Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canım,hoşgeldin
sen başla arkandan ben ve kaneel de gelir hep beraber veririz kiloları canım

ne güzel şeyler yapıyosun muhtarım tam kepekten mücver olurmu acaba diyodum sen paylaşmışsın valla kalplerimiz birmişbunuda yazdım kenara baya tarif birikti
:86::86::86::13::13::13:

ben yaptım oldu.. daha neler neler yapıciiimmm beni izlemeye devam edin şekerimm

ben bi sofrayı kurayım gelirim yine
hadi bakalımm

ellerine sağlık canım,harika görünüyolar

sersumum harikasın bacım,yulaf kepeği uzmanı oldun vallaben de geçenlerde denedim yulaf kepekli mücveri ama olmadı,bir dahakine senin tarife göre yapayım

sağol tatlımmtatları da güzel..görüntüde yayıldılar biraz ama

denemeden yemeden paylaşmıyorum canım..ilk kendimi kobay yapıyorum sizin içünn...kıymetimi bilin..:86::86:

selam canım,hoşgeldin

aaa valla ayağımı sürüdüm heralde allah kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah...

aaa valla ayağımı sürüdüm heralde allah kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah...

amin canım inşallah

aynen canim ,, meraklanmadan olmuyor .. insan birseyler almak istiyor .. kizmi olacak erkek mi belli olsun d ondan sonra alirim diyorsun ... kategorize etmek de istemiyorum aslinda kiz seyi erkek isi diye ama ... ne yapalim .. boyle gelmis boyle gidiyor .... bekleyecegiz.. cok az kaldi iki hafta sonra bakalim ogrenecegiz

selam canım,hoşgeldin

aynen canim vallahi :26:.. dogumun ertesi gun dukan sonra karatay ile aldigim kilocuklardan kurtulmayi planliyorum 6 ay icinde

Evet kaneelcim ilk olunca bir de insan daha hevesli oluyo,küçük de olsa birşeyler almak istiyo ama bekliycez artık yapıcak bişey yok
Bende aynen öyle düşünüyorum canım,doğum ertesi hemen karataya başlıycam sıkı sıkı.şimdi istesem de uyamıyorum;çünkü sürekli midem kazınıyo acıkıyorum,e yemesem de olmuyo.ayrıca her zaman karataya uygun şeyler de çekmiyo canım...Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi de gerisi kolay kaneelim,veririz elbet
kiloları

boğazım acıyor....sana dikkat et derken ben oldum sanırım..mens zamanım da geldi ikisi bir çıkacak gene..off...hap aldım ama umarım artmadan kurtarırım..kış çayı içiyorum

bugün şu kellogsun reklamı var ya yeni çıkan çikolatalı fındıklı tahıl gevreği ondan aldım akşam ara öğün olarak yerim diye alırken de direk kalorisini baktım diğeriyle hemen hemen aynı special k ile neyse başka da bişiye bakmaddım eve geldim bunu bi güzel yedim içine yulaf kepeği de attım ama yerken kendimden geçtim o kadar lezzetliki dedim kendi kendime diye olan bişi bu kadar lezzetli olamaz besin değerlerini karşılaştırırken meğer special k yağ oranı %1.5 benim yediğimin %26 tam da kendime harika bişi buldum derken bilmeden kaçamak yapmış oldum ve bir daha ağzıma süremeyeceğim bu yiyeceği bir iki kaşık daha yiyiverdim son kez neyse neyse olur o kadarcık ne de olsa tahıl gevreği masum kaçamak
bugünki menüme gelince güya akşam türlü yiyecektim kim yapacak şimdi onu dedim ve menemen yaptım çayla 1 kk peynir ve 3-4 zeytinle yedim menemen de türlü sayılır canım şöyle bol dometesli biberli soğanlıca

sabah: 3 dilim kepekli ekmek 70 gr peynir(abarttım biraz) 7-8 zeytin 1 yumurta

öğlen: 100 gr ızgara köfte yağsız salata

ara: 1 portakal

akşam: 2 yumurtalı menemen 1 kk peynir 3-4 zeytin 50 gr kepekli ekmek

ara: tahıl gevreği valla tırtıkladım gramını bilmiyorum 20 gr yulaf kepeği 50 gr yağsız süt

boğazım acıyor....sana dikkat et derken ben oldum sanırım..mens zamanım da geldi ikisi bir çıkacak gene..off...hap aldım ama umarım artmadan kurtarırım..kış çayı içiyorum

Aman canım yaa tüh inşallah fazla ilerlemez,ben de geçen hafta yutkunamıyordum şiş gibiydi, yürüyüşe çıkmayınca geri indi, sen de çıkma dışarı yürüyüşe falan , evde de terleme , fazla şişmeden geçer inşallah, adaçayı ve ıhlamur da iç canım, bir de mens tam duble yani, dinlen ve bol sıvı tüket canım

slm hanımlar...
dün komşudaydım
1 dilim kek
1 dilim brovni
5 tane patates köfte kızartması
2 kase köz biberli kusukus salatası
tüm yediklerim bunlardı dün ama sonuç tabi ki :18::18::18::26::26::26: hüsran, niye o kadar ısrar ederler ki yaaa üfff yedim gitti valla yaaa

bu gün de doğru dürüst öğün yapamadım işler güçler vs... maden suyu- yumurta-yoğurt yeşillikler kahveyle dolu bir gün geçti .hafta içi telafü zamanı artık neymiiiişşş komşu ya falan gidilmeyecekmiş ,kendileri zayıf olunca anlamıyorlar ki karşılarındakini

cumaya kadar basküle çıkamıcam kızlar bu günlük böyle işte...

yarın gelemeyebilirim bu hafta okul sıkı olcak, denemeler var çocuklara test hazırlıcam gelemessem mazur görün ,çarşambaya kadar anca rahatlarım uğrarım inşallah...

yürümedim canım dün ve bugün..daha iyi gibiyim.:44:.korktum valla

mensle hep beraber oluyo zaten immün sistem düşüyo iyice ondan sanırım..daha da gelmedi kasıklarım ağrıyıp duruyo

herkesler kaçaklarda..

sabah

pastırmalı omlet
sucuk
1 dukan krepi
peynir zeytin
yoğurt

2. öğünüm yılın ilk mangalını yaptık

5 köfte
2 tavuk kalça
yoğurt
1 bardak şalgam suyu
2 közlenmiş biber

kaçamak yok yürüyüş de yok

çakmel bu komşu ziyaretleri çok tehlikeli..bi de diyette olduğunu bilince daha da çok ısrar ediyorlar..gıcıklar yaa

ayy geçmiş olsun canım benim geçen hafta öyleydi dışarı çıkmadım pek dinlenmeye çalıştım geçti ilerlemeden umarım senin de geçer canım

en kısa zamanda telafi edersin inşallah canım ah şu zayıflar onları sevmiyorum hiç anlayamıyorlar kilo almak nasıl bişi o kadarcıktan bişi olmaz sana olmuyo bize oluyo işte

bugün tam kaçamak üzeydim ki eşimin desteği ile yırttım dışarı çıkmıştık sinemaya gittik çıkınca dedim hadi bişiler yiyverelim o da hayır diyeti bozmayacaksın sonra 1 hafta sinirli oluyorsun dedi eve geldik

sabah: 2 dilim kepekli ekmek 50 gr keçi peyniri bir yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 portakal

öğlen: 2 köfte 6 gr bol yağsız salata

ara: 2 top çikolatalı lıght dondurma yarım paket domatesli kraker

akşam: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 50 gr uno lıght ekmek

ara: 15 tane üzüm 2 kepekli galeta

spor : 40 dk yrüyüş dışarda ebru şallı ile selülit savar egzersiz kısmı 40 dk

yarın pazartesi hafta içi iş var ama hafta sonu da diyet resmen tehlike altında yaa nerdeyse hafta içini sevmeye başlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…