Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kıss nerlerdesin sen bakemm kaçakkk..hoşgeldin yavlumm..

Geldim annem geldim :) nerelerde olayım evlilik falan işte.. Hoşbuldum annem. Ama tombiş oldum da geldim offf offf

sağol canım,amiinn
sen de hoşgeldin

Hoşbuldum canım :)

İnşallah canım kısmet. Bende ucundan döndüm bugün hamişliğin :) oldum gibiydi hasta oldum son anda...

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Bebişinde sağlıklı olsun inşallah..

afiyet olsun makbuşum..spora

ya ben hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim..ortaya karışık yapıyorum..karatay dukan karışımı..ara öğün yapmıyorum..
uffyaaa ne kötü kararsızlık..

Annemmm birşeye karar verde beraber yapak yaff.. Olmuyor böyle. sıkı bir yönetim lazım sanırım bana. Bu arada karatayı gevşetiyorsunuz anladığım kadarıyla.. Herkes keyfi mi yapıyor diyetleri.? Neler oldu ben yokken bakem

güle güle kullan canım..ben de çok tereddütlü aldım 1 kere yaptım..ama çok şekilli almışım veya ben beceremedim parçalanarak çıktı..sanırım soğutmam gerekiyordu..
leslie beni sıkıyor yaa..hep aynıo hareketler off..ben dışarıda müzikle yürümeyi hiçbirşeye değişmem..ama mecbur olunca yapıyorum leslie bacımı da ayıp olmasın şimdi hakkını yemeyelim

afiyet olsun makbuşum..spora

ya ben hala ne diyeti yapacağıma karar veremedim..ortaya karışık yapıyorum..karatay dukan karışımı..ara öğün yapmıyorum..
uffyaaa ne kötü kararsızlık..

canım herkesin kendi vücüdüna uyan bi diyet var bence mesela ben karatayı bi aydan sonra sürdüremedim aralarda acıktığım için bi de ekmeksiz hayat geçiremedim tabi 6 öğün beslenme bana biraz daha kolay geliyor

canım ne tam soğuyacak ne de hemen çıkacak 10 15 dkk beklemek yetiyor

sagolun canlar .. Allah tum olmuslerimize rahmet eyglesin .. bilerek veya bilmeyerek isledikleri tum gunahlari affetsin insallah

Sadece_askim : bana da hamile kalmadan bir ay once gibi olmustu .. neredeyse tutuyor dedim .. tutamamisti .. adet olmustum .. insallah onumuzdeki ay hayirli haberlerini aliriz .. dualarim seninle canim .. ben ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim o ay hamile kaldim .. sende deneyebilirsin canim .. hem hic bir sekilde yan etkisi yok ..

sersum : gercekten harika oluyor .. mutlaka denemelisin .. ( bu aksam da yemekte karabugday ve kofte vardi onden de brokoli corbasi .. ayni dedigim gibi .. hamilelikte de genisletilmis karataya .. saglikli yeme icme ye devam /... )

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun size de bol sabır diliyorum ccanım

ahh sorma ya inşallah canım inşallah

Duana amin deyip, duan duamdır diyerek sana yürekten bir başsağlığı diliyorum kaneelciğim, mekanı cennet olsun inşallah...
kendine dikkat et baaak bebeğinde kocaman olmuş dimi :))

ellerine sağlık..benim pizza gibi müthiş görünüyor.yapıcam bunu da...

canım sabır diliyorum dedeciğin nur içinde yatsın

tekrardan soyluyorum..Allah mekanını cennet etsin canım..

aminnn

insan ugrasıp didinip hala -- olamayınca mahfoluyo.boşa kürek çekiyormuş gibi geliyor..ama vericez canım beraberce:13::13::13:

Valla canım aslında henüz bebiş istemiyoruz aslında ama işte kazara olursa diye bi tasa vardı sadece. ama kilo vermeden hamiş olmak istemiyorum henüz. Değilse hamileliğim zor alacak gibi. bu kiloda olmaz. önümüze bir bakalım bakim. ama aklımda bulunsun soğan kürü :)) ikiz olması için yok mu birşey

oncelikle canim kalibini guzel ve guzel gunlerde kullanman dilegi ile ..

benim bir kac adet silikon kabim var , yillardir kullaniyorum ve cok cok memnunum .. kekler hic yapismiyor oldugu gibi derler ya kalip gibi aynen oyle cikiyor .. hemen hemen herseylerimi onlarda yapiyorum ,, kekin ici de disida pisiyor dert etme .. onemli olan keki disari aldiktan sonra soguduguna emin olduktan sonra kalipdan cikarmak .. kalibi yaglamana bile gerek yok .. ben boreklerimi bile onlarda yapiyorum .. harika oluyor .. o rahatliga alistiktan sonra eminim ki baska birsey kullanmak istemeyeceksin ..

hayirlisi olsun diyelim o zaman canim .. Allah gonlunuze gore versin .. Insallah istedigin zamanda .. yavrucugunu kucagina almayi rabbim nasip eder

ikiz bende cok istiyorum ama bu tamamennn annenin tarafina bagli .. ne kadar ikiz var ise o kadar sansin artiyor .. benim tarafimda cok bakalim bekleyip gorecegz .. 2 hafta sonra tam cevabi alacagim belki de ikiz .. insallah istiyorsan senin de ikizin olsun tatlim

[h=3] İKİZ GEBELİK OLMASI İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?
[/h]
İkiz bebek nasıl olur? İkiz bebek olması için ne yapabiliriz? Bu şansı nasıl arttırabiliriz? şeklinde sorular bazen gebelik planlayan çiftlerden gelmektedir. Bazı çiftler ikiz bebekleri olmasını isterler ve bu şansı arttırmak için yöntemler ararlar. İkiz veya üçüz hamilelik olma şansını çiftlerin arttırması için herhangi bir doğal yöntem yoktur. Herhangi bir yiyecek, içecek veya gebe kalınan mevsimle, zamanla ilgisi yoktur. Sadece anne veya babanın ailesinde ikiz gebelik varsa ikiz gebelik olma şansı daha yüksektir (Çift yumurta ikizi ailesel etkilenir). Ayrıca anne yaşı ilerledikçe ikiz gebelik olma ihtimali artar. Bunun dışında tüp bebek ve ilaçla kısırlık tedavisi görenlerde ikiz-üçüz olma riski biraz daha fazladır.

İkiz gebelik sıklığı toplumlar ve ırklar arasında farklılık göstermekle beraber ortalama 80-100 gebelikte bir görülür. Örneğin Japonlarda daha az görülür.

Kader kısmet diyeceğiz o zaman. annemin ikizleri olma ihtimali vardı düşük yaptı 6-7 sene kadar önce. bana olur mu bilmem. ama senin ihtimalin daha yüksek gibi. hayırlısı olsun bakalım :) sağlıklı olsunda. 1-2-3 farketmez

Son düzenleme:

allah kolaylık versin sersumum

burdan da yazayım istedim canım,başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin inşallah....

canım allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Kaneelcim başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,sizlere uzun ömürler versin

Hoşgeldin canım

iyi akşamlar kızlarfazla gelip yazamıyorum çünkü sürekli yorgun ve uykusuzumbu arada dün dr daydık,kesemiz göründü çok şükür:119::119azartesi de kalp atışı için gidicez,inşallah bi sorun çıkmaz da duyarız.şimdiden çok heyecanlıyım kızlar

Gozunaydin canım,inşsallah Allahin izniyle kalp atislarini da duyarsiniz canim

canım allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah :)

Hoşgeldin canım

Hoşbuldum ficansım :))

Hadi inşallah canım. Herşey yolunda gitsin inşallah :)

Sabah kahvaltim 09:45 bitti
2 lop yumurtam
Peynirlerim
zeytinlerim
maydonozum
turpbum
cayim
yarim muz
azicik kuruyemiş karışık

Akşam yemeğim 17 : 00 bitti
zeytinyağlı etli bamya yemegi
4 adet köfte ve maydonoz eşliğinde
Fındıklı kereviz salatası ev yapımı yoğurtlu

Bugün 19.300 adim atıldı musmutluyum yaşasın yakinda 49,900 görmek dileğiyle:)

spor da yapıldı 60 dk 600 kalori 7,5 km hız:7,5 15:00-16:00

Son düzenleme:
Sabah kahvaltim 09 : 30 bitti
2 yumurta maydonoz marul zeytin peynirlerim ve cayim

Akşam yemeğim 17:00 bitti
3 adet köfte brokoli karnabahar salatası Zeytinyağlı limonlu ev yapımı yoğurt keten tohumlu maydonoz birde :))

16.000 adım atıldı bugün yubbbiiii

80 dk 792 kalori 7,5 hız 10 km:119: yürüdüm kizlar

hadi canım hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına bebişini inşallah
sabah klasik karatay kahvaltısı öğleden sonra annemle dışarı çıktık baya bi yürüdük akşamda 1 kase çorba ıspanaklı yumurta

bildirim
rumuz: cakmel

başlangıç kg: 89.1

geçen hafta: 78.6

bu hafta: 77.6

fark: -1 kg

% fark: - 1,272

- karatay beslenme
- 2 lt su
- 3 gün 45-60 dk yürüyüş

Son düzenleme:
kahvaltım

lahanam
2 haşlanmış yumurtam
1 dilim kaşarım
2 boool kaymaklı kayısım

şimdi de sütlü Türk kahvem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…