yürüyüş yapamadım..nöbet çarptı adeta..
1 kase pudinkimi yedim enfesti dukancılara tavsiye ederim..
selam canım nasılsın
afiyet olsun yavlumEki Görüntüle 1044369 2.atak kahvaltım :)
Hanımlar bugün öğle yemeğimin yanına yulaf kepeğinden irmik helvası yapacağımbakıyım güzel olursa yazarım
[sıze=3][ı]afiyet olsun yavlum
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]merakla bekliyoruz şekerim [/ı][/sıze]
harikasın sersum cumaya 75 in altı mı olacak kız böyle bu arada bende bu sabah 61.9 u gördüm bugün hava çok rüzgarlı yürüyüş bandında yürümek zorundayım sevmiyorum onu da zaman geçmek bilmiyor ama yapcek bişi yok bu perşembeye 61.5 altı olmalı olacakEki Görüntüle 1044388
[sıze=3][ı]selam canlar..sabah erkenden oyumuzu kullandık geldik vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah
Veee bu sabahh wc ye çıkamadığım haldee 76 yı gördümmm...süpperr süpperrrrrCumaya ne olacak çook merak ediyorum
Sabah seyir ps günü
1 dilim dukan ekmeği
1 dukan krepi
sucuk
yumurta salatası
domates salata söğüş
kendi yaptığım çörekotlu peynir
lor peyniri
yoğurt ve roka..
Kaçamaksız süpper bi pazar diliyorum[/ı][/sıze]
kuzum yaptım ama ben pek beğenmedim yine de tarifi vereyim 1 tk sıvı yağa 2 kaşık yulaf kepeğinı kavuruyoruz 1.5 kaşık tatlandırıcı ekliyoruz sonra üzerine 1.5 su bardağı yağsız süt karıştırarak pişiriyoruz koyulaşınca piştisonra afiyet olsun ama ben sevmedim bana ara öğünümdeki 100 gr süte ve 1 dilim ekmeğime mal oldu
harikasın sersum cumaya 75 in altı mı olacak kız böyle bu arada bende bu sabah 61.9 u gördüm bugün hava çok rüzgarlı yürüyüş bandında yürümek zorundayım sevmiyorum onu da zaman geçmek bilmiyor ama yapcek bişi yok bu perşembeye 61.5 altı olmalı olacak
enfes görünüyor tatlım afiyet olsun ama benim anlayamadığım şimdi sen diyet mi yapıyon yane sen diyet yapıyosan ben ne yapıyomEki Görüntüle 1044756
Dukan da Tavuklu Hünkar beğendi 4 KİŞİLİK
Malzemeler
3 patlıcan(közlenmiş ve doğranmış)
4 bardak yağsız süt
4 yem kaşığı mısır nişastası
60 gr kaşar rendesi(yağsız)
3 tavuk göğsü
2 çarliston biber(ince doğranmış)
1 kuru soğan(ince doğranmış)
2 çorba kaşığı soya sosu
kekik karabiber toz kırmızı biber kişniş tuz
1/2 çorba kaşığı domates salçası
1/2 çorba kaşığı biber salçası
4 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 çay bardağı domates rendesi
YAPILIŞI
ÖNCE BAŞAMEL SOS HAZIRLANIR
süt ve nişasta koyulaşana kadar pişirilir koyulaşınca
patlıcanlar ve kaşar eklenip karıştırmaya devam edilerek
5 dk daha pişirilir tuz da eklenir
kenara alınır
tavuklar kuşbaşı doğranıp önce soğan ve biberlerle yağada sota edilir rengi dönünce baharatlar salça soya sosu eklenir karıştırılıp
kaynayana kadar beklenir sonra altı kısılıp kapağı kapatılır
arada karıştırılarak suyu çekene kadar pişirilir..
başamel sosumuz tabağın altına
üstüne de tavuk sotemiz koyulup servis yapılır
Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 1044754
akşam PS dukan
tavuklu hünkar beğendi
domatesli soğanlı salata
yoğurt
1 bardak şalgam suyu
seçimler bitti vatana millete hayırlı sonuçlar olur inşallah
sabah: 2 dilim yulaflı ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu ++ 50 dk yürüyüş
ara: 1 portakal
öğlen: 250 gr kıymalı ıspanak yulaf kepeğinden irmik helvası( 2 yk yulaf kepeği 1 tk yağ ile kavrulur. üzerine 1 çay bardağı süt ve 1,5 kaşık tatlandırıcı eklenir. kaynatılır ve koyulaşınca servise hazır:) 1 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt yerine yedim.15 dk yürüyş
ara: yok
akşam:2 dilim yulaflı ekmek 1 yumurta 10 gr az yağlı peynir domates salatalık semizotu diyabetik reçel
ara: 1 geyfurt 1 çay bardağı süt 1 incir 3 badem (ikindi ara öğünümü de buraya ekledim) ve mutlaka yatmadan 1 saat yürüyüş yapılacak yapılmadan yatılmayacak bugün burda bi rüzgar bi rüzgar dışarı çıkamadım
enfes görünüyor tatlım afiyet olsun ama benim anlayamadığım şimdi sen diyet mi yapıyon yane sen diyet yapıyosan ben ne yapıyombu diyetisyen çok kızıor bu tarz diyetlere yapsam diyorum sonra vazgeçiyorum hemen
bu akşam biraz fazla kaçırıdm şiştimenfes görünüyor tatlım afiyet olsun ama benim anlayamadığım şimdi sen diyet mi yapıyon yane sen diyet yapıyosan ben ne yapıyombu diyetisyen çok kızıor bu tarz diyetlere yapsam diyorum sonra vazgeçiyorum hemen
Ohh afiyet olsun annem. Benimde yarın seyire geçiyorum. Protein+sebze günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?