Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

durum daha da kötüye giderse dr ye gidicem inşallah düzelirim:18::18::18:

özlemcim ve başkanım geçmiş olsun birinizin beli diğerinizin başı yedikleriniz şifa olsun kızlar...

okuldan yeni geldim

biraz piliç ve 1 kupa ayranla akşam yemeği mevzusunu halletmiş oldum

ayrıca 45 dk 5 km yürüyüş yapıldı kızlar...

birde kişisel gelişim okuyanlara '' Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer'' kitabını tavsiye ediyorum

sabah: 1 kk hatay peyniri roka maydanoz domates salatalık 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta

öğlen: 1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık 1 havuç 7-8 badem 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

akşam: 1 yumurta beyazı 1 kk peynir roka maydonoz domates salatalık 5-6 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 bardak sütlü kahve 1 kepekli galeta 1 portakal

ne yemişim bee spor yine yok maalesef iyileşince daha çok yaparım inşallah

sana da afiyet olsun canım..sağol

yediğim 2 kaşık sufleyi kendime dert ettim veee yağmurda 3 km yürüdüm..erimiştir sanırım..

önce montla yürüyordum sonra yağmur hızlanınca eve gelip yağmurluğumu aldım ..yürüyüş bitince sucuk gibi olmuştu yağmurluk..neyse içime geçmemiş..
ne azimliyim bee bravo bana

eyvahhh tartı çok önemliii

güle güle kullan canım yeni saçlarını

evet yaa biz de c.tesi süpürüyoruz pazar batıyor..
sağol canım rutin dip boyası işte biraz saçlarım uzasın bişeye benzicek

yazdıklarım biraz karışmış eeee anlayın gari yediklerime gelince
sabah 1 yumurta,peynir,zeytin,dereotu fındık ceviz yeşilçay
öğlen tavuk kanat 1 dilim t b ekmeği çay fındık ceviz
akşam karatayın kaçamak böreğinden yaptım 1 porsiyon yedim şalgam suyu
bugün leslie yapacaktım hayel oldu çok ters oluyo işim çıkıyo kalıyo ama yürüyüş yaptım acil alış verş işleri baya yürüdüm gelince leslie yapacaktım üstüne ama çok halsiz kaldım yapamadım eşimde erken geldiği için 5 buçukta geliyo şekerim yemek falan anca yapıyom işte böle

e yürümüşün canım bayaa..yorulmuşsundur..
afiyet olsun

bencede emin olmadığın yere yaptırma canım ah bi uzasa yapmadığım şey kalmadı ama faydasını görüyom

aynen canım elletmiycem..zaten gölge olduğu için çok da kötü durmuyor..

geçmiş olsun canım bel ağrısı kötü

çok geçmiş olsun canıminşallah geçer biran önce

harikasın

sağol canımhamilelik takvimin çok güzel,her görüşte duygulanıyorum canım

sağol canıminan bende her gördüğümde duygulanıyorum ve hala inanamıyorum...

Son düzenleme:

ooo başkanım sen kafanda halletmişsin bu işi ,tamamdır sersumcum, kilolar korksun gayrı

makbulecim ,canım sağolasın geçer inşallah

kahvaltım
1 kase kabuklu fındık ve fıstık
2 omlet
dünden kalan avuç içi kadar piliç
biraz beyaz lahana yine marul niyetine çıtır çıtır ohhh
1 kupa sütlü Türk kahvesi

kızlar Gounella'nın ''mutluluğu arayan adam '' adlı kişisel gelişim romanı da çok nefis bu adamı lise de evladı olanlar okursa gayet faydalı olur

tarih sevenlerde kurgusuz yani roman havası olmadan belgelere dayalı Mustafa Müftüoğlunun '' Yalan Söyleyen Tarih Utansın'' adlı serisi tarihimize ışık tutuyor ama sadeleştirilmiş olana bakın; çünkü eski Türkçe İle yazılmış çocuklarımız sıkılabilir

tarihi roman tarzında sevenler de kesinlikle İskender Pala diyorum ONU okurken ne olur bu kitap bitmesin diye dua ediyor insan....

tasavvuf da ise Sinan Yağmur romanları gerçekten güzel paylaşmak istedim hanımlar...

Son düzenleme:
özlemim rahat et artık..oh ellerine sağlık
sağol canım
durum daha da kötüye giderse dr ye gidicem inşallah düzelirim:18::18::18:
özlemcim ve başkanım geçmiş olsun birinizin beli diğerinizin başı yedikleriniz şifa olsun kızlar...
sağol canım
maşallah,insanın vicdanı ve bedeni rahatlıyo dimi
afiyet olsun canım bi koşturmaca sende allah sağlık versinde gerisi kolay
sağol canım,tabii ki önce sağlık,iş güç yapılır bi şekilde

kızlar kahvemi içiyorum şimdi,nefis bir kahvaltının ardından kahve ve çay harika gidiyocakmel günaydın canım,nasıl oldun..

Son düzenleme:
2 yıldır kitap okuyamadımdaha doğrusu internete dadanalı kitapları bıraktım,üzülüyorum bu duruma:26:"mutlu olmak isteyen adam"kitabı var bende,İskender Pala'nın da birkaç kitabını okudum,diğerlerini bilmiyorum,evde okunmayı bekleyen tonla kitap var,şu iş mevzuları düzene girsin en azından akşamları kitap okuyacağım mutlaka

yeni saçlarını güle güle kullan canım
afiyet olsun

afiyet olsun kuzum

allah kolaylık versin özlemim,afiyet olsun

Leylak ve Kaneel hamilelik takvimlerini görünce çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bebekler olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat birer hamilelik geçirin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…