- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Hamilelikte de yumurta diyorum .. Karataydan vazgeçemiyorum😳☺️Eki Görüntüle 1036779
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Süpersin ccanım. Yumurta sağlıktır
aminnteşekkürler canım tüm bizim gibi olanlara
çok uzun yazdığında kaydet canım..riske atma..bazen oluyor bende de ben hep kaydediyorumarkadaşlar sizinde böle oluyomu yazdıklarım hepsi gitti
sağol canım..ayrı ayrı yazıcam artık yoksa göndermiyo
bugün temizlik günümdü ev süpürüldü silindi kızım gelincede dışarda paten kaydı bende sayesinde yürüdüm
parkta oturduk yarım avuç çiğ çekirdek yedim
baya karalıyım dikkat ediyorum kızlar
sersumcum dukana başlıyosun sanırım inşallah daha iyi verirsin yanlız bu diyet kolayı içme bence nede olsa katkı maddesi var yinede karatayın ucundan tut bence bende şu yulaf kepeğine iyi alıştım ama yinede abartmıyorum tarifler deniyorum yaptığımda da yazarım canlar
regl oldum ayrıca bu haftada böle geçiçek canım çok tatlı istiyoooo ama yinede sağlıklı olanından yicem ağrımda baya oldu bugün biraz kıvrılıp yattım kediler gibi miskin miskin iyi geliyo böle durumda
oh oh canım hadi hayırlısı başarılar şimdiden
aynen çok özlüyorum zeytini..napalım sabır..ahhh o zeytinler asıl da lezzetli nasıl da keyifli benim de diyetisyen yavaş yavaş azaltıyor menülerimi zeytini çıkardı eskiden 5 tane de olsa vardı imdi o da yok artık arada kaçamak yaparım zeytinsiz olur mu be ya
takipteyim mıhtarhadi bakalım kaç gün atak yapacaksınız canım
:
doğalsan alıyorum ben
Hımm olabilir aslında öyle birşey. Denerim. Yarın protein yapamam gibi. dışarda olacağım gibi. Ve kabızlık sorunu için yapmamam gerek.
Hadi bismillah o zaman :) Hangi marka malzemeler?
harikasın canım maşallah
Akşam alışveriş ciktim kizlar baharda giyilecekmont aldım en guzeli de " s beden " olmasi.:119: 34 beden cicekli ceketlerin içine girdim kizlar yubbbiiii
Alışveriş sonrasi sade Türk kahvesi içilir ( lokumlari yemedim:))
12.000 adimdan fazla adim oldu aslinda neyse ve 2,5 litre su- 1 litre ayran, cay, kahve ve soda ve gün biter iyi geceler bol leptinler opuldunuz
sersumummmm hadi ALLAH dukanda dirayet versin gitsin fazlalıklar canııımmm
hazıra konuyosun..oh oh keyfini çıkar..
kaç gündür gelip yazamıyorum kızlar,evde yemek pişemediğindenannemlerde oluyorum sürekli dışarda kim ne yaparsa yapsın yiyiyorum evde pişince yiyemiyorum midem bulanıyo kokusundan bende çareyi anneme gitmekte buldum
sersumum dukan bugün balşadı he?hadi hayırlısı canım,inşallah en kısa sürede verirsin kilocukları
sağol cicim..hadi bakalım , başarılar canım
:18::18::18:karar verrrEki Görüntüle 1036741
Dukan yapmaya kalkarsam tablom. Ekspers mi yapsam yoksa normal mi bilemedim. Kalori sayımından da sıkılmaya başladım sanki. Kararsız kalmak ne kadar kötü ya.
Hamilelikte de yumurta diyorum .. Karataydan vazgeçemiyorum😳☺️Eki Görüntüle 1036779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?