Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydıın hanımlar güzel bir gün olsun ben gene bi milat oluşturdum tickerı da değiştirdim biraz daha dikkatli davranmaya çalışacağım ahh ahh 63.9 u görmüştüm yaa bi tabak makarnayla üç dilim börek yaptı bunu birdaha hayatta kaçamak yapmam yapcak bişi yok haftaya hedefim 63.5 bakalım ulaşabilecek miyim :26::26:

ayy ne zor be canım 5 katt çıkmakk..normalde bile zor valla
off makbuşumm aynen katılıyorum sana..biz de bi tuhaflık var sanırım miillet ne kaçamaklar yapıyo ama gene de veriyor..ahhh ahhhh...
iyi yapmışın canım..sakın pes etme gidecek bu kilolar...

topik gene sessizzz.....bi tek makbuşş uğramışş..nerdesiiniz bakemmm

ben bekçiyim biliyonuz..maşşallah iyi şimdilik..bu sefer yemeklerimi de unutmadım...ama gelirken durağa kadar yürürdüm bi farkettim telim yok..hadiii geri dönn ara ara yokk ev telini bağladım çaldırdım bi de ne göreyim ses çantanın kuytuuu köşelerinden geliyor..eşim sabah bana kolaylık olsun diye çantama atmışş..ne kolaylık noldu sormayın..neysee bugünki sporumu da yaptım..

sabah

1 dukan krepi
peynir zeytin
3 çeri
çayy

öğlen

tarhana çorbası
kuru fasulye
brokoli haşlama
2 kaşık yoğurt

vukuatsız atlatıcam bu günü inşallah...

film getirdim onu izlemece...sonra gene gelirimm

Leylak ve Kaneel hamilelik takvimlerini görünce çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bebekler olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Rahat birer hamilelik geçirin inşallah.

tesekkur ederim sadece_askim .. darisi isteyen herkeslerin basina insallahh

naz8 canim benim sagol bu guzel bilgiler icin .. hamilelik mucize bir olay oldugu icin .. dinimizde bu konuda bize cesitli ayricakliklar vermis .. ne kadar guzel ve insallah oyledir ..

merhaba kizlar .. bir kac gundur gelip hal hatir soramadim .. isler gucler .. uzuntuler .. hayat sartlari diyelim ..

iki gun once canim dedemi kaybettik .. babamin bize son hatirasi .. sehirde yasayan son selanik gocmeni canim dedemi ebedi mekanini ugurladik .. bu neden ile uzuntu icinde oldugum icin yazmak istemedim ..

genel olarak yogun bir kac gunun ardindan bugun izinliyim .. tabiki izinli gunum de de bos durmadim .. ilk once hastaneye gidip okan verdim .. her on hafta sonunda yapilan rutin tahlil islemleri .. yine demir birazcik eksik bulundu takviyeler yolda ..
ama gerisi cok cok iyi bebisin cinsiyetini ogrenmeye iki hafta kaldi .. aslinda ogrenmek istemiyorumfakat babis cok istiyor bakalim hayirlisi olsun .. tabiki bazir arkadaslarim gonlumuzun neden gectigini biliyor

hamilelikte beslenmeme yine karatay olarak devam etmeye calisiyorum .. aserdigim seyleri cok fazla yemedigim surece iyi gidiyr .. bir de yesil erik cikiverseydi .. bu ruylar son bulacakti lakin .. cikamadi gitti .. herkes seferber oldu .. bakalim eger bulurlar ise bana posta ile yollayacaklar .. bakalim

yorgunluk , sabah uyanma guclugu devam ediyor .. mide bulantilarimi .. cok guzel bir sekilde atlattim diyebilirim .. bol bol su iciyorum .. wc problemi ni de bol limonlu yesil cay ile hallettim aksam yatmadan once ictigim sicak yesil cay hem uyku anlaminda iyi geliyor hemde wc problemini halletti gibi .. ve yine gunde iki hurma yeidigim icin onunda etkisi oldugunu dusunuyorum .. hamilelikte hurma cok onemli oldugunu bilmiyordum okudugum tum yazilarda bunu ispaytar nitelikteydi .. demir eksikligi de oldugu icin gunluk enerjimi hurmadan karsiliyorum diyebilirim ..

bu arada gobisim bay bay cikti bugun bebisim 10 hafta 2 gunluk pazar gunu 11. haftamiza girecegiz ..

son olarak .. Alllahim evlat sahibi olak isteyn herkeslere bu mutlulugu nasip etsin .. Allahim herkeslerin evlatlarinin bahtini , tahtini guzel eglesin ..

[h=1] Ispanaklı Yayla (Yoğurt) Çorbası
[/h]Malzemeler
(6 Kişilik)
* 2 su bardağı yoğurt
* Yarım kg ıspanak (ince doğranmış)
* Yarım demet maydanoz (ince doğranmış)
* Yarım çay bardağı pirinç ( ben onceden haslamis oldugum esmer bugday kullandim )
* l çorba kaşığı tereyag
* l tatlı kaşığı salça
* 5 su bardağı et suyu ( varsa tercih sebebidir ) ( ama ben tavuk suyu ile yaptim )
* Tuz – Karabiber

1. Ispanakları ve maydanozları iyice yıkayıp temizledikten sonra küçük küçük doğrayın.
2. Bir tencerede et suyunu kaynatın.Su kaynadıktan sonra,pirinci ilave edin ve 5 dakika haşlayın. Daha sonra doğranmış maydanoz ve ıspanakları ekleyin.Bu şekilde l0 dakika pişirdikten sonra ateşten alın ve biraz soğuması için bekletin.
3. Bir kasede yoğurdu kaynayan et suyu ile azar azar inceltip,yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak, çorbaya ilave edin.Tuzunu, biberini kontrol edip bir-iki taşım kaynatın.
4. Sana’yı küçük bir tavada eritin ve salçayı ezerek katın.Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

PÜF NOKTASI:
Ispanaklı yiyeceklerde,yemek piştikten sonra üzerine rendelenmiş Hint cevizi (muskat serpilirse,daha lezzetli olur.

Son düzenleme:

yok canım pes etmeme ramak kalmıştı ama toparladım yine bundan sonrası benim son 5 yıldır hiç görmediğim kilolar en son üniversiteye başladığımda 58 kiloydum öyle olunca yavaş gideceğini biliyorum ama işte ++ olmasın veremesem de bu kadar üzülmeyeceğim ama bi de + görünce insanın motivasyonu yerle bir oluyor neyse bugün kahvaltı işini bıraktım normal beslenmeme geçtim yürüyüşümü de yaptım 50 dk yürüyüş 258 caal

tekrardan soyluyorum..Allah mekanını cennet etsin canım..

aminnn

insan ugrasıp didinip hala -- olamayınca mahfoluyo.boşa kürek çekiyormuş gibi geliyor..ama vericez canım beraberce:13::13::13:

bugünki menü biraz fazla oldu sanki

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 kk ezine 1 yumurta domates salatalık

ara: 3 kuru kayısı 5-6 badem

öğlen: 100 gr kuzu böbrek ve ciğer karışık 1 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal 5 kuru kayısı yarım paket limon lifli kepekli 1 paket special k fesleğenli kraker

akşam: 200 gr pırasa 1 dilim tam tahıl ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal

1400 cal ++spor: 50 dk yürüyüş 258 cal 1 saatlik de pilates düşünüyorum

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun size de bol sabır diliyorum ccanım

tekrardan soyluyorum..Allah mekanını cennet etsin canım..

aminnn

insan ugrasıp didinip hala -- olamayınca mahfoluyo.boşa kürek çekiyormuş gibi geliyor..ama vericez canım beraberce:13::13::13:
ahh sorma ya inşallah canım inşallah

afiyet olsun makbuşum..spora

ya ben hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim..ortaya karışık yapıyorum..karatay dukan karışımı..ara öğün yapmıyorum..
uffyaaa ne kötü kararsızlık..

Duana amin deyip, duan duamdır diyerek sana yürekten bir başsağlığı diliyorum kaneelciğim, mekanı cennet olsun inşallah...
kendine dikkat et baaak bebeğinde kocaman olmuş dimi :))

slm millet okuldan geldim ve yine sızmak üzereyim.

sabah
beyaz lahanam
omletim
15 kadar zeytinim
2 kayısım
1 avuç karışık çerezim afiyetle yendi

2. öğünüm biraz önce

1 tabak kurutulmuş patlıcan yemeği
2 kase yoğurt
1 kase acılı sos
1 kase fıstık fındık

dinlenmek için müsade hanımlar yarın çook mutlu olalım inşallah herkes eksili bildirimler yapar.

Kızlar sizlere geçen gün yaptıgım zararsız böreğin tarifini vereceğim.

Dukan krebinden kıymalı börek

Krep;

MALZEMELER:
-1çay bardağı yağsız süt(küçük boy)
-3 kaşık yulaf kepeği(atakta 1,5:sütü de azaltın.)
-1 yumurta
-1 çimdik tuz

kepek sütle ıslatılıp şişmesi için bekletilir.Yumurta ve tuz eklenip çırpıldıktan sonra yapışmayan bir tava kızdırılarak kepçeyle yayılır.Ateş iyice kısılarak yavaş yavaş pişmesi sağlanır.Üzeri gözgöz olunca bir tarafından yavaşça kaldırılarak arkası çevrilir.
ben 3 tane tombis krep çıkardım

kiyma sos :
1 soğan
1 kırmızı biber
400 gram
kiyma
baharatlar ( isteğe gore ) ( ben kimyon , pul biber , azcik tuz attım )

Sırası ile : önce koymayı suyu cikincaya kadar kavirun sonra soğan ve soğanlar ölüncd biberleri ve baharatları ekleyin 5 dk sonra ocağı söndürür sosu ilimaya bırakın ..

Böreğin hazırlanması ,

silikon on veya yapışmaz bir kalıba :
1 krep , biraz sos olarak serin , her katın arasına dilerseniz kasar peyniri rendeleyebilirsiniz aynı bu sekilde 2 kat yapıp kiymanizi bitirin üstüne de kalan krebi koyup 200 derece firinda on dakika peynirler eriyinceye kadar pişirin ..

Esim cok begendi krep olduğunu bile anlamadı

Eklentiler

• $image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 51

ellerine sağlık..benim pizza gibi müthiş görünüyor.yapıcam bunu da...

akşam öğünüm

yoğurt çorbası
fırında tavuk
80 gr ton balığı
brokoli
2 kaşık yoğurt

şimdi de kış çayı ve yanında 2 dilim tahıllı form 2 tane de form mısır patlağı yani 100 kalori daha..

1-leylak84-24 Ocak 2014 Liste Yaptı hamişş
2-sersum-31 Ocak 2014 Liste Yaptı
3-papadiya-7 Şubat 2014 Liste Yaptı
4-sersum-14 Şubat 2014 Liste Yaptı
5-makbule07-21 Şubat 2014 Liste Yaptı
6-filiztoprak-28 Şubat 2014 Liste Yaptı
7-özlemkartal-7 Mart 2014
8-ficans-14 Mart 2014
9-guleryuz2011-21 Mart 2014
10-naz8-28 Mart 2014
11-Ramaska-4 Nisan 2014
12-kardelen-11 Nisan 2014
13-cakmel-18 Nisan 2014
14-neslihansltn-25 Nisan 2014
15-fbmy8785-2 Mayıs 2014
16-bruxelles-9 Mayıs 2014
17-iğneoyası-16 Mayıs 2014

Son düzenleme:
canım sabır diliyorum dedeciğin nur içinde yatsın

iyi akşamlar canlarım iyisinizdir inşallah
kahvaltım
1 muz,yarım yeşil elma
öğlen
1 yumurtalı kahvaltı peynir zeytin fındık 2 ceviz çay 2 kepekli kıtır
akşam
1 tabak nohut yemeği salata 1kase yoğurt
birazdanda çay
kızlar sabah markete gittim ardığımı bulamayınca baya yürüdüm silikon kek kalıbı aldım sağlıklı deyildir diye almıyodum kızım keki çok seviyor ona arada yapıyorum netten inceledim çok sağlıklı diyor bi denicem bakalım yarın yapıcam nasipse ama korkuyorum içi pişermi acep kullanan varmı içinizde
kaşığını kepçesini diğer şeylerini kullanıyorum da bu öle bişe deyil tabi fırına giricek bakalım deniyeyim benim teflondan kalıbım vardı ondan sağlıklıymış öle söyleniyo neyse öğlen yemeğinden sonra tekrar yürüdüm leslie yaptım 2 mil çok zevkli yaaa sebebi kızımın yabancı müzikleriyle yapıyorum telefondan kulaklıkla sesde güçlü gelince süper hareketli zevkli oluyor zaten hareketleri leslieden öğrendim birazda kendim ekledim izlememe gerek kalmıyo
dışarda yürüdüysem yorgunsam 2 mil yapıyom yorgun deyilsem 3 mil yapıyom devamını getiricem alıştım ayaklarıda açıldı iyi oluyo bakalım nasıl fark edecekmiyarın tartı hepimizi güldürsün kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…