Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım iyiyim bende seni iyi gördüm bomba gibisin hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallah

önemli olan sağlık canım..cinsiyeti nasılsa öğrenicez..
Bayılıyorum bu tür evlere .. Ne varsa eskilerde var 😊
…”
aynen şekerim:13::13:
Günaydın tatlım .. Guzel bir hafta olmadı dileği ile Eki Görüntüle 1035340

…”

Muhtar dediğin böyle olur. Motive eder, enerji verir, örnek olur. Maşallah sana

..

olsun oyam bugün yürünmüş
afiyet olsun muhtarım merakla bende bekliyorum senin dukana başlamanı, hatta bugün başlayacaksın sanıyordum :44:
sağol canım...yarın yarın...
evet canım kepek düzene sokuyor..bol suyla beraber..ben 2 yıl önce dukan yaparken krepimi yanımda taşırdım sen de öyle yap

valla ben yarın startı veriyom

Selam çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyamadım hafta sonu dip bucak ev temizliği yapıldı kollarım kalkmıyor bugünde hastane günüydü ordan oraya koşturmacaydı sonuçları cumaya belli olacak inşallah iyi çıkar kaçamak falan yok karataya devam

malzemelerimiz geldi ..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun

sevgiler saygılar sunarım...

oh ellerine sağlık canım..güle güle kirlen..

dualarımız sizinle canım..Allah yardımcınız olsun ve güzel sonuçlar versin

kısaca yazayım artık
sabah
yoğurtlu yulaf ezmesi yarım ekma yarım portakal 1 gün kurusu 2 erik kurusu 5-6 fındık bu şekilde çok güzel oluyo tavsiye ederim
kahvaltıdan sıkılnca ya da vaktim olmassa böle yiyorum
öğlen
tavuk but göğüs salata 1 kase yoğurt
çay ceviz
akşam
karnıbahar salatası 1 kase yoğurt
şimdide çay

ayrı ayrı yazıcam artık yoksa göndermiyo
bugün temizlik günümdü ev süpürüldü silindi kızım gelincede dışarda paten kaydı bende sayesinde yürüdüm
parkta oturduk yarım avuç çiğ çekirdek yedim
baya karalıyım dikkat ediyorum kızlar
sersumcum dukana başlıyosun sanırım inşallah daha iyi verirsin yanlız bu diyet kolayı içme bence nede olsa katkı maddesi var yinede karatayın ucundan tut bence bende şu yulaf kepeğine iyi alıştım ama yinede abartmıyorum tarifler deniyorum yaptığımda da yazarım canlar
regl oldum ayrıca bu haftada böle geçiçek canım çok tatlı istiyoooo ama yinede sağlıklı olanından yicem ağrımda baya oldu bugün biraz kıvrılıp yattım kediler gibi miskin miskin iyi geliyo böle durumda

hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah

ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya

yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu var

canım içim kıpır kıpır etti okurken sağlıkla kucaınıza alırsınız inşallah

afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzet

bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsun diyete de

malzemelerimiz geldi ..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun

takipteyim mıhtar hadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım

afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuş

sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz

ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek

ara: 1 elma 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 bardak süt 1 portakal

tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründü pilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum

evet canım kepek düzene sokuyor..bol suyla beraber..ben 2 yıl önce dukan yaparken krepimi yanımda taşırdım sen de öyle yap

valla ben yarın startı veriyom

Hımm olabilir aslında öyle birşey. Denerim. Yarın protein yapamam gibi. dışarda olacağım gibi. Ve kabızlık sorunu için yapmamam gerek.

Hadi bismillah o zaman :) Hangi marka malzemeler?

bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca

Bende genelde evde olduğum zaman yapıyorum aslında. Ben acıkınca tansiyon düşüyor mide bulantısı oluyor.

Menü süpermiş. İnşallah akşamı da planladığın gibi kapatmışsındır.

Dualarımız sizinle.

Çıtır hatun olmuşsun maşallah. Herkese yeten, her yere yetişen, atom karıncam benim.

Ben akşam 5 te bulgur pilavı ve yoğurt yiyerek günü kapattım. Bugün 2 öğün yapmış oldum. 2 litre de su içtim. Yarına Allah kerim...

Hepinize iyi geceler.

Bugün yediklerim bunlar. Bugün dışardan ve kayınvalidemde yemek zorunda kaldığımdan kalori hesabını tutamadım akşam. bu listedekiler 1110 kalori ediyor ama biraz daha geçmişimdir büyük ihtimal. Spor yaptım -200 kalori bugün dışarda da azıcık yürüdüm. ehh işte. yarın daha dikkatli olmaya çalışacağım. İyi geceler..

Aynen canım bizde cok merak eder olmus idik .. Ama kısmet olmadı öğrenmek .. Insallah ikinci randevu 23nisanda .. OzAman insallah öğrenebiliriz 😊

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Sağol canım .. Darısı evlat sahibi olmak isteyen tüm çiftlerin baßina insallah .. Çok guzel bir duygu ❤️❤️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…