- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Evet canım Urfa geliniyim ben :) sende mi urfadasın yoksa?diyemedim zaten
menün gayet güzel tatlım afiyet olsun artık yedimse de yedim gitti yavvv
3 günde 1 kilo mikemmmel
yoksa sende urfada mısın tatlım :) benim de hafta sonu hiç oturmadan geçti yedim ama hareket de ettim yani bu arada bravo tatlım yani gözlemeye hayır demek her yiğidin harcı değil
iyiyim canım eşim de iyi çok şükür hazırlanıyor işte sınava sen nasılsın tatlım
evet kız bende urfada çalışıyorum Ahmet hamdi Akseki ilkokulu eyyübiye de ama ev bahçelievlerde tabiEvet canım Urfa geliniyim ben :) sende mi urfadasın yoksa?
evet kız bende urfada çalışıyorum Ahmet hamdi Akseki ilkokulu eyyübiye de ama ev bahçelievlerde tabi
uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: yok
öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata
ara: 1 salatalık 1 havuç
ara: 1 elma
akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi
spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı
uyanınca : 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu
ara: yok
öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 küçük kase yağsız salata
ara: 1 salatalık 1 havuç
ara: 1 elma
akşam: 200 gr ıspanak yemeğim 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 20 gr kuru üzüm 20 gr leblebi
spor: 50 dk pilates 2 saat yürüyüş
sıvı: 3 lt su 2 fincan yeşil çay 2 fincan rezene çayı
şu lahana çorbası diyetiyle 4 kilo verenler olmuş ne dersiniz aranızda deneyen var mı yani bir ay uğraşmak nerde bir hafta nerde 4 kilo için bir hafta dişimi sıkıversem ne olur ki hadi 3 olsun :26::26::26::26::26::26::26::26:
yarısını vermiştik hala cevap yok bakalım eşimin sabrı taşıyo dükkana gidelim konuşalım dedi bakalım napcaz bende bi türlü kurabiye denemelerimi yapamadım canım hiç dert bitmiyo bu çocukların dersanesi osu busu koşturuyoz bugünde evi temizledim kızımın okul toplantısı vardı ona katıldım taaa 2 buçukta geldim dolayısıyla öğlen yemeğim kaçtı sabah 7 buçukta yediğim için acıkıyorum neyse bende 1 büyük kase yoğurt yedim çay içtik yanında kepekli kraker yedim kahvaltımı unuttum yazayım=1 yumurta 5 ad. zeytin peyniryarım dilim t.b ekmeği yeşilçay
akşam karışık dolma yoğurt salata şimdide çayy
yarın sabah doktora gidicem tiroit tahlili yapılacak 6 ayda bir gidiyorum yani yarında koşturucam
bugün kepekli makarna aldım yenilebiliyormuş aslında diyette sade sossuz yoğurtla öneriliyor uzun zamandır yemiyodum en azından böle denicem tam karatay yapmıyorum yarı yarıya kendimi deniyorum acelem yok sadece ara yapmıyorum ben
Gunaydın canlarım,
Dun sabah kaçamaksız Karatay kahvaltısı yaptım. Öğlen 2 tabak yeşil fasulye yedim. Akşam 1 tab çorba 1 tabak nohut yedim. Sabah bi tartıldım 78.3 kg yum! Moralim çok bozuldu
Akşam tekrar yazarım. Tlf dan yazıyorum. Çok zor oluyor. Habire yanlış yazıyorum. Parmaklarım kalın mı geliyor ne???
moral bozmak yok oyam..ben de şiştim iyice regl gelince..gider merak etme..
tel den ben de hiç sevmiyorum yazmayı..bi de salak yazdığın şeyleri değil saçma sapan şeyleri gönderiyo..
İyiyim. Oğlanla parka geldim. Sen nasılsın?naber şeker...az sonra işe gidicem..seni gördüm ..bi cee ee diyyim dedim..
İyiyim. Oğlanla parka geldim. Sen nasılsın?
3 nisan gecesi yollara düştük kizlar eşimin abisi orman kazasi geciriyor ve durumu krtikdi ve koştur koştur yola çıktık 1 saatte bavul hazirladim akşam 21:30 yola bi çıktık sabah 09:15 hastanedeydik epey yorucu ve telaşli bi yolculuktu Allah'a şükür şimdi kaynimin durumu iyiye gidiyor tabiki iyileşme süreci uzun olacak ibrahim Tatlises durumu gibi kafatasi çatlaklar ve kırıklar vardi kirilan kemikler beyincik zarina zarar vermis bilinci geldiginde neyle karsilasacaz bilmiyoruz tabi beklemedeyiz gözünü kaybetme riski de var aman cani sagolsunda 5 gündür garib duygular icindeyiz.
2 nisanda annemlere gitmistik ayvaliga tam ordan döndük izmire 3 nisan akşam üzeri derken tekrar yola çıktık
Hayirlisi artik ama karatay beslenmeye devam en azindan bu süreçte kilo koruyacam eve geldigimizde kalan 4 kiloyu verip kilo koruma süreci baslayacak
Sizler nasilsiniz sayfalari daha okumadim ara ara okuyacam opuldunuz dualarinizi eksik etmeyin kizlar allah çocuklarina ve eşine bagislasin aminnnn
3 nisan gecesi yollara düştük kizlar eşimin abisi orman kazasi geciriyor ve durumu krtikdi ve koştur koştur yola çıktık 1 saatte bavul hazirladim akşam 21:30 yola bi çıktık sabah 09:15 hastanedeydik epey yorucu ve telaşli bi yolculuktu Allah'a şükür şimdi kaynimin durumu iyiye gidiyor tabiki iyileşme süreci uzun olacak ibrahim Tatlises durumu gibi kafatasi çatlaklar ve kırıklar vardi kirilan kemikler beyincik zarina zarar vermis bilinci geldiginde neyle karsilasacaz bilmiyoruz tabi beklemedeyiz gözünü kaybetme riski de var aman cani sagolsunda 5 gündür garib duygular icindeyiz.
2 nisanda annemlere gitmistik ayvaliga tam ordan döndük izmire 3 nisan akşam üzeri derken tekrar yola çıktık
Hayirlisi artik ama karatay beslenmeye devam en azindan bu süreçte kilo koruyacam eve geldigimizde kalan 4 kiloyu verip kilo koruma süreci baslayacak
Sizler nasilsiniz sayfalari daha okumadim ara ara okuyacam opuldunuz dualarinizi eksik etmeyin kizlar allah çocuklarina ve eşine bagislasin aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?