sağol canım..
sevgi tohumları yeşersin yeni süpürgemle onlar arasında inşallah..
hehehe ben de de vardı ondan sonra sauna belt almıştım sonra kıpraşımlı bel kemerimde var hiç biri bi poka yaramıyo şekerim üzgünüm..gerçi hepsini çok da düzenli yapmadım..ama sen bu elektrik olayından çok zevk almışa benziyon ..kolay gelsin...
3 nisan doğum günümdü biraz kaçamaklı geçti.. 600 gr vermiş olmak bile mutlu etti beni, 2 dilim baklavadan sonra..:44::44::44::18::18:
kesinlikle canım..üjj bejj gitsin ama gitsin demii kıss..
inşallah canımcım[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
listeye bi girdin pir girdin ..maşallah arkadaşım..
sadece aşkım liste için ellerine sağlık iğneoyası tbr ediyorumtabi kilo veren diğer arkadaşlarımı da benim gibi sabit olanlara dikkat kilo alan arkadaşıma da bu hafta daha fazla gayret diliyorum
öncelikle oyamı,sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorum
kızlar regl oldum yanii 400 gr regl ye rağmen gitmiş..haftaya çok daha iyi olacak sanırım ..heyoooo
kurabiyeleeerrrr
hehehe...du bakalım daha yolum çok şekerim
sersum dukanla aranzdaki aşkı kıskanmaya başladım ona göremaşallah
kaçamaklarım: elli kez kaçamak yok artık dedim gene kaçamak yaptımkek- konya gervreği-1 ısırık brovni
veee yarın 6 öğünlü beslenmeye geçicem, bu kadar karatay yeter, bana yaramadı pek; bünye meselesi işte
sen yine de cozurdamaya devam et şekerim..belki ben elektrik alamamışımdır..Moralimi bozma mıhtarım. Ben oturduğum yerden, cozurdaya cozurdaya, dozu arttırdıkça popoma iğne batırmışlar gibi zıplaya zıplaya zayıflayacaktım.
Ben şöyle düşünüyorum: Mesela 1 kilo mu verdim... 1 kilo da almadım. Etti 2 kilo! Nasıl ama???
Regl haftanda kilo verdin ya... Haftaya gümbür gümbür geliyorsun demek ki...
Bugün doktora gittim. Kıkırdak zedelenmesi varmış dizimde. Hızı düşürerek yürüyebilirmişim. 5,5km ye düşürücem hızı. Bir de namazı oturarak kılıcam. Kasları güçlendirmek için bazı hareketler, bir de jel verdi.
Yarın yemeğe misafirim var. Kadınım da yok. Yarın yürüyemem ama Pazar başlarım tekrar yürümeye diye düşünüyorum.
Hepinize iyi geceler.
yine neresini tadilata aldınız filizim kaçırmışımkolay gelsin
evet canım benimde kafam karıştı bazı yararlı bilgilerde var açıkcası ben ayça kayayı uygulamıyorum karatay yapıyorum ama benimki karışık sadece yulaf kepeğinden yararlanıyorum arada kitapta bazı pratik tarifler var yemek sıkıntısı çekince uygun olanlardan yapıyorum hepsi bu karataydan vazgeçemeyiz hem sağlıklı hem evde olan yiyecekler hemde ilk gözağrımızsabah kızımın veli toplantısı vardı..sınıf öğretmeni bu 20 gün iyice sıkmalıyız dedi..ama bizimki hiiç oralı değil..günde 3-4 saat internet..gerçi okulda öğle araları da dahil test çözüyorlar hep ama..ailecek her akşam 1-1.5 saat videodan ders tekrarı yapmaya karar verdik eşimle..hep beraber sıkıcaz
Allahım hayırlısıyla bir atlatsak şu sınavı..
sabah PS günüm
domates biber salatalık söğüş
salçalı omlet
1 krep
peynir
sucuk
yeni kitaba başladım Jhon Verdon'un son kitabı Şeytanı uyandırma..ilk ikisini çok beğenmiştim zaten..
filizim ayça kayayı bitirmek üzereyim..kafam karıştı Canan hocanın beslenme piramitinin tam tersini öneriyor..yağğ yok kadar az ama tahıl çok açıkçası dukanla ideal kiloma kadar devam zaten ama sonrasında nasıl devam edeceğim bilemiyorum..büyük ihtimal karatayla devam ederim.:44:.ama daha haziran sonuna kadar bunu düşünmeyeyim dedim açıkçası ..hele şu 60 lı rakamları bi görsem..
kızımı almaya gidicez 2 de..dersane çıkışı tişörtüm kalmadı diyor..biraz alışveriş yapalım dedik..
ben de bu sabah artık kilo verişimi kıyafetlerimde de anlamaya başladım ocakta dar gelen gömleğim bugün giydim bol geliyor..memişler küçülmüş dimekk..
olmaz mı canım..hepimiz için inşallahKiyafetin bol gelmesi Ne guzel bi duygu degil mi sersum? Darisi38 bedene ins.
Sabah dolabi actim ki, pers gunku misafirden 1 dilim tiramisu kalmis. Canim istedi. Yemedim. Ama baktim aklim orda kaldi. Tehlike arzediyor. Ben de cope doktum. Allah affetsin
Sabah 2 yum, zeytin, peynir ve 1 gunkurusu kayisi yedim.
Oglen yarim tab somates corbasi ve biraz balik yedim.
Aksam misafir var. Gec saatte veya yarin yazarim.
aynen canım..sanırım ben de dukan sonrası karataya dönecem bakalımevet canım benimde kafam karıştı bazı yararlı bilgilerde var açıkcası ben ayça kayayı uygulamıyorum karatay yapıyorum ama benimki karışık sadece yulaf kepeğinden yararlanıyorum arada kitapta bazı pratik tarifler var yemek sıkıntısı çekince uygun olanlardan yapıyorum hepsi bu karataydan vazgeçemeyiz hem sağlıklı hem evde olan yiyecekler hemde ilk gözağrımızcanım yaaa
yazmayı unutmuşum
tadilat olayı şöyle canım mutfağı yaparken buzdolabının arasını fazla bırakmışlar iyi durmuyodu o araya şişelik diye dolap oluyomuş çekmeceli yaylı raflardan onu yapacaklar hatalarınıda kabul etmediler yani enazından fiyat düşebilirlerdi oda olmadı eşimde seslenmedi neyse parası veririz bide onlarlamı tartışalım dedi yani o arayı düzgün bi şekilde telafi etmeyi dündük açıkcası kavonozlar içinde iyi olcak hepsi biyerde durur bi türlü gelemediler adam dolabı yapmış ama malzemeyi bekliyo bugün dediler ama hiç umutlu deyilim beklemekde sinirimi bozuyo amaaaan geç olsun temiz olsun:)
evet canım malesef ama yine gelmediler telefonda etmiyolar ne kadar sorumsuzlar yaaaa valla sıkıldım artık offffffolmaz mı canım..hepimiz için inşallah
aynen canım..sanırım ben de dukan sonrası karataya dönecem bakalımhele gitsin şu kilolar da
ayy Allah kolaylık versin canım tam bitti rahat edeyim derken böyle ustalarla uğraşmak çok zor.:26:. ben de çok severim öyle raylı boy dolabını..umarım daha fazla uğraştırmadan biran önce yaparlar ve sen de güle güle kullanırsın..onun da resmini çek kıs.. merak ederiz biz..
nefis görünüyo sersum sen ne yaptın böle bizim içinde ye sağlıklı aburcubur yiyoruz aferim bize2. öğünüm PS dışarıda yedik
6 şiş ciğer
salata
2 bardak ayran
yeni baton kalıbım geldi dukan keki yaptım çayla 1 dilim yedim
Havuçlu Dukan kekim
Eki Görüntüle 1054102 Eki Görüntüle 1054103
4 yk yulaf kepeği
2 yk buğday kepeği
2 yumurta
1 çay bardağı süt
7 tatlandırıcı tablet
2 yk süttozu
1 pk kabartma tozu
2-3 damla vanilya aroması
1 çay bardağı havuç rendesi
sağol canımkek nefis ötesi görünüyooooo ama tadını bilemicem tabikiii
benim en zayıf halkam kek ya sersuuuuum 1 dilimcik mi yedin amaaan az değil mi? ben olacaktım ki ooooo
yediklerim:
sabah
1 yumurta
lahana salatası
2 dilim ekmek
ara: 3 konya gevreği ve 1 kupa sütlü Türk kahvesi
öğle:
mantar sote
yoğurt
ara:
1 kupa sütlü kahve
yarım yumurta sabah oğluştan kalan kalan ve 2-3 yk yoğurt
2 lt su
sabah 9 dan aha da bu zamana kadar bahar temizliği nedeniyle spor yok hanımlar sevgilerimle ben kaçar Osmanlı tokadını azıcık izleyim az da dinleniyim
herkese boool dinlenmeli zamanlar.
filizcim kolay gelsin canım...
iğneoyası geçmiş olsun canııım...
sersumcum ALLAH zihin açıklığı versin ailecek canım
evet canım malesef ama yine gelmediler telefonda etmiyolar ne kadar sorumsuzlar yaaaa valla sıkıldım artık offffffinşallah yapılsında çekeyim canım bu sefer buz dolabı tarafını çekeyim zaten fazla geniş deyil canım 30cm lik biyer ama böle kütü duruyo acemi işi gibi duruyo o yüzden doldurmak istedik orayı
nefis görünüyo sersum sen ne yaptın böle bizim içinde ye sağlıklı aburcubur yiyoruz aferim bizekalıbınıda gülegüle kullan canım
benimde bugün geldi kargom silikon yağlı taban birde özel pasta fırçası hediyeli ama ben 2 tane aldım 2 tepsim için yapmak için sabırsızım kurabiye yapıcam tatlı tuzlu kavanoz aldım onlara koyucam isterseniz resimlerim bende
sağol canım
Sersum,
Benim kızın da aklı telefonda, sosyalleşmekte... İttirmeden ders çalışmıyor. Şurda kalmış 3 hafta. Bizimkinin aklı 5 karış havada! Napıcaz bilmiyorum. Allah hepsinin sonunu hayretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?