Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

üzme kendini şekerim eşin de sen üzülüyorsun sonra diye üstüne gitmiştir..

ah oyam aynen ben de tartıda 80 i gördüğümde ağlayacaktım neredeyse ve o an kesin kararımı vermiştim kaçamak yok diye...
yemediğin poğaçalar için eferim arkaşım.. :13::13:

3.5 km 40 dk yürüyüş cepte..şimdi de mandalinalı yeşil çayım ve form çayı karışımım...

akşam yemeğim

5-6 köfte
süzme yoğurt
2 kaşık kadar da öğlenden kalan tavuk ciğeri

az önce çayımla beraber 1 küçük kase dukan pudinkim

orası öyle de ağrıma gitti yani ne zamandır kaçamaksız götrüyorum ağzıma 2 kuru incir attım diye canım yandı yaa

akşam yemeğim

5-6 köfte
süzme yoğurt
2 kaşık kadar da öğlenden kalan tavuk ciğeri

az önce çayımla beraber 1 küçük kase dukan pudinkim
afiyet olsun canım

canım ya kendine eziyet etme böyle olacak arada napalım, eşin senin için yürüyüşe çıkıyor ama kendi sağlığı için yürümüş oluyor dimi üzülme olur böyle vakalar.

akşam öğünüm

sulu köfte 3-4 taneli köfte
koca bir kase yoğurt
komşuya gidince
1 ısırık kek
bir kurabiye irmikten mamül

ypacak bişey yok,eski iradem kalmadı ,gücüm de kalmadı ama gittiği yere kadar ve olduğu kadar ...

Aynen oyle canim ya o ne bilecek kuru sey :) neyse ben kendime geldim vr telafi ettim sayilir arka arkaya leslie 5 ve 3 mile yapıldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın kızlarrr

Dun aksam kı mneum 75 gr yagsız et 60 gr havuc +60 gr fasulye 75 gr vanılyalı dondurma +bır elma +kahve

sabah kı menum :bır muz+bırtane rafadan yumurta +kahve

oglen :100 gr peynır +5tane cubuk kraker+kahve olacak ınsallhh sımdılık ıyı gıdıyorum sonuna kadar dırenebılırım ınsallh

. Dün öğlen ve akşamki yemeklerim

Bugün;
Seyir evremin ilk günü olan Protein + Sebze günüm bitti. -100gr daha gördüm :) Yani toplam -800 gr. ile baskülümde 60.0 kg gördüm :))) Bugün Saf Protein günüm.
Kahvaltım;
-1 yk kaşığı kepek ile dukan krebim
-1 tam 1 yumurta beyazı ile omletim
-2 kaşık yoğurt
-1 kaşık lor peynir
-Şekersiz çay :)

Son düzenleme:
Gunaydin canlarim
Dun yuruyus yapamadim ama dedigim gibi 2 ogunle bitirdim cok sukur.

Bugun sabah da 2 yumurta, 5 zeytin, beyaz peynir yedim. 4 km yurudum. Aslinda her yuruyus yaptigimda 10-15 dk kadar da kol ve karin hareketleri yapiyorum ama her seferinde buraya yazmiyorum.

80i gormek beni sinir etti cunku ben verdigim kilolardan ziyade tatrida artik gormedigim kilolara bakiyorum. Mesela 84 le baslamistim. Artik 84, 83 ,82 ve 81 i hic bir kosulda tartida gormuyorum. 80 de oyle zannediyordum.degilmis ama bu hafta olacak!

slmmm

kim tutar seni iğneoyasıııı

kahvaltım
bolca marul
bolca peynir
2 hurma
1 yumurtadan omlet

öğle
kabuska
yoğurt
tavuk baget
çook hafif bir kurabiye

hayırlısı inşallah gitsinler de en emininden kurtulalım cümleten

orası öyle de ağrıma gitti yani ne zamandır kaçamaksız götrüyorum ağzıma 2 kuru incir attım diye canım yandı yaa

afiyet olsun canım
olsun artık olmuş olan canım..kafana taktıkça büyütürsün..gerçi ben de eşlerin bu şekilde karışmasına gıcık olurum ama

afiyet olsun yavlum..harika..
bidaha hiç görmeyiz inşallah canım..

inşallah inşallah

Dukan PS günü

sabah

1 dukan krepi arası kıyma kavurması ve az kaşar
microda eridi ve börek oldu
çayy

öğlen buraya ciğerci açılmış eşim sevmez ben gittim yedim çok güzeldi ama başka şeylerde yapıyorlarmış ..sonra eşimle de gideriz..

4 şiş dana ciğer
salata
acılı ezme
ayran

sahi söylemeyi unuttum eşim süpürgemi yaptı ama yenisini de alalım dedi..benimki su filtreli insan her an açmaya üşeniyor..suyu koy süpür sonra temizle..
temizlemeyi unutursan leş gibi kokuyor..
çok güzel toz torbasız bi süpürge bulmuş..onu sip.verdim bugün..iyi oldu..okumak için ayça kayanın son kitabını da aldım..belki dukandan sonra devamında işime gelir dedim..

canını sıkma makbuşcum oda seni düşünüyordur ben ara öğün yapmıyorum bana saçma geliyo insanın aklı hep yicekte oluyo canım bde ara öğünsüz dene bakalım
deme öle canım hepimiz yapıyoruz o ıssırıklardan bazen de bakmışız birdi iki olmuş olur böle durumlar yılmak yok gram da olsa vere vere bi bakmışız ideal kiloya gelivermişiz yani bide böle düşün
hayırlı olsun canım şimdiden ayça kayanın kitabını bende almıştım canım 5 gün kadar oldu çok güzel tarifler var ve çokta güzel notlar var irdeyle ilgili salata tarifini yaptım bile bugün benim anlamadığım şöle bi yazısı var tek başına protein yemek vücuda zarar verir bu salatanın yanına 1 bardak ayran ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyin diyor ayrıca proteinler tek başına alındığında vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur diyor artık ne yiyeceğimizi şaştık karatay tam buğday ekmeği bile yemeyin diyor şaştım valla

kızlarr bugünü kaçamaksız geçirdim şükür

sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost domates salatalık semizotu

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 200 gr etli taze fasulye 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık

ara: 1 salatalık(okulda işim uzayınca iki ara yaptım.)

ara: 1 elma 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr nohut yemeği 100 gr yoğurt 1 dilim kepekli ekmek domates salatalık havuç semizotu +++10 mile leslie bunu çok sevdim dışarısı soğudu yine biraz ısınana kadar bunu yapıcez artık

ara: 1 portakal 1 bardak yağsız süt ++3 mile leslie yapıcığimmm artıya az kaldı :18::18::18::18::18:son 1 gün :18::18:

sağol canım
ben de çok beğeniyorum. ayça kayayı onun için aldım..görüşleri ve tavsiyeleri güzel..hımmm..proteini hep yalnız almak tabii sakıncalı canım..ben yanında çoğunlukla maydanoz yiyorum..ama pro günleri tabii ağırlıklı..bol su içiyoruz ya ha birde yulaf kepeği çok önemli bu dediğin için..oda kurtarıyordur diye düşünüyorum..gelsin merakla bekliyorum..

akşam PS günü

menemen
peynir
süzme yoğurt
roka maydanoz
1 çilek(kokusuna dayanamadım)
çay çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…