Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aslında en iyisi o canım bir günü abartmadan serbest bırakmak..sonra senin dediğin gibi gözün kalmıyor birşeyde..
valla canım onu diyetisyen vermişti metobolizmayı hızlandırsın diye salata falan da vardı da ben yemedim hatta aralarda meyve de vardı 1 kilo verdim 2 günde geri de gelmedi canım
güzelmiş canım..geri gelmemesi daha güzel..benim meto proya da alıştı şımarık..onda bile vermiyo artık
afiyet olsun..ben de bayılırım kahvaltıyaaa
ne testi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

insülindirenci testi canım..ben acıkmıyom yoktur dedim ama gene de bakıcam demiş dr.eşimin iş arkadaşı..konuşmuşlar benim verememe durumumu anlşatmış ondan yanee..bakıciiz bakalımm

belki troitlerle ilgilidir canım bi arkadaşımda hiç veremiyordu deli gibi spora ve diyete rağmen troitleri yavaş çalıştığı içinmiş ilaca başladı 1 ayda 6 kilo verdi hayırlı haberler alırsın inşallah insanın çabalayıpçabalayıp da sonucunu alamaması çok kötü yaa ben de takılmıştım 67 civarlarında bi 66.5 oluyodu bi 67 insanı sinirden çatlatıyor neyse ki şimdi normale döndü

başda birincimizi sonra kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık canım liste için

mesele de o makbuşum troidde bir problem yok..ben geçen yıl endokrine de gittim normaldi herşey..ama bu doktorun bakacağı test farklı bir formülmüş ..bakalım..aynen canım yaa insan sinir oluyor..bu hafta sıfır kaçamak spor ama gene yok gene yok..anlamadım gitti..yaa sabırr..

nasıl sevımdım anlatamam...insallah hayırlısıyla kucagına alırsınn..ayyyyyy cok mutluyum senın adına

canım mecbur kalmasam gerçekten hiç başvurmazdım bu yola..bende preeklamsi riski ortaya çıktı kilo vermem öncelik şart.. abur cubur tatlı zaten yasaklı bende doktorum tarafımdan.ilgin için tşk ederim bu arada.

hoşgeldin canım..sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
bence vermek yerine almamayı başarsan yeter..karatay çok uygun

hoşbuldum tşk ederim karatay diyetine bi bakayım sağol şu 2 ay vermeye bakıcam mecburen ondan sonrada aynı kalmaya çalışacağım artık..bakalım ne kadar başarılı olabilicem .

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım yaa

tatlım bence sen mutlaka bi diyetisyene git ve onun kontrolünde zayıfla hamilelere göre de diyetler veriyorlar

tatlım bence sen mutlaka bi diyetisyene git ve onun kontrolünde zayıfla hamilelere göre de diyetler veriyorlar

olmazsa öyle yapayım ilgin ve fikrin için tşk ederim.. sen ve arkadaşlarında umarım istediğiniz kilolara kavusursunuz

iyi geceler,bilgisayarı kapatacaktım bi bakayım dedim...ama uykum var geçmişe gidemedim..akşam menümü de ekliyim..
2 tabak yoğurtlu ıspanak
1 avuç çiğ kabuklu fıstık,4 ceviz,4 günkurusu,kaymak..
bugün kayısıyı abarttım şimdi wc den çıkamaz oldumkaçtım ben...

amin canım inşallah

makbuşa katılıyorum bu konuda..benim hamile arkadaşım da gitti diyetisyene

daha karpuz keseceğğdik beyaaa
iyi geceler yavru kuşşş

aynen sekerparem oyle vallahi .. eger bulursam kocisin o resmini paylasacagim .. koca cocuk .. gozlerim yerinden cikmisti yahu .. ..

aynen oyle tatlim insallah sagliklisi ile allah kucagimiza almayi nasip kismet eder

bu ayalar yesil cay iyi geliyor bana bol limonlu,, bizim metoslar birbirine benziyor canim hafif agiz yakar kivamda iciyorum ... hersey meto biraz hizlansizn diyeee yavruuu bir de bol bol su gercekten ise yariyor ben bunu denedim ve tecrubeye sabit .. dene yavrum iyi gelecektir

insalllahh canim benim .. hersey iyi , guzel olacak .. guzel dusunelim guzel olsun ..

insalllahh canim .. aramiza hos geldin .. insallah allah hayirlisi ile evlatcigini kucagina alamyi nasip etsin ... insallah hepbirlikte guzel guzel hamileligimizi gecirip kilocuklardan kurtulacagiz .. gerci hamilelikte nasil kilo verilebilir hic bir tahminim yok tatlim .. nasil bir diyet izliyorsun ?? neler yapiyorsun ??

nasıl sevımdım anlatamam...insallah hayırlısıyla kucagına alırsınn..ayyyyyy cok mutluyum senın adına

sağol canıııımmm,aminn

tşk ederim hoşbuldum sende hamilesin sanırım insallah hayırlısıyla kollarımıza alırız bebişlerimizi

hamurişi-tatlı-cips gibi abur cuburları yemiyorum...tatlı ihityacımı kuru meyvelerden incir kayısı gibi yada sütlü tatlılardan karşılıyorum..
ara öğünlerimde sabahtan kalorisi yüksek olanları tüketiyorum akşama doğruda kalorisi az olanları yiyorum..
ekmekteki kısıtlamamı öğün olarak 2 kalın dilim olarak ayarladım illaki çavdar kepekli diye bi ayrım yapmadım ben şuan tam buğday ekmeği yiyorum mesela
günde 2.5-3 litre su içiyorum zaten , çay ve kahveyi yasakladım kendime.. turşuyu yasakladım ödem yapıo bende.
dün akşam 8den sonra hiçbişi yemedim ve acıkmadım bundan sonrada bu metodu uygulayacağım.. sabah tartıldığımda 84.8 idim :) akşam 8den sonra bişiler atıştırmak kesinlikle kiloyu tetikliyor diye düşündüm..

sulu yemekler , fırın yada ızgara et-kofte-balık yapmaya başladım.. kızartmayıda yani kendime yasakladım.
spor olarakta leslie yapıyorum -yeni başladım daha doğrusu- bugün 3 mille açılışı yaptım
yani aslında diyet olarak dediğim gibi yediklerimi bir miktar kıstım okadar + spor yapmaya basladım bide.. kızım için bi problem olmaz diye düşünüyorum çünkü 22 haftalık bebek değil 24 haftalığa uyumlu gidiyoruz boyu,kilosu masallahı var

mesela kahvaltıda yediklerim;
2 fincan ıhlamur
2 kalın dilim ekmek
2 parmağın kadar kaşar peyniri
5 zeytin
2 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı çemen (ekmeğin üzerine sürmüştüm)
2 haşlama yumurta (ilerde bire indircem kendime söz veriyorum )

öğlen yiyeceklerim ..
1 kase mantarlı tavuk (sulu yemek)
1 su bardağı yoğurt
1 domates,1 satalatık 1 havuctan salata
2 dilim ekmek
a
akşama fırına balığım var onu yiycem

benim diyetim bu işte aslında diyetle ilgisi yok farkettimde olsun hmurişi olmadığından ben diyet kategorisine aldım napıyım.

paylaş kıs..

amiin canım

evet canım metolar inatçı benim gibi benziyor haklısın..yeşil çay da aliim barii

nöbet çıkışı eşim geldi kahvaltıya gittik az kaçamaklı ..

nöbetim iyi geçti çok şükür..perşembeye yine var sonra 28 marta kadar rahatım..

az sonra uzanıcam biraz..gece 5 saat kadar uyudum ama uyur uyanık olunca hiç dinlenemedim..sonra gelirim..öpüldünüzz..

hayırlı haberlerini bekliyoz canım

kahvaltı
çok az peynir zeytin yani pek kahvaltı yapamadım sayılır bu aralar canım bişey istemiyo
öğlen
artan fırında sebze kızartması vardı onu yedim 1 kase yoğurt
1 fincan neskafe
akşama
fırında tavuk ve pilav
muhtarım sarfoşum yok bu aralar kötü bişey olmamıştır umarım ayrıldımı topikten:44:

EVEET gene tutamadım boğazımı o kremalı makarnayı yedim buzdolabında bi tuhaf olmuş peynirler vardı eşim de bi su böreği yapsan da yesek dedi akşam da güya ona su böreği yapıp kendim kepekli ekmek peynir falan yiyecektim ama sıcacık börek hazırlamışsın emek etmişsin nasıl dayanayım dayanamadım eşime de dedim yarından itibaren yok börekmiş çörekmiş yok aklımı çelme benim dedim garibim zaten ne verirsem onu yer kırk yılda bişi istedi onda da başının etini yedim tabi böreği yedikten sonraki pişmanlığı anlatamam umut ediyorum yarından itibaren daha güzel olacak kızlar tam gaz devam

ah makbuşum hiç sorma insanın aklını çeliyolar bu kocişler bende artık sıkıyorum kendimi kaçamak yok pazar günleri kendime izin veriyom pazar kahvaltısı falan ama çokta kaçamak yapmıyom sıcacık börek kız karşıdanda bakılmazya olsun telafi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…