Selam canlar,
Bugünkü menüleri yazayım:
Sabah 8:00 kaz mideme oturduğu için sabah yiyemedim. 1 günkurusu kayısı, 1 demet maydonoz, 1 salatalık yedim. O kadar.
Öğlen 13:00 Sabah kahvaltı edemeyince öğlen çay-kahvaltı yaptım.
Akşam 18:30 2 lahmacun, 1 içli köfte.
Bugün yürüyemedim. Hala dizim acıyor. Yarın misafirim var ama cuma doktora gitmeliyim sanırım. Yürürken acımıyor aslında ama bir zararı olursa diye korkumdan yürümedim. Namazı bile oturarak kıldım bugün.
hiç kilo verememişim
Dukanda bugün 6.günüm Seyirde 4.günüm :)
Selam hanımlar.
Dün ps günümdü
-sabah
1 salatalık, biraz maydanoz, lor, 2 haşlama yumurta, yarım bardak süt.
-Öğlen
1 kabakla yapılmış kıymalı kabak, dukan krebimle börek gibi yaptım, yoğurt
-Akşam
kıymalı karnıbahar, yoğurt ve yulaf kepeği karışımından yaptığım ekmeğim.
Sonra çay keyfi
Bu sabah; Sp günüm.
-Kahvaltım
yoğurt, 2 yumurtadan yağsız omlet, lor, dünkü ekmeğimden ve çay
Annemmmm ekmek güzeldi ama tatlıydı biraz süt tozundan mı yoksa benim tuz atmadığımdan mı acaba
çok canım sıkıldı canım 2 kere 2şer tane kuru üzüm yedim ama diane 35 kullanıyorum polikistik over için kesin ondan oluyor geçen hafta ara verdiğim haftaydı bu haftada 1 hafta oldu başlayalı bıraksam adet olacam tekrar ama sanırım bırakacağım daha iki haftalık ilaç var ve beklemeye tahammülüm yok zaten 3 kutu kullandım ve doktor 3 ay demişti nerden başladım bu dördüncü kutuyaüzülmek yok makbuşş..duraksama olur arada..geçen hafta 1. oldun..bence normal canım..her hafta aynı veremeyebiliriz..
çok canım sıkıldı canım 2 kere 2şer tane kuru üzüm yedim ama diane 35 kullanıyorum polikistik over için kesin ondan oluyor geçen hafta ara verdiğim haftaydı bu haftada 1 hafta oldu başlayalı bıraksam adet olacam tekrar ama sanırım bırakacağım daha iki haftalık ilaç var ve beklemeye tahammülüm yok zaten 3 kutu kullandım ve doktor 3 ay demişti nerden başladım bu dördüncü kutuyacanım çok sıkıldı boşa geçiyor zaman bu hafta başka bi menü verdi diyetisyenim sizinle de paylaşım verdiği cevapları belki işine yarayan olur detoks mu yapsam demiştim ona verdiği cevap
Detoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)
1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)
2.Ara: 1Meyve
Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)
3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm
incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...
dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;Günlük tüketiminizi inceledim…
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler…
Dyt. Bürge KÖKER
evet bu haftaki menüm belli oldu vallahi oldukça da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete
öğlen PS günü
tavuk döner
kabak mücver
mercimek çorbası
yoğurt
akşam
tarhana
fırında yumurtalı ıspanak
öğlenden kalan 2 kaşık tavuk döner
yoğurt
2 kaşık karnıbahar kısırı
az önce de çayımı içtim..yarına ne olacak merak ediyorum.:18:.şiştim sanırım regl yaklaştı
Annem mercimek serbest mi ki
değil canım dayanamadım yedim..3-4 kaşık..ama bizim hastanede saff mercimek olmuyor..sulu bişey..bugün çok kuru yedim ondan dayanamadım..tarhanayı da yedim nöbet zaiyatıı olur okaa..napiimm..
canım doktor bana 3 aylık vermişti 3 ay dolunca bırak demişti ama ben korunmak için dördüncü kutuya da başladım biraz araştırdım bırakınca adet olmak dışında bişi olmuyomuş bıraktım gştti bugünden itibaren içmicem ve haftaya 2 kilo vericem listeme harfi harfine uyup günde en az 2 saat spor yapacağım gidecek bu kilolarüzülme canım..ben bu kiloları doğum kontrol haplarına borçluyum..maalesef..hem ilk defasında akıllanmadım kızım 7 yaşına gelince spiral çıkınca taktırmaya korkup 4 yıl daha kullandım e sonuç ortada 70 lere kadar inmişken 85 kiloya çıktım...
kimine hiç kilo yapmıyor kimini zayıflatıyor beni ise şişirdi..metom bozuldu..offf işte aynı hikaye..ama sen mecburiyetten kullanıyorsun..doktorunla konuşum dozaj ayarlaması yaptırabilirsin..
yine de veriyorsun bence çok da olumsuz düşünme..
zaten bu hastalık kilonun %10 unu kaybedince otomatik düzeliyor spor ve diyetle düzeliyor bütün belirtileri de yok olducanım doktor bana 3 aylık vermişti 3 ay dolunca bırak demişti ama ben korunmak için dördüncü kutuya da başladım biraz araştırdım bırakınca adet olmak dışında bişi olmuyomuş bıraktım gştti bugünden itibaren içmicem ve haftaya 2 kilo vericem listeme harfi harfine uyup günde en az 2 saat spor yapacağım gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?