Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmş olsun sersumcum dikkat edelim kendimize kiloo vereceksek sağlığımızdan bişey kaybetmeden verelim dimi

makbuleceim ben 1 aydın 77 ile 76 arası gidip geliyorum olur böyle vakalar üzülme ,önemli olan kilo verebilmek ki,sende bunu yapabiliyorsun

dün okul dönüşü kuzumu dişciye götürdük 2 dolgusu yapılmıştı ve dün de 1 azısı alındı ,sanki içimden bir parça gitti alt tarafı çürük diş ama onun ağzında oluşan boşluk benim yüreğimde oluştu ve gözlerimde yağmur damlasına dönüştü kızlar...
akşama erkek kardeşim gelince uğrayamadım topiğe

kaçamak yok her şey yolunda şükür ama fazla verememişim.

bildirim
cakmel

geçen hafta:77

bu hafta:76.7

fark:-300

% fark:- 0.424

2 lt su
2 kupa kahve
4 gün 45-50 dk yürüyüş
karatay beslenme

az gitmiş 11 nisan hedefim 74 tü malesef tutturamadım:26::26::26: 1 haftada 2 kg verebilmem zor bakalım artık
herkesin mutlu olması dileğiyle
hayırlı cumalar cuma vakti yapılan dualar kabul olur kızlar

Son düzenleme:
cakmel günaydın.

Sabah, kargalar kahvaltı etmeden, ilk bildirimi ben yapayım demiştim ama benden önce davranmışsın.

Boş geçirmemişsin bu haftayı da tebrik ederim. Aslında en önce, çabamız için hepimizi tebrik etmeliyim.

rumuz:igneoyasi
baş.tarihi:1 mart 2014
baş.kilo:83.8kg
geçen hafta kilo:79.2kg
bu hafta kilo:78.2 kg
fark:1kg
yüzde:%1,26
toplam fark:5.6 kg
beden:44
spor:bu hafta yok

Bu hafta LİSTEDEYİM. BENİ UNUTMAYIN.

Dizimin acısı %80 düzeldi ama çat çut sesleri devam ediyor. Korkumdan bu hafta namazı bile oturarak kıldım. Akşamları buz tutup, yatarken ödem çözücü sürdüm. Galiba işe yaradı ama yine de bugün doktora gidicem ona göre yürüyüşe başlıycam.

Liste yapan arkadaşa kolay gelsin diyorum.

Umarım hepiniz umduğunuzdan iyi sonuçlar alırsınız.

Son düzenleme:
Bende noodle pişirdim ama sevmedim ya sert bişi bu
benim sayfamdaki fırında makarnayı dene canım..sonuçta tabii tam makarna tadı yok ama bana korkmadan yemek iyi geldi.
iyi yapmışsın canım..
Sersum,

Geçmiş olsun. Daha iyi olmana sevindim.

Belden değilmiş. Neden tutuldu ki bacağın acaba???
sağol canım.. aman sen de dikkat et bidaha..dizlerimiz bacaklarımız önemli mazallah..
yürüyüş sonrası banyoda oyalandım yıkanmadan önce canım..üşüttüm bence..terli olunca tabii..

[COLOR="#800080"]
sağol canım
kuzuna geçmiş olsun canım..annelik işte..
[/COLOR]

süpersin canım..maşallah

günaydın makbuş..

saat 2 den sonra hasta gelmedi 4.5 -5 saat kadar uydum..arkadaşı bekliyorum ..9 da çıkıp evime gidicem..

dün yeni aldığımız süpürge gelmiş..kocişim meraktan tüm evi süpürmüş kızım da silmiş..bana temizlik kalmadı çok şükür..

bakalım ben kaç kg yim..

Güzel canim ohhh temizlikte bitmis :) merakla bekliyorum kac kilo olduğunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım terleyip üşüttüğünden olmuş demekki mühim bişey olmasında
süpürgeni güle güle kullan canım

öncelikle dünkü yediklerimi bi yazayım tam bi koşturmacaydı uğrayamadım
sabah 1 yumurta zeytin peynir ince 1 dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği +1 kepekli galeta çay
akşam kıymalı yumurta 2 bardak ayran
akşam klimacılar geldi temizlemek için onlarla uğraştım bizimkilerin yiyeceği vardı bende kendime böle yaptım
sabah da kuaföre gittim dip boyamı yaptırdım kaş bıyık falan hallettim ordan annem pazardaydı onların pazarı onun yanına gittim baya koşturdum
kızıma renkli saç spreyi aldım 2 tane 1rinin rengini beyenmedi tekrar değiştirmeye gidicez bugün yani bugünde koşturmaca
bugün sabah kahvaltım
yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen dışarda olucaz bakalım yiyince yazarım

Aaz olsun bizin olsun :) Benimde -300gr sıkıntı yok :)

Süpersin :) bir kilo gitmiş ohhh :)

Ohh ne güzel olmuş annem. Hafta sonu rahatsın o zaman :)

filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.4
bu hafta=++70.6
fark= 1.2
haftalık yüzde= %1.729
toplam fark= 7.4
spor= gün içinde koşturmaca
bu hafta cıslı bişey yemedim ama fasulye bulgur pilavı çokmu kaçtı acaba mesela artanı diğer gün öğlen yedim şişlik yaptı belkide
bu hafta biraz daha sebze ağırlıklı beslenmek lazım
listeyi yapan arkadaşa kolay gelsin şimdiden

Rumuz: Sadece_Askiim
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:60.9kg
bu hafta kilo:60.6 kg
fark:-0.3 kg

yüzde:%0.490
toplam fark:3.4 kg
beden:38
spor:5 gün koşu bandı

Hafta içi 59.9 u görmüş olmama rağmen bugün 60.6 çıktı. regl zamanım yaklaşıyor. Birde dün eşim seviyorum diye gitmiş çilek almış. Yedim valla. Sana aldım ye ye dedi durdu. Birde suyu az içtim sanırım. Canım sıkkındı bir kaç gündür. fazla da yedim sanırım. Her neyse. Geçen haftaya göre gene de eksideyim. Napalım sağlık olsun. Bugün liste bende hanımlar. Bekliyorum bildirimleri. Listedeki herkes gelene kadar bekleyebilirim sanırım.

Selam kızlar hayırlı cumalar kilom aynı liste yapacak arkadaşa kolay gelsin dişciye gidiyorum sonrasında eşim için hastaneye gidilecek rapor ıvır zıvır işler var akşama gelirim

sersumcum ayça kayanın kitabını naptın geldimi okudunmu
bende netten kaneelin aldığ şu yağlı kağıt yerine kullandığı silikon dan spariş ettim bakalım pazartesi gelir herhalde
gelsin bol kepekli sağlıklı kurabiyeler

asıl ben tebrik ederim 1 kilo süpersin maşallah...ÇOCUKLAR UYURKEN HALLEDİYİM DEDİM CANIM EVET KARGALARI BU GÜN BEN UYANDIRDIM

sersumcum yeni süpürgen hayırlı olsun ohhh maşallah eşinle kızınasenin hissene de temiz bir evde kahve keyfi düşmüş

evet sadeceaşkım az olsun yeterki sağlıkla gitsin şu fazlalıklar

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:71.0
bu hafta kilo:70.2
fark:-800
yüzde: -%1.126
toplam fark:9.8
beden:42
spor:haftada 3 gün tempolu yürüyüş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel canim ohhh temizlikte bitmis :) merakla bekliyorum kac kilo olduğunu
.
merak edilecek kadar veremedim canım..ama gene de verdim olsun..
geçmiş olsun canım terleyip üşüttüğünden olmuş demekki mühim bişey olmasında
süpürgeni güle güle kullan canım
sağol filizim..ondan olmuş..bugün çok daha iyiyim sağol..1-2 gün yürüyüş yok dinlenicem..
baklagiller şişiriyor canım..ben de dün dayanamadım mercimek çorbası içtim..yasak bana aslında..ama içim kurumuştu napimm...ondan bende şiştim bence
daha iyileri sizlerin olsun..

koştur koştur filiz..

Ohh ne güzel olmuş annem. Hafta sonu rahatsın o zaman :)
oh evet canım..ellerine sağlık bizimkilerin..
geçen ben de kızıma almıştım 1 dene yemiştim..ee dün de mercimek çorbası yedim..okaa olur bee..abartmadığımız sürece.. canım hem regl hem de ps günleri etkiliyor hemen..ben taa cumartesi 76.8 i görmüştüm sonra hep 77 taki bugün gördüm 76 yı hem de uzcundan..napalım..
Selam kızlar hayırlı cumalar kilom aynı liste yapacak arkadaşa kolay gelsin dişciye gidiyorum sonrasında eşim için hastaneye gidilecek rapor ıvır zıvır işler var akşama gelirim
kolay gelsin kardelenim
dün ben nöbetteyken geldi hepsi beraber canım daha bakamadım..

sersumcum yeni süpürgen hayırlı olsun ohhh maşallah eşinle kızınasenin hissene de temiz bir evde kahve keyfi düşmüş
:
sağol canım daha iyileri sizlerin olsun

valla öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…