- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
kıss nerlerdesin sen bakemm kaçakkk..hoşgeldin yavlumm..
sağol canım,amiinn
sen de hoşgeldin
tesekkur ederim sadece_askim .. darisi isteyen herkeslerin basina insallahh
naz8 canim benim sagol bu guzel bilgiler icin .. hamilelik mucize bir olay oldugu icin .. dinimizde bu konuda bize cesitli ayricakliklar vermis .. ne kadar guzel ve insallah oyledir ..
merhaba kizlar .. bir kac gundur gelip hal hatir soramadim .. isler gucler .. uzuntuler .. hayat sartlari diyelim ..
iki gun once canim dedemi kaybettik .. babamin bize son hatirasi .. sehirde yasayan son selanik gocmeni canim dedemi ebedi mekanini ugurladik .. bu neden ile uzuntu icinde oldugum icin yazmak istemedim ..
genel olarak yogun bir kac gunun ardindan bugun izinliyim .. tabiki izinli gunum de de bos durmadim .. ilk once hastaneye gidip okan verdim .. her on hafta sonunda yapilan rutin tahlil islemleri .. yine demir birazcik eksik bulundu takviyeler yolda ..
ama gerisi cok cok iyibebisin cinsiyetini ogrenmeye iki hafta kaldi .. aslinda ogrenmek istemiyorumfakat babis cok istiyor bakalim hayirlisi olsun .. tabiki bazir arkadaslarim gonlumuzun neden gectigini biliyor
hamilelikte beslenmeme yine karatay olarak devam etmeye calisiyorum .. aserdigim seyleri cok fazla yemedigim surece iyi gidiyr .. bir de yesil erik cikiverseydi .. bu ruylar son bulacakti lakin .. cikamadi gitti .. herkes seferber oldu .. bakalim eger bulurlar ise bana posta ile yollayacaklar .. bakalim
yorgunluk , sabah uyanma guclugu devam ediyor .. mide bulantilarimi .. cok guzel bir sekilde atlattim diyebilirim .. bol bol su iciyorum .. wc problemi ni de bol limonlu yesil cay ile hallettim aksam yatmadan once ictigim sicak yesil cay hem uyku anlaminda iyi geliyor hemde wc problemini halletti gibi .. ve yine gunde iki hurma yeidigim icin onunda etkisi oldugunu dusunuyorum ..hamilelikte hurma cok onemli oldugunu bilmiyordum okudugum tum yazilarda bunu ispaytar nitelikteydi .. demir eksikligi de oldugu icin gunluk enerjimi hurmadan karsiliyorum diyebilirim ..
bu arada gobisim bay bay cikti bugun bebisim 10 hafta 2 gunluk pazar gunu 11. haftamiza girecegiz ..
son olarak .. Alllahim evlat sahibi olak isteyn herkeslere bu mutlulugu nasip etsin .. Allahim herkeslerin evlatlarinin bahtini , tahtini guzel eglesin ..
afiyet olsun makbuşum..spora
ya ben hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim..ortaya karışık yapıyorum..karatay dukan karışımı..ara öğün yapmıyorum..
uffyaaa ne kötü kararsızlık..
iyi akşamlar canlarım iyisinizdir inşallah
kahvaltım
1 muz,yarım yeşil elma
öğlen
1 yumurtalı kahvaltı peynir zeytin fındık 2 ceviz çay 2 kepekli kıtır
akşam
1 tabak nohut yemeği salata 1kase yoğurt
birazdanda çay
kızlar sabah markete gittim ardığımı bulamayınca baya yürüdüm silikon kek kalıbı aldım sağlıklı deyildir diye almıyodum kızım keki çok seviyor ona arada yapıyorum netten inceledim çok sağlıklı diyor bi denicem bakalım yarın yapıcam nasipse ama korkuyorum içi pişermi acep kullanan varmı içinizde
kaşığını kepçesini diğer şeylerini kullanıyorum da bu öle bişe deyil tabi fırına giricek bakalım deniyeyim benim teflondan kalıbım vardı ondan sağlıklıymış öle söyleniyo neyse öğlen yemeğinden sonra tekrar yürüdüm leslie yaptım 2 mil çok zevkli yaaa sebebi kızımın yabancı müzikleriyle yapıyorum telefondan kulaklıkla sesde güçlü gelince süper hareketli zevkli oluyor zaten hareketleri leslieden öğrendim birazda kendim ekledim izlememe gerek kalmıyo
dışarda yürüdüysem yorgunsam 2 mil yapıyom yorgun deyilsem 3 mil yapıyom devamını getiricem alıştım ayaklarıda açıldı iyi oluyo bakalım nasıl fark edecekmiyarın tartı hepimizi güldürsün kızlar
afiyet olsun makbuşum..spora
ya ben hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim..ortaya karışık yapıyorum..karatay dukan karışımı..ara öğün yapmıyorum..
uffyaaa ne kötü kararsızlık..
canım ne tam soğuyacak ne de hemen çıkacak 10 15 dkk beklemek yetiyorgüle güle kullan canım..ben de çok tereddütlü aldım 1 kere yaptım..ama çok şekilli almışım veya ben beceremedim parçalanarak çıktı..sanırım soğutmam gerekiyordu..
leslie beni sıkıyor yaa..hep aynıo hareketler off..ben dışarıda müzikle yürümeyi hiçbirşeye değişmem..ama mecbur olunca yapıyorum leslie bacımı da ayıp olmasın şimdi hakkını yemeyelim
Geldim annem geldim :) nerelerde olayım evlilik falan işte.. Hoşbuldum annem. Ama tombiş oldum da geldim offf offf
Hoşbuldum canım :)
İnşallah canım kısmet. Bende ucundan döndüm bugün hamişliğin :)oldum gibiydi hasta oldum son anda...
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Bebişinde sağlıklı olsun inşallah..
Annemmm birşeye karar verde beraber yapak yaff.. Olmuyor böyle. sıkı bir yönetim lazım sanırım bana. Bu arada karatayı gevşetiyorsunuz anladığım kadarıyla.. Herkes keyfi mi yapıyor diyetleri.? Neler oldu ben yokken bakem
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun size de bol sabır diliyorum ccanım
ahh sorma ya inşallah canım inşallah
Duana amin deyip, duan duamdır diyerek sana yürekten bir başsağlığı diliyorum kaneelciğim, mekanı cennet olsun inşallah...
kendine dikkat et baaak bebeğinde kocaman olmuş dimi :))
ellerine sağlık..benim pizza gibi müthiş görünüyo r.yapıcam bunu da...
canım sabır diliyorum dedeciğin nur içinde yatsın
tekrardan soyluyorum..Allah mekanını cennet etsin canım..
aminnn
insan ugrasıp didinip hala -- olamayınca mahfoluyo.boşa kürek çekiyormuş gibi geliyor..ama vericez canım beraberce:13::13::13:
Sadece_askim : bana da hamile kalmadan bir ay once gibi olmustu .. neredeyse tutuyor dedim .. tutamamisti .. adet olmustum .. insallah onumuzdeki ay hayirli haberlerini aliriz .. dualarim seninle canim .. ben ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim o ay hamile kaldim .. sende deneyebilirsin canim .. hem hic bir sekilde yan etkisi yok ..
iyi akşamlar canlarım iyisinizdir inşallah
kahvaltım
1 muz,yarım yeşil elma
öğlen
1 yumurtalı kahvaltı peynir zeytin fındık 2 ceviz çay 2 kepekli kıtır
akşam
1 tabak nohut yemeği salata 1kase yoğurt
birazdanda çay
kızlar sabah markete gittim ardığımı bulamayınca baya yürüdüm silikon kek kalıbı aldım sağlıklı deyildir diye almıyodum kızım keki çok seviyor ona arada yapıyorum netten inceledim çok sağlıklı diyor bi denicem bakalım yarın yapıcam nasipse ama korkuyorum içi pişermi acep kullanan varmı içinizde
kaşığını kepçesini diğer şeylerini kullanıyorum da bu öle bişe deyil tabi fırına giricek bakalım deniyeyim benim teflondan kalıbım vardı ondan sağlıklıymış öle söyleniyo neyse öğlen yemeğinden sonra tekrar yürüdüm leslie yaptım 2 mil çok zevkli yaaa sebebi kızımın yabancı müzikleriyle yapıyorum telefondan kulaklıkla sesde güçlü gelince süper hareketli zevkli oluyor zaten hareketleri leslieden öğrendim birazda kendim ekledim izlememe gerek kalmıyo
dışarda yürüdüysem yorgunsam 2 mil yapıyom yorgun deyilsem 3 mil yapıyom devamını getiricem alıştım ayaklarıda açıldı iyi oluyo bakalım nasıl fark edecekmiyarın tartı hepimizi güldürsün kızlar
Valla canım aslında henüz bebiş istemiyoruz aslında ama işte kazara olursa diye bi tasa vardı sadece. ama kilo vermeden hamiş olmak istemiyorum henüz. Değilse hamileliğim zor alacak gibi. bu kiloda olmaz. önümüze bir bakalım bakim. ama aklımda bulunsun soğan kürü :)) ikiz olması için yok mu birşey
hayirlisi olsun diyelim o zaman canim .. Allah gonlunuze gore versin .. Insallah istedigin zamanda .. yavrucugunu kucagina almayi rabbim nasip eder
ikiz bende cok istiyorum ama bu tamamennn annenin tarafina bagli .. ne kadar ikiz var ise o kadar sansin artiyor .. benim tarafimda cok bakalim bekleyip gorecegz .. 2 hafta sonra tam cevabi alacagim belki de ikiz ..insallah istiyorsan senin de ikizin olsun tatlim
İKİZ GEBELİK OLMASI İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?
İkiz bebek nasıl olur? İkiz bebek olması için ne yapabiliriz? Bu şansı nasıl arttırabiliriz? şeklinde sorular bazen gebelik planlayan çiftlerden gelmektedir. Bazı çiftler ikiz bebekleri olmasını isterler ve bu şansı arttırmak için yöntemler ararlar. İkiz veya üçüz hamilelik olma şansını çiftlerin arttırması için herhangi bir doğal yöntem yoktur. Herhangi bir yiyecek, içecek veya gebe kalınan mevsimle, zamanla ilgisi yoktur. Sadece anne veya babanın ailesinde ikiz gebelik varsa ikiz gebelik olma şansı daha yüksektir (Çift yumurta ikizi ailesel etkilenir). Ayrıca anne yaşı ilerledikçe ikiz gebelik olma ihtimali artar. Bunun dışında tüp bebek ve ilaçla kısırlık tedavisi görenlerde ikiz-üçüz olma riski biraz daha fazladır.
İkiz gebelik sıklığı toplumlar ve ırklar arasında farklılık göstermekle beraber ortalama 80-100 gebelikte bir görülür. Örneğin Japonlarda daha az görülür.
topik gene sessizzz.....bi tek makbuşş uğramışş..nerdesiiniz bakemmm
ben bekçiyim biliyonuz..maşşallah iyi şimdilik..bu sefer yemeklerimi de unutmadım...ama gelirken durağa kadar yürürdüm bi farkettim telim yok..hadiii geri dönn ara ara yokk ev telini bağladım çaldırdım bi de ne göreyim ses çantanın kuytuuu köşelerinden geliyor..eşim sabah bana kolaylık olsun diye çantama atmışş..ne kolaylık noldu sormayın..neysee bugünki sporumu da yaptım..
sabah
1 dukan krepi
peynir zeytin
3 çeri
çayy
öğlen
tarhana çorbası
kuru fasulye
brokoli haşlama
2 kaşık yoğurt
vukuatsız atlatıcam bu günü inşallah...
film getirdim onu izlemece...sonra gene gelirimm
merhaba kizlar .. bir kac gundur gelip hal hatir soramadim .. isler gucler .. uzuntuler .. hayat sartlari diyelim ..
iki gun once canim dedemi kaybettik .. babamin bize son hatirasi .. sehirde yasayan son selanik gocmeni canim dedemi ebedi mekanini ugurladik .. bu neden ile uzuntu icinde oldugum icin yazmak istemedim ..
genel olarak yogun bir kac gunun ardindan bugun izinliyim .. tabiki izinli gunum de de bos durmadim .. ilk once hastaneye gidip okan verdim .. her on hafta sonunda yapilan rutin tahlil islemleri .. yine demir birazcik eksik bulundu takviyeler yolda ..
ama gerisi cok cok iyibebisin cinsiyetini ogrenmeye iki hafta kaldi .. aslinda ogrenmek istemiyorumfakat babis cok istiyor bakalim hayirlisi olsun .. tabiki bazir arkadaslarim gonlumuzun neden gectigini biliyor
hamilelikte beslenmeme yine karatay olarak devam etmeye calisiyorum .. aserdigim seyleri cok fazla yemedigim surece iyi gidiyr .. bir de yesil erik cikiverseydi .. bu ruylar son bulacakti lakin .. cikamadi gitti .. herkes seferber oldu .. bakalim eger bulurlar ise bana posta ile yollayacaklar .. bakalim
yorgunluk , sabah uyanma guclugu devam ediyor .. mide bulantilarimi .. cok guzel bir sekilde atlattim diyebilirim .. bol bol su iciyorum .. wc problemi ni de bol limonlu yesil cay ile hallettim aksam yatmadan once ictigim sicak yesil cay hem uyku anlaminda iyi geliyor hemde wc problemini halletti gibi .. ve yine gunde iki hurma yeidigim icin onunda etkisi oldugunu dusunuyorum ..hamilelikte hurma cok onemli oldugunu bilmiyordum okudugum tum yazilarda bunu ispaytar nitelikteydi .. demir eksikligi de oldugu icin gunluk enerjimi hurmadan karsiliyorum diyebilirim ..
bu arada gobisim bay bay cikti bugun bebisim 10 hafta 2 gunluk pazar gunu 11. haftamiza girecegiz ..
son olarak .. Alllahim evlat sahibi olak isteyn herkeslere bu mutlulugu nasip etsin .. Allahim herkeslerin evlatlarinin bahtini , tahtini guzel eglesin ..
Valla canım aslında henüz bebiş istemiyoruz aslında ama işte kazara olursa diye bi tasa vardı sadece. ama kilo vermeden hamiş olmak istemiyorum henüz. Değilse hamileliğim zor alacak gibi. bu kiloda olmaz. önümüze bir bakalım bakim. ama aklımda bulunsun soğan kürü :)) ikiz olması için yok mu birşey
sagolun canlar .. Allah tum olmuslerimize rahmet eyglesin .. bilerek veya bilmeyerek isledikleri tum gunahlari affetsin insallah
Sadece_askim : bana da hamile kalmadan bir ay once gibi olmustu .. neredeyse tutuyor dedim .. tutamamisti .. adet olmustum .. insallah onumuzdeki ay hayirli haberlerini aliriz .. dualarim seninle canim .. ben ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim o ay hamile kaldim .. sende deneyebilirsin canim .. hem hic bir sekilde yan etkisi yok ..
sersum : gercekten harika oluyor .. mutlaka denemelisin .. ( bu aksam da yemekte karabugday ve kofte vardi onden de brokoli corbasi .. ayni dedigim gibi .. hamilelikte de genisletilmis karataya .. saglikli yeme icme ye devam /...)
Kader kısmet diyeceğiz o zaman. annemin ikizleri olma ihtimali vardı düşük yaptı 6-7 sene kadar önce. bana olur mu bilmem. ama senin ihtimalin daha yüksek gibi. hayırlısı olsun bakalım :) sağlıklı olsunda. 1-2-3 farketmez
iyi akşamlar kızlarfazla gelip yazamıyorum çünkü sürekli yorgun ve uykusuzum bu arada dün dr daydık,kesemiz göründü çok şükür:119::119 azartesi de kalp atışı için gidicez,inşallah bi sorun çıkmaz da duyarız.şimdiden çok heyecanlıyım kızlar
canım allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım
iyi akşamlar kızlarfazla gelip yazamıyorum çünkü sürekli yorgun ve uykusuzum bu arada dün dr daydık,kesemiz göründü çok şükür:119::119 azartesi de kalp atışı için gidicez,inşallah bi sorun çıkmaz da duyarız.şimdiden çok heyecanlıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?