KİLO VEREBİLEN FISTIKLAR
CAKMEL -1000 GR %1.272
BRUXELLES -1000 GR %1.234
GÜLERYÜZ -600 GR %1.176:119:
SERSUM -600 GR %0.764:124:
ÖZLEMKARTAL -600 GR %0.614:129:
KARDELEN -300 GR %0.423
ELİNDE OLMADAN KİLO ALAN FISTIKLAR
:26::26:FİLİZTOPRAK +100 GR %0.144:83:
:26::26:FBMY8785 +500 GR %0.669:106:
:26::26:MAKBULE007 +600 GR %0.938
Öncelikle birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi içtenlikle tebrik ediyorumhaftaya daha da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum,şimdiden hepinizin kadınlar gününü kutluyorum:92:tüm kadınlar emekçidir,ister çalışsın,ister ev hanımı ister öğrenci olsun,hepimiz bir şeylere emek veriyoruz,biz olmasak dünya ne yaşanmaz bir yer olurdu :118:
akşama görüşürüz
canım dukan krepini hergün kahvaltıda yiyorum ben arasına peynir harika oluyor..Maşallah maşallah :) kilo verenleri tebrik eder veremeyenlerede yola devam derim :)
Yulaf kepeği bende almıştım annem ama kaldı öyle. geçen kek yaptım aslında ama çok iyi bir sonuç almadım. krepte yapmıştım bi ara.
Karatayla dukanı nasıl birleştiriyorsun anlat hele bi :) kilo vermem lazımmm :18::18:
sağol canım.kızlar listenin tarihini 7 şubat yazmışım,değiştirmek istedim ama süre dolmuş kusura bakmayın
sersum senin şu yulaflı tariflerine bayılıyorum,afiyet olsun canım
bugünkü menüm
kahvaltı 08.00;2 yumurtalı,bol yeşillikli,z.yağ ve nar ekşili salata,4 günkurusu,1 kuru incir,kaymak,1 kaseden biraz az kısır,4 ceviz
ara 13.00;2 günkurusu,1 avuç çiğ fındık
akşam 17.30;yemek yemeyip çiğ kuruyemişleri ve kalan kısırı çay eşliğinde yemeyi düşünüyorum
spor;yapamadım
biri kek mi dedi:111::111::111::111::111: canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsunçünküüüüü kendime yulaf kepeğinden kek yaptım ve tadı süper tarif geliyor resimler geliyor
yulaf kepeğinden kek
tarif
1 yumurta
50 gr süt
4-5 adet tatlantırıcı (mink tabletlerden var evde)
1.5 fincan yulaf kepeği
yarım paket kabartma tozu
yarım paket vanilya
yarım çay bardağı havuç rendesi
yarım avuç kadar ceviz(robotta çekilmiş)
önce sütün içinde tatlandırıcıları erittim
yumurtayla sütü çırptım
diğer malzemeleri ekleyip çırptım
kalıplara yerleştirdim
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk kadar pişirdim.
veee sonuççççç
Eki Görüntüle 1012665 Eki Görüntüle 1012669
minik silikon kalıplar harika oldu hemen de çıktı..
2. resimde görüldüğü üzree minik silikonlarda pişenlerden biri eksik onu tadına bakmak için kullandım..çam ağacı da bütün olarak çıkmayacak gibi geldi..soğusun accukkk
biri kek mi dedi:111::111::111::111::111: canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun
KİLO VEREBİLEN FISTIKLAR
CAKMEL -1000 GR %1.272
KARDELEN -300 GR %0.423
Öncelikle birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi içtenlikle tebrik ediyorumhaftaya daha da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum,şimdiden hepinizin kadınlar gününü kutluyorum:92:tüm kadınlar emekçidir,ister çalışsın,ister ev hanımı ister öğrenci olsun,hepimiz bir şeylere emek veriyoruz,biz olmasak dünya ne yaşanmaz bir yer olurdu :118:
akşama görüşürüz
başda birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık güzel liste olmuş canım
muhtarım kekler süper görünüyor afiyet olsun
annemle yüründü birazda hareketler yapıldı sonrasında yemek hazırlandı bugdaylı yogurt çorbası içli köfte salata şimdide çay keyfi
sağol kardelenim gel beraber yiyelim yürüyüş sonrası çayla yiyicem
ohh maşallah yürüyüşler yapılmışş
sağol canım sana afiyet olsun dün birazcık pişmaniye yedim hakkımı doldurdum
KİLO VEREBİLEN FISTIKLAR
CAKMEL -1000 GR %1.272
KARDELEN -300 GR %0.423
akşama görüşürüz
ellerine sağlık özlemim..harika liste için
evet yaaa bizsiz çekilmez olur herşey..senin de kadınlar günün kutlu olsun canım.
önce çakmeli sonra hepimizi tebrik ediyorum..bizler süperiz yaaaa
Sağolasın başkanım;balık maceran Türk filmine dönmüşama ALLAHIN sevgili kuluymuşsun kalbin temizmiş sersumcum keklerin çooook tatlı yaaa bende yarın komşuya gidicem oda kek yapıcak başka bişey yapmıcak anlaşma imzaladım artık orda azıcık tadarım abartmıcam tabiki geçen haftam boşa gittimişti bi abartmayı daha kaldırmaz bu psikoloji.
tebrik eden tüm fıstıklara teşekkürler...herkese güzel kaçamaksız hafta sonları
canım dukan krepini hergün kahvaltıda yiyorum ben arasına peynir harika oluyor..(bu arada ben sütle yapıyorum yoğurtla sevmiyorum çok katı oluyor..benimki aynı bizim bildiğimiz krep )
her kahvaltıda onu ve yanında diğer karatay gıdalarını yiyorum ama kuruyemişi kestim bu aralar..
karatayda kepek yok ben onu ekledim..dukanda da bakliyet yok ona da onu ekledim hafta da 1 ara öğün yapmıyorum..3 lt su içiyorum.1 haftadır da yürüryüş yapıyorum.
keke gelince tabii ki normal kek gibi olmadı ama tatlı mı tatlı mis gibi de kek kokuyor çayın yanına yiyecem.işte böyle canım
geçen hafta dukan krepiyle pizza yaptım bayıldım mesela..geçmişten bulursam yayınlarım gene
sağol canım..napiimm kaçamak yapmaktansa böyle çözüm buldum canımcım
afiyet olsun beybii
Anladım canım teşekkürler. bende o tarz bişeyler yapacak gibiyim anlaşılan. 65 i gördüm şuan tartıda. sabah değil ama genede pek bi fark olacağını sanmıyorum. Yeni tartı aldım tartıldım. Gene uç kiloma ulaştım. 65 i geçmemiştim. Hala geçmedim ama geçmek üzereyim bi anda aldım bu kiloları vermem lazım. Her gün akşam 1 saat koşu bandında yürüsemde aldım yahuAcil destek
hayirlisi olsun diyelim canim ... kismet insallah .. 1,2,3,4 fark etmez insallahh hayirlisi ve sagliklisi olsun .. gerisi nasip ise zaten gelirKader kısmet diyeceğiz o zaman. annemin ikizleri olma ihtimali vardı düşük yaptı 6-7 sene kadar önce. bana olur mu bilmem. ama senin ihtimalin daha yüksek gibi. hayırlısı olsun bakalım :) sağlıklı olsunda. 1-2-3 farketmez
allah kolaylık versin sersumum
burdan da yazayım istedim canım,başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin inşallah....
canım allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah
Kaneelcim başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,sizlere uzun ömürler versin
Hoşgeldin canım
iyi akşamlar kızlarfazla gelip yazamıyorum çünkü sürekli yorgun ve uykusuzum bu arada dün dr daydık,kesemiz göründü çok şükür:119::119 azartesi de kalp atışı için gidicez,inşallah bi sorun çıkmaz da duyarız.şimdiden çok heyecanlıyım kızlar
guzel olur canim ..bende normal teflon kekleride soğutarak çıkarıyodum bunuda öle düşündüm garanti olsun canım bende dışarda yürüyemiyom canım neyse tercih meselesi tabii amannn kilocukları verelimde nasıl olursa olsunbende şimdi keki yaptım soğumasını bekliyom canım bakalım nasıl çıkacak:18::18::18::18::18:
sağol canım şimdi yaptım canım keki bakalım benimki nasıl çıkacak
tesekkur ederim canim..canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin
cakmel bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımkızlar şimdi işlerimi bitirmeliyim,sonra görüşürüz
ben de ekmeksizliği sevmiyorum ama ekmek bana hiiç yaramıyoronun yerine dukan krepi hem cız değil hem de ekmek ihtiyacımı karşılıyor.
ben çok aceleci davrandım farkındayım..bidaakine daha güzel olcek inşallah
amin canım
deniyycemmm denememmiiiii
ohh yarasın canım sana da bebişe de
seni gidii..hehehe evlilik yaradı zaarr..
ah yavlum ben de dedim ya dukan karatay karışımı yapıyorum..dukanın proteini bende çok işe yarıyor ama sırf dukan işime gelmiyor baklagil ve yağ yok..karataya da dukan krepini ilave ettim..böyle gidiyorum şimdilik..
he valla topiği değiştirdik serbest takılıyoz artık..kasmaya gerek yok sadece karatay diye çünkü bazılarımız karatayda çok duraksamıştı..
başla artık canım sende..
daha erken kıssAllah istediğinizde hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
sağol balımm
hayırlısıyla onu da duyacaksınız annesiii
öyle tabii canım gitsin de nasıl giderse gitsin
:18::18::18::18:merak ediyorum..merakkk:18::18::18:
nöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum. .ama dinlendim mi hayırr...
çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...
eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm
eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii
kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın. .temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni
kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm
selam kzlar, okuyurum sizi düzenli fakat cevap yazamyrum, kucağmda ya bebiş oluyo ya da tepemde bi çocuk o da yoksa bilgisayarı almayı bekleyen bir kocaneyse ben çok kaçamaklar arada oluyor onlar yazmak bile istemiyorum bi de sizin aklınıza düşmesin di mi bu arada aklıma gelmişkene
kanaelim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun canım
leylak bebişim kalp atışlarını da duyarsın inş
güleryüz tebrikler arkadaşım, azmin zaferi budur
çakmel tebrkler güzel kilo gitmiş ohhhhh
özlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin
çünküüüüü kendime yulaf kepeğinden kek yaptım ve tadı süper tarif geliyor resimler geliyor
yulaf kepeğinden kek
tarif
1 yumurta
50 gr süt
4-5 adet tatlantırıcı (mink tabletlerden var evde)
1.5 fincan yulaf kepeği
yarım paket kabartma tozu
yarım paket vanilya
yarım çay bardağı havuç rendesi
yarım avuç kadar ceviz(robotta çekilmiş)
önce sütün içinde tatlandırıcıları erittim
yumurtayla sütü çırptım
diğer malzemeleri ekleyip çırptım
kalıplara yerleştirdim
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk kadar pişirdim.
veee sonuççççç
Eki Görüntüle 1012665 Eki Görüntüle 1012669
minik silikon kalıplar harika oldu hemen de çıktı..
2. resimde görüldüğü üzree minik silikonlarda pişenlerden biri eksik onu tadına bakmak için kullandım..çam ağacı da bütün olarak çıkmayacak gibi geldi..soğusun accukkk
olaylar olaylar sersumcan .. ne macera yasamissin hemde nobetten sonraaaaama neyse ki problem cozulmus
harika gorunuyor sersum can bende en yakin zamanda deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?