Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltımy kepeğinden krep zeytin peynir 1 yumurta yeşilçay
öğlen hardal soslu tavuklu salata 1 dilim t b ekmeği 1 büyük ayran
daha sonra çay 1 ad. kepekli galeta
akşam kuru fasulye salata 1 ayran
akşam çayı kabak çekirdeği çiğ tabiki
benim diyet şeklim biraz değişti gördüğünüz gibi biraz böle denicem eğer verirsem böle giderim
sebebi yulaf kepeğini seviyorum ondan yaptığım herşeyi ayrıca çok sağlıklı ve tok tutuyo
tam buğday ekmeğide ona keza fakat ekmeği hergün yemiyorum alışkanlık haline getirmedim bazen fındıkla cevizle tam karatay yapıyorum
diğer yeme şeklim hep karatay 7 den sonra bişey yemiyorum pilav,makarna,onları yemiyorum ayça kayanın tariflerinide yapıyorum tabi karataya uygun şekilde böle işte bunu yazmamın sebebi biraz menüm değişti bu kız ne diyeti yapıyo demeyin açıklama gereği duydum benim acelem yok bi dahaki yaza kadar acele etmicem yoksa moral bozuluyo gram gramda olsa vericez elbette en azından neyi yicemizi neyi yemicemizi biliyoruz artık herşey bizim elimizde

gelsin canım gelsin çok yararlı bilgiler var her bilgiye ihtiyacımız var bende bi sürahi aldım onu gün içinde bitirmeye çalışıyom yoksa hiç su içme alışkanlığım yok suyu gördükçe içenlerdenim

su içmek iyidir canım..

Selam kızlar sonucları aldık bugünde yine hastanedeydik akşama kadar koşturmacaydı yarında gidilecek çok şükür büyüme olmamış küçülmede yok stabil kalmış buda iyi dedi doktor en azından büyümemiş yeniden kemoya başladık 21 günde 4 ay sürecek sonrasında yine kontrol olacak hayırlısı ile bi atlatsaydık şu zor günleri geçecek biliyorum rabbimin izniyle moral bozmak yok

slmmm

kim tutar seni iğneoyasıııı

hayırlısı inşallah gitsinler de en emininden kurtulalım cümleten

Kurtulalım cakmel ya... Kaçamak yapınca, bunu kendime vicdan meselesi yapmıyorum. Önüme bakıyorum. Hatta bunu kendime hırs yapıyorum. Ve asla, amaaaan yedim zaten, battı balık yan gider" demiyorum. Lütfen sen de yapmaya çalış. 12 ay patinaj yapıp hep bu modda yaşayacağıma, 3 ay dişimi sıkarım, kafam rahat olur. Ben 1 Hazirana kadar yapıcam bu işi... Haziran ayını da alışveriş ayı ilan ettim! Bu da alışveriş ayını duyunca eşim:

Güle güle kullan şimdiden.

BRAVOOO

Ya, benim bugün dizim ağrıyor. Yürürken bişey yok da dizimi bükünce, oturup kalkarken canım yanıyor. Bir de çat çut sesler geliyor. Bantta yürüdüğüm için olabilir mi acaba??? Bir süre yürümesem mi ki??? Ne dersiniz kızlar?

Artık menülere yorum yapamıyorum ben de... Çünkü listeler farklı farklı... İnsan deneye deneye kendisi için en iyi olanı buluyor. Yalnız ne yapıyorsak tam yapmalıyız ki, değerlendirmeler anlamlı olsun. Ben Karatayla iyiyim. Tam yaparsam kilo veriyorum.

Sen de kendin için en doğrusunu bulacaksın.

Ben günde 2 litre içiyorum. Eskiden 2şer 3 er bardak içerdim 1 seferde. Artık yarım bardak içiyorum. Midemi büyütmeyeyim diye... Bu benim fikrim ama... Bilimsel bi dayanağı yok yani

Allah şifa versin. Çok şükür iyi sonuç almışsınız. Benim annemin de 7 yıl oldu. Taş gibi hatun:) Siz de bunları atlatacaksınız inşallah. Senin gibi bir eşi olması da en büyük destek. Ama sen de kendini ihmal etme. Kendine zaman ayırmaya çalış. Ukalalık yapmış gibi olmak istemem. Sadece hem hasta refakatçisi, hem de hasta tarafını yaşadım. O yüzden yazdım.

Son düzenleme:

ihmal etmiyorum canım ya bazen robot gibi oluyorum oda olur artık canımız sağolsun eşim iyi olsunda koşturmaya razıyım

Sabah Karatay kahvaltısı yapmıştım. Yazdım zaten.

Öğlen 1 tabak etli yeşil fasulye, 1 kase yoğurt

Akşam: KAZ!

Doğru okudunuz. Kaz yedim. Çok iyi pişirilmiş, yumuşacıktı. Ama çooook tuzluydu. Ömrümde ilk kez yedim. Pek de bişey kaybetmemişim

Geç saatte (20:30) ve çok yedim ama yasaklı bişey yemedim en azından.

ihmal etmiyorum canım ya bazen robot gibi oluyorum oda olur artık canımız sağolsun eşim iyi olsunda koşturmaya razıyım

Kırmadım umarım seni. Sadece sana kıyamıyorum.

Bu arada 69 u görmüşsün.Maşallah sana 69 pek yakışmış çizelgene... Darısı 65 e...

Ben kaçtım. İyi geceler.

Kırmadım umarım seni. Sadece sana kıyamıyorum.

Bu arada 69 u görmüşsün.Maşallah sana 69 pek yakışmış çizelgene... Darısı 65 e...

Ben kaçtım. İyi geceler.

hayır canım kırmadın kırılmadımda düşünmende ayrı bi incelik teşekkürler darısı sana olsun az kaldı ama gitmiyor hastane işi bitsin biraz daha sıkı tutup mayısa kadar inmeyi hedefliyorum bakalım hayırlı geceler

Çok uzun zaman yürüdüysen olabilir sanırım. Ben çok yeni olduğum için bir şikayetim yok ama korkmuyor değilim. Havaların rüzgarsız olduğu zamanlar dışarıda yürüyüp diğer zamanlar batta yürüsem diye düşünüyorum.

Günaydın hanımlar;

Dün Seyir sp günümdü kahvaltım ona göreydi.
-Krep
-Omlet
-Lor
-Çay

Öğlen ve akşam aynı
-Tavuk köfte
-Yoğurt

Çayın yanına kurabiye yaptım kepekten. kepek toleremi de kullandım

Bugün ps günüm. Kahvaltımı henüz yapmadım yapınca yazarım.

kardelenciğim ALLAHIM gönlüne göre versin inşallah; tez zamanda şifa versin en daimisinden. ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun canım .

iğneoyası canım haklısın 3 ay sık dişi kurtul çok mantıklı ama insan bıkıyor bir yerden sonra artık. bende elimden gelen sabrı göstermeye çalışıyorum Gayret bizden sonuç Mevlamızdan inşallah kilolardan kurtuluruz da bu günlerle dalga geçerek muhabbet ederiz ileride.

2 yumurta rafadan birinin sarısını kuzum yedi
bolca marul ve peynir
4 hurma
1 avuç dolusu fındık
3 zeytin
1 Türk kahvesi

öğleye nohut ve bol lahanalı az bulgurlu kabuskam
olmazsa olmazım yoğurt

ve 45 dk sporum inşallah

dün 40 dk yürüdüm, bu ara git gel bi havam var artık hayırlısı....

bugünki menümü vereyim hemen yarın baskül var çok heyecanlıyım

sabah: 2 dilim yuaflı ekmek 1 yumurta 1 kk aaz yağlı peynir domates salatalık semizotu

ara: yok(3 kuru kayısıyı kahvaltıdan önce yedim ve işe yaradı şükür ki)

öğlen: nohut yemeği etsiz yarım yağlı yoğurt (100 gr ) 2 salatalık

ara: 2 kepekli galeta 3 kuru kayısı 1 küçük elma 1 küçücük mandalina 1 küçük incir(bu öğünü hep abartıyorum yaa)

akşam: 200 gr kıymalı karnabahar 100 gr yoğurt 1 salatalık

ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt (en geç 7.30 da bitmiş olacak ) :18::18::18:içimden bir ses kilo veremedin diye bağırıyor bugün o kadar yorgunum ki spor yapmayacağım galiba

4.5 km 50 dk yürüyüş cepte..

allah acil şifalar versin bir an önce kurtulsun canım inşallah

imreniyorum su içebilenlere bende şöyle bi çare buldum limonlu su bu şekilde içersem canım içmek istiyo şu ana kadar 1lt oldu akşamda 1lt içmeyi düşünüyorum bana şekersiz limonata gibi geliyo içimide ferahlatıyo

selan kızlar
kahvaltım tereyağında 2 ad yumurta 1 dilim tb ekmeği bol limonlu yeşillik yeşilçay
öğlen artan kuru fasulye 1 kase yoğurt çayy 1 tane kepekli galeta çayın yanında bu tür şeyleri çok seviyorum abartmadan 1-2 tane yiyorum tabi arada sırada
akşamsulu köfte salata 1 küçük çay bardağıyla şalgam suyu fazla içemiyorum
hepsi bu yulaf kepeğinden tuzlu kurabiye denicektim ama hiç vaktim olmadı kızımın peşinde koşturdum bugün dersanesi vardı

evdeki kuru inciri napsam bilmiyorum yaa gidip gelip yiyorum iki tane yedim gene ama bitti akşamki ara öğün iptalll yemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…