ben de senin pizzaya bittim vallaeline sağlık canım böyle kişilere en iyi cevap zayıflamak ve korumayı başarmak,sonra da gayet bakımlı ve şık dolaşmak kız o kilo çizelgesini nerden bulup çıkardın benimkini yapsam ağlar valla ağlar
senin gözlerin dolduysa ben zırıl zırıl ağlayayım o vakıtvalla süper oldu özlemim tavsiye ederim..yulaf kepeği olduğu için kaçamak da değil..
evet onlara cevabımız böyle olcak şekerim..er ya da geç...
kıss dün canıma tak etti bi geçmişe bakayım dedim çıktı valla..ahh ahhh 73 ü gördüğüm günleri gördümm gözlerim dolduu
sağolasın canım valla okulda zor yaa ses de gitti daha da arttı başka da bişi yok sadece boğaz ağrısıgünaydın canımm..aman diyyim dikkat et..ıhlamur adaçayı falan iç..artmasın..
gene görürsün inşallah canımcanım geçen yıl gördüm..hatta 73 ü gördüm....bu yıl da olacak inşallah...
afiyet olsun canım
umarım veririm yaa çok üzülcem yoksane bakalım canım nolcak hafta içinde verirsin
afiyet olsun canım canımızı sıkmayalım telafi edersin ne çok iş yapmışsın kız
afiyet olsun canım olsun o kadar lahmacun sayılır etli pidekızlar bugün baya bi koşturdum leslie gerek kalmadı
sabah dip köşe ev temizledim baya bi batıyo yaaa pazar günü çok dağılıyo ev toplama daha bi vakit alıyo
sonra kızım geldi okuldan kuaföre gittik sonunda bundada bi hayır varmış kızlar geçen hafta gidecektim meğerse dükkanı taşımış kuaförüm neyse dip boya yaptırdım kaş bıyık hallettim kızımında saçının uçlarından aldırdık fön çekildi sonra bi yağmur bardaktan boşalır gibi buranın yağmuru böle zaten bi andada kesilir sonunda eve geldik saat 4 gibi tost yaptım evdekilere bende bütün günü yazayım
sabah
zeytin peynir 1 yumurta
fındık ceviz yeşilçay
öğlen
gittiğimiz yerde anca onu bulduk
1 porsiyon etlipide ayran kuaförde 2 bardak çay
akşam
1 tabak karabuğday üzerine yoğurt tarçın
birazdanda çay
afiyet olsun canım bende bayılıyorum kahvaltıya bu hafta üç öğün kahvaltıhastane çok yoğundu bugün canımız çıktı
öğlen
mercimek çorba
fırında karnıbahar
cacık
akşam
menemen
yoğurt
söğüş salata
peynir zeytin
işten geç gelince menemen ve kahvaltı kurtarıcı vallahi
senin gözlerin dolduysa ben zırıl zırıl ağlayayım o vakıtcanım çıkmam lazım sizin gibi ev temizleyen koca yok bende herşey bana bakıyo koltukta sızmazsam gelirim yine
sağolasın canım valla okulda zor yaa ses de gitti daha da arttı başka da bişi yok sadece boğaz ağrısı
gene görürsün inşallah canım
afiyet olsun canım bende bayılıyorum kahvaltıya bu hafta üç öğün kahvaltı
kızlar bugün baya bi koşturdum leslie gerek kalmadı
sabah dip köşe ev temizledim baya bi batıyo yaaa pazar günü çok dağılıyo ev toplama daha bi vakit alıyo
sonra kızım geldi okuldan kuaföre gittik sonunda bundada bi hayır varmış kızlar geçen hafta gidecektim meğerse dükkanı taşımış kuaförüm neyse dip boya yaptırdım kaş bıyık hallettim kızımında saçının uçlarından aldırdık fön çekildi sonra bi yağmur bardaktan boşalır gibi buranın yağmuru böle zaten bi andada kesilir sonunda eve geldik saat 4 gibi tost yaptım evdekilere bende bütün günü yazayım
sabah
zeytin peynir 1 yumurta
fındık ceviz yeşilçay
öğlen
gittiğimiz yerde anca onu bulduk
1 porsiyon etlipide ayran kuaförde 2 bardak çay
akşam
1 tabak karabuğday üzerine yoğurt tarçın
birazdanda çay
hastane çok yoğundu bugün canımız çıktı
öğlen
mercimek çorba
fırında karnıbahar
cacık
akşam
menemen
yoğurt
söğüş salata
peynir zeytin
işten geç gelince menemen ve kahvaltı kurtarıcı vallahi
iyi akşamlar kızlar..geçmişe yarım yamalak baktım,işyerinde giremedim netebir arkadaşın tayini çıktı,işleri bana kaldı,sanırım bir süre baya yoğun olacağım ama hergün topiğe girmeye çalışacağım ve günde 40 dk yürümeye
dünkü menümü yazacaktım unutmuşum bilekaçamak yoktu ama iki öğün yapıp 16 da dükkanı kapattım,gece acıkınca kalan kefiri içtim,kefir ağır geliyor bana:26:spor yapamadım ütü yaptım
bugünkü menüm de şöyle
kahvaltım 08.00
2 yumurtalı yeşillik salatası
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir,az lor
2 günkurusu
ara 14.00 de 1 ince belli bardak çiğ badem
akşam 18.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 dilim pırasa fırın
1 ceviz
dükkan kapandıbugün 40 dk yürürdüm biraz evle ilgilenip yemek yapıcam şimdi,sonra çay keyfi görüşürüz
sersumcum evet bende 67 kilolu halimi görünce ağlayasım geliyor ama zor değil hep beraber başarıcaz inşallah.
bende 2 gündür misafir vardı yatılı tabiki, ne zaman kaçamak yok desem ertesi gün bişr şey çıkıyor alınan karar marar kalmıyor ya ,millet yerken olmuyor işte...
6:
ah kıyamam sanaaa...kolay gelsin
tamam canım..öptüm..
sağol canımallah kolaylık versin özlemim,afiyet olsun
valla dün aklıma geldinbende 2 gündür misafir vardı yatılı tabiki, ne zaman kaçamak yok desem ertesi gün bişr şey çıkıyor alınan karar marar kalmıyor ya ,millet yerken olmuyor işte...
teşekkür ederim canım geçer inşallahev temizlendi,yemekler yapıldı,özlem bugün rahat
sağol canımhamilelik takvimin çok güzel,her görüşte duygulanıyorum canım
valla dün aklıma geldinmoralini bozma canım,kaldığımız yerden devam ediyoruz kaçamağı çok abartmayalım yeter
makbuleciim geçmiş olsun canım,benim kafa çok meşgul olunca okuduğumun bazıları aklımda kalmıyor
ev temizlendi,yemekler yapıldı,özlem bugün rahat
valla dün aklıma geldinmoralini bozma canım,kaldığımız yerden devam ediyoruz kaçamağı çok abartmayalım yeter
Sabah kahvaltim 09:45 bitti
Kök sebzelerim havucum turpbum maydonozun
2 yumurtam
Peynirlerim ve zeytinlerim 2 kupa cayim ve simdide Türk kahve zamani:)))
spor 60 dk600 kalorı 7.5 km hız 7.5 nabız 72 15:00-16:00
17.500adım atıldı bugun
aksam yemeğim 17:30 bitti
karısık salata
(marul yeşil soğan havuç kırmızı lahana limon zeytin peynir keten tohumu zeytinyağı)
teşekkür ederim canım geçer inşallah
amaç sağlıklı beslenme olunca gerisi de gelecek canımsağolasın özlemcim ya... ben 2 hafta önce 77 yi bile görmüştüm dün şok oldum 79 u görünce eşşek kafam ya
geldiği gibi gitmiyo bu kilolar o kadar da abartmadım ama, şeker işte vücuda girince olan oluyor
ama silkelendim ,gaza geldim, yolumu da çizdiminşallah 11 nisan hedefime ulaşıcam.
birde kızlar bende tansiyon düşüklüğü başladı, zihin bulanıklığı,baş dönmesi, bayılacakmış gibi fenalıklar falan geliyor ya, geçer inşallah tuzlu ayrana dadandım mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?