hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah
ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya
yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu var
canım içim kıpır kıpır etti okurken sağlıkla kucaınıza alırsınız inşallah
afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzet
bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsundiyete de
takipteyim mıhtarhadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım
afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuş
Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun �� kilosu beklenen den kilolu �� annesi babası gibi genc irisi ���� Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi �� suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
güzel menü çakmelim yarış başladı ona göre dikkat et bakya bende misafir gelecek bi yere gideceğiz diye ödüm kopuyor sıkma canını bi sen değilsin yani
dediğin gibi ekip tamamlanıyor git gide
Sabah kahvaltim 09 : 00 bitti
2 yumurtali peynirli tereyağli omlet
3-4 dal marul
Süzme yoğurt kasesi ( naneli, dereotlu ve keten tohumlu)
Peynirlerim ( beyaz, dil)
10-12 karışık zeytin
1 çay bardağı fındık
Havuç rendesi ve kirmizi lahana rendesi
Dereotu az :)))
İzmir de hava çok güzel :))
Spor yapıldı 60 dkhiz : 7 7 km 567 kalori
Sonra akşam yemeği 16:30 bitti
Tavuk sote & ayran ve biraz findik yedim
Akşam alışveriş ciktim kizlar baharda giyilecekmont aldım en guzeli de " s beden " olmasi.:119: 34 beden cicekli ceketlerin içine girdim kizlar yubbbiiii
Alışveriş sonrasi sade Türk kahvesi içilir ( lokumlari yemedim:))
12.000 adimdan fazla adim oldu aslinda neyse ve 2,5 litre su- 1 litre ayran, cay, kahve ve soda ve gün biter iyi geceler bol leptinler opuldunuz
Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Teşekkür ederim canım tüm iyi dileklerin için ..insallah hersey güzel olacak ❤️maşallah maşallah ALLAHIM HEP GÜZEL VE SAĞLIKLI GELİŞİMLE BEBEĞİNİ KUCAĞINIZA ALMAK NASİP EYLESİN
eveeet başladık dün planlarıma uydum yazdığım gibiydi her şey... SAĞOLASIN CANIMsen nasıl rakibesin öyle '' dikkat et'' diyen bir rakibe
ALLAH iyiliğini versin bruxelles ya, sende dikkat et ama 1000 cal altına düşme beslenmede çünkü emzirme nedeniyle vücudumuz yağ üretebiliyormuş :18::18::18: ona göre fıstıkııııım
ÇOOOK SEVİNDİM CANIMacaba bende 34 mümkün değil de 38 olabilecek miyim ha nersin???:26::26::26:
lokumları da yememişsin maşallah sen bu işi halletmişsin güleryüzcüğümdarısı bize artık. s değil m olsam tamam diyeceğim inşallah.
hepimiz tüm ahali hayalindeki bedene kavuşsun inşallah.
sersumummmm hadi ALLAH dukanda dirayet versin gitsin fazlalıklar canııımmm
kardelen canım SONUÇLAR GÖNLÜNE GÖRE ELİNE GELSİN İNŞALLAH
BANA GELİNCEEEE
kahvaltım
2 kuru dolmanın sebzesi içini oğluma yedirmiştim akşam
süzme peynir
maydanoz-marul
1,5 haşlama yumurtam
1 fincan sütlü Türk kahvem
öğleye
3 köfte
yoğurt
salata
akşama
ayran
2 köfte
spor
30 dk pilates
30 dk yürüyüş bu gün yapılacak mevlam müsade ederse inşallah...
Aynen canım oyle .. Önemli olan sağlıklı olmasıydı cok şükür 1. Adımı atabildik artık insallah gerisi de gelecektir ❤️önemli olan sağlık canım. .cinsiyeti nasılsa öğrenicez..
aynen şekerim:13::13:
olsun oyam bugün yürünmüş
sağol canım...yarın yarın...
evet canım kepek düzene sokuyor..bol suyla beraber..ben 2 yıl önce dukan yaparken krepimi yanımda taşırdım sen de öyle yap
valla ben yarın startı veriyom
teşekkür ederim canım keşki her zaman böle yiyebilsek çabucak veririz kilocuklarıhoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah
ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya
yaz gelince topic de kalabalıklaşıyor hadi bakalım son 2 ay hanımlar ipleri sıkı tutmalıyız bunun bikinisi var mayosu var
canım içim kıpır kıpır etti okurken sağlıkla kucaınıza alırsınız inşallah
afiyet olsun canım ama bence söyle o canına tatlı istemesin şeker yağ yakımını 3 gün engelliyormuş bilgilerinize cevizli incir süper bak sen onu tahine de batır yerken aman allahım nasıl bi lezzet
bende protein mi yapsam diyorum ama protein yapınca çok halsizleşiyorum okulda bi de açlıktan çok asabi oluyorum okulda hiç çekilmiyorum öyle olunca
inşallah iyi çıkar canım allah yardımcınız olsundiyete de
takipteyim mıhtarhadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım
afiyetler olsun süper sağlık ötesi menü olmuş
mükemmel ötesisin güleryüzcüm ne güzel bizde s beden olabilsek ama sen çok dikkatli gittin canım biz çok kaçamak yapıyoruz 2 lokum dememişsin onu bile reddetmişsin süperSabah kahvaltim 09 : 00 bitti
3-4 dal marul
10-12 karışık zeytin
1 çay bardağı fındık
Akşam alışveriş ciktim kizlar baharda giyilecekmont aldım en guzeli de " s beden " olmasi.:119: 34 beden cicekli ceketlerin içine girdim kizlar yubbbiiii
12.000 adimdan fazla adim oldu aslinda neyse ve 2,5 litre su- 1 litre ayran, cay, kahve ve soda ve gün biter iyi geceler bol leptinler opuldunuz
Eki Görüntüle 1036614 . Kahvaltım :)
iğneoyam,hoşgeldin yeniden canım benim,güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim
kaç gündür gelip yazamıyorum kızlar,evde yemek pişemediğindenannemlerde oluyorum sürekli dışarda kim ne yaparsa yapsın yiyiyorum evde pişince yiyemiyorum midem bulanıyo kokusundan bende çareyi anneme gitmekte buldum
sersumum dukan bugün balşadı he?hadi hayırlısı canım,inşallah en kısa sürede verirsin kilocukları
3-4 dal marul
10-12 karışık zeytin
1 çay bardağı fındık
Sabah kahvaltisi 09:30 bitti
2 yumurta maydonoz marul dere otu nane
Peynir 10 zeytin karışık
Ev yoğurdum keten tohumlu 1 kase
1 çay bardağı fındık
2 kuru erik
2 kupa çay
Spor yapıldı 60 dkhiz : 7 7 km 563 kalori harcadim.
Akşam yemeği 16:45 bitti
Fırında Sardalya
Karışık salata ve roka
Yemek öncesi 1 çay bardagi fındık yedim:))
aksam misafirlikteki ikramlara 'HAYIRRRR' dedim kızlar
Sabah kahvaltim 09:30 bitti
2 lop yumurtam
Roka, maydonoz
10 zeytin karışık
Süzme yoğurt küçük kase
Peynir ve çay
Aksam da tavuklu tok tutan salatayi yapcam yaninda ayran:)))
Spor yapıldı 60 dkhiz : 7 7 km 560 kalori yaktim mutluyum huzurluyum :)))
:119:16.132 adım atıldı:119:
Akşam yemeği 15:30 bitti
Tavuklu tok tutan salatam ve ayran :))
maşallah maşallah ALLAHIM HEP GÜZEL VE SAĞLIKLI GELİŞİMLE BEBEĞİNİ KUCAĞINIZA ALMAK NASİP EYLESİN
eveeet başladık dün planlarıma uydum yazdığım gibiydi her şey... SAĞOLASIN CANIMsen nasıl rakibesin öyle '' dikkat et'' diyen bir rakibe
ALLAH iyiliğini versin bruxelles ya, sende dikkat et ama 1000 cal altına düşme beslenmede çünkü emzirme nedeniyle vücudumuz yağ üretebiliyormuş :18::18::18: ona göre fıstıkııııım
ÇOOOK SEVİNDİM CANIMacaba bende 34 mümkün değil de 38 olabilecek miyim ha nersin???:26::26::26:
lokumları da yememişsin maşallah sen bu işi halletmişsin güleryüzcüğümdarısı bize artık. s değil m olsam tamam diyeceğim inşallah.
hepimiz tüm ahali hayalindeki bedene kavuşsun inşallah.
sersumummmm hadi ALLAH dukanda dirayet versin gitsin fazlalıklar canııımmm
kardelen canım SONUÇLAR GÖNLÜNE GÖRE ELİNE GELSİN İNŞALLAH
BANA GELİNCEEEE
kahvaltım
2 kuru dolmanın sebzesi içini oğluma yedirmiştim akşam
süzme peynir
maydanoz-marul
1,5 haşlama yumurtam
1 fincan sütlü Türk kahvem
öğleye
3 köfte
yoğurt
salata
akşama
ayran
2 köfte
spor
30 dk pilates
30 dk yürüyüş bu gün yapılacak mevlam müsade ederse inşallah...
kahvaltım
yulaf kepeğinden krep
peynir zeytin 2 çatal haş haş
reglden dolayı tatlı krizi 1 incir arası ceviz
yeşilçay
Afiyet olsun canım , nefis , leziz görünüyor 👍😘
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
canııım çok sevindim,böyle güzel haberler duymanıza...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensek de olur dimi kaneelim:112::112:
malzemelerimiz geldi..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun
sevgiler saygılar sunarım...
uzun yazıncamı oluyo böle
sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz
ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi
öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 bardak süt 1 portakal
tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründüpilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum
3-4 dal marul
10-12 karışık zeytin
1 çay bardağı fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?