- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
ah makbuşum hiç sorma insanın aklını çeliyolar bu kocişler bende artık sıkıyorum kendimi kaçamak yok pazar günleri kendime izin veriyom pazar kahvaltısı falan ama çokta kaçamak yapmıyom sıcacık börek kız karşıdanda bakılmazya olsun telafi edersin
kızlar canım çok kötü kremalı makarna istiyor yesemmikine :18::18:6 km yürüdüm hepsi boşa gidecek yersem :18::18::18::18:
amin canım darısı hepimize
canım 45 çok az değil mi:26:senin fotoğraflarını da gördüm bence böyle bile çok çok iyi görünüyosun..ama yine de sen bilirsin tabi
ooo pasta yiyeceklere şimdiden afiyet olsun o zaman....sen yemezsin kesin
ah bu kocişler.ahhh..EVEET gene tutamadım boğazımı o kremalı makarnayı yedim buzdolabında bi tuhaf olmuş peynirler vardı eşim de bi su böreği yapsan da yesek dedi akşam da güya ona su böreği yapıp kendim kepekli ekmek peynir falan yiyecektim ama sıcacık börek hazırlamışsın emek etmişsin nasıl dayanayım dayanamadım eşime de dedim yarından itibaren yok börekmiş çörekmiş yok aklımı çelme benim dedim garibim zaten ne verirsem onu yer kırk yılda bişi istedi onda da başının etini yedim tabi böreği yedikten sonraki pişmanlığı anlatamam umut ediyorum yarından itibaren daha güzel olacak kızlar tam gaz devam
owww hamarat hatun neler neler yapmışın öyle ellerine sağlık...İyi akşamlar kızlar...filizcim liste için eline sağlık çok güzel olmuş canım....
Bugün kahvaltıdan sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım, firinda pirasa,poğaça, ıspanaklı pasta,kuru fasulye ve tavuk suyuna çorba yaptım., ortalığı toparlayip arkadaslarla tiyatroya gittik,,,
kahvaltı 10.00
Omlet,Menemen, zeytin,peynir,ceviz
tiyatroda çok ısrar üüzerine 1 parça çikolata, sonrasında kahve içerken 2 çatal pasta,,,,,, evde 4 dilim fırın pirasa,1 avuç ceviz,, şimdi de çay ve bugünün saraylisi....
sabah kahvaltım 11:30 bitti
2 lop yumurta
az dere ve tere
10 zeytin karısık
tuzsuz lor
2 dilim peynir kalın
2 kupa cay
spor yapıldı15.600 adım atıldı :119:
16:00-17:00
60 dk
600 kalori
7.6 km
hız 7.5
aksam yemegim 17:45 bitti
fırında mantar tavuk sote kasarlı
5-6 bulgurlu lahana sarması
su 2 litre
cay kahve soda ayran 1.5 litre
kesinlikle bosa gidecek ama yemismiydin
ah bu kocişler.ahhh..neyse canım olan olmuşş telafi edersin merak etme..
owww hamarat hatun neler neler yapmışın öyle ellerine sağlık...
fırın pırasayı nasıl yapıyosun canım..
tiyatro ne güzell
2 çataldan bişey olmaz cicim
afiyet olsun kuzumm
ayrıca
nöbet çıkışı yemekti çamaşırdı derken anca 5 te uyuyabildim saat 9 a kadar uyumuşum..
2. öğünüm
kurufasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık
çayın yanında 2 avuç kabak çekirdeği
dün değil ama bugün öğlen yedim canım akşam da su böreği yedim üstelik üstüne nasılsa yedim diye çikolata yedim ne yaptığımı bende bilmiyorum sanki bir ben var benden içeriyani yürüyüş değil bir hafta gitti boşa
evet insan ençok ona üzülüyor zaten canım yaa yapıyoruz kaçamağı sonra sıfır elde var sıfırahh canım ahh naptım ben böyle diyorum ama iş işten geçti yaa gitti bir haftalık emek boşa yalan oldutek hedefim + çıkmamak bu hafta bakalım bundan sonraki günlerde sıfır kaçamk ve düzenli sporla gider
iyi geceler olsun canım...neyse kızlar ben yatar herkese iyi geceler bu yediklerimden sonra anca şişerim herhalde uykuda leptin hak getire
güzel menü canım afiyet olsun
benimde hedefim bu inşallah canım bu hafta ++ çıkmayayım da önümüzdeki mart ayı sonunda inşallah hedefim 61.9 da olsa 61 görmek bakalım bundan sonra sadece buna oddaklanacağımneyse canım olan olmus benim hic olmadı oldu kendimi kaybettigimzamanlar ama pes etme yola devam bence yarın yeni bir gün kacamaksız bi hafta olsun senın icin söz ver kendine ve bu haftayı tekrar kurtarırsın spor yap ki kalmasın toksinler ve seker alımı alındıgın da vücuda 3 gün yag yakımını engellıyor sonra sporla bunu daha aza indirebilirsin
telafi etmeye çalışacağım artık yapacak bişi yok başka ha di byeevet insan ençok ona üzülüyor zaten canım yaa yapıyoruz kaçamağı sonra sıfır elde var sıfır..neyse daha fazla üzme kendini bu hafta telafi edersin
iyi geceler olsun canım...
valla her zaman yapamıyorum,ya üşeniyorum ya halsiz oluyorumowww hamarat hatun neler neler yapmışın öyle ellerine sağlık...
fırın pırasayı nasıl yapıyosun canım..
tiyatro ne güzell
2 çataldan bişey olmaz cicim
valla her zaman yapamıyorum,ya üşeniyorum ya halsiz oluyorumbirkaç gündür enerjim yerine geldi canım pırasaları ince ince doğradım,2 havuç rendeledim,yağda soteledim sonra soğumaya bıraktım,3 yumurta,1 kase lor,az kayatuzu,1 paket kabartma tozu ve önceden ıslatıp şişirdiğim 1 çay bardağı ince bulguru içine döküp karıştırdım,üstüne susam atıp fırına verdim,çok lezzetli olmuştu,acıkmış olduğum için de çok yedim evet 2 çatal,
ama aslında hiç canım çekmemişti,arkadaşlar sağolsun hepsi zayıf rahatça yiyolar,bana da ısrar ediyolar:26:aslında yemem de yıllardır diyet yapıp sonuç alamayınca inandırıcılığım kalmıyor,imalı konuşuyolar hiç yemezsem
telafi etmeye çalışacağım artık yapacak bişi yok başka ha di bye
günaydııın ve ben bu sabah tam 1 kilo 700 gr fazla uyandıım ben anlamıyorum eşimde benimle aynı miktarda aynı şeyleri yedi yani bi tabak keremalı makarnayla 3 dilim börek de 1 kilo 700 gr olur mu ya üstelik eşimin kilosunda 100 gr bile değişiklik yok bu nasıl bünyedir yaaabidaha yemiycem
bende çıkamadım tuvalete şimdi yürüyüşe gidiyorum bugün canım çıkana kadar yürümeyi planlıyorum bakalım ödemdir inşallah :18::18::18:yoksa ben bu kiloyu tam üç haftada verdim yaamakbuşş canım aynı durumdayız canım..ben de 1 kg fazlayım bu sabah ama wc ye de çıkamadım..ödem bence canım..bozmayalım moralimizi..
bu sabah bir diyetisyeni dinledik eşimle..insanlar çok hızlı sonuçlar bekliyor diyetten ama vücut hızlı tepki vermiyor dedi..aksine 1 hafta verirken 1 hafta hiiç vermez nası lparanız azalınca siz tasarruflu olursunuz vücutta öyle dedi..üzülmeyelimm gerçi bunlar bildiğimiz şeyler ama gene de bir uzmandan arada duymak iyi geliyor..sabır sabır canım..gidecek başka yolu yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?