Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sen de böreği geri çevirebilmişsin..bravo canım..

kanel nereye gitti ki tatile..resimler güzelmiş..iyi gezmiş.

selam canım
bebişlilik iyi gidiyo şimdilikbulantılar da bitti,inşallah böyle de devam eder

harika bir tatil yapmışsınız canım..resimleri söylememe gerek yok..senin adına çok sevindim..
Afiyet olsun canım
Harika görünüyor 😘😘😘
”

süper vallahi canım 😀😍👍
…”
:13::13:

benim eşimde ekmeğime bayıldı onun tarifini koymadım sahi..kekikli pul biberli yaptımsıcakken 1 dilim tereyağı sürdüm ona verdim wawww dedi yedii
senin de ellerine sağlık..

aynen tavuk tıkıyor insanı

regl min 4. günü..fena geliyor..

sabah PS günüm

kekikli pulbiberli ekmeğimden tost
arsında beyaz peynir ve domates vardı
çay

10 gibi 1 dilim havuçlu dukan kekim ve kahve

az önce

buzlukta kıymalı yumurtalı karnıbaharım vardı onu çıkardım yedim
1 kase yoğurt
1 közlenmiş papya biber
1 bardak şalgam suyu

ekmeğimi ilk defa instan mayayla yaptım ..kabarmadı fazla ama çok lezetli oldu..

denemelerim devam edecek

kızımın dersane sınavı var az sonra gelir..onu minibüse bindirip gelicem..dönüşte babası alır..

halsizim bu arada..

dün akşam 3km yürüdüm onu yazmayı unutmuşum..bacağımı zorlamadan tabii..

leylağım selam bebişim..

yavlum ne yazmışın ööle okurken yoruldum kıss...köyde güzel bir gün harika olmuş ne güzel..yemediklerin için de bravo

kanellll..bebeğin cinsiyeti belli oldu mu..

hayırlı olsun tekrar....yazmıştım emme görmedin belki

Olmadı canım maalesef sakladı 😊 insallah 23unde belli olacak diye ümid ediyoruz ☺️☺️☺️

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

hadi bakalım..bu sefer göstersin

Güzeldi hersey kızlar .. Geldi.. Yıkanacaklar yıkandı ( tüm bavullar ) ev silindi süpürüldü tozlar alındı alınan hatıralar yerleştirildi .. Yoruldum yahu ..

Birazdan ise gitmek üzere evden ayrılacağım .. 3 gun boyunca aksam gorevim var çalısmayı özledim yahu 😁😁😁

Göbişim baya büyüdü .. Artık gören bu kız hamiş dıyo ,, bebis biraz haraketli .. Hersey yolunda maasallah 😊 bi merakimiz cinsiyeti .. Bi türlü de hissedemiyorum kız mı erkek mı görenlerin cogu kız bi kısmı da erkek dıyo ya kısmet artık 😀 canım tuzlu eksi çekiyor .. Tatilde yediğim yesil zeytini bennnnn hayatım boyunca yemedim oyle canım istiyor neyse dur bakalım sonuc ne olacak ..

Ben çıktım kızlar

Aksama gelmeye çalışırım

Öpüldünüz

By by

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

hadi bakalım..bu sefer göstersin

Hahahahaha insallah canım ☺️

ellerine sağlık canım,afiyet olsun
leylağım selam bebişim..

yavlum ne yazmışın ööle okurken yoruldum kıss...köyde güzel bir gün harika olmuş ne güzel..yemediklerin için de bravo

selam canım benim,nasılsın?

aman ya..leylakım da hamile..maşallah size kuzucuklarrrrrrrrrrrrr

sağol canım

kaneelcim hoşgeldin canımtatiliniz süper geçmiş bellisana da çok iyi gemiştir eminim,tabi bebişi de

leylağım selam bebişim..

He ya aynen annem. Valla ilk defa bu kadar uzun yazdım sanki ama mutluyum ondan olsa gerek D:

diyemedim zaten

menün gayet güzel tatlım afiyet olsun artık yedimse de yedim gitti yavvv

3 günde 1 kilo mikemmmel

yoksa sende urfada mısın tatlım :) benim de hafta sonu hiç oturmadan geçti yedim ama hareket de ettim yani bu arada bravo tatlım yani gözlemeye hayır demek her yiğidin harcı değil

makbulecimm.nasılsın...iiyi misin..eşin nasıl??

iyiyim canım eşim de iyi çok şükür hazırlanıyor işte sınava sen nasılsın tatlım

uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: yok

öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata

ara: 1 salatalık 1 havuç

ara: 1 elma

akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi

spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı

şu lahana çorbası diyetiyle 4 kilo verenler olmuş ne dersiniz aranızda deneyen var mı yani bir ay uğraşmak nerde bir hafta nerde 4 kilo için bir hafta dişimi sıkıversem ne olur ki hadi 3 olsun :26::26::26::26::26::26::26::26:

ellerine sağlık canım,afiyet olsun

selam canım benim,nasılsın?
sağol canım...halsizliğim devam ediyor..yürüyüşe çıkamadım ama çarşıda yürüdüm bugünlük o yetsin artık
He ya aynen annem. Valla ilk defa bu kadar uzun yazdım sanki ama mutluyum ondan olsa gerek D:

ben yaptım ama ööle 4 kilo falan veremedim cicim..1.5 -2 gidiyor sonra da geri geliyor..sadece detoks olarak işe yarıyor bence..ben diyetime ilaveten lahana suyu içeyim diyorum..ödem atıyor neticede..ama bugün lahana taşımaya üşendim

Hic bulasmayayim en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selammm...kızımı götürdüm..tutturdu sen de gel diye..iyi ki gitmişim benim şaşkın kızım bu hafta sınav yokmuş..

hadi biraz alışveriş yapalım dedim..ama alacak şey bulamadı kızım..internete mahkumuz..

sonra da manav a101 baya yürüdüm..eve gelince yemeği yedim ve mayıştım iyice..yürüyüşe de çıkamadım..

akşam

hünkar beğendi
semizotu salatası
1 bardak şalgam suyu

yarısını vermiştik hala cevap yok bakalım eşimin sabrı taşıyo dükkana gidelim konuşalım dedi bakalım napcaz bende bi türlü kurabiye denemelerimi yapamadım canım hiç dert bitmiyo bu çocukların dersanesi osu busu koşturuyoz bugünde evi temizledim kızımın okul toplantısı vardı ona katıldım taaa 2 buçukta geldim dolayısıyla öğlen yemeğim kaçtı sabah 7 buçukta yediğim için acıkıyorum neyse bende 1 büyük kase yoğurt yedim çay içtik yanında kepekli kraker yedim kahvaltımı unuttum yazayım=1 yumurta 5 ad. zeytin peyniryarım dilim t.b ekmeği yeşilçay
akşam karışık dolma yoğurt salata şimdide çayy
yarın sabah doktora gidicem tiroit tahlili yapılacak 6 ayda bir gidiyorum yani yarında koşturucam
bugün kepekli makarna aldım yenilebiliyormuş aslında diyette sade sossuz yoğurtla öneriliyor uzun zamandır yemiyodum en azından böle denicem tam karatay yapmıyorum yarı yarıya kendimi deniyorum acelem yok sadece ara yapmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…