Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım .. Darısı evlat sahibi olmak isteyen tüm çiftlerin baßina insallah .. Çok guzel bir duygu ❤️❤️

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Sabah kahvaltim 09 : 00 bitti
2 yumurtali peynirli tereyağli omlet
3-4 dal marul
Süzme yoğurt kasesi ( naneli, dereotlu ve keten tohumlu)
Peynirlerim ( beyaz, dil)
10-12 karışık zeytin
1 çay bardağı fındık
Havuç rendesi ve kirmizi lahana rendesi
Dereotu az :)))
İzmir de hava çok güzel :))

Spor yapıldı 60 dk hiz : 7 7 km 567 kalori

Sonra akşam yemeği 16:30 bitti
Tavuk sote & ayran ve biraz findik yedim

Akşam alışveriş ciktim kizlar baharda giyilecekmont aldım en guzeli de " s beden " olmasi.:119: 34 beden cicekli ceketlerin içine girdim kizlar yubbbiiii
Alışveriş sonrasi sade Türk kahvesi içilir ( lokumlari yemedim:))
12.000 adimdan fazla adim oldu aslinda neyse ve 2,5 litre su- 1 litre ayran, cay, kahve ve soda ve gün biter iyi geceler bol leptinler opuldunuz

Sabah kahvaltisi 09:30 bitti
2 yumurta maydonoz marul dere otu nane
Peynir 10 zeytin karışık
Ev yoğurdum keten tohumlu 1 kase
1 çay bardağı fındık
2 kuru erik
2 kupa çay

Spor yapıldı 60 dk hiz : 7 7 km 563 kalori harcadim.

Akşam yemeği 16:45 bitti
Fırında Sardalya
Karışık salata ve roka
Yemek öncesi 1 çay bardagi fındık yedim:))

aksam misafirlikteki ikramlara 'HAYIRRRR' dedim kızlar

Sabah kahvaltim 09:30 bitti
2 lop yumurtam
Roka, maydonoz
10 zeytin karışık
Süzme yoğurt küçük kase
Peynir ve çay

Aksam da tavuklu tok tutan salatayi yapcam yaninda ayran:)))

Spor yapıldı 60 dk hiz : 7 7 km 560 kalori yaktim mutluyum huzurluyum :)))
:119:16.132 adım atıldı:119:

Akşam yemeği 15:30 bitti
Tavuklu tok tutan salatam ve ayran :))

maşallah maşallah ALLAHIM HEP GÜZEL VE SAĞLIKLI GELİŞİMLE BEBEĞİNİ KUCAĞINIZA ALMAK NASİP EYLESİN

güzel menü çakmelim yarış başladı ona göre dikkat et bak ya bende misafir gelecek bi yere gideceğiz diye ödüm kopuyor sıkma canını bi sen değilsin yani
dediğin gibi ekip tamamlanıyor git gide

eveeet başladık dün planlarıma uydum yazdığım gibiydi her şey... SAĞOLASIN CANIM sen nasıl rakibesin öyle '' dikkat et'' diyen bir rakibe
ALLAH iyiliğini versin bruxelles ya, sende dikkat et ama 1000 cal altına düşme beslenmede çünkü emzirme nedeniyle vücudumuz yağ üretebiliyormuş :18::18::18: ona göre fıstıkııııım

ÇOOOK SEVİNDİM CANIM acaba bende 34 mümkün değil de 38 olabilecek miyim ha nersin???:26::26::26:
lokumları da yememişsin maşallah sen bu işi halletmişsin güleryüzcüğüm darısı bize artık. s değil m olsam tamam diyeceğim inşallah.

hepimiz tüm ahali hayalindeki bedene kavuşsun inşallah.

sersumummmm hadi ALLAH dukanda dirayet versin gitsin fazlalıklar canııımmm

kardelen canım SONUÇLAR GÖNLÜNE GÖRE ELİNE GELSİN İNŞALLAH

BANA GELİNCEEEE
kahvaltım

2 kuru dolmanın sebzesi içini oğluma yedirmiştim akşam
süzme peynir
maydanoz-marul
1,5 haşlama yumurtam
1 fincan sütlü Türk kahvem

öğleye

3 köfte
yoğurt
salata

akşama

ayran
2 köfte

spor
30 dk pilates
30 dk yürüyüş bu gün yapılacak mevlam müsade ederse inşallah...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar gec kalktım ıse yetısecem dıye kahvaltı yapamadım ısyerınde tambugday ekmegınden ıspanaklı sac boregı yedım :18::18: pısmanım ama baska bır alternatıfım yoktu bugun hareket sart oldu erıtmelıyım bunu

bırazdan 9 lu bıtkı cayımı yapacam bıde sekersız turk kahvesı ıcerım

canııım çok sevindim,böyle güzel haberler duymanıza...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensek de olur dimi kaneelim:112::112:

Teşekkür ederim canım tüm iyi dileklerin için ..insallah hersey güzel olacak ❤️

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Aynen canım oyle .. Önemli olan sağlıklı olmasıydı cok şükür 1. Adımı atabildik artık insallah gerisi de gelecektir ❤️

Günaydın kızlar .. Tüm güzellikler sizlerle birlikte olsun

iğneoyam,hoşgeldin yeniden canım benim,güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim

kaç gündür gelip yazamıyorum kızlar,evde yemek pişemediğindenannemlerde oluyorum süreklidışarda kim ne yaparsa yapsın yiyiyorum evde pişince yiyemiyorum midem bulanıyo kokusundanbende çareyi anneme gitmekte buldum
sersumum dukan bugün balşadı he?hadi hayırlısı canım,inşallah en kısa sürede verirsin kilocukları

teşekkür ederim canım keşki her zaman böle yiyebilsek çabucak veririz kilocukları
mükemmel ötesisin güleryüzcüm ne güzel bizde s beden olabilsek ama sen çok dikkatli gittin canım biz çok kaçamak yapıyoruz 2 lokum dememişsin onu bile reddetmişsin süpersüper

kahvaltım
yulaf kepeğinden krep
peynir zeytin 2 çatal haş haş
reglden dolayı tatlı krizi 1 incir arası ceviz
yeşilçay

Annecikler her derde deva ... Ne şanslısın ki sana yakın oturuyorlar ..
Az kaldı canım ya sabır ben 12. Haftanın içindeyim mide bulantilarim gitti çok şükür ama yorgunluk devam ediyor .. sana bol bol zencefilli cay öneriyorum ve zencefilli koklamak bile mide bulantisini hafifletmeye yetiyor .. Bana buradaki doktorumun önerdiği en etkili coz dediği şeydir zencefil ve turk sitelerinde de yer veriliyor ..😘

Ohh ohhh süpersin. Rabbim bizede göstersin inşallah. Bende çok istiyorum böyle güzel ceketler falan var ya tek düğme. omuzlarım biraz var diye bi de kilo olunca yakıştırmıyorum kendime. böyle ince cıvıl cıvıl şeyler giymek istiyorum. Eşim diyo zayıfla zayıfla ama ucu sonra bana dokunacak diyo niye diyorum. Eee kıyafetler yenilecek diyo hahaha. keşke. kotondaki o güzel şeyleri giyicem inşallah. her gittiğimizde girmiyorum. az kaldı gelcem sana diyorum D: Bir de öğretmenliğe başlarsam. Şart o tarz kıyafetler ve zayıflarsam kendime güvenim de artacak. çok bi kilom yok ama olsun.

En güzel başarıda bu aslında değil mi :) Ben artık dışarda ya da kayınvalidemlerde falan yiyince rahatsız oluyorum. Kalorisini falan bilmeyince olmuyor.

O salata ayça kaya'nın tarifimi :)

İnşallah yapabilirsin :) Hareket berekettir :)

kahvaltım
yulaf kepeğinden krep
peynir zeytin 2 çatal haş haş
reglden dolayı tatlı krizi 1 incir arası ceviz
yeşilçay

O krep olmassa olmuyor ya. Dün yemedim. Doyduğumu hissetmedim hiç. Bugün hemen yaptım. :)

Aynen canım süperdi tadı. Birde akşam acıkırsam yaparım diye sütle ısladığım kepek kalmıştı dolaba koydum. bu sabah çok güzel pişti. 2-3 gündür yemedim özlemişim yahu.
50gr.lor
100gr yoğurt
2 yumurta akından maydanozlu omlet
1yk kepek 50gr yağsız süt 1 yumurta akından krep.
çay özlemişim vallaha.

canııım çok sevindim,böyle güzel haberler duymanıza...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensek de olur dimi kaneelim:112::112:

Âmin canım artık ya sabır bekleyip göreceğiz .. Sağlıklı olduğunu öğrendik ya gerisi teferruat tır ❤️

selam kızlar,her şey yolundadır umarım. dünü kaçamaksız atlattım çok şükür, kahvaltımı yapttım, bebişi uyuttum evi topladım leslie 2 mil yaptım, duşumu aldım, pitki çayımı aldım ve bi bakem dedim, bizim bebiş mıkaranmaya başladı, oğlan odama geçsene anne diye dibimde kayfaltımı yazayım, geçmişe bakaciğimm,

sabah
2 yumurta,dereotu maydanoz ve yatağında
1 avuç badem
2 dilim ince kaşar
1 parça beyz peynir
6-7 zeytin,
1 -2 dilim domates
çay ve 1 elma

malzemelerimiz geldi ..yarın çok motive olarak başlıyoruz dukana hadi hayırlı uğurlu olsun

sevgiler saygılar sunarım...

hadi bakalım , başarılar canım

uzun yazıncamı oluyo böle

belki o sırada bağlantı kopuyordur:44:

çok güzel menü tebrikler afiyet olsun

öncelikle maaşallah sana darısı başımıza ve o irdenin aynısı da bünyemize olur inş. o lokumları yemeden duramazdım sanırım tekrar teprikler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…