Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

8 kilomuuuuu vallahi canım ben dayanamayacağıma karar verdim yaa lahana pizzası mı hiç duymadım bende alabilir myim tarifi

boşver canım yaa aynen devam yavaş olsun gitsin de ben öyle sıkı diyetlere gelemiyom sanırım işte bi hevesleniyorum sonra pss

hafta içi hafta içi iyi iş apmışsın bende bugün nasıl yorulduysam okuldan geldim bi yattım az önce uyandım

ben o gün vazgeçtim zaten canım gitsin de ayda 1 kiloya da razıyım artık

canım Allah yardımcınız olsun o bekleyişler çok zor çok sitreslidir bilirim

çek canım çek aman haaaa :18::18::18::18::18:

Sana kolay gelsin kujum. Çıktın sanırım . Ben de kaçtım

Allah evlatlarına bağışlasın ..acil şifalar versin canım..
hafta içi hafta içi iyi iş apmışsın bende bugün nasıl yorulduysam okuldan geldim bi yattım az önce uyandım
:
ben de şaştım valla

kızım öğretmeni tarafından bugün 5 arkadaşıyla yemeğe götürüldü..biz de eşimle dışarıda yedik..pro günümdü ama p-s ye döndü mecburen ..salataya dayanamadım..sadece salata olsa iyi..ilk defa eşim yüzünden kaçamak yaptım..yemek sonu künefe söyledi 1 lokma aldım
yarın yeniden pro yapıcam

öğlen

160 gr ton balığı

akşam

tavuş şiş
ciğer şiş
salata
1 içli köfte ona da dayanamadım
ayran
1 lokma künefe

tam yürüyüşe çıkacaktım ama dışarıda fırtına var..kafama birşeyler düşebilir diye eşim izin vermedi

işte böyle 2 hafta aradan sonra ilk kaçamaklarımı yapmış oldum..yarın düzelicem

afiyet olsun canım yarın telafi edersin yine saf protein yapınca gider onlar canım benim sıkma canını bende o doğum kontrol hapını bırakınca adet oldum bugün 3. gündü ama çok yoğun geliyor nedense öyle olunca da içime canaar kaçmış gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum yine 1 avu kuru üzümle 1 avuç leblebi yedim 2-3 tane incir aşırdım perşembe tartıya çıkacağım bir de yarın öğlen sadece peynirli salata yapıp görüreceğim yanıma akşama da çorbamı içip yatacağım tabiki 2 saat de yürüyüş yapacağım umarım ekside çıkarım perşembe günü çok korkuyorum kilo almaktan yaa :18::18::18::18:

evet canım pro düzeltecek..
regl den hep..ben de habire bişeyler yemek istiyorum hep

Akşam karnıbahar pirinci ile tavuk sote yoğurt ve salata az da dukan ekmeği yedim. Çay zamanında ise kaçamağın dibine vurdum öyle böyle değil. İki gün protein yapmam lazım. Az buz yemedim. Gözüm döndü. Dukan a başlayalı bugün 11. Gün tek kaçamağım çilekti. Bugün uçtum. Of of. Neyse başa gelen çekilir. Yarın zaten Pro günüm. Sonraki günde Pro gibi. Iyi geceler...

bu diyetisyenler şıııp diye anlıyo kaçamakları canım yaaa kalorri sınırlamasıyla günlük kaç gram gidecek biliyolar ya heman hesaplayıveriyorlar. o tartı yok mu kaç gr yağ-su ve kastan gitmiş o beni çok etkiliyordu bide bazal metabolizma hızı 2 sene önce bende gitmiştim diyetisyene 15 kg vermiştim. ama koruma yapmadım bide hamilelik ohhh al sana 27 kilo. amaan dikkat.

lahana pizza ,makbulecim; miktarını sen ayarlıyosun canım ben göz kararı yapıyorum. lahanalar rondodan geçirilir yanlız sen rondoya parçalayarak koy yoksa ronda çeviremiyor balım. sonra bolca soğan ve sarımsağıda rondola. soğan -sarımsak karışımı z. yağında kavur azıcık ama kokusu gitsin yeter.sonra lahanalarla buluştur. içine tepeleme 1 yk domats salçası- 1 tk kimyon-1tk tatlı toz biber-1 yk isot-1 tk reyhan-1tk kekik- 1tk nane-1yk z.yağı ve azıcık tuz ekleyip iyce yoğur. tepsiye yay. üstüne ne istiyorsan mantar sucuk biber vs. koy 15 dk pişir 170 c de. sonra kaşarı yay fırının sıcaklığında erisin ve afiyetle ye balım. istersen lahanada kokmasın diyosan onuda soğanlarla sotele ama kalori değeri artıyor ozaman. yanında ayranla afiyet olsun...

ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun güleryüz.İnşallah devanız beklenenden daha çabuk ve sağlıklısından olur. Rabbimiz kaynını ailesine bağışlasın sağlıkla inşallah.

kahvaltım
2 kase kuru erik ve tarçınlı yoğurt
1 avuç fındık-badem
1 tutam kuzukulağı otu
veee üstüneeee 1 sade Türk kahvesi

kaçamak mııııı hemde tartıya iki gün kala proteiiiinnnnn

teşekkür ederim canım ya benimki online olduğu için vücut ölçümümü yaptıramıyorum sırf vücut ölçümü için burda da bi yere mi gitsem diyorum ama bilmiyorum yaa bi de durdu kilo vermem çok canım sıkılıyor bu da kaçamakları arttırıyor tabi

Evet ya maalesef yedim gitti. Protein günü zaten bugün ama yarında protein gibi duruyor:) bakacağız

kadın olmak zor iş yaa
ivitt..

sende mi brütüs..

bu sabah uyuyamadım ...kalktım mutfağı toparladım..(tabii üstten..aslında pok götürüyo ama bende hiiiç istek yok)

kahvaltım P günü

dukan ekmeğimden peynirli tost
süzme yoğurt
çay çayy

bakalım kaçamaklarım tartıya nasıl yansıyacak..

Hiç sorma annem bende valla. Pro Pro :)

güzel sonuç olsun napalım geç olsun
çok geçmiş olsun canım allah ailesine bağışlasın eskisi gibi olur inşallah rabbim bütün hastalara acil şifa versin
çokta yememişsin sersumcum dukanı bilmiyom ama çok deyil gibi geldi
bende yaptım kaçamak malesef dün öğlen doktordaydım tahlilim 1 buçuğa kaldı doktorun gelmesiyle eve gelmem 2 buçuk oldu
bende orda yedim bisküi yiyecektim ama o da doyurmuyo bu sefer eve gelince atıştırcam olmucak bende sandaviç yedim yanına ayran içinde peynir,domates kırmızı ve yeşil biber vardı öle yani üstünede koca bi bardak çay içtim eritsin diye

dünkü yediklerim
sabah=yarım dilim tb. ekmeği+5 ad. zeytin+peynir+limonlu yeşillik+yeşilçay
öğlen= 1 ayran +sandaviç +büyük bardak çay
akşam= 1 tabak pırasa yemeği+limonlu yeşillik
çayyy çiğ çerez
bugün sabah= 1 yumurta +5 zeytin+peynir+3 çatal haş haş+limonlu yeşillik+fındık+yeşilçay
öğlen= kepekli makarna+1 bardak ayran+çayyyyy
akşam= fırında tavuk yapmayı düşünüyorum bakalım değişmesse
ayça kayada okudum kızlar kepekli makarnanın kalorisi normale göre düşükmüş fakat soslarla kalorisi artıyomuş haftada 3 gün bile yenebilirmiş yanında ayran+salata diyo bende kepekli aldım spagetti olanında ben ayda 1 yerim tabi 1 kerede almıştım kepeklisi daha çok tok tutuyo inanamadım
tahlil sonuçlarım iyi gidiyo sevindim 6 ay sonraya tekrar gidicem

olan oldu canım..önemli olan kaldığımız yerden devam..önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

tahlillerine sevindim canım..

kızlar bende tırtıklama uyu başladı, sürekli dikkat etmekten bıktığım için mi bilmiyorum ama bu huy hiç hoşuma gitmiyo. ekmek tırtıklıyorum, tatlı tırtıklamaya başladım..

bu sabah mesala bizim kız sabahım 6 da uyandı mutfakta tezgahın üstünde duran yarım kase sütlaçı mideye indirdim..

bu aralar dikkat edemiyorum, yumurta yemek istemiyorum, yapacak yemek bulamıyorum.. offff...

bu sabah

1 yumurta, beyaz peynir ve domates yedim..

ve dün saçımı değiştirdim, 9 yıllık kızıl saçlarımı kül sarısı yaptırdım, eşimle öğlen buluştuk ve bir tantuniyi mideye indirdim.. silkenmem lazım, mayıs da düğün var ve benim verecek daha kilolarım var.. çok dertliyim bu aralar çok..

bu sabah biraz bacak hareketi yaptım o kadar.. sıkkınlık var üstümde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…