Offff offf bu pazarlar siz soyleyin ben bu kahvaltidan nasil kacamaksiz kalkayim asosyal mi olayim
Eki Görüntüle 1054531
fırında kıymalı makarna(shırataki noodle la tabiisi)
ayran
bizimkilere pizza..tadına bile bakmadım..ayrıca eşim canım çekti deyip dün baklava almıştı onu da yemedim ..süper miyim neyim yawww
Hem de ennnnnnnnnn süpersin
Cuma günü verdiğin kiloları görünce, iyi ki yememişim diyeceksin. Maşallah sana
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1054531
ayran
bizimkilere pizza..tadına bile bakmadım..ayrıca eşim canım çekti deyip dün baklava almıştı onu da yemedim ..süper miyim neyim yawww
Offff offf bu pazarlar siz soyleyin ben bu kahvaltidan nasil kacamaksiz kalkayim asosyal mi olayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper vallahi canım 😀😍👍2. öğünüm PS dışarıda yedik
6 şiş ciğer
salata
2 bardak ayran
yeni baton kalıbım geldi dukan keki yaptım çayla 1 dilim yedim
Havuçlu Dukan kekim
Eki Görüntüle 1054102 Eki Görüntüle 1054103
4 yk yulaf kepeği
2 yk buğday kepeği
2 yumurta
1 çay bardağı süt
7 tatlandırıcı tablet
2 yk süttozu
1 pk kabartma tozu
2-3 damla vanilya aroması
1 çay bardağı havuç rendesi
2. öğünüm PS dışarıda yedik
6 şiş ciğer
salata
2 bardak ayran
yeni baton kalıbım geldi dukan keki yaptım çayla 1 dilim yedim
Havuçlu Dukan kekim
Eki Görüntüle 1054102 Eki Görüntüle 1054103
4 yk yulaf kepeği
2 yk buğday kepeği
2 yumurta
1 çay bardağı süt
7 tatlandırıcı tablet
2 yk süttozu
1 pk kabartma tozu
2-3 damla vanilya aroması
1 çay bardağı havuç rendesi
Günaydın kızlar,
Dün akşam kaçamaksız geçti. Yalnız ev envai çeşit tatlı kaynıyor. Yarısını bir tabak yapıp komşuma verdim. Kalan yarıyı da kapıcıya vermek için hazırladım. İnşallah onlardan da kurtuldum mu rahatlıycam. Bu ara canım tatlı istiyor. Regl zamanım falan da değil. Geçsin diye bekliyorum.
Dün 3km yürüdüm. Eskiden 6km hızla toplam 4 km yürürdüm. Dün 5,5km hızla 3 km yürüdüm. Bundan sonra bu hızla yürümeyi planlıyorum.
Bu sabah kahvaltı etmek istemedim. 1 tabak sebze çorbası, 1 tane yağlama yedim. Dörtte bir lahmacun gibi düşünebilirsiniz. 1 kase de yoğurt.
Evde az bi işim kaldı.Birazdan gidip yürümeyi düşünüyorum.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
2 haftadır ben de dışarıda kahvaltıdan kaçıyorum..dukanla imkansız ..en azından senin diyetin biraz daha esnek..geçmiş olsun ne diyelim
Eki Görüntüle 1054531
ayran
fırında makarnayla doymadım..
üstüne 1 tabak tavuk sote ve yoğurt yedim
şimdi de çay keyfim
Merhaba kızlar
Ben geldim ..
Tatil bitti .. Çok güzel bir tatil geçirdik . Gezdik , yüzdük , güldük , yedik , içtik .. 1 saat önce geldik .. Meksika harika bir yer .. Gidebilecek herkese öneririm .. Sıcak , insanlar fakir ama medeni , agresif değil .. Hersey güzel .. Dünyanın 7 harikasından birini daha görmek oaha biçilemez idi iste sizler için bi kaç resim .. Eki Görüntüle 1054724 Eki Görüntüle 1054725 Eki Görüntüle 1054726 Eki Görüntüle 1054727 Eki Görüntüle 1054728
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Hanimlar slm sabahtan beri iste kahvaltidan sonra hiiic bisi yemedim az once 50 gr beyaz leblebi ve 30 gr kuru üzüm yedim valla artik yakmisimdir herhalde eve yeni girdik o vakitten beri gezdik durduk bol bol yürüyüş oldu yane
Tamam canım atarım 😘😘😘 simdi aksam gorevim var ise gidiyorum 👌👌😀😀😳😳
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Hanimlar slm sabahtan beri iste kahvaltidan sonra hiiic bisi yemedim az once 50 gr beyaz leblebi ve 30 gr kuru üzüm yedim valla artik yakmisimdir herhalde eve yeni girdik o vakitten beri gezdik durduk bol bol yürüyüş oldu yane
Sabah 2 yumurta, 5 zeytin, maydonoz yedim.
Ya, bu ara doymuyorum ben
Genelde regl zamanı olurdum böyle. Reglime de var daha... Niye böyle oluyor anlamadım ama çok zorlanıyorum
Bu arada 4 km yürüdüm. 5,5 km hızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?