üzme kendini şekerim eşin de sen üzülüyorsun sonra diye üstüne gitmiştir..Slm kızlar bugün çok acaip beslendim
sabah: ballı bademli nesfit 40 gr ve 100 gr süt
ara: 1 portakal
öğlen: 40 gr makarna sade 200 gr taze fasulye 50 gr yoğurt
şimdi geliyor saçmalıklar
ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)
akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettiktamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa
ara: yapmayacağım
Selam millet,
Hsonu yazamadım. Topluca yazayım bari.
Ctesi ilk kez gittiğim birindeydik ve 1 aydır ilk kez Karatayı bozdumBiliyordum zaten. O yüzden akşam yemeği yemedim ama tabii ki 21:00 de yenen 1 dilim kek ve yarım dilim böreği kurtaramadı. Pazar sabahı tartıda tekrar 80,0kg gördüm! Bu sabah tartılmadım. Cumaya kadar da tartılmaya niyetim yok çünkü çok moralim bozuldu. 1 kez daha 80 görürsem bırakırım diye korktum.
Dün kaçamaksız 2 öğün yaptım. Hem de bol kaçamaklı bir kahvaltı sofrası olmasına rağmen. Çünkü oy kullandıktan sonra eşim market ve pastaneye gitti. Bana da sağolsun ayçöreği ve dereotlu peynirli, yeni çıkmış poğaça almış! Ennnn sevdiğim 2 şey:18::18: 80 i görünce yemedim
Bugün de standart Karatay kahvaltısı yaptım. Biraz önce de 1 tabak kıymalı kabak yemeği ve 1 kase ev yoğurdumdan yedim. 4-5 tane de fındık. İnşallah bugünü de böyle kapatıcam.
Bugün zayıflamışsın diyenler oldu. Çok mutlu oldum
Hepinizi öpüyorum.
orası öyle de ağrıma gitti yani ne zamandır kaçamaksız götrüyorum ağzıma 2 kuru incir attım diye canım yandı yaaüzme kendini şekerim eşin de sen üzülüyorsun sonra diye üstüne gitmiştir..
ah oyam aynen ben de tartıda 80 i gördüğümde ağlayacaktım neredeyse ve o an kesin kararımı vermiştim kaçamak yok diye...
yemediğin poğaçalar için eferim arkaşım..:13::13:
afiyet olsun canımakşam yemeğim
5-6 köfte
süzme yoğurt
2 kaşık kadar da öğlenden kalan tavuk ciğeri
az önce çayımla beraber 1 küçük kase dukan pudinkim
Slm kızlar bugün çok acaip beslendim
ara: 1 elma 1 mandalina 50 gr yulaflı ekmek 1 çay kaşığı kadar tereyağ sürdüm (yeni yapmıştım dayanamadım) 3 kayısı 2 kuru incir 5-6 badem (güya ara öğün)
akşam: 50 gr yulaflı ekmek 50 gr köfte 1 domates 1 salatalık semizotu bir demet 3 incir 6-7 badem (ne gerek varsa) yürüyüş yarım saat sürdü eşimle o incirler yüzünden kavga ettiktamam kaçamak yapmamam gerekiyor ama ben yasaklı bişi mi yedim alt tarafı iki incir yedim yani neymiş de hedefime böyle ulaşamazmışım en son yediğim makarna yüzünden 2 hafta kilo verememişim her gün benim için yürüyüşe çıkıyormuş haklı olabilir ama bende insanım kendimden nefret ediyorum of çok kötüyüm yaa
canım ya kendine eziyet etme böyle olacak arada napalım, eşin senin için yürüyüşe çıkıyor ama kendi sağlığı için yürümüş oluyor dimiüzülme olur böyle vakalar.
akşam öğünüm
sulu köfte 3-4 taneli köfte
koca bir kase yoğurt
komşuya gidince
1 ısırık kek
bir kurabiye irmikten mamül
ypacak bişey yok,eski iradem kalmadı ,gücüm de kalmadı ama gittiği yere kadar ve olduğu kadar ...
3.5 km 40 dk yürüyüş cepte..şimdi de mandalinalı yeşil çayım ve form çayı karışımım...
olsun artık olmuş olan canım..kafana taktıkça büyütürsün..gerçi ben de eşlerin bu şekilde karışmasına gıcık olurum amaorası öyle de ağrıma gitti yani ne zamandır kaçamaksız götrüyorum ağzıma 2 kuru incir attım diye canım yandı yaa
afiyet olsun canım
Mikemmel
.
afiyet olsun yavlum..harika..Eki Görüntüle 1047244
Eki Görüntüle 1047245 . Dün öğlen ve akşamki yemeklerim
Bugün;
Seyir evremin ilk günü olan Protein + Sebze günüm bitti. -100gr daha gördüm :) Yani toplam -800 gr. ile baskülümde 60.0 kg gördüm :))) Bugün Saf Protein günüm.
Kahvaltım;
-1 yk kaşığı kepek ile dukan krebim
-1 tam 1 yumurta beyazı ile omletim
-2 kaşık yoğurt
-1 kaşık lor peynir
-Şekersiz çay :)
bidaha hiç görmeyiz inşallah canım..Gunaydin canlarim
Dun yuruyus yapamadim ama dedigim gibi 2 ogunle bitirdim cok sukur.
Bugun sabah da 2 yumurta, 5 zeytin, beyaz peynir yedim. 4 km yurudum. Aslinda her yuruyus yaptigimda 10-15 dk kadar da kol ve karin hareketleri yapiyorum ama her seferinde buraya yazmiyorum.
80i gormek beni sinir etti cunku ben verdigim kilolardan ziyade tatrida artik gormedigim kilolara bakiyorum. Mesela 84 le baslamistim. Artik 84, 83 ,82 ve 81 i hic bir kosulda tartida gormuyorum. 80 de oyle zannediyordum.degilmisama bu hafta olacak!
slmmm
kim tutar seni iğneoyasıııı
kahvaltım
bolca marul
bolca peynir
2 hurma
1 yumurtadan omlet
öğle
kabuska
yoğurt
tavuk baget
çook hafif bir kurabiye
hayırlısı inşallah gitsinler de en emininden kurtulalım cümleten
canını sıkma makbuşcum oda seni düşünüyordur ben ara öğün yapmıyorum bana saçma geliyo insanın aklı hep yicekte oluyo canım bde ara öğünsüz dene bakalımSlm kızlar bugün çok acaip beslendim
deme öle canım hepimiz yapıyoruz o ıssırıklardan bazen de bakmışız birdi iki olmuş olur böle durumlar yılmak yok gram da olsa vere vere bi bakmışız ideal kiloya gelivermişiz yani bide böle düşüncanım ya kendine eziyet etme böyle olacak arada napalım, eşin senin için yürüyüşe çıkıyor ama kendi sağlığı için yürümüş oluyor dimiüzülme olur böyle vakalar.
akşam öğünüm
sulu köfte 3-4 taneli köfte
koca bir kase yoğurt
komşuya gidince
1 ısırık kek
bir kurabiye irmikten mamül
ypacak bişey yok,eski iradem kalmadı ,gücüm de kalmadı ama gittiği yere kadar ve olduğu kadar ...
hayırlı olsun canım şimdiden ayça kayanın kitabını bende almıştım canım 5 gün kadar oldu çok güzel tarifler var ve çokta güzel notlar var irdeyle ilgili salata tarifini yaptım bile bugün benim anlamadığım şöle bi yazısı var tek başına protein yemek vücuda zarar verir bu salatanın yanına 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyin diyor ayrıca proteinler tek başına alındığında vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur diyor artık ne yiyeceğimizi şaştık karatay tam buğday ekmeği bile yemeyin diyor şaştım vallasahi söylemeyi unuttum eşim süpürgemi yaptı ama yenisini de alalım dedi..benimki su filtreli insan her an açmaya üşeniyor..suyu koy süpür sonra temizle..
temizlemeyi unutursan leş gibi kokuyor..
çok güzel toz torbasız bi süpürge bulmuş..onu sip.verdim bugün..iyi oldu..okumak için ayça kayanın son kitabını da aldım..belki dukandan sonra devamında işime gelir dedim..
sağol canımhayırlı olsun canım şimdiden ayça kayanın kitabını bende almıştım canım 5 gün kadar oldu çok güzel tarifler var ve çokta güzel notlar var irdeyle ilgili salata tarifini yaptım bile bugün benim anlamadığım şöle bi yazısı var tek başına protein yemek vücuda zarar verir bu salatanın yanına 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyin diyor ayrıca proteinler tek başına alındığında vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur diyor artık ne yiyeceğimizi şaştık karatay tam buğday ekmeği bile yemeyin diyor şaştım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?