öğlen yemeğim
mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
salata 1 kaşık pirinç pilavı
ahh sersum yemeğini nasıl unutursun..bugun böyle artık napalım sabır
fazla su da içemiyorum lakin wc sorun pufff..per.tuvaleti 1.katta ben -1 deyim..
afiyet olsun canım
sıkma canını,yediklerin bence gayet iyi
ayy ya sersum nedir bu çektiğin gerçekten canım ya... hastane değil sana eziyetane ne yemekler uygun ne wc baksana
neyseki son ayların az kaldı inşallah. tahlillerin temiz çıksın da kilo elbet verilir
kahvaltım
fındık
kahve en sütlüsünden
tarhana
fıstık
4 kayısı
Selam kızlar hayırlı cumalar tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak arkadaşa kolay gelsin bu hafta kilom aynı yersen sarelleyi gitmez dimi
herkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
herkese selam canlarımsize çok güzel bir haberim var:HAMİLEYİİİMMMMM
kendim bile inanamıyorum hala...şoktayım...bebişim bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu..allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah ve de çocuk hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
biraz önce de dr dan geldim.küçük olduğu için kese görülmedi..çarşamba falan görürüz dedi herşey yolunda giderse.bir de kistim varmış ona canım sıkıldı,nerden çıktı anlamadım.takibe aldı bakalım
bende haberler böyle kısslar,şimdi biraz uyuyayım.sabahın 5'inden beri uyanığım heyecandan uyuyamamıştım
teşekkür ederim canım kilolar verilmiş oh oh ne güzelgünaydın kızlar,mutlu cumalar hepimize
Bildirim:28.02.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98.4
Bu hafta:97.7
Fark:-700 gr
Fark yüzdesi:%0.711
Toplam fark:-700 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün 40 ar dk yürüyüş
reglin 5. günü + geçen cumadan sonra katıldığım günde ve sonrasında yediklerimle rahat 1 kilo daha artıdayımdır o da gitmiş
eskiden bu kilodayken giysi bedenim daha büyük olurdu,46 hafif bol gelmeye başladı
filizcim liste için kolay gelsin tatlım
öğlen yemeğim
mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
fazla su da içemiyorum lakin wc sorun pufff..per.tuvaleti 1.katta ben -1 deyim..
öğlen yemeğim
mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
kesinlikle canım..ahh ahh o 38 bedene girebilmek paha biçilemez..
6 kilo muu anammmm kıss ikiz olsun inşallahhh..6 kilo bebişşş..kaynanaya bak bee maşşallahh
nazfilizcim hoşgeldin canım..nabersin
off yaa nöbeti teslim aldım tam oturdum kahvaltımı yapayım dedim anladım ki hazırladığım bütün yemeklerim evde kalmışşş
mecbur kantine tost söyledim..
neyse ki eşim gelecek 15 30 giibio getirir..yine istediğim gibi olmadı..halbuki akşamdan krepimi yapmıstım..
yarın telafi ederim napalım..benim ki yine durakladı zaten..dahiliyeci tahlil istedi p.tesi onu yaptırıcam belki ilaç başlarız dedi..bu kadar inatçı bir meto o da görmemiş..hayırlısı ne diyeyim
dün - 500 gr dım. ama bu gün cumayla aynıyım..:44::44: yine başladık meto yalanlarına..wc sorunu bunu tetikledi sanırım..haftaya da regl olucam ben -- yi ne zaman görücem yeniden bakalım..
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:78.5 kg
haftalık yüzde:%00
haftalık fark:00
toplam fark:500gr
beden:42
spor:2 gün 2mil leslie
rumuz:GULERYUZ2011(regliyim)
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:51 KİLO
bu hafta kilo:51 KİLO
fark:00000
yüzde:0000
toplam fark:24 KİLO
beden:36
spor:HAFTANIN 6 GÜNÜ 60 DK 7.5 KM
adım:ORT. 15.000
su:2.5 LİTRE
haftaya inşallah eksilerde olmak dileğiyle öpüldünüzzzzz:))))
Gözün Aydın canım benim .. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı kısmet etsin inşallah .. Topiciğimiz şenlendi maaşallah .. Allah evlat hasreti çeken herkeslere nasip erdin bu guzel haberi almayı inşallah .. Canım inşallah kist cok kısa bir sürede erir .. Takip de olman her zaman iyidir canım benim ❤️❤️❤️❤️❤️ Dualarım senin ile tatlım .. ������������
Canim çok mutlu oldum çok sevindim Allah'im hayirlisiyla kucağında almak nasip etsin bitanem kendine çok dikkat et bebisimiz karatayci bebek benim kizim gibi benim ilk oglumda mucize bebekti kizimda süpriz bebekte seni çok iyi anlayabiliyorum canim benim güzel anne
Topikte bebekler çoğalıyor maşallah
Bu sene bereketli sene hep böyle mutlu olun Allah olmayan herkese bebis versin Allah aratmasin:))))amin
kıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürcanım yeşillikli kahvaltıya ben de bayılıyorum.yeşillik candır can..ama burada tanesini 1.5 tlt ye alıncaizmirde 6 demeti 1 tel alırdım ben ahhh ahhhhh.hele zeytinyağsız yapamam..zaten şu anda yarı dukan yarı karatay karışımı bişey yapıyom..uff bakalımm..
sağol canımmm
soracaktım güncel kilonla mı bu fotoğraf diye sen söylemişsin zatensağol canım benim bu resim 2 sene öncesine ait işten ayrılıp eve tıkıldığım sürekli yediğim dönem inş. istediğim kiloya indiğimde resim koyacam..
evet canım inşallah devamı da gelirhadi özlemcim --- ler başlamış hayırlı olsun, dahada çoook verirsin inşallah tabiki sağlıkla canım...
evet haklısın yapıcam artık bişeyler
olsun gelseydi,yarın giderdi,çıkarmak psikolojik bir olay,alışkanlık yapma sakınteşekkür ederim canım ben o kaçamağı yaptıktan sonra o kadar çok pişman oldum ki canım maalesef çıkardım onları yaptığım çok yanlış biliyorum ama ne bileyim yaa bir kilo geri gelecekti yoksa
:18::18::18::18::18::18:
sağol canım,bu hafta mehter takımının "bir ileri" hamlesini gördük,bakalım haftaya ne olacakteşekkür ederim canım kilolar verilmiş oh oh ne güzel
kıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürz.yağına rağmen mi kabızlık:26:çocuklar kabızlık yaşarsa 2 kaşık içiriyorum geceden,sen de öyle denesene
soracaktım güncel kilonla mı bu fotoğraf diye sen söylemişsin zatenvalla koy canım,arada gaz verelim birbirimize:13:
evet canım inşallah devamı da gelirteşekkür ederim tatlım,hep beraber verelim
olsun gelseydi,yarın giderdi,çıkarmak psikolojik bir olay,alışkanlık yapma sakınbak diyetisyenine şikayet ederim seni
sağol canım,bu hafta mehter takımının "bir ileri" hamlesini gördük,bakalım haftaya ne olacakannene çok geçmiş olsun canım:26:
merhababende bu diyet topiğinde olmak istiyorum eğer kabul ederseniz
kısaca kendimden bahsedeyim...22 haftalık hamileyim ve doktorum tarafımdan zayıflatılmak isteniyorum :18::18: 76 ile hamile kaldım şuan 85... küsüratlı bi kilom var..28 marttaki randevumda doktorum 86nın üzerinde görürsem külahları değişcez sana ceza vercem dedi :18:2günden beri dikkat etmeme rağmen sadece 300gr verebilmişim.. 500gr daha vereyim ki bari tam 85 olayım ve daha sonraki haftalarda da daha fazla verebileyim kiloyu diye düşünüyorum.. :44:
yok canım aşk olsun olur mu öyle şey gözümden kaçmıştır tatlım1-leylak84-24 Ocak 2014 Liste Yaptıhamişş
2-sersum-31 Ocak 2014 Liste Yaptı
3-papadiya-7 Şubat 2014 Liste Yaptı
4-sersum-14 Şubat 2014 Liste Yaptı
5-makbule07-21 Şubat 2014 Liste Yaptı
6-filiztoprak-28 Şubat 2014
7-özlemkartal-7 Mart 2014
8-ficans-14 Mart 2014
9-guleryuz2011-21 Mart 2014
10-naz8-28 Mart 2014
11-Ramaska-4 Nisan 2014
12-kardelen-11 Nisan 2014
13-cakmel-18 Nisan 2014
14-neslihansltn-25 Nisan 2014
15-fbmy8785-2 Mayıs 2014
16-bruxelles-9 Mayıs 2014
17-iğneoyası-16 Mayıs 2014
makbuşum listedesin canım..2-3 gün için seni mi kırıcam ..hem gelir gelmez listemizi yaptın bunun bir ödülü olsun canım bu arada hayırdır hiç bir cevabıma dönmedin..sarelle yerim dememe mi bozuldun şaka yapıyom haaa
gerçekten yemeği unuttun mu diyet mahvaluyor benim okulun etrafında yemek yenecek bir yerde yok güvenilir ya aç kalıyorum ya da kantiden tost yiyorum kantincide tostu yarım ekmeğe yapıyoröğlen yemeğim
mercimek çorbası
et döner (2 kaşık kadar)
yok canım yok alışkanlık değil zaten nadir böyle krizlere giriyorum o biraz da bugün tartı günü ya ondan kaynaklandıkıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürz.yağına rağmen mi kabızlık:26:çocuklar kabızlık yaşarsa 2 kaşık içiriyorum geceden,sen de öyle denesene
soracaktım güncel kilonla mı bu fotoğraf diye sen söylemişsin zatenvalla koy canım,arada gaz verelim birbirimize:13:
evet canım inşallah devamı da gelirteşekkür ederim tatlım,hep beraber verelim
olsun gelseydi,yarın giderdi,çıkarmak psikolojik bir olay,alışkanlık yapma sakınbak diyetisyenine şikayet ederim seni
sağol canım,bu hafta mehter takımının "bir ileri" hamlesini gördük,bakalım haftaya ne olacakannene çok geçmiş olsun canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?