Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah dizi furyamızı bitirdik geldi sıra internete..

sabah P günüm

baharatlı yumurta salatası
1 krep
peynir
taze nane ve maydanoz
sucuk

Offff offf bu pazarlar siz soyleyin ben bu kahvaltidan nasil kacamaksiz kalkayim asosyal mi olayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offff offf bu pazarlar siz soyleyin ben bu kahvaltidan nasil kacamaksiz kalkayim asosyal mi olayim

2 haftadır ben de dışarıda kahvaltıdan kaçıyorum..dukanla imkansız ..en azından senin diyetin biraz daha esnek..geçmiş olsun ne diyelim

fırında kıymalı makarna(shırataki noodle la tabiisi)
ayran

bizimkilere pizza..tadına bile bakmadım..ayrıca eşim canım çekti deyip dün baklava almıştı onu da yemedim..süper miyim neyim yawww

Hem de ennnnnnnnnn süpersin

Cuma günü verdiğin kiloları görünce, iyi ki yememişim diyeceksin. Maşallah sana

fırında makarnayla doymadım..
üstüne 1 tabak tavuk sote ve yoğurt yedim

şimdi de çay keyfim

Merhaba kızlar
Ben geldim ..

Tatil bitti .. Çok güzel bir tatil geçirdik . Gezdik , yüzdük , güldük , yedik , içtik .. 1 saat önce geldik .. Meksika harika bir yer .. Gidebilecek herkese öneririm .. Sıcak , insanlar fakir ama medeni , agresif değil .. Hersey güzel .. Dünyanın 7 harikasından birini daha görmek oaha biçilemez idi iste sizler için bi kaç resim ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Afiyet olsun canım
Harika görünüyor 😘😘😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

👌👌 harika valla .. Hayır demek imkansız 😁😁

süper vallahi canım 😀😍👍

Hanimlar slm sabahtan beri iste kahvaltidan sonra hiiic bisi yemedim az once 50 gr beyaz leblebi ve 30 gr kuru üzüm yedim valla artik yakmisimdir herhalde eve yeni girdik o vakitten beri gezdik durduk bol bol yürüyüş oldu yane

yakmışsındır makbulecim dert etme hareket varsa o iş tamamdır

[B]kaneelcim
fotolar çok güzel, desene senin bebişin ilk gayriresmi tatili oldu bol bol seratonin salgıladın ve yavrunda mutlulukta doruk yaşadı inşallah

dün kaçamaksız geçti kızlar...
bu güne gelinceeee

sabah
2 yumurta
1 tutam ekşi kuzukulağı otu
1 kase tarçınlı yoğurt
1 sade Türk kahvesi tv de prof.cevat Akşit hoca eşliğindeeee

ara: 1 çb süt

öğle
kurutulmuş biber haşlama yoğurtlu
1 kase çorba
1 tutam kuzukulağı otu

akşam
meyveli yoğurt

bu gün inşallah spor yapmaya çalışcam tabikiiiiii ; Nuriye Çeleğen' in Hay Sultan adlı kitabı eşliğinde 45 dk yürüyüş planlıyorum
[/B]

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
kacgundur pek gırmedım buralar bıraz karısıktı ...3 gunluk dıyetımı tam uygulayamadım 2 gun yapabıldım ama 1 kg gıtmıs cok mutlu oldumm..
bugun karatay dıyetıme donecem ama sabah annem sıkma yapmıs dayanamadım kıramadımda bı tane yedım bundan sonra daha dıkkat edıp hareketlerımıde cogaltmam lazım

Afiyet olsun annem. Ellerine sağlık :) Ben bazlama yaptım kek gibi oldu çok lezzetliydi. sevdim :) kayınvalidem ve görümcemde çok beğendiler hehehe

Kaçamaksız geçen gün ne güzel gün değil mi :)

2 haftadır ben de dışarıda kahvaltıdan kaçıyorum..dukanla imkansız ..en azından senin diyetin biraz daha esnek..geçmiş olsun ne diyelim

Bencede bencede

Tebrikler annneemmm :) Bende dün saç böreğine yok dedim :) kayınvalidem yapmıştı köyde :)

fırında makarnayla doymadım..
üstüne 1 tabak tavuk sote ve yoğurt yedim

şimdi de çay keyfim

Tavuksuz olmuyor :) doyulmuyor

Hoşgeldin canım. Bebiş gelmeden önce çok iyi olmuş tatil :) Bende tatil istiyorum yaaa

Gelelim benim hafta sonuma. Cumartesi pazar dışardaydım. Eşimle araba yıkadık gezdik tozduk gayet güzeldi. Ve kaçamaksız!!! bir hafta sonu oldu.

Cumartesi Protein günümdü. Kahvaltım standart dukan krebi haşlanmış yumurta lor peynir. Yazmıştım sanırım aslında.
Öğlen protein yedim ama biraz yağ oranı ayarlayamadım. Çünkü dışardaydım. Terbiyesiz tavuk şiş. azcık maydanoz azcık limonla. Sonra bol bol yürüdük. Baliklıgöl e doğru. :) Akşamına ise eşime tavuklu patatesli yemek yaptım. TAvuklarını yağa bulamadan pişirmiştim. Onun tavuklarından az yoğurtla yedim. Erken saatlerdeydi.sonra çay keyfi :)

Gelelim pazar sabahına. Protein+sebze günü.
Kahvaltı için kayınvalidem köye kahvaltıya çağırdı. Bizim saç böreği dediğimize katmer diyorlar ondan yapmış. Görümcemleri falan aldık çoluk çocuk gittik. Ben aradıklarında bazlama yapıyordum kendime. Onları yapıp yanımda götürdüm. Çok da lezzetli olmuştu. Sofrada çıkardım. Güzel görünüyor dediler. Verdim çok beğendiler hehehe . birazcığını yediler. Ben yoğurt ve az peynir yedim ama tam yağlıydı haliyle. Köyde oluncca. Şekersiz çayla güzelce yedim. Sonra dışarı çıktık. Hava rüzgarlıydı ama güzeldi. Hep beraber yürüyüşe çıktık. Bayağı bi yürüdük geldik. Su ve 1 tane küçük domates yedim. Sonra merkeze döndük. Arabamızı park edip başladık yürümeye. Çarşıya iki kere indik çıktık. Kaç kilometre oldu bilmiyorum artık. Sonra akşam oldu. Fener taraftarının maç öncesi sevinmelerinii gördük. Dedim maçtan sonra görüşürüz ki maç sonunda çok güldüm. Akşam vakitlerinde yemek yedik. Dışardaydı gene. İlk defa denediğimiz bir lokantada yedik ama çok sevdim. Sebze günüm olmasıyla çok daha güzel oldu :) Bol bir salata. Tavuk sote. Yağı çok değildi süzülüyordu zaten o kısımları eşime sattım :) oda bana sebze verdi Yani kaçamak yasak olan herhangi birşey yemedim. Sonra tekrar çarşıya yürüdük üstüne Bitmiş bir halde geldik eve Haaa bu arada hem cumartesi hem pazar eşimle arabamızıda yıkadık onun içinde bir efor yaptık . Çok güzeldi. Akşamda toktum. Çay keyfi yaptık eşimle. Azcık bazlamadan kek gibi demiştim ya :) kepek hakkımıda aşmadım. Kayınvalidemlerin yediği kısım kadar yedim heheheh.

Uuuu ne kadar uzun yazmışım öyle Ama haftasonum çok güzeldi
Gelelim bugüne. Protein günüm.
Kahvaltım.
Lorlu 2 yumurtalı omlet. Yaptığım bazlamadan. Küçük kase yoğurt ve şekersiz çay :))) Regl olduğumdan şişlik ayrı bi durum. Yeşilçay içmedim 2 gündür. İçsem iyi olacak galiba şişlik gitsin biraz. Neyse yeter aaa noldu bana bugün hehehehe

Sabah 2 yumurta, 5 zeytin, maydonoz yedim.

Ya, bu ara doymuyorum ben
Genelde regl zamanı olurdum böyle. Reglime de var daha... Niye böyle oluyor anlamadım ama çok zorlanıyorum

Bu arada 4 km yürüdüm. 5,5 km hızla.

Son düzenleme:

kanellll..bebeğin cinsiyeti belli oldu mu..

hayırlı olsun tekrar....yazmıştım emme görmedin belki

makbulecimm.nasılsın...iiyi misin..eşin nasıl??

regl zamanı ben de doymam..tatlı , tuzlu, turşu ,,karışık yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…