aslında en iyisi o canım bir günü abartmadan serbest bırakmak..sonra senin dediğin gibi gözün kalmıyor birşeyde..tamam canım sevgiler
inşallah canım annem içinde sağolasın bende haftaya iyi sonuçlar bekliyorum sebebi tartılnca hemen cumadan bi kaçamak yiyodum pazar günleride serbest yapıyodum hiç veremiyodum artık silkeleniyorum canım bugün hiç kaçamak yapmadım pazar yapıcam sadece istediğim şeylerden azda olsa yiyorum hiç deyilse aklım kalmıyo canım aslında iyi oluyo hafta içi canım hiç istemiyo cıslı şeyler
güzelmiş canım..geri gelmemesi daha güzel..benim meto proya da alıştı şımarık..onda bile vermiyo artıkvalla canım onu diyetisyen vermişti metobolizmayı hızlandırsın diye salata falan da vardı da ben yemedim hatta aralarda meyve de vardı 1 kilo verdim 2 günde geri de gelmedi canım
makarnayı yemedim bu arada sebze yiyesim yok bende hem çoook seveceğim hemde hafif olan bişi yiyim diye düşünürken bi baktım kahvaltı sofrası ortaya konuvermiş üç öğün kahvaltı yesem bıkmam çok seviyorum yaa çok zevk alıyorum hele peynirlernitekim bugün üç öğün kahvaltı yedim
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 50-60 gr lor roka
ara: yok
öğlen: 1 yumurta 30 gr kadar örgü peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 5-6 zeytin
ara: 3 kuru kayısı 1 portakal
akşam: 1 yumurta bissürü çeşit peynirden 50-60 gr kadar 5-6 zeytin diyabetik reçel 3 dilim ekmek
ara: 1 portakal
ne testi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
belki troitlerle ilgilidir canım bi arkadaşımda hiç veremiyordu deli gibi spora ve diyete rağmen troitleri yavaş çalıştığı içinmiş ilaca başladı 1 ayda 6 kilo verdi hayırlı haberler alırsın inşallah insanın çabalayıpçabalayıp da sonucunu alamaması çok kötü yaa ben de takılmıştım 67 civarlarında bi 66.5 oluyodu bi 67 insanı sinirden çatlatıyor neyse ki şimdi normale döndüaslında en iyisi o canım bir günü abartmadan serbest bırakmak..sonra senin dediğin gibi gözün kalmıyor birşeyde..
güzelmiş canım..geri gelmemesi daha güzel..benim meto proya da alıştı şımarık..onda bile vermiyo artık
afiyet olsun..ben de bayılırım kahvaltıyaaa
insülindirenci testi canım..ben acıkmıyom yoktur dedim ama gene de bakıcam demiş dr.eşimin iş arkadaşı..konuşmuşlar benim verememe durumumu anlşatmış ondan yanee..bakıciiz bakalımm
28.02.2014 itibarıyla listemiz
kilo veren hatunlar
fbmy ------%1.71
neslihansltn------%1.564
makbule-------%1.54
özlemkartal-----%0.711
filiztoprak------%0.289
aynı kalan hatunlar
sersum
guleryuz
kardelen
kilo alan hatunlar
cakmel+++++%0.511:18::18:
naz8++++%0.906:18::18:
++++burxelles%0.125:18::18:
sanırım ficans gemedi o da gelince ekler veren veremeyen herkezi öpüyorum cesaretli hatunlarız biz
belki troitlerle ilgilidir canım bi arkadaşımda hiç veremiyordu deli gibi spora ve diyete rağmen troitleri yavaş çalıştığı içinmiş ilaca başladı 1 ayda 6 kilo verdi hayırlı haberler alırsın inşallah insanın çabalayıpçabalayıp da sonucunu alamaması çok kötü yaa ben de takılmıştım 67 civarlarında bi 66.5 oluyodu bi 67 insanı sinirden çatlatıyor neyse ki şimdi normale döndü
cnm sen hamilesin bence diyet yapmamalısın bebeğini beslemen gerek sadece abur cubur ve bol şerbetli tatlı gibi yiyeceklerden uzak dur ama normal beslen sabahları güzelce kahvaltını yap yemeğini ye meyveni ye. bolbol su iç. bebeğini sağlıklı besle
hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
bence vermek yerine almamayı başarsan yeter..karatay çok uygun
mesele de o makbuşum troidde bir problem yok..ben geçen yıl endokrine de gittim normaldi herşey..ama bu doktorun bakacağı test farklı bir formülmüş ..bakalım..aynen canım yaa insan sinir oluyor..bu hafta sıfır kaçamak spor ama gene yok gene yok..anlamadım gitti..yaa sabırr..
tatlım bence sen mutlaka bi diyetisyene git ve onun kontrolünde zayıfla hamilelere göre de diyetler veriyorlarcanım mecbur kalmasam gerçekten hiç başvurmazdım bu yola..bende preeklamsi riski ortaya çıktıkilo vermem öncelik şart.. abur cubur tatlı zaten yasaklı bende doktorum tarafımdan.ilgin için tşk ederim bu arada.
hoşbuldum tşk ederimkaratay diyetine bi bakayım sağol şu 2 ay vermeye bakıcam mecburen ondan sonrada aynı kalmaya çalışacağım artık..bakalım ne kadar başarılı olabilicem .
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım yaa
tatlım bence sen mutlaka bi diyetisyene git ve onun kontrolünde zayıfla hamilelere göre de diyetler veriyorlar
olmazsa öyle yapayım ilgin ve fikrin için tşk ederim.. sen ve arkadaşlarında umarım istediğiniz kilolara kavusursunuz
amin canım inşallahinşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım yaa
tatlım bence sen mutlaka bi diyetisyene git ve onun kontrolünde zayıfla hamilelere göre de diyetler veriyorlar
iyi geceler,bilgisayarı kapatacaktım bi bakayım dedim...ama uykum var geçmişe gidemedim..akşam menümü de ekliyim..
2 tabak yoğurtlu ıspanak
1 avuç çiğ kabuklu fıstık,4 ceviz,4 günkurusu,kaymak..
bugün kayısıyı abarttım şimdi wc den çıkamaz oldumkaçtım ben...
sağol canımcım
evet yaa akşam konuştuk daha bu sefer hazırlıklıyım dedim bide..artık bidahakine haftaya perşembe
kısss aman yandın sen...şaka bir yana sağlıklı olsun da
ah canım yaa meto meto değil beton..o da neyse uydurdum işte
insalllahh canim benim .. hersey iyi , guzel olacak .. guzel dusunelim guzel olsun ..sağol canım benim
amin canım sen de ben de sağlıkla kucağımıza alırız inşallahallah bebiş özlemi çeken,isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
inşallah eriyip gidecek kaneelim
amin güleryüzcüm sağolasın
aynen,bebeğim gerçekten bir mucize,hiç umudumuz yokken geldi bize.allaha binlerce kez şükürler olsun
evet bundan sonra bebişim için sonuna kadar karataylıyım canım,daha sağlıklı bir beslenme şekli yok çünkü
topik gerçekten şenlendi,sıradaki kim acaba
merhababende bu diyet topiğinde olmak istiyorum eğer kabul ederseniz
kısaca kendimden bahsedeyim...22 haftalık hamileyim ve doktorum tarafımdan zayıflatılmak isteniyorum :18::18: 76 ile hamile kaldım şuan 85... küsüratlı bi kilom var..28 marttaki randevumda doktorum 86nın üzerinde görürsem külahları değişcez sana ceza vercem dedi :18:2günden beri dikkat etmeme rağmen sadece 300gr verebilmişim.. 500gr daha vereyim ki bari tam 85 olayım ve daha sonraki haftalarda da daha fazla verebileyim kiloyu diye düşünüyorum.. :44:
nasıl sevımdım anlatamam...insallah hayırlısıyla kucagına alırsınn..ayyyyyy cok mutluyum senın adına
aynen sekerparem oyle vallahi .. eger bulursam kocisin o resmini paylasacagim .. koca cocuk .. gozlerim yerinden cikmisti yahu .. ..
aynen oyle tatlim insallah sagliklisi ile allah kucagimiza almayi nasip kismet eder
bu ayalar yesil cay iyi geliyor bana bol limonlu,, bizim metoslar birbirine benziyor canim hafif agiz yakar kivamda iciyorum ... hersey meto biraz hizlansizn diyeee yavruuubir de bol bol su gercekten ise yariyor ben bunu denedim ve tecrubeye sabit .. dene yavrum iyi gelecektir
insalllahh canim benim .. hersey iyi , guzel olacak .. guzel dusunelim guzel olsun ..
insalllahh canim .. aramiza hos geldin .. insallah allah hayirlisi ile evlatcigini kucagina alamyi nasip etsin ... insallah hepbirlikte guzel guzel hamileligimizi gecirip kilocuklardan kurtulacagiz .. gerci hamilelikte nasil kilo verilebilir hic bir tahminim yok tatlim .. nasil bir diyet izliyorsun ?? neler yapiyorsun ??
insalllahh canim .. aramiza hos geldin .. insallah allah hayirlisi ile evlatcigini kucagina alamyi nasip etsin ... insallah hepbirlikte guzel guzel hamileligimizi gecirip kilocuklardan kurtulacagiz .. gerci hamilelikte nasil kilo verilebilir hic bir tahminim yok tatlim .. nasil bir diyet izliyorsun ?? neler yapiyorsun ??
aynen sekerparem oyle vallahi .. eger bulursam kocisin o resmini paylasacagim .. koca cocuk .. gozlerim yerinden cikmisti yahu .. ..
aynen oyle tatlim insallah sagliklisi ile allah kucagimiza almayi nasip kismet eder
bu ayalar yesil cay iyi geliyor bana bol limonlu,, bizim metoslar birbirine benziyor canim hafif agiz yakar kivamda iciyorum ... hersey meto biraz hizlansizn diyeee yavruuubir de bol bol su gercekten ise yariyor ben bunu denedim ve tecrubeye sabit .. dene yavrum iyi gelecektir
]
aslında en iyisi o canım bir günü abartmadan serbest bırakmak..sonra senin dediğin gibi gözün kalmıyor birşeyde..
güzelmiş canım..geri gelmemesi daha güzel..benim meto proya da alıştı şımarık..onda bile vermiyo artık
afiyet olsun..ben de bayılırım kahvaltıyaaa
insülindirenci testi canım..ben acıkmıyom yoktur dedim ama gene de bakıcam demiş dr.eşimin iş arkadaşı..konuşmuşlar benim verememe durumumu anlşatmış ondan yanee..bakıciiz bakalımm
EVEET gene tutamadım boğazımı o kremalı makarnayı yedim buzdolabında bi tuhaf olmuş peynirler vardı eşim de bi su böreği yapsan da yesek dedi akşam da güya ona su böreği yapıp kendim kepekli ekmek peynir falan yiyecektim ama sıcacık börek hazırlamışsın emek etmişsin nasıl dayanayım dayanamadım eşime de dedim yarından itibaren yok börekmiş çörekmiş yok aklımı çelme benim dedim garibim zaten ne verirsem onu yer kırk yılda bişi istedi onda da başının etini yedim tabi böreği yedikten sonraki pişmanlığı anlatamam umut ediyorum yarından itibaren daha güzel olacak kızlar tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?