Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çünküüüüü kendime yulaf kepeğinden kek yaptım ve tadı süper tarif geliyor resimler geliyor

yulaf kepeğinden kek
tarif
1 yumurta
50 gr süt
4-5 adet tatlantırıcı (mink tabletlerden var evde)
1.5 fincan yulaf kepeği
yarım paket kabartma tozu
yarım paket vanilya
yarım çay bardağı havuç rendesi
yarım avuç kadar ceviz(robotta çekilmiş)

önce sütün içinde tatlandırıcıları erittim
yumurtayla sütü çırptım
diğer malzemeleri ekleyip çırptım
kalıplara yerleştirdim
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk kadar pişirdim.

veee sonuççççç

minik silikon kalıplar harika oldu hemen de çıktı..

2. resimde görüldüğü üzree minik silikonlarda pişenlerden biri eksik onu tadına bakmak için kullandım..çam ağacı da bütün olarak çıkmayacak gibi geldi..soğusun accukkk

Son düzenleme:

ellerine sağlık özlemim..harika liste için
evet yaaa bizsiz çekilmez olur herşey..senin de kadınlar günün kutlu olsun canım..

önce çakmeli sonra hepimizi tebrik ediyorum..bizler süperiz yaaaa

Maşallah maşallah :) kilo verenleri tebrik eder veremeyenlerede yola devam derim :)

Yulaf kepeği bende almıştım annem ama kaldı öyle. geçen kek yaptım aslında ama çok iyi bir sonuç almadım. krepte yapmıştım bi ara.

Karatayla dukanı nasıl birleştiriyorsun anlat hele bi :) kilo vermem lazımmm :18::18:

kızlar listenin tarihini 7 şubat yazmışım,değiştirmek istedim ama süre dolmuş kusura bakmayın
sersum senin şu yulaflı tariflerine bayılıyorum,afiyet olsun canım

bugünkü menüm
kahvaltı 08.00;2 yumurtalı,bol yeşillikli,z.yağ ve nar ekşili salata,4 günkurusu,1 kuru incir,kaymak,1 kaseden biraz az kısır,4 ceviz
ara 13.00;2 günkurusu,1 avuç çiğ fındık
akşam 17.30;yemek yemeyip çiğ kuruyemişleri ve kalan kısırı çay eşliğinde yemeyi düşünüyorum
spor;yapamadım

canım dukan krepini hergün kahvaltıda yiyorum ben arasına peynir harika oluyor..(bu arada ben sütle yapıyorum yoğurtla sevmiyorum çok katı oluyor..benimki aynı bizim bildiğimiz krep)
her kahvaltıda onu ve yanında diğer karatay gıdalarını yiyorum ama kuruyemişi kestim bu aralar..
karatayda kepek yok ben onu ekledim..dukanda da bakliyet yok ona da onu ekledim hafta da 1 ara öğün yapmıyorum..3 lt su içiyorum.1 haftadır da yürüryüş yapıyorum.
keke gelince tabii ki normal kek gibi olmadı ama tatlı mı tatlı mis gibi de kek kokuyor çayın yanına yiyecem .işte böyle canım
geçen hafta dukan krepiyle pizza yaptım bayıldım mesela..geçmişten bulursam yayınlarım gene

kızlar listenin tarihini 7 şubat yazmışım,değiştirmek istedim ama süre dolmuş kusura bakmayın
sersum senin şu yulaflı tariflerine bayılıyorum,afiyet olsun canım
sağol canım..napiimm kaçamak yapmaktansa böyle çözüm buldum canımcım

afiyet olsun beybii

akşam yemeğim

meşhuurrr alabalıkları yedik çok şükürr
bol maydanoz havuç ve soğan salatası
1 bardak şalgam suyu

saat 7 de yürüyüşe çıkıcam

biri kek mi dedi:111::111::111::111::111: canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun

biri kek mi dedi:111::111::111::111::111: canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun

canım dia dan almıştım onu kullanıyorum arada.teee geçen yaz aldım dı..herzaman kullanmıyorum ama böyle şeylere accuk atıyom..

başda birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık güzel liste olmuş canım

muhtarım kekler süper görünüyor afiyet olsun

annemle yüründü birazda hareketler yapıldı sonrasında yemek hazırlandı bugdaylı yogurt çorbası içli köfte salata şimdide çay keyfi

sağol kardelenim gel beraber yiyelim yürüyüş sonrası çayla yiyicem

ohh maşallah yürüyüşler yapılmışş

:119::119::119:

ellerin dert görmesin özlemcim, yaşasın yaşasın verdiğimiz kilolar vede verecek olduğumuz kilolar yaşasın

:119::119::119:

ellerine sağlık özlemim..harika liste için
evet yaaa bizsiz çekilmez olur herşey..senin de kadınlar günün kutlu olsun canım.

önce çakmeli sonra hepimizi tebrik ediyorum..bizler süperiz yaaaa

Sağolasın başkanım;balık maceran Türk filmine dönmüş ama ALLAHIN sevgili kuluymuşsun kalbin temizmiş sersumcum keklerin çooook tatlı yaaa bende yarın komşuya gidicem oda kek yapıcak başka bişey yapmıcak anlaşma imzaladım artık orda azıcık tadarım abartmıcam tabiki geçen haftam boşa gittimişti bi abartmayı daha kaldırmaz bu psikoloji.

tebrik eden tüm fıstıklara teşekkürler...herkese güzel kaçamaksız hafta sonları

aynen canım yaa türk filmi halt etmiş..minibüsü görünce bi sevindim bi sevindim

tadı da güzel..az sonra accuk yiyicem çayla..

evet abartmamak lazım..ipin ucunu kaçırınca gidiyor valla

tekrar 1. liğini kutlarım..

3 km yürüyüş cepte..yalan dünya ve çay keyfiive tabiisi dukan kekiiikızlar valla tadı süpper...

Son düzenleme:

Anladım canım teşekkürler. bende o tarz bişeyler yapacak gibiyim anlaşılan. 65 i gördüm şuan tartıda. sabah değil ama genede pek bi fark olacağını sanmıyorum. Yeni tartı aldım tartıldım. Gene uç kiloma ulaştım. 65 i geçmemiştim. Hala geçmedim ama geçmek üzereyim bi anda aldım bu kiloları vermem lazım. Her gün akşam 1 saat koşu bandında yürüsemde aldım yahu Acil destek

artık deneme yanılmayla hangisi bana yarıyorsa onu yapıyorum canım..sen de karşılaştır karar ver..ucundan yakala
yürü yürü

hayirlisi olsun diyelim canim ... kismet insallah .. 1,2,3,4 fark etmez insallahh hayirlisi ve sagliklisi olsun .. gerisi nasip ise zaten gelir
allah kolaylık versin sersumum

burdan da yazayım istedim canım,başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin inşallah....

canım allah en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah

canim benim .. tesekkur ederim ,..
Kaneelcim başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,sizlere uzun ömürler versin

Hoşgeldin canım

tesekkur ederim canim..

canim..benim durumlar ben de de ayni .. hadi bakalim hayirlisi olsun kesecik icinn .. cok heyecanli .. benim de tam 2 haftam var cinsiyetini ve kalp atislarini duymamama cok cok heyecanliyimmmmm

guzel olur canim .. afiyet olsun simdi denn ..
canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin
cakmel bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımkızlar şimdi işlerimi bitirmeliyim,sonra görüşürüz
tesekkur ederim canim..

olaylar olaylar sersumcan .. ne macera yasamissin hemde nobetten sonraaaa ama neyse ki problem cozulmus

tesekkur ederim canim.. dostlar sagolsun

harika gorunuyor sersum can bende en yakin zamanda deneyecegim

olaylar olaylar sersumcan .. ne macera yasamissin hemde nobetten sonraaaa ama neyse ki problem cozulmus

harika gorunuyor sersum can bende en yakin zamanda deneyecegim

ayy sormaa olayylarr olayylarr..

dene canım harika oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…