Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hiç sorma canım hiç sorma artık yarına bakıcaz bişiler ayça kayanın ertesi gün diyeti diye bişi buldum yarın onu yapacağım günlerde falan çok kaçırdıysanız telafi etmek için diyor benimkini telafi eder mi bilmem tabi ama

ERTESİ GÜN DİYETİ
sabah: maydonozlu omlet iki yumurtadan
bolca yeşillik çay

öğlen: 2 dilim ekmek
5-6 yk sebze 1 bardak ayran

ara: 1 kase yoğurt 1 greyfurt 5-6 badem 1 çay kaşığı kahve

akşam: 1 ızgara balık
1 kase salata

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar...filizcim liste için eline sağlık çok güzel olmuş canım....
Bugün kahvaltıdan sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım, firinda pirasa,poğaça, ıspanaklı pasta,kuru fasulye ve tavuk suyuna çorba yaptım., ortalığı toparlayip arkadaslarla tiyatroya gittik,,,
kahvaltı 10.00
Omlet,Menemen, zeytin,peynir,ceviz

tiyatroda çok ısrar üüzerine 1 parça çikolata, sonrasında kahve içerken 2 çatal pasta,,,,,, evde 4 dilim fırın pirasa,1 avuç ceviz,, şimdi de çay ve bugünün saraylisi....

sabah kahvaltım 11:30 bitti
2 lop yumurta
az dere ve tere
10 zeytin karısık
tuzsuz lor
2 dilim peynir kalın
2 kupa cay

spor yapıldı 15.600 adım atıldı:119:
16:00-17:00
60 dk
600 kalori
7.6 km
hız 7.5

aksam yemegim 17:45 bitti
fırında mantar tavuk sote kasarlı
5-6 bulgurlu lahana sarması

su 2 litre
cay kahve soda ayran 1.5 litre

tesekkürler canım yorumun icin hayırlısı bakalım yaglar bi gitsin belki 47-48 takılırkalırım bakalım zaman ne gösterecek sen nasılsın bulantılar filan var mı cok mutlu oldum valla haıyırlısı ıle ıyı gecer su 9 ay

ah bu kocişler.ahhh..neyse canım olan olmuşş telafi edersin merak etme..
owww hamarat hatun neler neler yapmışın öyle ellerine sağlık...

fırın pırasayı nasıl yapıyosun canım..

tiyatro ne güzell

2 çataldan bişey olmaz cicim

afiyet olsun kuzumm

ayrıca

kesinlikle bosa gidecek ama yemismiydin

dün değil ama bugün öğlen yedim canım akşam da su böreği yedim üstelik üstüne nasılsa yedim diye çikolata yedim ne yaptığımı bende bilmiyorum sanki bir ben var benden içeri yani yürüyüş değil bir hafta gitti boşa

ahh canım ahh naptım ben böyle diyorum ama iş işten geçti yaa gitti bir haftalık emek boşa yalan oldu tek hedefim + çıkmamak bu hafta bakalım bundan sonraki günlerde sıfır kaçamk ve düzenli sporla gider

nöbet çıkışı yemekti çamaşırdı derken anca 5 te uyuyabildim saat 9 a kadar uyumuşum..

2. öğünüm

kurufasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık

çayın yanında 2 avuç kabak çekirdeği

neyse kızlar ben yatar herkese iyi geceler bu yediklerimden sonra anca şişerim herhalde uykuda leptin hak getire

güzel menü canım afiyet olsun

neyse canım olan olmus benim hic olmadı oldu kendimi kaybettigim zamanlar ama pes etme yola devam bence yarın yeni bir gün kacamaksız bi hafta olsun senın icin söz ver kendine ve bu haftayı tekrar kurtarırsın spor yap ki kalmasın toksinler ve seker alımı alındıgın da vücuda 3 gün yag yakımını engellıyor sonra sporla bunu daha aza indirebilirsin

evet insan ençok ona üzülüyor zaten canım yaa yapıyoruz kaçamağı sonra sıfır elde var sıfır..neyse daha fazla üzme kendini bu hafta telafi edersin
neyse kızlar ben yatar herkese iyi geceler bu yediklerimden sonra anca şişerim herhalde uykuda leptin hak getire
iyi geceler olsun canım...
güzel menü canım afiyet olsun

benimde hedefim bu inşallah canım bu hafta ++ çıkmayayım da önümüzdeki mart ayı sonunda inşallah hedefim 61.9 da olsa 61 görmek bakalım bundan sonra sadece buna oddaklanacağım

evet insan ençok ona üzülüyor zaten canım yaa yapıyoruz kaçamağı sonra sıfır elde var sıfır..neyse daha fazla üzme kendini bu hafta telafi edersin

iyi geceler olsun canım...

telafi etmeye çalışacağım artık yapacak bişi yok başka ha di bye

owww hamarat hatun neler neler yapmışın öyle ellerine sağlık...
fırın pırasayı nasıl yapıyosun canım..
tiyatro ne güzell
2 çataldan bişey olmaz cicim
valla her zaman yapamıyorum,ya üşeniyorum ya halsiz oluyorumbirkaç gündür enerjim yerine geldicanım pırasaları ince ince doğradım,2 havuç rendeledim,yağda soteledim sonra soğumaya bıraktım,3 yumurta,1 kase lor,az kayatuzu,1 paket kabartma tozu ve önceden ıslatıp şişirdiğim 1 çay bardağı ince bulguru içine döküp karıştırdım,üstüne susam atıp fırına verdim,çok lezzetli olmuştu,acıkmış olduğum için de çok yedimevet 2 çatal,
ama aslında hiç canım çekmemişti,arkadaşlar sağolsun hepsi zayıf rahatça yiyolar,bana da ısrar ediyolar:26:aslında yemem de yıllardır diyet yapıp sonuç alamayınca inandırıcılığım kalmıyor,imalı konuşuyolar hiç yemezsem

aa kolaymış canım ben de yapayım sağol..

uff o dert hepimiz de var..geçen yıl 8-9 kilo verip gittim bazılarıı aaa aynısın ki demez mii..vur kafalarına...millet öyle düşünüyor tabii hep diyet hep diyet işe de yaramıyor diye düşünüyorlar..en iyisi çaktırmamak..

günaydııın ve ben bu sabah tam 1 kilo 700 gr fazla uyandıım ben anlamıyorum eşimde benimle aynı miktarda aynı şeyleri yedi yani bi tabak keremalı makarnayla 3 dilim börek de 1 kilo 700 gr olur mu ya üstelik eşimin kilosunda 100 gr bile değişiklik yok bu nasıl bünyedir yaaa bidaha yemiycem

makbuşş canım aynı durumdayız canım..ben de 1 kg fazlayım bu sabah ama wc ye de çıkamadım..ödem bence canım..bozmayalım moralimizi..

bu sabah bir diyetisyeni dinledik eşimle..insanlar çok hızlı sonuçlar bekliyor diyetten ama vücut hızlı tepki vermiyor dedi..aksine 1 hafta verirken 1 hafta hiiç vermez nası lparanız azalınca siz tasarruflu olursunuz vücutta öyle dedi..üzülmeyelimm gerçi bunlar bildiğimiz şeyler ama gene de bir uzmandan arada duymak iyi geliyor..sabır sabır canım..gidecek başka yolu yok..

bende çıkamadım tuvalete şimdi yürüyüşe gidiyorum bugün canım çıkana kadar yürümeyi planlıyorum bakalım ödemdir inşallah :18::18::18:yoksa ben bu kiloyu tam üç haftada verdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…