durum daha da kötüye giderse dr ye gidicem inşallah düzelirim:18::18::18:
özlemcim ve başkanım geçmiş olsun birinizin beli diğerinizin başı yedikleriniz şifa olsun kızlar...
okuldan yeni geldim
biraz piliç ve 1 kupa ayranla akşam yemeği mevzusunu halletmiş oldum
ayrıca 45 dk 5 km yürüyüş yapıldı kızlar...
birde kişisel gelişim okuyanlara '' Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer'' kitabını tavsiye ediyorum
sağol canım rutin dip boyası işte biraz saçlarım uzasın bişeye benzicekeyvahhh tartı çok önemliii
güle güle kullan canım yeni saçlarını
evet yaa biz de c.tesi süpürüyoruz pazar batıyor..
iyi akşamlar kızlar..geçmişe yarım yamalak baktım,işyerinde giremedim netebir arkadaşın tayini çıktı,işleri bana kaldı,sanırım bir süre baya yoğun olacağım ama hergün topiğe girmeye çalışacağım ve günde 40 dk yürümeye
dünkü menümü yazacaktım unutmuşum bilekaçamak yoktu ama iki öğün yapıp 16 da dükkanı kapattım,gece acıkınca kalan kefiri içtim,kefir ağır geliyor bana:26:spor yapamadım ütü yaptım
bugünkü menüm de şöyle
kahvaltım 08.00
2 yumurtalı yeşillik salatası
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir,az lor
2 günkurusu
ara 14.00 de 1 ince belli bardak çiğ badem
akşam 18.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 dilim pırasa fırın
1 ceviz
dükkan kapandıbugün 40 dk yürürdüm biraz evle ilgilenip yemek yapıcam şimdi,sonra çay keyfi görüşürüz [/QUOTE
afiyet olsun canım bi koşturmaca sende allah sağlık versinde gerisi kolay
geçmiş olsun makbuşcum bende severim kahvaltıyı hemde hafifisağolasın canım valla okulda zor yaa ses de gitti daha da arttı başka da bişi yok sadece boğaz ağrısı
gene görürsün inşallah canım
umarım veririm yaa çok üzülcem yoksa
afiyet olsun canım olsun o kadar lahmacun sayılır etli pide
afiyet olsun canım bende bayılıyorum kahvaltıya bu hafta üç öğün kahvaltı
yeni saçlarını güle güle kullan canım
afiyet olsun
afiyet olsun kuzum
allah kolaylık versin özlemim,afiyet olsun
sağol canım arada bi moral oluyo saç baş mevzularıfilizcim saçlarını güle güle kullan canım...
sersumcum evet bende 67 kilolu halimi görünce ağlayasım geliyor ama zor değil hep beraber başarıcaz inşallah.
bende 2 gündür misafir vardı yatılı tabiki, ne zaman kaçamak yok desem ertesi gün bişr şey çıkıyor alınan karar marar kalmıyor ya ,millet yerken olmuyor işte...
bu gün yeniden bakalım
kahvaltım
10-15 kadar zeytin
1 yumurta
havuç ve maydanozdan salata
2 kase tarhana çorba
1 dilim peynir
öğle:
2 kase yoğurt
1 kase kabuklu fındık fıstık
akşam
2 yk kuru sebzeli bulgur pilavı
3-4 yk mantar çorbası
5 fındık
5 fıstık
ALLAHIM HEPİMİZE İRADE VE GÜÇ VERSİN İNŞALLAH
oooo işin zor canım rabbim güç versin:özlemim rahat et artık..oh ellerine sağlık
çakmel geçmiş olsun..yediklerimiz tansiyon düşürecek şeyler değil..bi doktora görün bence..:26::26::26:
bana gelince...
sabah
dukan krepi arasında peynir
öğlen
etli patates yemeğinin etlerinden
mercimek çorbası
salata
akşam
fırında karnıbahar
4-5 soğan halkası
3-4 nugget fırında
2 tatlı kaşığı sufle
şimdi de çayy
işyeri yine çok yoğundu..belim hala ağrıyor..
yediğim 2 kaşık sufleyi kendime dert ettim veee yağmurda 3 km yürüdüm..erimiştir sanırım..
önce montla yürüyordum sonra yağmur hızlanınca eve gelip yağmurluğumu aldım..yürüyüş bitince sucuk gibi olmuştu yağmurluk..neyse içime geçmemiş. .
ne azimliyim bee bravo bana
benzer canım.sağol canım rutin dip boyası işte biraz saçlarım uzasın bişeye benzicek
oooo işin zor canım rabbim güç versin:
benzer canım..ben de yaza kadar yaa sabır..burda elletmem saçımı
sağol canım benim
e yürümüşün canım bayaa.yazdıklarım biraz karışmış eeee anlayın gari yediklerime gelince
sabah 1 yumurta,peynir,zeytin,dereotu fındık ceviz yeşilçay
öğlen tavuk kanat 1 dilim t b ekmeği çay fındık ceviz
akşam karatayın kaçamak böreğinden yaptım 1 porsiyon yedim şalgam suyu
bugün leslie yapacaktım hayel oldu çok ters oluyo işim çıkıyo kalıyo ama yürüyüş yaptım acil alış verş işleri baya yürüdüm gelince leslie yapacaktım üstüne ama çok halsiz kaldım yapamadım eşimde erken geldiği için 5 buçukta geliyo şekerim yemek falan anca yapıyom işte böle
bencede emin olmadığın yere yaptırma canım ah bi uzasa yapmadığım şey kalmadı ama faydasını görüyom
ben çıkıyom kızlar leptininiz bol olsun seksenleri izlemece
geçmiş olsun canım bel ağrısı kötüözlemim rahat et artık..oh ellerine sağlık
çakmel geçmiş olsun..yediklerimiz tansiyon düşürecek şeyler değil..bi doktora görün bence..:26::26::26:
bana gelince...
sabah
dukan krepi arasında peynir
öğlen
etli patates yemeğinin etlerinden
mercimek çorbası
salata
akşam
fırında karnıbahar
4-5 soğan halkası
3-4 nugget fırında
2 tatlı kaşığı sufle
şimdi de çayy
işyeri yine çok yoğundu..belim hala ağrıyor..
çok geçmiş olsun canımdurum daha da kötüye giderse dr ye gidicem inşallah düzelirim:18::18::18:
özlemcim ve başkanım geçmiş olsun birinizin beli diğerinizin başı yedikleriniz şifa olsun kızlar...
okuldan yeni geldim
biraz piliç ve 1 kupa ayranla akşam yemeği mevzusunu halletmiş oldum
ayrıca 45 dk 5 km yürüyüş yapıldı kızlar...
birde kişisel gelişim okuyanlara '' Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer'' kitabını tavsiye ediyorum
harikasınyediğim 2 kaşık sufleyi kendime dert ettim veee yağmurda 3 km yürüdüm..erimiştir sanırım..
önce montla yürüyordum sonra yağmur hızlanınca eve gelip yağmurluğumu aldım..yürüyüş bitince sucuk gibi olmuştu yağmurluk..neyse içime geçmemiş. .
sağol canım rutin dip boyası işte biraz saçlarım uzasın bişeye benzicek
sağol canım valla üç öğün yerim diyodum ama sıkıldım galiba yarın protein yapıcam yumurta ve peynirle sonraki gün geçerim normal beslenmeyeiyi akşamlar kızlar..geçmişe yarım yamalak baktım,işyerinde giremedim netebir arkadaşın tayini çıktı,işleri bana kaldı,sanırım bir süre baya yoğun olacağım ama hergün topiğe girmeye çalışacağım ve günde 40 dk yürümeye
dünkü menümü yazacaktım unutmuşum bilekaçamak yoktu ama iki öğün yapıp 16 da dükkanı kapattım,gece acıkınca kalan kefiri içtim,kefir ağır geliyor bana:26:spor yapamadım ütü yaptım
bugünkü menüm de şöyle
kahvaltım 08.00
2 yumurtalı yeşillik salatası
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir,az lor
2 günkurusu
ara 14.00 de 1 ince belli bardak çiğ badem
akşam 18.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 dilim pırasa fırın
1 ceviz
dükkan kapandıbugün 40 dk yürürdüm biraz evle ilgilenip yemek yapıcam şimdi,sonra çay keyfi görüşürüz [/QUOTE
afiyet olsun canım bi koşturmaca sende allah sağlık versinde gerisi kolay
geçmiş olsun makbuşcum bende severim kahvaltıyı hemde hafifi
sağol canım arada bi moral oluyo saç baş mevzuları
oooo işin zor canım rabbim güç versin:
sağol canımhamilelik takvimin çok güzel,her görüşte duygulanıyorum canım
yediğim 2 kaşık sufleyi kendime dert ettim veee yağmurda 3 km yürüdüm..erimiştir sanırım..
sağol canımözlemim rahat et artık..oh ellerine sağlık
sağol canımdurum daha da kötüye giderse dr ye gidicem inşallah düzelirim:18::18::18:
maşallah,insanın vicdanı ve bedeni rahatlıyo dimiyediğim 2 kaşık sufleyi kendime dert ettim veee yağmurda 3 km yürüdüm..erimiştir sanırım..
sağol canım,tabii ki önce sağlık,iş güç yapılır bi şekildeafiyet olsun canım bi koşturmaca sende allah sağlık versinde gerisi kolay
yeni saçlarını güle güle kullan canım
afiyet olsun
afiyet olsun kuzum
allah kolaylık versin özlemim,afiyet olsun
Bahar temiziliği
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
Zayıflayınca giyerim kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
Olacaktı, son anda olmadıları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o olayı
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
Şimdiki aklım olsaları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
O gün olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
sağol canıminan bende her gördüğümde duygulanıyorum ve hala inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?