Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Moralimi bozma mıhtarım. Ben oturduğum yerden, cozurdaya cozurdaya, dozu arttırdıkça popoma iğne batırmışlar gibi zıplaya zıplaya zayıflayacaktım.

3 nisan doğum günümdü biraz kaçamaklı geçti.. 600 gr vermiş olmak bile mutlu etti beni, 2 dilim baklavadan sonra..:44::44::44::18::18:

Nice yıllara Neslihan. Mutlu yıllar.

kesinlikle canım..üjj bejj gitsin ama gitsin demii kıss..
inşallah canımcım
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Ben şöyle düşünüyorum: Mesela 1 kilo mu verdim... 1 kilo da almadım. Etti 2 kilo! Nasıl ama???

listeye bi girdin pir girdin ..maşallah arkadaşım..

sadece aşkım liste için ellerine sağlık iğneoyası tbr ediyorum tabi kilo veren diğer arkadaşlarımı da benim gibi sabit olanlara dikkat kilo alan arkadaşıma da bu hafta daha fazla gayret diliyorum

öncelikle oyamı,sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorum

Hepinize çooook teşekkür ederim.

kızlar regl oldum yanii 400 gr regl ye rağmen gitmiş..haftaya çok daha iyi olacak sanırım..heyoooo

Regl haftanda kilo verdin ya... Haftaya gümbür gümbür geliyorsun demek ki...

Bugünkü menümü de yazayım:

Bugünkü 1. likten sonra hiç yakışmadı ama... Neyse...

Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin, domates, peynir
Öğlen: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
Akşam 7-8 kara lahana sarması, 3 kaşık barbunya, 1 dilim mısır ekmeği (X)

2 litre su

Bugün doktora gittim. Kıkırdak zedelenmesi varmış dizimde. Hızı düşürerek yürüyebilirmişim. 5,5km ye düşürücem hızı. Bir de namazı oturarak kılıcam. Kasları güçlendirmek için bazı hareketler, bir de jel verdi.

Yarın yemeğe misafirim var. Kadınım da yok. Yarın yürüyemem ama Pazar başlarım tekrar yürümeye diye düşünüyorum.

Hepinize iyi geceler.

bugünde dünden kalan yemekleri yiyeceğim için menümü sabahtan yazabilirim değişik bişi olursa düzenlerim tekrar

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk lıght peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: yapmadım sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim bu kabızlık yakamı bırakmıyor ama neyse ki kayısı iyi geliyor

öğlen: 200 gr kabak 100 gr yarım yağlı yoğurt bir dilim light ekmek domates salatalık

ara: 125 gr çilek

akşam: 1 kase domates çorbası 1 dilim lıght ekmek salatalık domates

ara: 20 gr beyaz leblebi 20 gr kuru üzüm kaçamak yooookkkk yine 2 saat de yürüyeceğim

Selam kızlar. Dünkü liste çok güzeldi. Haftaya gene aynı başarıyla inşallah.

Dün yediklerimi yazmadım bence. PS günümdü
Kahvaltı
-salatalık
-dukan ekmeği
-lor
-az beyaz peynir
-omlet
-çay

Öğlen
-kabak kavurma
-yoğurt
-bir parça ızgara tavuk

Akşam
-Fırında karnabahar
-yoğurt
-ızgara tavuk

-Anneminde yaptığı kurabiyelerden atıştırmalık

Bugün Protein günü
-Dukan krebi
-Lor
-2 haşlama yumurta
-çay

kurabiyeleeerrrr

hehehe...du bakalım daha yolum çok şekerim..aman maşallah

sen de kaçamak yok deyip yapıyon kıss

sen de pes ettin desene..hadi hayırlısı

sen yine de cozurdamaya devam et şekerim..belki ben elektrik alamamışımdır..sorun bendedir

ooww güzel hesap..

inşallah canım yaa..sevinmeye korkuyorum biliyorsun benii

aman canım zorlama sakın o tip rahatsızlıklar kronikleşebiliyor..aman aman..

misafir için kolay gelsin..

makbuşş ve yavlum size de afiyet olsun:16

Son düzenleme:
sabah kızımın veli toplantısı vardı..sınıf öğretmeni bu 20 gün iyice sıkmalıyız dedi..ama bizimki hiiç oralı değil..günde 3-4 saat internet..gerçi okulda öğle araları da dahil test çözüyorlar hep ama..ailecek her akşam 1-1.5 saat videodan ders tekrarı yapmaya karar verdik eşimle..hep beraber sıkıcaz

Allahım hayırlısıyla bir atlatsak şu sınavı..

sabah PS günüm

domates biber salatalık söğüş
salçalı omlet
1 krep
peynir
sucuk

yeni kitaba başladım Jhon Verdon'un son kitabı Şeytanı uyandırma..ilk ikisini çok beğenmiştim zaten..

filizim ayça kayayı bitirmek üzereyim..kafam karıştı Canan hocanın beslenme piramitinin tam tersini öneriyor..yağğ yok kadar az ama tahıl çok açıkçası dukanla ideal kiloma kadar devam zaten ama sonrasında nasıl devam edeceğim bilemiyorum..büyük ihtimal karatayla devam ederim.:44:.ama daha haziran sonuna kadar bunu düşünmeyeyim dedim açıkçası..hele şu 60 lı rakamları bi görsem..

kızımı almaya gidicez 2 de..dersane çıkışı tişörtüm kalmadı diyor..biraz alışveriş yapalım dedik..

ben de bu sabah artık kilo verişimi kıyafetlerimde de anlamaya başladım ocakta dar gelen gömleğim bugün giydim bol geliyor..memişler küçülmüş dimekk..

Son düzenleme:
Kiyafetin bol gelmesi Ne guzel bi duygu degil mi sersum? Darisi38 bedene ins.

Sabah dolabi actim ki, pers gunku misafirden 1 dilim tiramisu kalmis. Canim istedi. Yemedim. Ama baktim aklim orda kaldi. Tehlike arzediyor. Ben de cope doktum. Allah affetsin

Sabah 2 yum, zeytin, peynir ve 1 gunkurusu kayisi yedim.
Oglen yarim tab somates corbasi ve biraz balik yedim.

Aksam misafir var. Gec saatte veya yarin yazarim.

yine neresini tadilata aldınız filizim kaçırmışımkolay gelsin

evet canım benimde kafam karıştı bazı yararlı bilgilerde var açıkcası ben ayça kayayı uygulamıyorum karatay yapıyorum ama benimki karışık sadece yulaf kepeğinden yararlanıyorum arada kitapta bazı pratik tarifler var yemek sıkıntısı çekince uygun olanlardan yapıyorum hepsi bu karataydan vazgeçemeyiz hem sağlıklı hem evde olan yiyecekler hemde ilk gözağrımızcanım yaaa
yazmayı unutmuşum
tadilat olayı şöyle canım mutfağı yaparken buzdolabının arasını fazla bırakmışlar iyi durmuyodu o araya şişelik diye dolap oluyomuş çekmeceli yaylı raflardan onu yapacaklar hatalarınıda kabul etmediler yani enazından fiyat düşebilirlerdi oda olmadı eşimde seslenmedi neyse parası veririz bide onlarlamı tartışalım dedi yani o arayı düzgün bi şekilde telafi etmeyi dündük açıkcası kavonozlar içinde iyi olcak hepsi biyerde durur bi türlü gelemediler adam dolabı yapmış ama malzemeyi bekliyo bugün dediler ama hiç umutlu deyilim beklemekde sinirimi bozuyo amaaaan geç olsun temiz olsun:)

Son düzenleme:
yediklerime gelince
kahvaltı1 yumurta +zeytin+peynir+2 çatal haşhaş+maydonoz +yeşilçay
öğlen= ayça kayanın kitabından lahana kısırı+1 kase yoğurt+çay +ceviz+1 galeta
akşam= bulgurlu ıspanak yemeği +yoğurt +taze sarımsak
bugün pazarım vardı kızlar taze sarımsakları görünce dayanamadım 2buçuk lt sütten yoğurt yaptım
kabuklu ceviz aldım cevizsiz yapamıyorum iyi oluyo benden bu kadar kızlar

olmaz mı canım..hepimiz için inşallah
aynen canım..sanırım ben de dukan sonrası karataya dönecem bakalımhele gitsin şu kilolar da
ayy Allah kolaylık versin canım tam bitti rahat edeyim derken böyle ustalarla uğraşmak çok zor.:26:. ben de çok severim öyle raylı boy dolabını..umarım daha fazla uğraştırmadan biran önce yaparlar ve sen de güle güle kullanırsın..onun da resmini çek kıs..merak ederiz biz..

2. öğünüm PS dışarıda yedik

6 şiş ciğer
salata
2 bardak ayran

yeni baton kalıbım geldi dukan keki yaptım çayla 1 dilim yedim

Havuçlu Dukan kekim

4 yk yulaf kepeği
2 yk buğday kepeği
2 yumurta
1 çay bardağı süt
7 tatlandırıcı tablet
2 yk süttozu
1 pk kabartma tozu
2-3 damla vanilya aroması
1 çay bardağı havuç rendesi

Son düzenleme:
kek nefis ötesi görünüyooooo ama tadını bilemicem tabikiii

benim en zayıf halkam kek ya sersuuuuum 1 dilimcik mi yedin amaaan az değil mi? ben olacaktım ki ooooo

yediklerim:

sabah
1 yumurta
lahana salatası
2 dilim ekmek

ara: 3 konya gevreği ve 1 kupa sütlü Türk kahvesi

öğle:
mantar sote
yoğurt

ara:

1 kupa sütlü kahve
yarım yumurta sabah oğluştan kalan kalan ve 2-3 yk yoğurt

2 lt su

sabah 9 dan aha da bu zamana kadar bahar temizliği nedeniyle spor yok hanımlar sevgilerimle ben kaçar Osmanlı tokadını azıcık izleyim az da dinleniyim

herkese boool dinlenmeli zamanlar.

filizcim kolay gelsin canım...

iğneoyası
geçmiş olsun canııım...

sersumcum ALLAH zihin açıklığı versin ailecek canım

canım tadı da güzel..tabii browni kek gibi değil ama nefsimi köreltiyor..önemli olan da bu şimdilik..regl olduğum için tatlı krizim devam ediyor..

sağol aminn..Allah tüm kuzucuklara yardım etsin

evet canım malesef ama yine gelmediler telefonda etmiyolar ne kadar sorumsuzlar yaaaa valla sıkıldım artık offffffinşallah yapılsında çekeyim canım bu sefer buz dolabı tarafını çekeyim zaten fazla geniş deyil canım 30cm lik biyer ama böle kütü duruyo acemi işi gibi duruyo o yüzden doldurmak istedik orayı
nefis görünüyo sersum sen ne yaptın böle bizim içinde ye sağlıklı aburcubur yiyoruz aferim bizekalıbınıda gülegüle kullan canım
benimde bugün geldi kargom silikon yağlı taban birde özel pasta fırçası hediyeli ama ben 2 tane aldım 2 tepsim için yapmak için sabırsızım kurabiye yapıcam tatlı tuzlu kavanoz aldım onlara koyucam isterseniz resimlerim bende

sağol canım

inşallah parasını peşin vermediniz.:26:..öyle olunca sallıyor bu ustalar..30 cm az değil canım..bütün kavanozların kuru gıdanı alır..

sağol canım tadı da güzel oldu..tamamen benim tarifim..ben yeni denemeler yapmayı daha çok seviyorum..

sen de güle güle kullan ben de alıcam onlardan ama batıya dönünce artık..

resimle tabii sorman kabahat

Son düzenleme:
slm millet

kuzularıma gözleme yaptım; zencefil-zerdeçal-yumurta-z.yağı-yoğurtlu ve tereyağlı böyle gözle mi olur demeyin oluyor yoksa içine koyduklarımı nerdeeee yicekler ben yemedim ama. aferin kendime

kahvaltım
1 yumurta
1 kase tarçınlı yoğurt
3 zeytin
3 çatal peynir
2 çatal kaşar

aram: meyveli yoğurt 1 kase

öğle yemeğim
lahanadan kısır
yoğurt

aram: sütlü Türk kahvesi

akşam
7 tane yaprak sarma ve yoğurt

eşim motorlu taşıtlar sınavında görevli akşam kaçta gelr bilinmez o nedenle spor zor görünüyor ara ara gelmeye çalışıcam.

leylakçım nasıl gidiyor bebeklilik? :)) günaydın

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Dün akşam kaçamaksız geçti. Yalnız ev envai çeşit tatlı kaynıyor. Yarısını bir tabak yapıp komşuma verdim. Kalan yarıyı da kapıcıya vermek için hazırladım. İnşallah onlardan da kurtuldum mu rahatlıycam. Bu ara canım tatlı istiyor. Regl zamanım falan da değil. Geçsin diye bekliyorum.

Dün 3km yürüdüm. Eskiden 6km hızla toplam 4 km yürürdüm. Dün 5,5km hızla 3 km yürüdüm. Bundan sonra bu hızla yürümeyi planlıyorum.

Bu sabah kahvaltı etmek istemedim. 1 tabak sebze çorbası, 1 tane yağlama yedim. Dörtte bir lahmacun gibi düşünebilirsiniz. 1 kase de yoğurt.

Evde az bi işim kaldı.Birazdan gidip yürümeyi düşünüyorum.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Sersum,

Benim kızın da aklı telefonda, sosyalleşmekte... İttirmeden ders çalışmıyor. Şurda kalmış 3 hafta. Bizimkinin aklı 5 karış havada! Napıcaz bilmiyorum. Allah hepsinin sonunu hayretsin.

Sersum,

Benim kızın da aklı telefonda, sosyalleşmekte... İttirmeden ders çalışmıyor. Şurda kalmış 3 hafta. Bizimkinin aklı 5 karış havada! Napıcaz bilmiyorum. Allah hepsinin sonunu hayretsin.

aynen canım bilgisayarı bırakıyor telefona geçiyor..Allah yardımcıları olsun...yemediklerin içinde bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…