Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yürüyüş yapamadım..nöbet çarptı adeta..

1 kase pudinkimi yedim enfesti dukancılara tavsiye ederim..

Geri döndüm yine 64 kiloya kadar çıktım ben ama sorun değil karatay ile zaten hemen veriyorsun
90 günüm var inşallah haziranda nişan olacak o güne değin 56 larda olmak istiyorum beğendiğim kıyafetin içine girmem lazım

boy : 170
kilo : 64.8
Hedef : 56
süre : 90 gün ( inşaAllah tabi )

sabah :
ev yapımı sucukla sucuklu yumurta , zeytin , ceviz, fındık, badem

16 : 00

1 tabak kabak
yeşil soğan
yoğurt
badem

selam canım nasılsın

hoşgeldin canım..iyidir..kg leri kovmaya uğraşıyoruz hala..nişanınız varmış galiba..hadi hep beraber verelim artık şunları..:13::13:

topik artık özgür canım..isteyen istediği diyeti yapıyor..bilgin olsun..

Son düzenleme:
Bugün yediklerim;

Sabahı yazmıştım.
-saat 3-4 gibi 1 yumurta ve lor peyniri

Akşam ;
-tavuk ızgara ve yoğurt
-Saat 10 gibi acıkır gibi oldum. Ekmek yapmıştım. yarım kaşık kepek hakkım kadarını yoğurtla yedim.

1.Gün bitti :)

Hanımlar bugün öğle yemeğimin yanına yulaf kepeğinden irmik helvası yapacağım bakıyım güzel olursa yazarım

selam canlar..sabah erkenden oyumuzu kullandık geldik vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah

veee bu sabahh wc ye çıkamadığım haldee 76 yı gördümmm...süpperr süpperrrrr cumaya ne olacak çook merak ediyorum

sabah seyir PS günü

1 dilim dukan ekmeği
1 dukan krepi
sucuk
yumurta salatası
domates salata söğüş
kendi yaptığım çörekotlu peynir
lor peyniri
yoğurt ve roka..

kaçamaksız süpper bi pazar diliyorum

[sıze=3][ı]afiyet olsun yavlum
[/ı][/sıze]

[sıze=3][ı]merakla bekliyoruz şekerim[/ı][/sıze]

kuzum yaptım ama ben pek beğenmedim yine de tarifi vereyim 1 tk sıvı yağa 2 kaşık yulaf kepeğinı kavuruyoruz 1.5 kaşık tatlandırıcı ekliyoruz sonra üzerine 1.5 su bardağı yağsız süt karıştırarak pişiriyoruz koyulaşınca pişti sonra afiyet olsun ama ben sevmedim bana ara öğünümdeki 100 gr süte ve 1 dilim ekmeğime mal oldu

harikasın sersum cumaya 75 in altı mı olacak kız böyle bu arada bende bu sabah 61.9 u gördüm bugün hava çok rüzgarlı yürüyüş bandında yürümek zorundayım sevmiyorum onu da zaman geçmek bilmiyor ama yapcek bişi yok bu perşembeye 61.5 altı olmalı olacak

hımmm sen öle diyosan doğrudur makbuşum...pudinge devam

yok be altını göremem de 75 yaklaşacak inşallah..tebrikler kuzum süperiz

burada da yağmur ve fırtına var..van da kar başlamış buraya gelmez inşallah
ben de bugün yürümeliyim artık 2 gün yapamadım

akşam PS dukan

tavuklu hünkar beğendi
domatesli soğanlı salata
yoğurt
1 bardak şalgam suyu

Dukan da Tavuklu Hünkar beğendi 4 KİŞİLİK

Malzemeler
3 patlıcan(közlenmiş ve doğranmış)
4 bardak yağsız süt
4 yem kaşığı mısır nişastası
60 gr kaşar rendesi(yağsız)
3 tavuk göğsü
2 çarliston biber(ince doğranmış)
1 kuru soğan(ince doğranmış)
2 çorba kaşığı soya sosu
kekik karabiber toz kırmızı biber kişniş tuz
1/2 çorba kaşığı domates salçası
1/2 çorba kaşığı biber salçası
4 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 çay bardağı domates rendesi

YAPILIŞI
ÖNCE BAŞAMEL SOS HAZIRLANIR
süt ve nişasta koyulaşana kadar pişirilir koyulaşınca
patlıcanlar ve kaşar eklenip karıştırmaya devam edilerek
5 dk daha pişirilir tuz da eklenir
kenara alınır

tavuklar kuşbaşı doğranıp önce soğan ve biberlerle yağada sota edilir rengi dönünce baharatlar salça soya sosu eklenir karıştırılıp
kaynayana kadar beklenir sonra altı kısılıp kapağı kapatılır
arada karıştırılarak suyu çekene kadar pişirilir..

başamel sosumuz tabağın altına
üstüne de tavuk sotemiz koyulup servis yapılır
Afiyet olsun..

seçimler bitti vatana millete hayırlı sonuçlar olur inşallah

sabah: 2 dilim yulaflı ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu ++ 50 dk yürüyüş

ara: 1 portakal

öğlen: 250 gr kıymalı ıspanak yulaf kepeğinden irmik helvası( 2 yk yulaf kepeği 1 tk yağ ile kavrulur. üzerine 1 çay bardağı süt ve 1,5 kaşık tatlandırıcı eklenir. kaynatılır ve koyulaşınca servise hazır:) 1 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt yerine yedim.15 dk yürüyş

ara: yok

akşam:2 dilim yulaflı ekmek 1 yumurta 10 gr az yağlı peynir domates salatalık semizotu diyabetik reçel

ara: 1 geyfurt 1 çay bardağı süt 1 incir 3 badem (ikindi ara öğünümü de buraya ekledim ) ve mutlaka yatmadan 1 saat yürüyüş yapılacak yapılmadan yatılmayacak bugün burda bi rüzgar bi rüzgar dışarı çıkamadım

enfes görünüyor tatlım afiyet olsun ama benim anlayamadığım şimdi sen diyet mi yapıyon yane sen diyet yapıyosan ben ne yapıyom bu diyetisyen çok kızıor bu tarz diyetlere yapsam diyorum sonra vazgeçiyorum hemen

Eki Görüntüle 1044754

akşam PS dukan

tavuklu hünkar beğendi
domatesli soğanlı salata
yoğurt
1 bardak şalgam suyu

Ohh afiyet olsun annem. Benimde yarın seyire geçiyorum. Protein+sebze günüm

Kuzum bende yapıyorum dukan. O kadar güzel tarifler üretenler var ki şaşar kalırsın. O kadar kolay ki. ya kendi yemeğini yapıyorsun yoruyor biraz ama güzel şeyler çıkıyor. Rahat rahat doyana kadar yiyip saatlerine dikkat etmene gerek yok. bol su iç ohh :) yarın 2 günlük atak sonucumu göreceğim :)

bu akşam biraz fazla kaçırıdm şiştim..hehehe ama diyet yapıyom gülümm
Ohh afiyet olsun annem. Benimde yarın seyire geçiyorum. Protein+sebze günüm

hadi geçmiş olsun seyir çok daha kolay canım

2.5 km yürüdüm..3 olacaktı ama çok rüzgar vardı hasta olurum diye korktum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…