Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

89.gün

sabah : 10 :30
2 yumurta
12 zeytin
ceviz,fındık badem,
çkelek
adaçayı

15 :00
kısır
çerez

21:00

1 tabak kuru fasulye ( bu çok gereksizdi niye yedim bende anlamadım )
yarım muz , yarım kivi:26::26:

gitti leptinim yarın daha iyi olacam

az biraz uykusuzum..yorgun hissediyorum..dizimin en heyecanlı yeriydi bırakamadım

9 da kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de çay keyfim

sabah P günü

sucuklu omlet
dukan krepinden kıymalı kaşarlı böreğim(microda rulo yapıp ısıtıyorum enfes)
yoğurt
kendi yaptığım çörekotlu peynirim

Afiyet olsun annem :)

GERÇEKTEN SÜPPER SÜPPER tebrikler sersum .... bu dukanın karatayadan farkı nedir acaba? ama yediklerin çok güzel görünüyor...

EVEEET seçimimiz hayırlı olsun %100 lük bir başarıyla sersum gene başkaaaaann

dünün özetine gelinceeee
karatay tabağı kahvaltım
sanırım çerezi fazla kaçırdım 5 tane de hurmayı yolladım gittiii

akşam
ellerimle yoğurduğuuuumm çiğ köftem bayaaa kaçırdım ama kızlar sanki yangından kaçırıyorum
2 bardak ayran
marul

2 lt su

60 dk yürüyüş

bu gün

1kase yoğurt
1 fincan fındık
marul
elim kadar peynir
1 you murtadan omlet
4 tane çiğ köfteeeem

akşama ne yapcam daha bilemedim akşam gelirim hanımlaaar:16
:

afiyet olsun canım bende bugün çok yorgun hissediyorum şu saatlerin ileri alınması dengeleri bozdu akşam çabucak yama vakti geliyor

ben şimdi dukana baktım da sersum ben hayatta yapamam bu diyeti anlaşılması zor sanki,yapması da ...

napim olduğu kadar artık

canım ben kaçar bebişin aşıları var onu götercez

tekrar başkanlığın hayırlı uğurlu olsun

ben geldimmmmm...
bir kaç haftadır gelemiyorum bilgisayar bozuldu..
cuma günü bildirimde yapamadım kusura bakmayın..
bundan sonra her gün görüşmek üzere tekrardan.. karataya devam...

sabah:
2 yumurta.
2 parça kaşar
birazcık ekmek..

akşama kıymalı kabuska ve bulgur pilavı..

. Dün akşamki tavuk çorbam ve yanında ızgara tavuk yedim . Atak sonu seyir başı -700 gr :).
. Bu da seyirin protein + sebze günü kahvaltım :)

Son düzenleme:
slm kızlar bugun amerıkan alp vakfı dıyetıne basladım 3 gunde 3 kılo verılıyormus ınslalh 3 ılo gorurum 3 gun sonunda

sabah kepek ekmege fıstıkezmesı+kahve
oglen tonbalıgı+kepekekmegı +kahve
sımdılık kacamaksız gıdıo ınsallh bozmam

Güçlü irade ve sabır diliyorum :)

banada anlaşılması zor geldi o yüzden hiç uğraşmadım böle devam edicem ardada ayça kayanın tariflerini yaparım oda karataya uygun gibi seçerim arasından
tamam canım sende yiyebileceğin zaman yaparsın bende tuzlularını bi denicem harika oluyo gerçekten

kahvaltım
1 yumurta zeytin peynir 4-5 tane sucuk çayy 1dilim t buğday ekmeği
öğlen çay 2 tane kendi kurabiyem çok az çiğ kabak çekirdeği az fındık
akşam yeşil mercimek yemeği

evet filizcim ya bende anlayamadım karışık göründü dukan ,böyle iyi
acele etmicem artık zamana bıraktım gelecek yıla kadar veririm herhalde 20 kg
diyeti çok abartınca da patlıyo insan bir yerde'' bu ne amaaann ''demektense; yavaş yavaş sindire sindire fazlalıklardan kurtulurum daha iyi

hşgeldin neslihancım

öğle yemeğim

1 tabak lahana salatası
1 kase yoğurt
1 yk makarna 5 aydır ilk kez makarna yedim de...
1 avuç fındık

şidide sütlü kahveeee

canım karataya göre daha bi acımasız diyeyim..bulgur zeytin kuru meyve meyve zeytin yok..beni zorlayan da bu zaten..parotein ağırlıklı ..benim metoya en uygunu bu napalım..

şaibesiz ve demokratikyollardan ben de ilan ediyorum muhtalığımı gene..

Afiyet olsun annem :)

afiyet olsun canım bende bugün çok yorgun hissediyorum şu saatlerin ileri alınması dengeleri bozdu akşam çabucak yama vakti geliyor
sağol canım..

bilg.na geçmiş olsun diyelim canım

hadi hayırlı olsun başarılar

kaçamaksız dukan pro gününe devam

öğlen hast.de bana göre yemek yoktuiyi ki yanımda götürmüşüm

tavuk ciğer sotesi
3 bardak ayran

akşama bizimkilere karışık kızartma yapıyorum..benimkini yedikten sonra yazarım canlar..bayyyy

benimde acelem yok canım napalım elbette vericez önemli olan burda beraberce olmak deneyimlerimizi paylaşmak

afiyet olsun canım yanında götürdüğün iyi olmuş

Slm kızlar bugün çok acaip beslendim

sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt

ara: 1 portakal

öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar

ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)

akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettik tamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa

ara: yapmayacağım

Selam millet,

Hsonu yazamadım. Topluca yazayım bari.

Ctesi ilk kez gittiğim birindeydik ve 1 aydır ilk kez Karatayı bozdum Biliyordum zaten. O yüzden akşam yemeği yemedim ama tabii ki 21:00 de yenen 1 dilim kek ve yarım dilim böreği kurtaramadı. Pazar sabahı tartıda tekrar 80,0kg gördüm! Bu sabah tartılmadım. Cumaya kadar da tartılmaya niyetim yok çünkü çok moralim bozuldu. 1 kez daha 80 görürsem bırakırım diye korktum.

Dün kaçamaksız 2 öğün yaptım. Hem de bol kaçamaklı bir kahvaltı sofrası olmasına rağmen. Çünkü oy kullandıktan sonra eşim market ve pastaneye gitti. Bana da sağolsun ayçöreği ve dereotlu peynirli, yeni çıkmış poğaça almış! Ennnn sevdiğim 2 şey:18::18: 80 i görünce yemedim

Bugün de standart Karatay kahvaltısı yaptım. Biraz önce de 1 tabak kıymalı kabak yemeği ve 1 kase ev yoğurdumdan yedim. 4-5 tane de fındık. İnşallah bugünü de böyle kapatıcam.

Bugün zayıflamışsın diyenler oldu. Çok mutlu oldum

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…