- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
28.02.2014 itibarıyla listemiz
kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
Ficans ++++% 0.405:18:
cakmel+++++%0.511:18::18:
naz8++++%0.906:18::18:
++++burxelles%0.125:18::18:
sanırım ficans gemedi o da gelince ekler veren veremeyen herkezi öpüyorum cesaretli hatunlarız biz
filizcim ellerine sağlık herkesi de tebrik ediyorum bu arada28.02.2014 itibarıyla listemiz
kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
sanırım ficans gemedi o da gelince ekler veren veremeyen herkezi öpüyorum cesaretli hatunlarız biz
mesele inip çıkmakta değil canım acildeyim malum 5 dk dan fazla boş bırakamıyorum koştur koştur çişşteşekkür ederim canım kilolar verilmiş oh oh ne güzel
ah canımya sabah telaştan bişey yazamamıştım yemeğini unutmuşsun çok sıkıntı olmuş hazır hazır evde canın sıkıldı tabi üzülme sersumcumbiraz telaştayım annemde rahatsızda telfonda bi de onla konuşuyom ara ara işte ondan burayıda ihmal etmeyeyim dedim sıkıntı olmasın tuvalet sorunu inçık inçık kız işte spor olur şaka şaka tabi zor olur
dimi yaa izmir başka..ben anneme bile karamürsele yeşillik getiriyordumkıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürz.yağına rağmen mi kabızlık:26:çocuklar kabızlık yaşarsa 2 kaşık içiriyorum geceden,sen de öyle denesene
hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallahmerhababende bu diyet topiğinde olmak istiyorum eğer kabul ederseniz
kısaca kendimden bahsedeyim...22 haftalık hamileyim ve doktorum tarafımdan zayıflatılmak isteniyorum :18::18: 76 ile hamile kaldım şuan 85... küsüratlı bi kilom var..28 marttaki randevumda doktorum 86nın üzerinde görürsem külahları değişcez sana ceza vercem dedi :18:2günden beri dikkat etmeme rağmen sadece 300gr verebilmişim.. 500gr daha vereyim ki bari tam 85 olayım ve daha sonraki haftalarda da daha fazla verebileyim kiloyu diye düşünüyorum.. :44:
yok canım yaa şaka yaptımyok canım aşk olsun olur mu öyle şey gözümden kaçmıştır tatlımliste için de tşekkürler
gerçekten yemeği unuttun mu diyet mahvaluyor benim okulun etrafında yemek yenecek bir yerde yok güvenilir ya aç kalıyorum ya da kantiden tost yiyorum kantincide tostu yarım ekmeğe yapıyor:
kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
sersumcuğum hoşbuldum
nabersin demişsin iyilik diyelim iyi olalım canım. sigarayı bırakmayı başardım amma 85.5 kilo oluncaya tıkınmışım sigara açlığıyla savaşırken.20 şubattan beri karatay yapıyorum bugün 83.6 yım .işte böle bende ki durum canım
sersumcuğum kolay gelsin nöbetin inşallah sessiz sakın biter geçer .. Aksam konuştuk halbuki unutmasan iyiydiiii ama olmus bi kere yavru üne yapcan ya sabır .. Bol bol su ve yesil cay içerek yaptığın minicik kacamaklari silebilirsin tatlım .. Neyse ki esın getirecekmiş aksama kacamaksiz gelir geçer ..
vallahi benim kocis in yeni doğduğunda çekilmiş bi resmi var dersin 10 aylık koca cocuk .. Vallahi rekorlar kitabına gidermişti tombis tombis .. Bizim kıse kucuk olcak gibi hic gelmiyor inşallah ikiside tabiki canım ama bakalım bekleyip göreceğiz canım ayın 24 üne az kaldı 😍😍😍😍
tartıyı da kesin wc sorunu etkilemiştir. .. Ne olacak bizim bi metabolizmalar .. Ben kuru yemişler ile bira kolay buldum gibi bakalim inşallah böyle devam eder ya nasip 🙏🙏
kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
tamam canım sevgilerEllerine sağlık filizim, ekledim kendimi
inşallah canım annem içinde sağolasın bende haftaya iyi sonuçlar bekliyorum sebebi tartılnca hemen cumadan bi kaçamak yiyodum pazar günleride serbest yapıyodum hiç veremiyodum artık silkeleniyorum canım bugün hiç kaçamak yapmadım pazar yapıcam sadece istediğim şeylerden azda olsa yiyorum hiç deyilse aklım kalmıyo canım aslında iyi oluyo hafta içi canım hiç istemiyo cıslı şeylermesele inip çıkmakta değil canım acildeyim malum 5 dk dan fazla boş bırakamıyorum koştur koştur çişşannene de geçmiş olsun canım benim..
dimi yaa izmir başka..ben anneme bile karamürsele yeşillik getiriyordum
o da bana fazla gelir be canım..sağol..geceden kaysı ya da erik kurusu ıslatıcam bi süre
ya da hurma yerim sabahları
hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
bence vermek yerine almamayı başarsan yeter..karatay çok uygun
yok canım yaa şaka yaptımbilmemmi ben senii pronu merak ettiydim portakallıydıda benim proda meyve yok kesinlikle ilginç gelmişti
ben de sabah öyle yaptım mecburen..off offf
ellerine sağlık filizim..herkesi kutlarım..haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah
kısslar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumaynı kalan ve kilo alan arkadaşlarım da üzülmesin,haftaya verirsiniz mutlaka
valla canım onu diyetisyen vermişti metobolizmayı hızlandırsın diye salata falan da vardı da ben yemedim hatta aralarda meyve de vardı 1 kilo verdim 2 günde geri de gelmedi canımmesele inip çıkmakta değil canım acildeyim malum 5 dk dan fazla boş bırakamıyorum koştur koştur çişşannene de geçmiş olsun canım benim..
dimi yaa izmir başka..ben anneme bile karamürsele yeşillik getiriyordum
o da bana fazla gelir be canım..sağol..geceden kaysı ya da erik kurusu ıslatıcam bi süre
ya da hurma yerim sabahları
hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
bence vermek yerine almamayı başarsan yeter..karatay çok uygun
yok canım yaa şaka yaptımbilmemmi ben senii pronu merak ettiydim portakallıydıda benim proda meyve yok kesinlikle ilginç gelmişti
ben de sabah öyle yaptım mecburen..off offf
ellerine sağlık filizim..herkesi kutlarım..haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah
sersumcuğum suyunu alkali içiyomusun bol booooool yeşillik yiyomusun dvitamini b vitamini takviyesi alıyomusun diyeceğim amma sen çok iyi bi karataycısın muhakkak dikkat ediyosundur canım benim ..
ellerine sağlık canım herkesi 1 haftayı daha mücadeleyle geçirdiği için kutluyorum...
2. öğünüm
2 kase tarhana çorbası
1 porsiyon piliç
bol bol yeşil soğan cumayı bu nedenle daha da çooook seviyorum yaşasın özgürlük....
artık karatay yapmıyorum canım dukan karatay karışımı yapıyorum.bir ara metabolizmamı şaşırtmak için 6 öğü
n bile beslendim ama nafile
yeşillik bol yerim su 3 lt alıştım artık..bakalım dahiliyeci yaptıracağı teste göre ilaç verebilirim dedi..salı ya da çarşamba belli olacak..ya sabırrr
artık karatay yapmıyorum canım dukan karatay karışımı yapıyorum.bir ara metabolizmamı şaşırtmak için 6 öğü
n bile beslendim ama nafile
yeşillik bol yerim su 3 lt alıştım artık..bakalım dahiliyeci yaptıracağı teste göre ilaç verebilirim dedi..salı ya da çarşamba belli olacak..ya sabırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?