Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım Urfa geliniyim ben :) sende mi urfadasın yoksa?

Gunaydın canlarım,

Dun sabah kaçamaksız Karatay kahvaltısı yaptım. Öğlen 2 tabak yeşil fasulye yedim. Akşam 1 tab çorba 1 tabak nohut yedim. Sabah bi tartıldım 78.3 kg yum! Moralim çok bozuldu

Akşam tekrar yazarım. Tlf dan yazıyorum. Çok zor oluyor. Habire yanlış yazıyorum. Parmaklarım kalın mı geliyor ne???

maşallah ya tam diyet yapıyosun gerçekten durmak yok yola devam makbulecim sakın canım lahana diyeti çoook zor bi beslenme ,başın ağrıyo-stres-öfke hali sakın yapma ben 4-5 yıl önce yapmıştım 1 hafta da 8 kg verdim ama günde 7 km yürüyüş+ 3 lt sıcak su içerek bidaha yapar mıyım ;hayır hayır hayır... normal beslenmeye geçince verdiğin geri geliyo tabiiii bilgineee

kahvaltım:
Bol naneni-kuzukulaklı yoğurtlu salata
1 yumurtadan köy peynirli omlet
1 sade Türk kahvesi

şimdide kuzularımı doyurcam inşallah.

öğleye lahanadan pizza denemesi yapıcam sonucu paylaşırım yavru ceylanlar.

gelişmeleri an be an yazarım hanımlaaaar...

gunaydın kızlar dun ılk defa yuruyuse cıktım esımle bır saat yuruduk tempolu bı sekılde cok ıyı geldı sabah karsılıgını aldım bu hafta benımde bıldırım gunum ınsallh cuma benı mutlu eder ..
menulerıme geleyım

aksam yemegı yemedım yuruyus donusu acıkınca sutlu cornfleks yedım
sabah menum bıten kayısı sutlu cornfleks yıne cunku kahvaltılık bısey hazırlayamdım

cnm ben yaptım bu dıyetı hıc kg veremedım bana kalırsa hıc ugrasma ama amerıkan kalp vakfı dıyetını tavsıye ederım

Aman filizim Allah dermansız dert vermesin üzülme..

kolay gelsin şimdiden canım..umarım biran önce biter..

moral bozmak yok oyam..ben de şiştim iyice regl gelince..gider merak etme..

tel den ben de hiç sevmiyorum yazmayı..bi de salak yazdığın şeyleri değil saçma sapan şeyleri gönderiyo..

sabah nevresimler değişti ev silindi süpürüldü balkon yıkandı yastıklarımızı makineye attım şimdi kuruyor...ayyy ne çok iş yaptım..daha da işe gidicem...

kahvaltım P günü

kavurmalı omlet
lor peyniri
süzme yoğurt
çayy

lor boğazıma takılıyo resmen yoğurtsuz yiyemiyorum ..sevemedim gitti.. yağsız diye mecburiyetten yiyorum

naber şeker...az sonra işe gidicem..seni gördüm ..bi cee ee diyyim dedim..

moral bozmak yok oyam..ben de şiştim iyice regl gelince..gider merak etme..

tel den ben de hiç sevmiyorum yazmayı..bi de salak yazdığın şeyleri değil saçma sapan şeyleri gönderiyo..

Mesele de o ya... Regl dönemime daha 1 hafa 10 gün var. Bu hafta kimse yemiyor diye sebze çorbasını yedim hergün. İçinde patates ve havuç vardı. Sanırım o yüzden oldu. Daha çok dikkat etmeliyim.

Maşallah her zamankinden daha da hamaratsın bugün. Kendimden utandım:)

Makbuşum çok iyi gidiyosun zaten. Bence hiç düzenini bozma.

Filiz ben adamların sürwkli işvereniyim. Ben bile evime bişeyler yaptırırken sinir harbi yaşadım. Özellikle marangozlar, itinayla seçilmiş, güzide insanlar. Adamların söylediği süreye en az 20 gün koyacaksın. Sonu güzel olsun inş.

3 nisan gecesi yollara düştük kizlar eşimin abisi orman kazasi geciriyor ve durumu krtikdi ve koştur koştur yola çıktık 1 saatte bavul hazirladim akşam 21:30 yola bi çıktık sabah 09:15 hastanedeydik epey yorucu ve telaşli bi yolculuktu Allah'a şükür şimdi kaynimin durumu iyiye gidiyor tabiki iyileşme süreci uzun olacak ibrahim Tatlises durumu gibi kafatasi çatlaklar ve kırıklar vardi kirilan kemikler beyincik zarina zarar vermis bilinci geldiginde neyle karsilasacaz bilmiyoruz tabi beklemedeyiz gözünü kaybetme riski de var aman cani sagolsunda 5 gündür garib duygular icindeyiz.
2 nisanda annemlere gitmistik ayvaliga tam ordan döndük izmire 3 nisan akşam üzeri derken tekrar yola çıktık
Hayirlisi artik ama karatay beslenmeye devam en azindan bu süreçte kilo koruyacam eve geldigimizde kalan 4 kiloyu verip kilo koruma süreci baslayacak
Sizler nasilsiniz sayfalari daha okumadim ara ara okuyacam opuldunuz dualarinizi eksik etmeyin kizlar allah çocuklarina ve eşine bagislasin aminnnn

Canım Allah acil şifalar versin,sizlerin de yardımcısı olsun

Selam hanımlar;
Dün yediklerim;
-Öğlen ve akşam aynıydı. Tavuk ızgara ve yoğurt
Protein günümdü. Sabahı yazmıştım zaten.

Bugün. Protein+sebze günüm
-Sabah
2 yumurtadan omlet. dukan ekmeğim. salatalık ve domates.
-Öğlen
tavuklu kabak ve yoğurt. dukan ekmeğimle.

bir tane çilek.Dukan amca diyordu çok meyve meyve derseniz çilek yiyin diye bende 1 tane yedim. hadi onu yedim iyi hoş da. Biraz önce eşime ıslak kek yaptım. Tadına bakmak için küçük muffinlerde yapmıştım en küçük olanını yedim. Pişmanım sanırım bilmiyorum. pazar günkü kaçamaksızlığım bu güne geldi herhalde. Olur o Kdar herhalde ya. reglim sonuçta alalala. Gidip spor yapim bari.

akşama ne yicem bilmiyorum. Bol salata yapacağım sanırım. yanına tavuk ve yopurt olur gibi gibi...

Güleryüz büyük geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah doktorları bile şaşırtacak kadar iyi olur uyandığında.

Bugün sitenin mıhtar vekilliği bende canlarım. Sabahki kilo alma hezimetinden sonra 2 öğün yapmaya çalışıyorum. Sabah menemen ve kaşar peynir yemiştim. Arada da 2 bardak ayran içtim. Biraz önce de sütlü Türk kahvesi... Gidip ikindiyi kılayım. Sonra da evdeki börek-çörek ve şekerpareye sabretmek için la havle çekeyim bari:))

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 250 gr ıspanak 1 dilim lıght ekmek domates salatalık

ara: 1 elma

akşam: 1 kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek 90 gr tavuk ızzgara bugün bu tavuğu yiyerek dyetisyenin verdiği listeye ihanet etmiş oldum ama yeter dedim yani

spor: yok yapamadım valla geldim bi yattım biraz önce kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…