- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım iyiyim bende seni iyi gördüm bomba gibisin hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallahHoşbuldum Kaneel. İnşallah hep beraber ulaşırız hedeflerimize.
Umarım hamileliğin rahat geçiyordur da keyfini çıkartabiliyorundur.
He kııııız... Dönüp dolaşıp buraya geldim
Maraton tam gaz başladı. Şimdiki yakın hedefim 1 mayısa kadar 75,9 olmak.
Hoşbuldum Muhtarım. Yerel seçimler yaklaşıyor ama senin yerin sağlam:))
Serbest topik fikri iyi olmuş. Herkes birbirinden bişeyler kapabilir. Ben Karataya devam ediyorum şimdilik.
Hoşbuldum Filizim. Nasılsın?
Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
aynen şekerim:13::13:Bayılıyorum bu tür evlere .. Ne varsa eskilerde var 😊
Muhtar dediğin böyle olur. Motive eder, enerji verir, örnek olur. Maşallah sana
..
olsun oyam bugün yürünmüşDün çok kötü olmasa da başarılı da sayılamayacak bir gündü. Öncelikle yürüyüş yapamadım
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım 9da.
Öğlen bamya çorbası ve beyaz lahana sarması (bulgurlu) yedim.
Akşam da bol kebap, 1 fındık lahmacun ve maalesef fındık lahmacun boyutunda bir kaşarlı pide yedim.
Suyu da az içtim.
Boşa geçmiş bir gün oldu diyet adına.
Bugün kaldığım yerden devam:
Sabah 8:00
2 yumurta, maydonoz, süzme yoğurt
Yürüyüş: 4km/40 dak.
Öğlen yememeye gayret edicem. Bugün 2 öğün yapabilirsem çok iyi olacak.
Akşam yazarım becerip beceremediğimi.
sağol canım..afiyet olsun muhtarım merakla bende bekliyorum senin dukana başlamanı, hatta bugün başlayacaksın sanıyordum :44:
evet canım kepek düzene sokuyor..bol suyla beraber..ben 2 yıl önce dukan yaparken krepimi yanımda taşırdım sen de öyle yapSağol annem. 2 yumurta vardı biri kaldı. Ekmek çavdar ekmeğiydi. oda biraz kaldı. Ama Şunu anladım ki yulaf kepeği kabızlığa bire birmiş. 2 gündür dışardayım diye yiyemedim. Sıkıntı başladı gene. Yok anacım yok dışarı çıksamda evden kalorisini bilerek hazırladığım şeyleri götüreceğim. Olmuyor ya. Kaç gündür düzenim kalmadı. Annem yarın başlıyorsun sende dukana. Bende başlasam mı acaba diye düşünüyorum ya. Yarın evde olacağım. Protein günü yapacağım inş.
Selam çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyamadım hafta sonu dip bucak ev temizliği yapıldı kollarım kalkmıyor bugünde hastane günüydü ordan oraya koşturmacaydı sonuçları cumaya belli olacak inşallah iyi çıkar kaçamak falan yok karataya devam
oh ellerine sağlık canım..güle güle kirlen..
dualarımız sizinle canım..Allah yardımcınız olsun ve güzel sonuçlar versin
malzemelerimiz geldi..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun
sevgiler saygılar sunarım...
hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallahiyi geceler kızlar bi müddet bıraktım diyeti kafamı toplayıp geldim yarın inşallah yeniden başlıyorum ama yinede her cuma tartıldım aranızda tekrar devam etmem sizin için bi sakınca olmaz umarım. inşallah bu süreçte herkes bol eksiler görmüştür. ben yerimde sayıyorum diyebilirim geçen cuma 77.6 dım.
ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be yaEki Görüntüle 1035088
pazartesi olmasına rağmendincim mutluyum huzurluyum yeni haftadan umutluyum
güzel güneşli bir sabaha merhabaaa
sabah kahvaltım
buğday kepeğinden krep(yulaf kepeğim bitti maalesef bekliyorum)
arasında peynir
6-7 zeytin(dukana geçene kadar yiyeyim)
çay çayyy
yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu varslm kızlar uzun suredır aranızda yoktum sızı bırakınca cok kılo aldımm bı kac aydır tekrar dıyet yapmaya calısıyorum ama ıkı gun yapıp bozuyorum bırturlu adapte olamadım sızlerle guzel kılo vermıstımm yaz geldı sayılır ısı hızlandırmam lazım tekrar aranıza alırsanız sevınırım 68,5 kg yum
Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzetselam kızlar bu günkü menümü yazayım geçmişe bakayımm
sabah
2 yumura
maydanoz
1 avuç badem
7 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
çay
öğle:
2 küçük kıymalı bulgurlu biber dolmas
yoğurtlu pancar salatas
1 elma
akşam ki planım
kıymalı soğanlı yumurta
çay
bide canm tatlı istiyor
cevizli incir düşünüyrm
bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle oluncaSağol annem. 2 yumurta vardı biri kaldı. Ekmek çavdar ekmeğiydi. oda biraz kaldı. Ama Şunu anladım ki yulaf kepeği kabızlığa bire birmiş. 2 gündür dışardayım diye yiyemedim. Sıkıntı başladı gene. Yok anacım yok dışarı çıksamda evden kalorisini bilerek hazırladığım şeyleri götüreceğim. Olmuyor ya. Kaç gündür düzenim kalmadı. Annem yarın başlıyorsun sende dukana. Bende başlasam mı acaba diye düşünüyorum ya. Yarın evde olacağım. Protein günü yapacağım inş.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsunSelam çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyamadım hafta sonu dip bucak ev temizliği yapıldı kollarım kalkmıyor bugünde hastane günüydü ordan oraya koşturmacaydı sonuçları cumaya belli olacak inşallah iyi çıkar kaçamak falan yok karataya devam
takipteyim mıhtarmalzemelerimiz geldi..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun
afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuşkısaca yazayım artık
sabah
yoğurtlu yulaf ezmesi yarım ekma yarım portakal 1 gün kurusu 2 erik kurusu 5-6 fındık bu şekilde çok güzel oluyo tavsiye ederim
kahvaltıdan sıkılnca ya da vaktim olmassa böle yiyorum
öğlen
tavuk but göğüs salata 1 kase yoğurt
çay ceviz
akşam
karnıbahar salatası 1 kase yoğurt
şimdide çay
evet canım kepek düzene sokuyor..bol suyla beraber..ben 2 yıl önce dukan yaparken krepimi yanımda taşırdım sen de öyle yap
valla ben yarın startı veriyom
malzemelerimiz geldi..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun
bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca
selam kızlar bu günkü menümü yazayım geçmişe bakayımm
sabah
2 yumura
maydanoz
1 avuç badem
7 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
çay
öğle:
2 küçük kıymalı bulgurlu biber dolmas
yoğurtlu pancar salatas
1 elma
akşam ki planım
kıymalı soğanlı yumurta
çay
bide canm tatlı istiyor
cevizli incir düşünüyrm
Selam çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyamadım hafta sonu dip bucak ev temizliği yapıldı kollarım kalkmıyor bugünde hastane günüydü ordan oraya koşturmacaydı sonuçları cumaya belli olacak inşallah iyi çıkar kaçamak falan yok karataya devam
Aynen canım bizde cok merak eder olmus idik .. Ama kısmet olmadı öğrenmek .. Insallah ikinci randevu 23nisanda .. OzAman insallah öğrenebiliriz 😊hoşgeldin iğneoyası, dönüp dolaşıp burdayız hakketen, bozuldu diye üzüle kaldığın yerden devam, ben öyle bozdum diye bi bırakıyorum, değil gün tüm haftam gidiyor malesf
kanaellllll, seni kaç gündür merak ediyordum, cinsiyetini yazar da kaçırırım diyeeüfffff daha ne kadar bekliyeceğiz yahu:44:
aramıza hoşgeldin,gel takıl canım diyete uymasak hatta kilo vermesek bile en azından kilo almak canımızı sıkıyor ve kendimizi salmıyoruz en azından
güzel menü çakmelim yarış başladı ona göre dikkat et bakya bende misafir gelecek bi yere gideceğiz diye ödüm kopuyor sıkma canını bi sen değilsin yani
dediğin gibi ekip tatmamlanıyor git gide
hoşgeldin ficans, leslie yap istersen ben deçocuklardan çıkamıyorum yapabilirsem onu yapıyorum tabi bizimkiler fırsat verdikçe
afiyet olsun muhtarım merakla bende bekliyorum senin dukana başlamanı, hatta bugün başlayacaksın sanıyordum :44:
hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah
ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya
yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu var
canım içim kıpır kıpır etti okurken sağlıkla kucaınıza alırsınız inşallah
afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzet
bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsundiyete de
takipteyim mıhtarhadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım
afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuş
hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah
ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya
yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu var
canım içim kıpır kıpır etti okurken sağlıkla kucaınıza alırsınız inşallah
afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzet
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsundiyete de
takipteyim mıhtarhadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım
afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?