Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım bel ağrısı kötü

harikasın
sağol canım..bu birkaç yıldır her regl gelmeden belim fena tututyor.ee yaşlanıyoruz bacımm

sersumcuğum senin şu testlerin sonuçları belli oldu mu canımcım ..neyin varmış bebiş
canım eşim 2 gündür kan tüplerini unutuyor bugün getirecek inşallah

Selam hanımlar nasılsınız bakalım :)
kıss nerlerdesin sen bakemm kaçakkk..hoşgeldin yavlumm..

bu kitabı yazdım bir kenara sağol canım

maşallah,insanın vicdanı ve bedeni rahatlıyo dimi

..
kesinlikle özlemim rahatladım valla

45 dakika kadar yürüdüm geldim,yine kahve içiyorum,acıkırsam bademimi yiyeceğimişlere devam

Son düzenleme:
e yürümüşün canım bayaa..yorulmuşsundur..
afiyet olsun

aynen canım elletmiycem..zaten gölge olduğu için çok da kötü durmuyor..

canım tahlillerin noldu canım çıkmadımı inşallh iyidir
yediklerimi yazayım
bu aralar kahvaltı canım istemiyo
1 muz 1 portakal
öğlen sakatat türü az bişey az birazda dünden artan börek pırasalı
çayyyyy
3 gibi sade neskafe
3 mil leslie hızlı koşar adımlarla yaptım
akşam yemeği ise
bulgurlu ıspanak yemeği yoğurt

yorgunum yorgunsun yorgunn...

yarına gene bekçiyim bu sefer yemeklerim unutmıycammm

sabah

dukan krepi arası peynir

öğlen

yayla çorbası
fırında tavuk
1 elma

Son düzenleme:

tüpleri unuttuğu içün olmadı canım yarın bakıcak inşallah

selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım benim malum koşturmaca birde dişler yapılıyor kaçamak falan yok

kesinlikle özlemim rahatladım valla

yorgunum yorgunsun yorgunn...

al benden de o kadar

menülerimi yazıp kaçayım ben
kahvaltı 08.30;3 yumurtadan tereyağlı omlet,2 günkurusu,15 zeytin,1 dilim beyaz peynir
öğle 15.00;1 kahve fincanı çiğ badem
akşam 18.00;1 tabak fırında karnabahar,2 köfte(ekmeksiz)1 kase yoğurt
spor;40 dk tempolu yürüyüşbu hafta hiç kaçamak yok ama incelmiş de hissetmiyorum,bakalım cumaya nolacak:18:haydi bana müsade

Canım benim günlerdir hiç girmedim topiğe ve az önce gördüm ki bebek geliyomuş.Ben ne kadar mutlu oldum anlatamam.İnşallah hamileliğinin her gününün tadını çıkartırsın , her günün çok özel ve keyifli geçer.Sağlıkla-sıhhatle kucağına aldığını okumak dileğiyle hem seni hem de babayı tebrik ediyorum...

Leylak ve Kaneel hamilelik takvimlerini görünce çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bebekler olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat birer hamilelik geçirin inşallah.

sağol canım,amiinn
sen de hoşgeldin

45 dakika kadar yürüdüm geldim,yine kahve içiyorum,acıkırsam bademimi yiyeceğimişlere devam

afiyet olsun canım

aplam canım aplam çok sağolgüzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canım benim

inşallah özlemcim;her kitapla insanın hayata bakan pencereleri çoğalıyor...

sersumcum Gounella'nın ''Tanrı Tedbil-i Kıyafetle Gezer'' romanı daha güzel, özgüven geliştirici, iletişim becerileri öğretici bir eser. yazar zaten psikiyatrist, bunu net bir şekilde hissettiriyor.

öğlen menüm
kurutulmuş patlıcan yemeği bol sarımsaklı 1 koca tabak
1 avuç kaju
1 kase yoğurt

ve akşam menüm
1 muz
yine patlıcan 1 koca tabak
yine yoğurt

kurutulmuş sebzelere bayılıyorum kızlar yaaa

şuan yorgunluktan burada bile sıza bilirim o nedenle gidip kuzuyu emzireyim bari

Son düzenleme:
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 30 gr ezine 3 zeytin roka maydanoz domates salatalık 1 yumurta

ara: yok

öğlen: 1 yumurta 30 gr eznie 5 zeytin roka maydanoz domates salatalık 2 dilim kepekli ekmek 1 az yağlı sütlü kahve

ara: 15 tane yaş üzüm 1 portakal 3 kuru kayısı 5-6 badem

akşam: 2 kaşık mantı :18::18::18::182 kaşıkta kaldım hatta tarttım 50 gr ) 2 dilim beyaz ekmek(sıcaktı dayanamadım) 25 gr light krem peynir 1 yumurta domates salatalık

ara: 1 portakal 2 kepekli galeta (şu galetalar hem çok lezzetli hem de yağ oranı çok düşük )

bugün 1475 cal de kaldım diyetkolik diye bi sitede diyetisyenlere sorulan sorulara baktım eğer metobolizma hızının altında beslenirsen vücut aldığın kaloriye kendini adapte ediyor bu yüzden metobolik hız kadar kalori alarak ancak sporla fark oluşturarak kilo vermek gerekiyormuş yani az yiyince sadece az yediğimizle kalıyoruz ve bir süre sonra metoblizma yavaşlıyor

afiyet olsun bilgilerde iyiymiş teşekkürler

akşam fırında et 1-2 kaşık haşlanmış bugday yogurtlu kereviz salatası şimdideçay keyfi

nasılsın muhtarım
canım cee ee diyip yemek yapmaya gitmiştim

ben de ben de incelmedim

vayyy kayınçom leylağımın şerefine topiğimize teşrif buyurmuşlar..
:13::13::13:sağol canım tavsiye için

benim ergenyus için okumam lazım

dimi yaa makbuşş bu metabolizma denen şey ne menem şey beeee

gelelim banaaaaa

akşam yemeğim

tabanı dukan krepli
iskender kebap
1 bardak şalgam suyu
yoğurt

üstüne 4 km yürüyüş

şimdi de çay keyfim buyrun

sabah 2 yumurta..

öğleden sonra kızımı da aldım çarşıya çıktık, baya bi yürüdüm sonra annemle buluştuk yemek yiyelim dedik 2 tane lahmacum söyledim ama sadece 1 tane yiyebildim sonra ev geldim ve yemek derdine düştüm kurufasülye tavuk suyuna pilav yapıldı.. 2 kaşık kurufasülye yedim birde 2 küçük tavuk haşlama vardı dünden onu bitirdim bulaşıkları makineye yerleştirdim, sonra birde fark ettim ki kızımın maması bitmiş gittim birde onu aldım resmen koşa koşa gittim geldim.. ayyy çok yoruldum bugün.. kız uyuyunca arabasında beş kat arabasıyla beraber çıkarmak zorunda kaldım üstüne bir daha koştur.. yorgun düştüm şimdi sarımsaklı çayımı içiyorum kızlar bende günün özeti bu..

amaaan hiç sorma yaa asıl metobolizma bizimki bilmiyorum valla bir haftadır bi makarnayla su böreğini bile eritemedim benim dyetisyene 1 ay önce başlayan biri tam sekiz kilo vermiş ben bir ayda iki kilo anca veriyorum sonra 1 günde geri alıp diğer ay yine aynı kiloyu veriyorum çok canım sıkkın çoook kafayı yiyeceğim bu kilolardan napacağımı şaşırdım yaa yapmadığım diyet denemediğim yöntem kalmadı ama olmuyor mu ne şeytan diyor zorlama daha fazla keyfine bak ne bulursan ye gitsin ama o zamanda en fazla 1 hafta mutlu oluyorum sonra gene pişmanlık gene üzüntü gene diyetler nereye kadar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…