Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende çıkamadım tuvalete şimdi yürüyüşe gidiyorum bugün canım çıkana kadar yürümeyi planlıyorum bakalım ödemdir inşallah :18::18::18:yoksa ben bu kiloyu tam üç haftada verdim yaa

wc nin etkisi çok canım..hadi spor iyidir..ben de akşama yürüyecem..

güzeller herkeşler sosyalleşmede zaar..

sabah

kavurmalı yumurta
söğüş salata maydanoz
peynir
domates soslu biber kavurması

kızım kursta..eşimle beraber evi sildik süpürdük..şimdi de kahve keyfi yapıyozz

kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen orda sabitlersin güleryüzcüm
yok canım daha bulantı,inşallah olmazinşallah canım

afiyet olsun sersumum
bizde de temizliği eşim yaptıben gösterdim o yaptı,ne rahatmış yahubundan sonra hep ben yapıcam dedi,yap dedim bende,bu zamanları iyi kullanmak gerek dimi ama:86::86:

Son düzenleme:
afiyet olsun sersumum
bizde de temizliği eşim yaptıben gösterdim o yaptı,ne rahatmış yahubundan sonra hep ben yapıcam dedi,yap dedim bende,bu zamanları iyi kullanmak gerek dimi ama:86::86:

sağol balımm

tabii kıss kullan valla..benim ki de elektrik süpürgesiyle kavga ede ede yapıyor valla ..ama Allah razı olsun kocişlerimizden ..ben de sildim toz aldım..

wc nin etkisi çok canım..hadi spor iyidir..ben de akşama yürüyecem..
yürüdüm geldi yemek yedim yemekte kabak var 200 gr kabak 2 bardak da ayranla öğle yemeğini yedim akşam için de buzluktan tavuk çıkardım fırında pişireceğim inşallah yarına biraz yoluna girer bakalım belki akşam yemeğinden sonra da yürürüz
sağol balımm

tabii kıss kullan valla..benim ki de elektrik süpürgesiyle kavga ede ede yapıyor valla ..ama Allah razı olsun kocişlerimizden ..ben de sildim toz aldım..
benim eşim de balkonu temizliyor evde soba yakınca külleri balkonda biriktirmiştik ev 5. kat asansör yok canı çıktı valla kül taşımaktan 5 kat valla allah razı olsun kendi başıma yapmam mümkün değildi valla

bravo canım..ellerine sağlık..ben karar veremedim daha yemeğe..bakalım

valla öyle kocişlerden Allah razı olsun..

sabah benim de makbuş gibi moralim bozulmuştu gene kiloma..geçmişe bir bakayım dedim..geçen yıl bu zamanlar şuanki kilomdan 500 gr eksikmişim ve ben yaza 73 kg ile girmiştim..73 kg ye inen 69 a da iner sersum dedim ve gaza geldim gene..hadi hayırlısı..kısaca kendi geçmişimle yarışıcam bu sefer bakalım..

tabi iner niye inmesin ki canım hep birlikte zayıflayacağız hepimiz hedef kilolarımıza ulaşacağız

demekki neyymişşş 10 mayıstan önce 75 i görmeliymişizz....evet sersum kendiyle yarışmaya başlıyor..

Son düzenleme:
sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek 1 kk keçi peyniri 1 yumurta 1 turp yarım domates

ara: 1.5 saat yürüyüş

öğlen: 200 gr kabak yemeği 2 bardak ayran

ara: 1 kuru incir 5-6 badem 20 gr kuru üzüm 20 gr sarı leblebi yarım greyfurt (biraz fazla oldu ama akşam ara öğün yapmadım )

akşam: 100 gr et yiyeceğim henüz ne olur bilmiyorum tavuk but ya da köfte olur

ara: 1 bardak yağsız sütle kahve

bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım kaç kilo tek istediğim bugün gördüğümün en azından çoğunun ödem olması ve kilo veremesem de perşembe günü 63.9 la uyanmak evet bu hafta aldığımı vermeye çalışacağım maalesef :18 kadar kötüyüm ki çok pişmanım bugün de sağa sola saldırıyorum ama yapacak bişi yok maalesef telafi etmenin yollarını bulmam gerek bu da düzenli kaçamaksız diyetle ve sporla olacak
akşam da eğer alışverişe gitmezsek leslie 5 mil düşünüyorum her gün dışarda yürüyemiyoruz maalesef ama en azından evde akşamlara işiler ekleyebilirim belki bundan sonra kaçamak yaparken bugün yaşadığım duygular aklıma gelir

tarifi
çift taraflı tavayla
çok ince olmayan bir krep yaptım(2 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta aldığı kadar süt)
fırın tepsisine aldım
üzerine domates salçalı sos sürdüm
istediğim malzemeyi ekledim
200 derecede 10 dk pişirdim sonuç harika

bizimkiler bol karbonhidratlı pizzasını yedi ben de bunu..

2013 Yılı kilo cetvelim

8mart 77.9kg
22mart 77.6kg
29 mart 76.5kg
5 nisan 77.7kg
12 nisan 76.7 kg
19 nisan 77.1 kg regl
26 nisan 76.2 kg
3 mayıs 76.5 kg
10 mayıs 75.6 kg önemlii...
17 mayıs 76.3 kg regl
24 mayıs 76 kg
31 mayıs 76 kg
7 haziran 76.5 kg regl
14 haziran 75.6 kg
21 haziran 75 kg
28 haziran 75.5 kg
5 temmuz 74.4 kg
12 temmuz 74.7 kg
19 temuz 74.5 kg
26 temmuz 73.5 kg

2 ağustos 73.2 kg

30 ağustos 76 kg
6 eylül 76.1 kg
13 eylül 76.7 regl
20 eylül 76.2 kg
27 eylül 76.4 kg
4 ekim 75.5 kg
11 ekim 76.1 kg
25 ekim 76.8 kg
1 kasım 77.1 kg regl
8 kasım 77.3 kg
22 kasım 76.5 kg
29 kasım 77.9 kg
6 aralık 77.2 kg
13 aralık 77.6 kg
20 aralık 76.8 kg
27 aralık 78.5 kg (((

2014 yılı
3 ocak 2014 78.5 kg
10 ocak 77.3 kg
17 ocak 77.8 kg
24 ocak 78.5 kg
31 ocak 78 kg
7 şubat 78.5 kg
14 şubat 79.1 kg
21 şubat 78.5 kg
28.şubat 78.5 kg

kimseler yok yaaa..:26::26::26::26:
kendim çalıp kendim oynuyorum

3 km yürüyüş yapıldı

eline saglik canim vallahi super istah acici gorunuyor .. cok yaratici harika .. kesinlikle deneyeegim ..

spor icin bravo

canim cizelgeyi problem etme .. sennn yapacaksin ben sana inaniyorumm.. bu yaza 70 olarak gireceksin kalan son 3 ayda fazla olan fazlaliklar gideceklerrr !!

sağol balımm

allah razi olsun kocislerden .. vallahi .. pazar pazar bana gorev yazmislar .. allahim yarabbim sabah 5 de kalktim .. zombi gibi .. saat 15.30 da isten ciktim .. o ka yorgunum o ka yorgunum ki .. kocisim heryeri silmis supurmus .. duzeltmis .. maasallah yarinda yine aksam goreim var sonra iki gun yine erken erken .. :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…