tadı da süperdi canım.
eline saglik canim vallahi super istah acici gorunuyor .. cok yaratici harika .. kesinlikle deneyeegim ..
spor icin bravo
canim cizelgeyi problem etme .. sennn yapacaksin ben sana inaniyorumm.. bu yaza 70 olarak gireceksin kalan son 3 ayda fazla olan fazlaliklar gideceklerrr !!
allah razi olsun kocislerden .. vallahi .. pazar pazar bana gorev yazmislar .. allahim yarabbim sabah 5 de kalktim .. zombi gibi .. saat 15.30 da isten ciktim .. o ka yorgunum o ka yorgunum ki .. kocisim heryeri silmis supurmus .. duzeltmis .. maasallahyarinda yine aksam goreim var sonra iki gun yine erken erken .. :18::18::18:
3 km yürüyüş yapıldı
katılıyorumeline saglik canim vallahi super istah acici gorunuyor .. cok yaratici harika .. kesinlikle deneyeegim ..
spor icin bravo
canim cizelgeyi problem etme .. sennn yapacaksin ben sana inaniyorumm.. bu yaza 70 olarak gireceksin kalan son 3 ayda fazla olan fazlaliklar gideceklerrr !!
sağol balımm
tabii kıss kullan valla..benim ki de elektrik süpürgesiyle kavga ede ede yapıyor valla . .ama Allah razı olsun kocişlerimizden ..ben de sildim toz aldım..
sabah benim de makbuş gibi moralim bozulmuştu gene kiloma..geçmişe bir bakayım dedim..geçen yıl bu zamanlar şuanki kilomdan 500 gr eksikmişim ve ben yaza 73 kg ile girmiştim.. 73 kg ye inen 69 a da iner sersum dedim ve gaza geldim gene. .hadi hayırlısı..kısaca kendi geçmişimle yarışıcam bu sefer bakalım..
demekki neyymişşş 10 mayıstan önce 75 i görmeliymişizz....evet sersum kendiyle yarışmaya başlıyor..
Eki Görüntüle 1004491
Eki Görüntüle 1004492
Eki Görüntüle 1004494
Eki Görüntüle 1004496
tarifi
çift taraflı tavayla
çok ince olmayan bir krep yaptım(2 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta aldığı kadar süt)
fırın tepsisine aldım
üzerine domates salçalı sos sürdüm
istediğim malzemeyi ekledim
200 derecede 10 dk pişirdim sonuç harika
bizimkiler bol karbonhidratlı pizzasını yediben de bunu..
3 km yürüyüş yapıldı
allah razi olsun kocislerden .. vallahi .. pazar pazar bana gorev yazmislar .. allahim yarabbim sabah 5 de kalktim .. zombi gibi .. saat 15.30 da isten ciktim .. o ka yorgunum o ka yorgunum ki .. kocisim heryeri silmis supurmus .. duzeltmis .. maasallahyarinda yine aksam goreim var sonra iki gun yine erken erken .. :18::18::18:
eferim onavalla razı olsun canım,her işi yaptı sağolsun
daha önce yapan yine yapar sersumumönümüzdeki 3 ayda sen bunu başaracaksın ben inanıyorum sana
çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık
kaydettim bende,deniycem birgün inşallah
]
günaydın kızlarkk tarihinde topiği ben açıyorum herhalde ilk kez
eferim ona
yapıcam inşallah canım..istemek başarmanın yarısıdır değil mi
sağol tatlımdene kıss nefis oluyoo
bugün öğlenciyim...
sabah
kavurmalı omlet
süzme yoğurt
peynir
çay çayy..
güzel bir hafta olsun hanımlar benim boğaz ağrısı var bu sabah umarım hastalanmam yaa :18::18:
günaydın sersum, kız en sonuda 75 gördün helal sana çok sevindim, hadi baakem bından sonrası daha kolay olcek inş.
kaç gündür menü yazmıyorum yazayım, 2 gün önceden kalan yer elması yemeği vardı, kimse yemeyince sabah kahvaltısı olrAK yedim, bu hafta sırf sebze yemeği planlıyorumöğleden sonra çocukları kontrole götürceğiz gelirim yine
sabah
1 tabak z. yağlı yer elması
yoğurt kaymağı
1 portakal,
ne bakalım canım nolcak hafta içinde verirsinhiç sorma canım hiç sorma artık yarına bakıcaz bişiler ayça kayanın ertesi gün diyeti diye bişi buldum yarın onu yapacağım günlerde falan çok kaçırdıysanız telafi etmek için diyor benimkini telafi eder mi bilmem tabi ama
ERTESİ GÜN DİYETİ
sabah: maydonozlu omlet iki yumurtadan
bolca yeşillik çay
öğlen: 2 dilim ekmek
5-6 yk sebze 1 bardak ayran
ara: 1 kase yoğurt 1 greyfurt 5-6 badem 1 çay kaşığı kahve
akşam: 1 ızgara balık
1 kase salata
afiyet olsun canım canımızı sıkmayalım telafi edersin ne çok iş yapmışsın kızİyi akşamlar kızlar...filizcim liste için eline sağlık çok güzel olmuş canım....
Bugün kahvaltıdan sonra saatlerce mutfaktan çıkamadım, firinda pirasa,poğaça, ıspanaklı pasta,kuru fasulye ve tavuk suyuna çorba yaptım., ortalığı toparlayip arkadaslarla tiyatroya gittik,,,
kahvaltı 10.00
Omlet,Menemen, zeytin,peynir,ceviz
tiyatroda çok ısrar üüzerine 1 parça çikolata, sonrasında kahve içerken 2 çatal pasta,,,,,, evde 4 dilim fırın pirasa,1 avuç ceviz,, şimdi de çay ve bugünün saraylisi....
sabah 08:30 iki tane yumurta.
saat 14.00: bir tabak pırasa yemeği
ve şimdi de çay..
bu arada tartımın ayağı kırıldı bakalım cumaya kadar ne yapıcam..:18::18::18:
kızlar bugün baya bi koşturdum leslie gerek kalmadı
sabah dip köşe ev temizledim baya bi batıyo yaaa pazar günü çok dağılıyo ev toplama daha bi vakit alıyo
sonra kızım geldi okuldan kuaföre gittik sonunda bundada bi hayır varmış kızlar geçen hafta gidecektim meğerse dükkanı taşımış kuaförüm neyse dip boya yaptırdım kaş bıyık hallettim kızımında saçının uçlarından aldırdık fön çekildi sonra bi yağmur bardaktan boşalır gibi buranın yağmuru böle zaten bi andada kesilir sonunda eve geldik saat 4 gibi tost yaptım evdekilere bende bütün günü yazayım
sabah
zeytin peynir 1 yumurta
fındık ceviz yeşilçay
öğlen
gittiğimiz yerde anca onu bulduk
1 porsiyon etlipide ayran kuaförde 2 bardak çay
akşam
1 tabak karabuğday üzerine yoğurt tarçın
birazdanda çay
sağol canımne bakalım canım nolcak hafta içinde verirsin
afiyet olsun canım canımızı sıkmayalım telafi edersin ne çok iş yapmışsın kız
ben de senin pizzaya bittim vallaaa kolaymış canım ben de yapayım sağol..
uff o dert hepimiz de var..geçen yıl 8-9 kilo verip gittim bazılarıı aaa aynısın ki demez mii..vur kafalarına...millet öyle düşünüyor tabii hep diyet hep diyet işe de yaramıyor diye düşünüyorla r..en iyisi çaktırmamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?