Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

28.02.2014 itibarıyla listemiz

kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
cakmel+++++%0.511:18::18:
naz8++++%0.906:18::18:
++++burxelles%0.125:18::18:
sanırım ficans gemedi o da gelince ekler veren veremeyen herkezi öpüyorum cesaretli hatunlarız biz

Selam kızlar, evde değildim yeni geldim, telden de girip bildirim yapmayı unutmuşum, hemen bildirimi yapayım

geçen hafta 73.9

bu hafta 74.2

fark +++ % 0.405

Spor haftasonu hariç 5 gün, günde 6 km yürüyüş

Regl ve kaçamaklardan artıdayım sanırım

Ellerine sağlık filizim, ekledim kendimi

kızlar canım çok kötü kremalı makarna istiyor yesemmikine :18::18:6 km yürüdüm hepsi boşa gidecek yersem :18::18::18::18:

filizcim ellerine sağlık herkesi de tebrik ediyorum bu arada
fbmy

mesele inip çıkmakta değil canım acildeyim malum 5 dk dan fazla boş bırakamıyorum koştur koştur çişşannene de geçmiş olsun canım benim..
kıss bende demetini 1 liraya alıyorum,tabii izmir gibi ege gibi olur mu ama yine de şükürz.yağına rağmen mi kabızlık:26:çocuklar kabızlık yaşarsa 2 kaşık içiriyorum geceden,sen de öyle denesene
dimi yaa izmir başka..ben anneme bile karamürsele yeşillik getiriyordum
o da bana fazla gelir be canım..sağol..geceden kaysı ya da erik kurusu ıslatıcam bi süre
ya da hurma yerim sabahları

hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
bence vermek yerine almamayı başarsan yeter..karatay çok uygun
yok canım yaa şaka yaptım bilmemmi ben seniipronu merak ettiydim portakallıydıda benim proda meyve yok kesinlikle ilginç gelmişti
ben de sabah öyle yaptım mecburen..off offf

ellerine sağlık filizim..herkesi kutlarım..haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah

akşam yimeğim
yemediklerim
mantı
karışık kızartma

yediğim

6-7 tane çiğ köfte
2 ayran
2 avuç içi kadar lavaş(en incesinden)

şiştim valla

kısslar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumaynı kalan ve kilo alan arkadaşlarım da üzülmesin,haftaya verirsiniz mutlaka

sersumcuğum hoşbuldum
nabersin demişsin iyilik diyelim iyi olalım canım. sigarayı bırakmayı başardım amma 85.5 kilo oluncaya tıkınmışım sigara açlığıyla savaşırken.20 şubattan beri karatay yapıyorum bugün 83.6 yım .işte böle bende ki durum canım

olsun canım o illetten kurtulma çok daha önemli kilolar bi şekilde nasılsa gider..çok sevindim senin adına..ben de yaz dan beri 5 kg aldım geri veremiyorum bir türlü..gene duraklamadayım..gr gr pazartesi eşim tahlil yapacak ..bakalım artık

sersumcuğum suyunu alkali içiyomusun bol booooool yeşillik yiyomusun dvitamini b vitamini takviyesi alıyomusun diyeceğim amma sen çok iyi bi karataycısın muhakkak dikkat ediyosundur canım benim ..

sağol canımcım

evet yaa akşam konuştuk daha bu sefer hazırlıklıyım dedim bide..artık bidahakine haftaya perşembe

kısss aman yandın sen... şaka bir yana sağlıklı olsun da

ah canım yaa meto meto değil beton.. o da neyse uydurdum işte

ellerine sağlık canım herkesi 1 haftayı daha mücadeleyle geçirdiği için kutluyorum...
2. öğünüm

2 kase tarhana çorbası
1 porsiyon piliç
bol bol yeşil soğan cumayı bu nedenle daha da çooook seviyorum yaşasın özgürlük....

Ellerine sağlık filizim, ekledim kendimi
tamam canım sevgiler
inşallah canım annem içinde sağolasın bende haftaya iyi sonuçlar bekliyorum sebebi tartılnca hemen cumadan bi kaçamak yiyodum pazar günleride serbest yapıyodum hiç veremiyodum artık silkeleniyorum canım bugün hiç kaçamak yapmadım pazar yapıcam sadece istediğim şeylerden azda olsa yiyorum hiç deyilse aklım kalmıyo canım aslında iyi oluyo hafta içi canım hiç istemiyo cıslı şeyler
kısslar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumaynı kalan ve kilo alan arkadaşlarım da üzülmesin,haftaya verirsiniz mutlaka

anne adyına da bak konuşurmuş ah canım ya ne çok sevindim göbüşünü bize gösterirsin artık pek severim hamişleri

valla canım onu diyetisyen vermişti metobolizmayı hızlandırsın diye salata falan da vardı da ben yemedim hatta aralarda meyve de vardı 1 kilo verdim 2 günde geri de gelmedi canım

sersumcuğum suyunu alkali içiyomusun bol booooool yeşillik yiyomusun dvitamini b vitamini takviyesi alıyomusun diyeceğim amma sen çok iyi bi karataycısın muhakkak dikkat ediyosundur canım benim ..

artık karatay yapmıyorum canım dukan karatay karışımı yapıyorum.bir ara metabolizmamı şaşırtmak için 6 öğü
n bile beslendim ama nafile

yeşillik bol yerim su 3 lt alıştım artık..bakalım dahiliyeci yaptıracağı teste göre ilaç verebilirim dedi..salı ya da çarşamba belli olacak..ya sabırrr

sağol canım sanada afiyet olsun
bende akşam yemeğimi yazmamıştım
fırında kızartma yoğurtlu
yayla çorbasından 5 kaşık malum pirinçli

ne testi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

makarnayı yemedim bu arada sebze yiyesim yok bende hem çoook seveceğim hemde hafif olan bişi yiyim diye düşünürken bi baktım kahvaltı sofrası ortaya konuvermiş üç öğün kahvaltı yesem bıkmam çok seviyorum yaa çok zevk alıyorum hele peynirler nitekim bugün üç öğün kahvaltı yedim
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 50-60 gr lor roka

ara: yok

öğlen: 1 yumurta 30 gr kadar örgü peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 5-6 zeytin

ara: 3 kuru kayısı 1 portakal

akşam: 1 yumurta bissürü çeşit peynirden 50-60 gr kadar 5-6 zeytin diyabetik reçel 3 dilim ekmek

ara: 1 portakal

anladım canım ben hala karataya devam ediyosunuz sanmıştım ..özür....hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…