sen de böreği geri çevirebilmişsin..bravo canım..Afiyet olsun annem. Ellerine sağlık :) Ben bazlama yaptım kek gibi oldu çok lezzetliydi. sevdim :) kayınvalidem ve görümcemde çok beğendiler hehehe
Kaçamaksız geçen gün ne güzel gün değil mi :)
Bencede bencede
Tebrikler annneemmm :) Bende dün saç böreğine yok dedim :) kayınvalidem yapmıştı köyde :)
Tavuksuz olmuyor :) doyulmuyor
Hoşgeldin canım. Bebiş gelmeden önce çok iyi olmuş tatil :) Bende tatil istiyorum yaaa
slm millet
kuzularıma gözleme yaptım; zencefil-zerdeçal-yumurta-z.yağı-yoğurtlu ve tereyağlı böyle gözle mi olur demeyin oluyor yoksa içine koyduklarımı nerdeeee yiceklerben yemedim ama. aferin kendime
kahvaltım
1 yumurta
1 kase tarçınlı yoğurt
3 zeytin
3 çatal peynir
2 çatal kaşar
aram: meyveli yoğurt 1 kase
öğle yemeğim
lahanadan kısır
yoğurt
aram: sütlü Türk kahvesi
akşam
7 tane yaprak sarma ve yoğurt
eşim motorlu taşıtlar sınavında görevli akşam kaçta gelr bilinmez o nedenle spor zor görünüyor ara ara gelmeye çalışıcam.
leylakçım nasıl gidiyor bebeklilik? :)) günaydın
harika bir tatil yapmışsınız canım..resimleri söylememe gerek yok..senin adına çok sevindim..Merhaba kızlar
Ben geldim ..
Tatil bitti .. Çok güzel bir tatil geçirdik . Gezdik , yüzdük , güldük , yedik , içtik .. 1 saat önce geldik .. Meksika harika bir yer .. Gidebilecek herkese öneririm .. Sıcak , insanlar fakir ama medeni , agresif değil .. Hersey güzel .. Dünyanın 7 harikasından birini daha görmek oaha biçilemez idi iste sizler için bi kaç resim .. Eki Görüntüle 1054724 Eki Görüntüle 1054725 Eki Görüntüle 1054726 Eki Görüntüle 1054727 Eki Görüntüle 1054728
Afiyet olsun canım
Harika görünüyor 😘😘😘
süper vallahi canım 😀😍👍
Afiyet olsun annem. Ellerine sağlık :) Ben bazlama yaptım kek gibi oldu çok lezzetliydi. sevdim :) kayınvalidem ve görümcemde çok beğendiler hehehe
Tebrikler annneemmm :) Bende dün saç böreğine yok dedim :) kayınvalidem yapmıştı köyde :)
Tavuksuz olmuyor :) doyulmuyor
]
kanellll..bebeğin cinsiyeti belli oldu mu..
hayırlı olsun tekrar....yazmıştım emme görmedin belki
selam canım
bebişlilik iyi gidiyo şimdilikbulantılar da bitti,inşallah böyle de devam eder
Olmadı canım maalesef sakladı 😊 insallah 23unde belli olacak diye ümid ediyoruz ☺️☺️☺️
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
hadi bakalım..bu sefer göstersin
regl min 4. günü..fena geliyor..
sabah PS günüm
kekikli pulbiberli ekmeğimden tost
arsında beyaz peynir ve domates vardı
çay
10 gibi 1 dilim havuçlu dukan kekim ve kahve
az önce
buzlukta kıymalı yumurtalı karnıbaharım vardı onu çıkardım yedim
1 kase yoğurt
1 közlenmiş papya biber
1 bardak şalgam suyu
ekmeğimi ilk defa instan mayayla yaptım ..kabarmadı fazla ama çok lezetli oldu..
denemelerim devam edecek
kızımın dersane sınavı var az sonra gelir..onu minibüse bindirip gelicem..dönüşte babası alır..
halsizim bu arada..
dün akşam 3km yürüdüm onu yazmayı unutmuşum..bacağımı zorlamadan tabii..
leylağım selam bebişim..
yavlum ne yazmışın ööle okurken yoruldum kıss...köyde güzel bir gün harika olmuş ne güzel. .yemediklerin için de bravo
aman ya..leylakım da hamile..maşallah size kuzucuklarrrrrrrrrrrrr
Güzeldi hersey kızlar .. Geldi.. Yıkanacaklar yıkandı ( tüm bavullar ) ev silindi süpürüldü tozlar alındı alınan hatıralar yerleştirildi .. Yoruldum yahu ..
Birazdan ise gitmek üzere evden ayrılacağım .. 3 gun boyunca aksam gorevim var çalısmayı özledim yahu 😁😁😁
Göbişim baya büyüdü .. Artık gören bu kız hamiş dıyo ,, bebis biraz haraketli .. Hersey yolunda maasallah 😊 bi merakimiz cinsiyeti .. Bi türlü de hissedemiyorum kız mı erkek mı görenlerin cogu kız bi kısmı da erkek dıyo ya kısmet artık 😀 canım tuzlu eksi çekiyor .. Tatilde yediğim yesil zeytini bennnnn hayatım boyunca yemedim oyle canım istiyor neyse dur bakalım sonuc ne olacak ..
Ben çıktım kızlar
Aksama gelmeye çalışırım
Öpüldünüz
By by
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
leylağım selam bebişim..
yavlum ne yazmışın ööle okurken yoruldum kıss...köyde güzel bir gün harika olmuş ne güzel. .yemediklerin için de bravo
diyemedim zaten👌👌 harika valla .. Hayır demek imkansız 😁😁
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
menün gayet güzel tatlım afiyet olsun artık yedimse de yedim gitti yavvvyakmışsındır makbulecim dert etme hareket varsa o iş tamamdır
[B]kaneelcim fotolar çok güzel, desene senin bebişin ilk gayriresmi tatili oldubol bol seratonin salgıladın ve yavrunda mutlulukta doruk yaşadı inşallah
dün kaçamaksız geçti kızlar...
bu güne gelinceeee
sabah
2 yumurta
1 tutam ekşi kuzukulağı otu
1 kase tarçınlı yoğurt
1 sade Türk kahvesi tv de prof.cevat Akşit hoca eşliğindeeee
ara: 1 çb süt
öğle
kurutulmuş biber haşlama yoğurtlu
1 kase çorba
1 tutam kuzukulağı otu
akşam
meyveli yoğurt
bu gün inşallah spor yapmaya çalışcam tabikiiiiii ; Nuriye Çeleğen' in Hay Sultan adlı kitabı eşliğinde 45 dk yürüyüş planlıyorum
[/B]
3 günde 1 kilo mikemmmelgunaydın kızlar
kacgundur pek gırmedım buralar bıraz karısıktı ...3 gunluk dıyetımı tam uygulayamadım 2 gun yapabıldım ama 1 kg gıtmıs cok mutlu oldumm..
bugun karatay dıyetıme donecem ama sabah annem sıkma yapmıs dayanamadım kıramadımda bı tane yedım bundan sonra daha dıkkat edıp hareketlerımıde cogaltmam lazım
yoksa sende urfada mısın tatlım :) benim de hafta sonu hiç oturmadan geçti yedim ama hareket de ettim yani bu arada bravo tatlım yani gözlemeye hayır demek her yiğidin harcı değilGelelim benim hafta sonuma. Cumartesi pazar dışardaydım. Eşimle araba yıkadık gezdik tozduk gayet güzeldi. Ve kaçamaksız!!! bir hafta sonu oldu.
Cumartesi Protein günümdü. Kahvaltım standart dukan krebi haşlanmış yumurta lor peynir. Yazmıştım sanırım aslında.
Öğlen protein yedim ama biraz yağ oranı ayarlayamadım. Çünkü dışardaydım. Terbiyesiz tavuk şiş. azcık maydanoz azcık limonla. Sonra bol bol yürüdük. Baliklıgöl e doğru. :) Akşamına ise eşime tavuklu patatesli yemek yaptım. TAvuklarını yağa bulamadan pişirmiştim. Onun tavuklarından az yoğurtla yedim. Erken saatlerdeydi.sonra çay keyfi :)
Gelelim pazar sabahına. Protein+sebze günü.
Kahvaltı için kayınvalidem köye kahvaltıya çağırdı. Bizim saç böreği dediğimize katmer diyorlar ondan yapmış. Görümcemleri falan aldık çoluk çocuk gittik. Ben aradıklarında bazlama yapıyordum kendime. Onları yapıp yanımda götürdüm. Çok da lezzetli olmuştu. Sofrada çıkardım. Güzel görünüyor dediler. Verdim çok beğendiler hehehe . birazcığını yediler. Ben yoğurt ve az peynir yedim ama tam yağlıydı haliyle. Köyde oluncca. Şekersiz çayla güzelce yedim. Sonra dışarı çıktık. Hava rüzgarlıydı ama güzeldi. Hep beraber yürüyüşe çıktık. Bayağı bi yürüdük geldik. Su ve 1 tane küçük domates yedim. Sonra merkeze döndük. Arabamızı park edip başladık yürümeye. Çarşıya iki kere indik çıktık. Kaç kilometre oldu bilmiyorum artık. Sonra akşam oldu. Fener taraftarının maç öncesi sevinmelerinii gördük. Dedim maçtan sonra görüşürüzki maç sonunda çok güldüm. Akşam vakitlerinde yemek yedik. Dışardaydı gene. İlk defa denediğimiz bir lokantada yedik ama çok sevdim. Sebze günüm olmasıyla çok daha güzel oldu :) Bol bir salata. Tavuk sote. Yağı çok değildi süzülüyordu zaten o kısımları eşime sattım :) oda bana sebze verdi Yani kaçamak yasak olan herhangi birşey yemedim. Sonra tekrar çarşıya yürüdük üstüne Bitmiş bir halde geldik eve Haaa bu arada hem cumartesi hem pazar eşimle arabamızıda yıkadık onun içinde bir efor yaptık . Çok güzeldi. Akşamda toktum. Çay keyfi yaptık eşimle. Azcık bazlamadan kek gibi demiştim ya :) kepek hakkımıda aşmadım. Kayınvalidemlerin yediği kısım kadar yedim heheheh.
Uuuu ne kadar uzun yazmışım öyleAma haftasonum çok güzeldi
Gelelim bugüne. Protein günüm.
Kahvaltım.
Lorlu 2 yumurtalı omlet. Yaptığım bazlamadan. Küçük kase yoğurt ve şekersiz çay :))) Regl olduğumdan şişlik ayrı bi durum. Yeşilçay içmedim 2 gündür. İçsem iyi olacak galiba şişlik gitsin biraz. Neyse yeter aaa noldu bana bugün hehehehe
makbulecimm.nasılsın...iiyi misin..eşin nasıl??
sağol canım.ellerine sağlık canım,afiyet olsun
selam canım benim,nasılsın?
He ya aynen annem. Valla ilk defa bu kadar uzun yazdım sanki ama mutluyum ondan olsa gerek D:
ben yaptım ama ööle 4 kilo falan veremedim cicim..1.5 -2 gidiyor sonra da geri geliyor..şu lahana çorbası diyetiyle 4 kilo verenler olmuş ne dersiniz aranızda deneyen var mı yani bir ay uğraşmak nerde bir hafta nerde 4 kilo için bir hafta dişimi sıkıversem ne olur ki hadi 3 olsun :26::26::26::26::26::26::26::26:
sağol canım...halsizliğim devam ediyor..yürüyüşe çıkamadım ama çarşıda yürüdüm bugünlük o yetsin artık
ben yaptım ama ööle 4 kilo falan veremedim cicim..1.5 -2 gidiyor sonra da geri geliyor..sadece detoks olarak işe yarıyor bence..ben diyetime ilaveten lahana suyu içeyim diyorum..ödem atıyor neticede..ama bugün lahana taşımaya üşendim
Hic bulasmayayim en iyisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah parasını peşin vermediniz.:26:..öyle olunca sallıyor bu ustalar..30 cm az değil canım..bütün kavanozların kuru gıdanı alır..
sağol canım tadı da güzel oldu..tamamen benim tarifim. .ben yeni denemeler yapmayı daha çok seviyorum..
sen de güle güle kullanben de alıcam onlardan ama batıya dönünce artık..
resimle tabii sorman kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?