- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri..Selam kızlar
Bugün tartı günü olduğunun hiç farkında değilim, tüm gün misafirim vardı sabahtan akşama kadar, bildirimi de unuttum, tartılmamışım bile, ama kesin artıdayımdır:18:birkaç gündür de temizlikle uğraşıyorum, yoruldum çok, kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum, veremeyenlerde üzülmesinler, haftaya inşallah, özlemcim liste için ellerine sağlık canım ,sersumum tahlillerde Bişey çıkmamış, sevindim , york testi de hem pahalı hem de sonuçları bi tuhaf, hayırlısı canım elbet gidecek bu kilolar, havalar da güzelleşiyor, yürüyüşü artırırsın biraz olur , bu hafta hiç yürüyemedim boğazım tetikte gibiydi daha kötü olmasın diye çıkmadım:26:, Pazartesi inşallah tekrar başlangıç yapıyorum hem spora hem de sağlıklı beslenmeye
Sabah kahvaltim 09:45 bitti
2 adet köfte maydonoz eşliğinde
2 yumurta az havuc rendesi 15 zeytin peynirlerim 2 kupa çay
Akşam yemeğim 18:00 bitti
Kıymalı bulgurlu ebegumece dolması ev yapımı yoğurt ile Salça soslu tereyağli
Soğanlı maydonozlu dana ciger sote:))))
61 dk600 kalori 7,6 km hız : 7,5 superim maşallah:))
17.700 adım atıldı:119:
2 litre su içildi 500 gr da kahve cay içildi
almıştım canım harika oldu nefistisağol canım..evet şimdilik dukan -karatay iyi gidiyor.. sen de pazar yemezsin be canım o kokuya dayanabilir mi insan. .ben de yapayım kek bizimkilere..bu sefer tutturacam
tarifini almıştın di mi canım..biraz koyu kıvamlı olsun ki tabanı olacak ya daha iyi tutar..şimdiden afiyet olsun
valla yaaaa..
evet yafilizzzzzzz çok fenasınnnnsenin yüzünden ben de yaptımm kek pişti soğuyorr..bakalım nasıl olcekk
seninde kadınlar günün kutlu olsun canım listede harika olmuş bide kilo verebilseydim herkezi kutluyorumKİLO VEREBİLEN FISTIKLAR
CAKMEL -1000 GR %1.272
BRUXELLES -1000 GR %1.234
GÜLERYÜZ -600 GR %1.176:119:
SERSUM -600 GR %0.764:124:
ÖZLEMKARTAL -600 GR %0.614:129:
KARDELEN -300 GR %0.423
ELİNDE OLMADAN KİLO ALAN FISTIKLAR
:26::26:FİLİZTOPRAK +100 GR %0.144:83:
:26::26:FBMY8785 +500 GR %0.669:106:
:26::26:MAKBULE007 +600 GR %0.938
Öncelikle birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi içtenlikle tebrik ediyorumhaftaya daha da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum,şimdiden hepinizin kadınlar gününü kutluyorum:92:tüm kadınlar emekçidir,ister çalışsın,ister ev hanımı ister öğrenci olsun,hepimiz bir şeylere emek veriyoruz,biz olmasak dünya ne yaşanmaz bir yer olurdu :118:
akşama görüşürüz
vayyyyyyyy sersum yaaaaaa bunuda denemem lazım haftaya deneyeyim bakemmmmmçünküüüüü kendime yulaf kepeğinden kek yaptım ve tadı süper tarif geliyor resimler geliyor
yulaf kepeğinden kek
tarif
1 yumurta
50 gr süt
4-5 adet tatlantırıcı (mink tabletlerden var evde)
1.5 fincan yulaf kepeği
yarım paket kabartma tozu
yarım paket vanilya
yarım çay bardağı havuç rendesi
yarım avuç kadar ceviz(robotta çekilmiş)
önce sütün içinde tatlandırıcıları erittim
yumurtayla sütü çırptım
diğer malzemeleri ekleyip çırptım
kalıplara yerleştirdim
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk kadar pişirdim.
veee sonuççççç
Eki Görüntüle 1012665 Eki Görüntüle 1012669
minik silikon kalıplar harika oldu hemen de çıktı..
2. resimde görüldüğü üzree minik silikonlarda pişenlerden biri eksik onu tadına bakmak için kullandım..çam ağacı da bütün olarak çıkmayacak gibi geldi..soğusun accukkk
3 km yürüyüş cepte..yalan dünya ve çay keyfii ve tabiisi dukan kekiii kızlar valla tadı süpper...
sabah
1 dukan krepi
menemen
zeytin peynir
domates biber maydanoz
2 lokma bal kaymak
kahvaltıdan sonra çay keyfimle dukan kekimden
beğenmene sevindim canım benim afiyet olsunalmıştım canım harika oldu nefistibende veremez oldum kiloları yerimde sayıyom farklı bişeler denicem böle olmucak :3
evet yadimi nasıl çıktımı kek
vayyyyyyyy sersum yaaaaaa bunuda denemem lazım haftaya deneyeyim bakemmmmm
ohhh 5lt ev yoğurdu misssskahvaltım
saat 9 da yaptım kızımın dersane sınavı vardı 11 de ona gitti onun için geç kalktık bugün
1 yumurta zeytin peynir fındık ceviz çayyyyyyyyyy
öğlen
geç yediğim için sadece 1 bardak süt içildi
bu arada pazara gittim 5 lt süt aldım 1 lt sini içmek için ayırdım gerisi yoğurt olcak bu hafta bol bol yoğurt yemeyi düşünüyom
akşama da
nohut yemeği bulgur pilavı salata bu kada
yürü canım yürüyüş çok etkiliyor..Bu ay regli 10 gün geç gelince ağrıdan kıvradım iki gündür bugün iyiyim gbi. Yürüyeceğim bende.
Annem yulaf kepeğinden krepi kaç kaşıkla yapıyorsun? birde hangi tavayı kullanıyorsun. bu sabah yaptım bende önceki gibi olmadıBirde gün içinde ne kadar kepek yiyorsun?
geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri..
sağol canımkötü çıkmadığı iyi oldu tabii ama sonuç 0 elde var sıfır
aman boğazın olmasın ficansım kötü olur senin de benim gibi
Bu haftaki gibi hep ekside olursun inşallah canım
Şimdilik iyi gibi,ama korudum bu hafta kendimi,sağol canım benim
kızlar nasılsınız bakim uzun zamandır ziyaret etmiyorum sizi.topiğin adı değişmiş valla tesadüfen sersumcumu gördüm de yazdım yoksa bulamayacaktım sizi...ay diyet günlerimizi özledim az kaldı 2 2 buçuk ay sonra doğurup katılcam aranıza şimdi hamileyim diye yasaklar yok :) tabi abanmıyorum yemeğe de
doğumdan sonraki ilk hedefim 70 sonra 65 sonra 60 inşallah...hızımı alabilirsem 55e de hayır demem doğrusu
ne güzel şeyler yapıyosun muhtarım tam kepekten mücver olurmu acaba diyodum sen paylaşmışsın valla kalplerimiz birmişyulaf kepekli kabak mücverii
1 orta boy kabak rendesi
ince doğranmış maydanoz
bol baharat(nane karabiber pulbiber kekik kullandım)
1 yumurta
2 tatlı kaşığı tepeleme kepek
veee çift taraflı tavamdada pişer..
Eki Görüntüle 1013626
KİLO VEREBİLEN FISTIKLAR
CAKMEL -1000 GR %1.272
BRUXELLES -1000 GR %1.234
GÜLERYÜZ -600 GR %1.176:119:
SERSUM -600 GR %0.764:124:
ÖZLEMKARTAL -600 GR %0.614:129:
KARDELEN -300 GR %0.423
ELİNDE OLMADAN KİLO ALAN FISTIKLAR
:26::26:FİLİZTOPRAK +100 GR %0.144:83:
:26::26:FBMY8785 +500 GR %0.669:106:
:26::26:MAKBULE007 +600 GR %0.938
Öncelikle birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi içtenlikle tebrik ediyorumhaftaya daha da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum,şimdiden hepinizin kadınlar gününü kutluyorum:92:tüm kadınlar emekçidir,ister çalışsın,ister ev hanımı ister öğrenci olsun,hepimiz bir şeylere emek veriyoruz,biz olmasak dünya ne yaşanmaz bir yer olurdu :118:
akşama görüşürüz
çünküüüüü kendime yulaf kepeğinden kek yaptım ve tadı süper tarif geliyor resimler geliyor
yulaf kepeğinden kek
tarif
1 yumurta
50 gr süt
4-5 adet tatlantırıcı (mink tabletlerden var evde)
1.5 fincan yulaf kepeği
yarım paket kabartma tozu
yarım paket vanilya
yarım çay bardağı havuç rendesi
yarım avuç kadar ceviz(robotta çekilmiş)
önce sütün içinde tatlandırıcıları erittim
yumurtayla sütü çırptım
diğer malzemeleri ekleyip çırptım
kalıplara yerleştirdim
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk kadar pişirdim.
veee sonuççççç
Eki Görüntüle 1012665 Eki Görüntüle 1012669
minik silikon kalıplar harika oldu hemen de çıktı..
2. resimde görüldüğü üzree minik silikonlarda pişenlerden biri eksik onu tadına bakmak için kullandım..çam ağacı da bütün olarak çıkmayacak gibi geldi..soğusun accukkk
hayirlisi olsun diyelim canim ... kismet insallah .. 1,2,3,4 fark etmez insallahh hayirlisi ve sagliklisi olsun .. gerisi nasip ise zaten gelir
canim benim .. tesekkur ederim ,..
tesekkur ederim canim..
canim..benim durumlar ben de de ayni .. hadi bakalim hayirlisi olsun kesecik icinn .. cok heyecanli .. benim de tam 2 haftam var cinsiyetini ve kalp atislarini duymamama cok cok heyecanliyimmmmm
yulaf kepekli kabak mücverii
1 orta boy kabak rendesi
ince doğranmış maydanoz
bol baharat(nane karabiber pulbiber kekik kullandım)
1 yumurta
2 tatlı kaşığı tepeleme kepek
veee çift taraflı tavamdada pişer..
Eki Görüntüle 1013626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?