı 3 buçukta kızmı dersane için otobüse bindiricem hemen gelince liste hazır kızlar o zamana kadar geln gelir nasıl olsa

ayyyyyy bende yazmadım menümü hemen yazayım
sabah kahvaltı yok koşuşturmaktan vaktim olmadı aklımada gelmedi
öğlen kahvaltı yaptım
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ile
zeytin peynir 1 yumurta çay ceviz
akşama belli deyil pratik bişeyler yapıcam bakalım

merhaba bende bu diyet topiğinde olmak istiyorum eğer kabul ederseniz
kısaca kendimden bahsedeyim...22 haftalık hamileyim ve doktorum tarafımdan zayıflatılmak isteniyorum :18::18: 76 ile hamile kaldım şuan 85... küsüratlı bi kilom var..28 marttaki randevumda doktorum 86nın üzerinde görürsem külahları değişcez sana ceza vercem dedi :18: 2günden beri dikkat etmeme rağmen sadece 300gr verebilmişim.. 500gr daha vereyim ki bari tam 85 olayım ve daha sonraki haftalarda da daha fazla verebileyim kiloyu diye düşünüyorum.. :44:

cnm sen hamilesin bence diyet yapmamalısın bebeğini beslemen gerek sadece abur cubur ve bol şerbetli tatlı gibi yiyeceklerden uzak dur ama normal beslen sabahları güzelce kahvaltını yap yemeğini ye meyveni ye. bolbol su iç. bebeğini sağlıklı besle

yok canım aşk olsun olur mu öyle şey gözümden kaçmıştır tatlım liste için de tşekkürler

gerçekten yemeği unuttun mu diyet mahvaluyor benim okulun etrafında yemek yenecek bir yerde yok güvenilir ya aç kalıyorum ya da kantiden tost yiyorum kantincide tostu yarım ekmeğe yapıyor

yok canım yok alışkanlık değil zaten nadir böyle krizlere giriyorum o biraz da bugün tartı günü ya ondan kaynaklandı keşke hiç kaçamak yapmamayı başarabilsek ama ahh şu boğaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…