- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
8 kilomuuuuu vallahi canım ben dayanamayacağıma karar verdim yaamaşallah ya tam diyet yapıyosun gerçektendurmak yok yola devam makbulecim sakın canım lahana diyeti çoook zor bi beslenme ,başın ağrıyo-stres-öfke hali sakın yapma ben 4-5 yıl önce yapmıştım 1 hafta da 8 kg verdim ama günde 7 km yürüyüş+ 3 lt sıcak su içerek bidaha yapar mıyım ;hayır hayır hayır... normal beslenmeye geçince verdiğin geri geliyo tabiiii bilgineee
kahvaltım:
Bol naneni-kuzukulaklı yoğurtlu salata
1 yumurtadan köy peynirli omlet
1 sade Türk kahvesi
şimdide kuzularımı doyurcam inşallah.
öğleye lahanadan pizza denemesi yapıcam sonucu paylaşırım yavru ceylanlar.
gelişmeleri an be an yazarım hanımlaaaar...
boşver canım yaa aynen devam yavaş olsun gitsin de ben öyle sıkı diyetlere gelemiyom sanırım işte bi hevesleniyorum sonra pssgunaydın kızlar dun ılk defa yuruyuse cıktım esımle bır saat yuruduk tempolu bı sekılde cok ıyı geldı sabah karsılıgını aldım bu hafta benımde bıldırım gunum ınsallh cuma benı mutlu eder ..
menulerıme geleyım
aksam yemegı yemedım yuruyus donusu acıkınca sutlu cornfleks yedım
sabah menum bıten kayısı sutlu cornfleks yıne cunku kahvaltılık bısey hazırlayamdım
cnm ben yaptım bu dıyetı hıc kg veremedım bana kalırsa hıc ugrasma ama amerıkan kalp vakfı dıyetını tavsıye ederım
hafta içi hafta içi iyi iş apmışsın bende bugün nasıl yorulduysam okuldan geldim bi yattım az önce uyandımsabah nevresimler değişti ev silindi süpürüldü balkon yıkandı yastıklarımızı makineye attım şimdi kuruyor...ayyy ne çok iş yaptım..daha da işe gidicem...
kahvaltım P günü
kavurmalı omlet
lor peyniri
süzme yoğurt
çayy
lor boğazıma takılıyo resmen yoğurtsuz yiyemiyorum..sevemedim gitti.. yağsız diye mecburiyetten yiyorum
ben o gün vazgeçtim zaten canım gitsin de ayda 1 kiloya da razıyım artıkMesele de o ya... Regl dönemime daha 1 hafa 10 gün var. Bu hafta kimse yemiyor diye sebze çorbasını yedim hergün. İçinde patates ve havuç vardı. Sanırım o yüzden oldu. Daha çok dikkat etmeliyim.
Maşallah her zamankinden daha da hamaratsın bugün. Kendimden utandım:)
Makbuşum çok iyi gidiyosun zaten. Bence hiç düzenini bozma.
Filiz ben adamların sürwkli işvereniyim. Ben bile evime bişeyler yaptırırken sinir harbi yaşadım. Özellikle marangozlar, itinayla seçilmiş, güzide insanlar. Adamların söylediği süreye en az 20 gün koyacaksın. Sonu güzel olsun inş.
canım Allah yardımcınız olsun o bekleyişler çok zor çok sitreslidir bilirim3 nisan gecesi yollara düştük kizlar eşimin abisi orman kazasi geciriyor ve durumu krtikdi ve koştur koştur yola çıktık 1 saatte bavul hazirladim akşam 21:30 yola bi çıktık sabah 09:15 hastanedeydik epey yorucu ve telaşli bi yolculuktu Allah'a şükür şimdi kaynimin durumu iyiye gidiyor tabiki iyileşme süreci uzun olacak ibrahim Tatlises durumu gibi kafatasi çatlaklar ve kırıklar vardi kirilan kemikler beyincik zarina zarar vermis bilinci geldiginde neyle karsilasacaz bilmiyoruz tabi beklemedeyiz gözünü kaybetme riski de var aman cani sagolsunda 5 gündür garib duygular icindeyiz.
2 nisanda annemlere gitmistik ayvaliga tam ordan döndük izmire 3 nisan akşam üzeri derken tekrar yola çıktık
Hayirlisi artik ama karatay beslenmeye devam en azindan bu süreçte kilo koruyacam eve geldigimizde kalan 4 kiloyu verip kilo koruma süreci baslayacak
Sizler nasilsiniz sayfalari daha okumadim ara ara okuyacam opuldunuz dualarinizi eksik etmeyin kizlar allah çocuklarina ve eşine bagislasin aminnnn
çek canım çek aman haaaa :18::18::18::18::18:Bugün sitenin mıhtar vekilliği bende canlarım. Sabahki kilo alma hezimetinden sonra 2 öğün yapmaya çalışıyorum. Sabah menemen ve kaşar peynir yemiştim. Arada da 2 bardak ayran içtim. Biraz önce de sütlü Türk kahvesi... Gidip ikindiyi kılayım. Sonra da evdeki börek-çörek ve şekerpareye sabretmek için la havle çekeyim bari:))