Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canlarim ne güzel yorumlar yapmissiniz Teşekkürler hepinize tabi ki kaçamaklarim oluyor ama çok ufak tefek asla Karatay beslenme seklimde ki 4 saat uygulami bozmadim leptinim çalışsın diye biraz aşırı hirsli ve sonuçları almadan pes eden bi tip degilim sanırım ondan kaynaklanıyor bi seviyorum eglenceli geliyor böyle ugrasmak sabrimi denemek biraz inatçı bi tipim çevremdeki insanlarda şaşırıyor ama beni sonuçlar çok mutlu ediyor inşallah sizlerde hedefe ulasacaksiniz inannin yeter opuldunuz haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyle

inşallah canım..

güzel bir haftasonu dilerim

yağmurlu bir sabaha uyandım..nöbetim 2 den sonra iyi geçti..

9 da devredip evime ulaşıcam inşallah..perşembeye gene nöbet...sonrası gene cuma..ilk 2 haftaya yazdırdım ki sonra rahat edeyim

bugün pro günüm..eve gidince yazarım..öpüldünüz..

Günaydın hanımlar.
Dün öğleden sonra kayınvalideme gittim. Misafirleri vardı. İzzet ikram yani. Orada Yediklerim ve eve gelince yediklerim tamamen kaçamaklı oldu. Bilerek de öyle yaptım aslında. Bugün tam anlamıyla Dukan'a başlayıp kahvaltımı yaptım. Yani ;

Atak:1.gün(2 gün çıktı testte)
-Krep
-Peynir
-1 tam 1 yumurta akıyla az maydanozlu omlet
-Şekersiz çay

ile başlamış bulunmakta. Tam başlayınca insan bir tuhaf oluyormuş ya
Testi 61 kg olarak yaptım ama sabah 60.8'dim.
Hayırlısı bakalım.

Annneeeemmm yetişeceğim sana

Günaydın canlarım.

Dün akşam 2 tabak ezogelin çorba ve fırında yapılmış tavuk kanat yedim.

Bugün sabah da 2 yumurta, 6-7 zeytin ve biraz peynir yedim.

Akşam ilk kez gideceğimiz bir yer var. Yemeden idare edebileceğimi de zannetmiyorum çünkü sadece 2 aile gidiyoruz. Yani hazırlıklar bizim için... Dedim ya, bu haftadan pek umudum yok

Dün tartı sonucumu yazmamıştım, karışıklık olmasın diye. Şimdi yazayım: yarım kilo vermişim. Mutluyum (62, yarım kilo için biraz abartılı kaçmış olabilir aslında)

makbuşum önce tekrar tebrik edeyim canım 1. liğini..süper.

yok yokkk 69 u göreyim tutabilene aşkolsun beniihaziran temmuz farketmez

ellerine sağlık güzel gözüküyorlar..

teşekkürederim canım ama gerçekten kurabiye tadında sonuda tutturdum ama benim tarifim deyil netten buldum

kahvaltım 1 yumurta zeytin peynir 2 çatal haş haş fındık ceviz 1 incir yeşil çay
öğlen çay ve kısır cin biber turşusu
birazdan neskafe keyfi yapıcam yaptığım kepekli kurabiye eşliğinde
akşamı heniüz düşünmedim tekrar ustalar gelecek gibi pratik bişeler yaparım artık
bugün pazarım vardı sabah 9 buçuk gibi gittim hallettim
şu anda mutfak bulaşık dolu bide kısır yapıldı siz düşüşün artık halimi mutfağı süpürücem silicem
banyoda yapamadım malum reglin son günleri beklemedeyim saçlarımı yıkamayı düşünüyom
çok sevindiğim bişey oldu yulaf kepeğini almak için arabayla çok uzak bi avm ye gidiyoduk çok yakınıma bi çerezci açılmıştı oraya gelmiş çok mutlu oldum
harika kurabiyeler yapıyorum eşim bile sevdi 25 tane falan çıktı
3 km daha yürüdüm bu arada herşey yolunda gidiyo bakalım
öpüyorum kızlar

filizcim gerçekten kurabiyeler nefis görünüyor ellerine sağlık

eveeet hanımların en azimlileriiii yağmurlu bir konyadan selamlaaaaar...
kahvaltım
2 haşlama yumurta
3 hurma
avuç içi kuru üzüm
avuç kadar kaşar
1 ölçü karışık çerez

şimdi

1 kocaman levrek bol isotlu soğan eşliğinde
1 ölçü karışık çerez
3 hurmaaaaa

16:00 kapanışşşşş

acıkırsam tabikiiiii ayran veya sütlü kahveeee

dün küçük oğlum 1 yaşını doldurdu çooook şükür ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin sağlık ve huzurla inşallah. hemen merakınızı gidereyim kutlama falan yoktu yani kaçamakta olmadı . lakin 11 nisan büyük oğlumun doğum günü oda 5 yaşını doldurmuş olacak bu yıl ona söz verdim arkadaşlarıyla kurlucakmıııış( büyümüşte doğum gününde arkadaş istermiş yerim ben onu), benimse 74 hedefimin olduğu gün; o gün 74 olursam eveeet kaçamak yapıcam amma ve lakin 74 ü göremezsem malesef yok kaçamak falan.

şimdi ikindiyi eda edip dooooğruuuu koşu bandı sevgili arkadaşlar akşama fırsat bulursam gelirim inşallah.

filizim tarifi bize de versene..ben kendi denemelerime devam ediyorum..kobay sersum iş başında..

çakmelim oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Allah sağlıklı huzurlu ve mutlu vir ömür nasip etsin

Kim demiş diyette makarna yenilemez diye..

DUKAN

SHIRATAKI NOODLE INDAN FIRINDA MAKARNA

MALZEMELER
1 paket shıratakı noodle
1 bardak yağsız süt
1/2 çorba kaşığı mısır nişastası
1/2 tatlı kaşığı salça
1 çorba kaşığı rende yağsız kaşar
100 gr kıyma
çeyrek kuru soğan
2 dal maydanoz
nane karabiber toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
2 göveç kabı

YAPILIŞI

BAŞAMEL SOS
süt nişasta koyulaşana kadar
pişirilir enson kaşarın yarısı içine atılıp
eriyene kadar karıştırılır az tuz ve karabiber eklenir

kıyma yağ,soğan,maydanoz ve baharatlar
kavrulup kenarda bekletilir(yaklaşık 4 yemek kaşığı çıkıyor)

noodle kaynayan suda 2-3 dk haşlanıp süzülür
başamel sosla karıştırılır 2 ye bölünür
yarısı 2 göveç kabına yerleştirilir
2 kaşık kavrulan kıymalı harç konulup
kalan noodl üstüne konulup kalan kaşar üzerine dökülür
fırına verilir
üstü kızarana kadar pişirilir

tadı da görüntüsü de harika
Afiyet olsun.

Son düzenleme:

KAKAOLU PUDİNK

dukan

MALZEMELER
2 bardak yağsız süt
1 çorba kaşığı mısır nişastası
4 çay kaşığı kakao(yağı azaltılmış)
4 tablet tatlandırıcı
1-2 damla vanilya aroması

YAPILIŞI
tüm malzeme koyulaşana kadar pişirilir
kaselere bölünüp soğuyunca sevis yapılır

3 kase çıkıyor..

daha soğumadı ama pişince ucundan tattım enfes..
AFİYET OLSUN..

Son düzenleme:
öğünlerim
sabah

lorlu omlet
peynir
1 dilim dukan ekmeğim
sucuk pastırma

az önce

shırataki noodle dan fırında kıymalı makarna
çay çayyy

pudinkim buzdolabında soğuyunca onu da yerim eh daha ne olsun..

Son düzenleme:
sabah: 2 dilim yulaf kepeğinden ekmek 1 kk peynir 1 yumurta salatalık havuç++2 saat yürüyüş

ara: 1 elma 1 çay bardağı yarım yağlı süt

öğlen: mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek (beyaz )

ara: 250 gr çilek(10 tane) 1 çay bardağı yoğurt 3 kuru kayısı ++1,5 saat yürüyüş

akşam: 150 gr semizotu domates ve soğanla yağ ve tuz eklemeden kavurdum 50 gr yulaf unundan kendi yaptığım ekmeğim çok güzel olmuş kızlar tavsiye ederim ++1 saat pilates

ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt

iyi gitmişim bugünde akşamki ekmek 1 dilim fazla ama o kadarcıkla kaldığıma şükrediyorum

öğünlerim
sabah

lorlu omlet
peynir
1 dilim dukan ekmeğim
sucuk pastırma

az önce

shırataki noodle dan fırında kıymalı makarna
çay çayyy

pudinkim buzdolabında soğuyunca onu da yerim eh daha ne olsun..

afiyet olsun tatlım puding harika görünüyor bende ekmeği yaptım harika oldu

filizim tarifi bize de versene..ben kendi denemelerime devam ediyorum..kobay sersum iş başında..

çakmelim oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Allah sağlıklı huzurlu ve mutlu vir ömür nasip etsin

çoook teşekürler sersumum sanal görünse de gerçekten benimsediğim arkadaşım ben yine çoook duygusallaştım :26::26::26:

ya sersum arım balım peteğim sen bunları yicen bide üstüne kilo mu vericen dukan amca seni kandırmasın

ne güzel görünüyo onlar öyleee seninle komşu olsak da bizede düşse ne güzel olurmuş dimi

kurabiyeler için teşekkür ederim canımsanada afiyet olsun bebişinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara canım

tarifler harika canım ama ben karataya devam ettiğim için okadar açılmıyım gariii yulaf kepeği yeter dimi

bugün akşamı yazamamıştım ustalarda gelmedi sıkıldım biranönce gelselerde gitseler
akşamki menüm
artan kısır+menemen+şalgam suyu
kurabiye tarifini hemen veriyorum
MALZEMELER=
3 çay bardağı(normal boyutta) yulaf kepeği
2 yumurta
200gr karışık kuru meyve ( ben şöle yaptım 2 kuru incir,3 gün kurusu 2 erik kurusu 1 avuç irice ceviz elimle kırdım )
1 büyük elma yada havuç (ben elma yaptım)
kabartma tozu (belirtmemiş ben yarısını koydum)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
tarçın
YAPILIŞI=
yulaf kepeği,2 yumurta,kuru meyveler,elmanın kabuğunu soyup rendele kabartma tozu zeytin yağı tarçın hepsini kaşıkla yada elinle karıştır
elma ve yumurta sayesinde çok rahat toplanıyo köfte şeklinde şekil ver yağlı kağıda diz fırına ver 175 derece fırında 30-40 dakika pişirilir takip et yinede
NOT=tatlandırıcıda konulabilir ama kuru meyvelerle diyet bisküileri gibi oluyor gayet iyi
tarifi aldığım kişi aynı tarifi ufak tefek değişiklikler lede yapmış
şöyleki tuzlu yapmış kuru meyveler yerine peynir,çökelek, dereotu üzerinede çörekotu yapmış
yine aynı tarifi zeytin parçacığı ve ceviz ilave etmiş
bence harika olur ben bunları henüz denemedim en kısa zamanda denicem
cam kavanozlara koyup saklanabilir 25 adet kadarda çıkıyo

afiyet olsun tatlım puding harika görünüyor bende ekmeği yaptım harika oldu
sana da afiyet olsun makbuşum

he valla ben de inanamıyom ama veriyom kıss..

komşu olamasakta herşeyimi paylaşıyom gülüm ..idare edin gariii

tarifler harika canım ama ben karataya devam ettiğim için okadar açılmıyım gariii yulaf kepeği yeter dimi

yeter gülüm yeter..

filizim tarifi kaydettim..sağol bebişim.. ama bana şimdilik yasak içinde meyveler olduğundan güçlendirmede serbest..o zamana kadar başka alternatifler bulmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…