Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dukan yapmayacağım sanırım şuan. 60'a ulaşana kadar kalori sayımı yapayım. Baktım sıkıldım. Dukana geçeceğim. Bunu kararlaştırdım. Yulaf kepeği tüketmeye devam ama. O en büyük nimet benim için. Kabızlık sorununa bire bir. Hem de tok tutuyor. Ben ilk aldığımda havancızade diye bi marka almıştım. O bitmek üzere. Doğalsan aldım. o daha inceymiş sanırım. Denemedim daha. Bakacağım artık. Bir de onun karışımlısı olanı var ya ondan alıp ekmek yapmayı düşünüyorum ondan. çalışmaya başlarsam özellikle çok iyi olacak.

teşekkür ederim canım

Eki Görüntüle 1036741
Dukan yapmaya kalkarsam tablom. Ekspers mi yapsam yoksa normal mi bilemedim. Kalori sayımından da sıkılmaya başladım sanki. Kararsız kalmak ne kadar kötü ya.
çok iyi vaat 56 gün ve ideal kilo

Eki Görüntüle 1036887

benimki de buuuu....heyooooo...28 haziranda hedefe ulaşıcam inşallah
hadi güzelim görelim seni 28 hazirana ne kaldı şurda

yulaf kepeği harika gerçekten bende alıp kendim yapayım diyorum ama beceremem diye cesaret edemiyorum.

kaneelcim paylaştığın yemekler harika görünüyor bende mi misafirliğe gelsem sana

selam kızlar, az önce komşum geldi, elinde bazlamalar gözlemeler ile, o gittikten sonra kısa bir panik yaşadım ne yapsam bizimkilere ii akşam yemeği olur diye filan sonra dedim ki ben yemiyorum onlarda yimeyiversinler gari atıverdim buzluğa ohhhhh (not: çok akıllı hissediyor ) ucundan filan derken dayanmam biliyorum ıspanaklı gözlemey ayırdım onu yesinler yazık hem onun ucundan alabilirim lehmecun niyetine yani

öğlen
2 dünden biber dolması
yoğurt
1 tabak karnıbahar yemeği
incir ceviz

hoşbuldum muhtarım haklısın kusura bakma inşallah gider kilolar
hoşbuldum iğneoyam inşallah gitsin kilolar
aramıza hoşgeldin,gel takıl canım diyete uymasak hatta kilo vermesek bile en azından kilo almak canımızı sıkıyor ve kendimizi salmıyoruz en azından
hoşbuldum canım aynen öyle
hoş geldin canım kilo almaman da güzel hep birlikte eksilere inşallah
hoşbulduk canım inşallahhh

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık

ara: yarım paket limon lifli kepekli

öğlen: 1 tane alabalık 90 gr civarı bol limonlu yağsız ve tuzsuz salata 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardak yarım yağlı süt (öğünlerde yoğurt yemeyince buraya süt ekledim. )++yarım saat aerobik

akşam: 1 tabak karnabahar kısırı yağ ve tuz eklemedim salçanın tuzu yetiyor bi de bol acılıydı Urfalı olmaya başladım galiba 1 bardak lıght kola 1 dilim lıght ekmek

++45 dk pilates

ara:1 portakal bir bardak yarım yağlı süt ++1,5 saat yürüyüş

Hadi inşallah annemm. Sabır diliyorum.
sağol canım..inşallah
hadi güzelim görelim seni 28 hazirana ne kaldı şurda

yulaf kepeği harika gerçekten bende alıp kendim yapayım diyorum ama beceremem diye cesaret edemiyorum.
evet canım sabır sabır 90 gün

yaparsın kıss çok da leziz oluyor..

akıllı seniien iyisini yapmışın canım..elinin altında olursa yeniyor
hoşbuldum muhtarım haklısın kusura bakma inşallah gider kilolar

Güleryüz, tebrik ediyorum seni. Ama durup dururken olmadı 34 beden. 1 lokmadan ne olacak demedin hiç. Çok disiplinliydin. Bravo sana

Eki Görüntüle 1036741
Dukan yapmaya kalkarsam tablom. Ekspers mi yapsam yoksa normal mi bilemedim. Kalori sayımından da sıkılmaya başladım sanki. Kararsız kalmak ne kadar kötü ya.
Bende bu testi yapmak istiyorum .. Nasıl yapabilirim ????? Tabiki ben hamilelikten sonra düşünüyorum dukan , karatay 😊

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Bugünkü menülerim:

Sabah 8:30 yarım muz, 1 avuç badem, biraz peynir

Öğlen 14:00 1 kase ezogelin çorba, 1 tabak etli nohut

Akşam da tavuk kanat ve sebze çorbası yiyeceğim inş.

2 lt su içtim.
4km/40 dak yürüyüş yaptım.

gelelim menülere..

öğle yemeğinden sonra acıktım..(kaneelin süper tariflerini görünce..)

15:00

2 avuç içi kadar et haşlama ve suyu
1 küçük kase süzme yoğurt

18:00

2 yumurtadan çılbır
tabiisi yoğurt

şimdiye kadar 1200 ml su içildi..

7 de de yürüyüşe çıkılacak..kaçamaksız bir günün mutluluğu paha biçilemez

http://www.dukandiet.com/

bu linkten yapıyorsun canım..mail adresine geliyor..üye olunca görüyorsun zaten

Sersum, nasılsın?

Nasıl geçti ilk Dukan günün? Gerçi yabancı değilsin zaten.
sağol arkadaşım..iyi geçti..haklısın alışkınım ama direk artık kuralına göre dukan yapıyorum kesin deyince heyecan şeyyttii:18::18::18:

afiyet olsun cicim yürüyüşte süper..

Leylakım, nasılsın?

Mide bulantılarını görünce, iyiki annenin yanındasın dedim. Aslında Rabbim herşeyi yoluna koyuyor. Önce annenin yanına taşındınız, sonra bebiş geldi:)

Leylakım, nasılsın?

Mide bulantılarını görünce, iyiki annenin yanındasın dedim. Aslında Rabbim herşeyi yoluna koyuyor. Önce annenin yanına taşındınız, sonra bebiş geldi:)

valla oyam haklı ..ayy zaman yaa su gibi aktıı..senin annenin yanına taşınman benim buraya..ayy bebiş nerde nerde derken Allah zamanı geldi onu da verdi şükür...

evet kaneelim çok şanslıyım gerçekten,annem yakınımda yemeklerimi yapıyo sağolsun
benim de bir gün iyi diğer gün bulantılı oluyo.aslında çok da değil ama sadece evdeki yemek kokusuna dayanamıyorumzencefil çayını bende duydum,yarın alıp içmeyi düşünüyorum canım

afiyet olsun sersumum

afiyet olsun oyam,yürüyüş için de

seni çooook azimli görüyorum canımafiyet olsun tekrar

Leylakım, nasılsın?

iyiyim oyam sen nasılsın?geçmiş sayfalarda yazdım hoşgeldin diye,görmemişsindir belki dedim
bende geçen gün aynı şeyi düşündüm,o kadar istedim bebeği,allah buraya taşındıktan sonra verdi.herşeyin bi sırası varmış dedim

valla oyam haklı ..ayy zaman yaa su gibi aktıı..senin annenin yanına taşınman benim buraya..ayy bebiş nerde nerde derken Allah zamanı geldi onu da verdi şükür...

aynen canım,herşeyin bi zamanı,sırası var işte.allah önce beni annemin yanına sonra da bebişimi bana gönderdi
sizin taşınma zamanınızı da dün gibi hatirlıyorum,belki zor geçti ama hayırlısıyla az kaldı canım

çok iyi vaat 56 gün ve ideal kilo
aynen öyle ama bakalım. hanüz başlamaya karar vermedim. biraz daha kalori sayımı.

Süpersin . O kısırı bende deneyeceğim en kısa zamanda inşallah. karnıbahar alayım.

ohh afiyet olsun annem. hade kolay gele ozaman.

sağol bebeemm..

azmettim başarıcammm

çabuk geçti ama be canım..dün gibi hatırlıyorum..ahh ahhh yaşlanıyoruz..

Süpersin . O kısırı bende deneyeceğim en kısa zamanda inşallah. karnıbahar alayım.

ohh afiyet olsun annem. hade kolay gele ozaman.
ben de yapıcam seyire geçeyim

sağol datlımm

3 km yürüyüş de cepte

yarın öğlenciyim..sabah kahvaltıya beklerim hatunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…