kızlar bende tırtıklama uyu başladı, sürekli dikkat etmekten bıktığım için mi bilmiyorum ama bu huy hiç hoşuma gitmiyo. ekmek tırtıklıyorum, tatlı tırtıklamaya başladım..
bu sabah mesala bizim kız sabahım 6 da uyandı mutfakta tezgahın üstünde duran yarım kase sütlaçı mideye indirdim..
bu aralar dikkat edemiyorum, yumurta yemek istemiyorum, yapacak yemek bulamıyorum.. offff...
bu sabah
1 yumurta, beyaz peynir ve domates yedim..
ve dün saçımı değiştirdim, 9 yıllık kızıl saçlarımı kül sarısı yaptırdım, eşimle öğlen buluştuk ve bir tantuniyi mideye indirdim.. silkenmem lazım, mayıs da düğün var ve benim verecek daha kilolarım var.. çok dertliyim bu aralar çok..
bu sabah biraz bacak hareketi yaptım o kadar.. sıkkınlık var üstümde..
kızımla arkadaşlarına makarna salatası yaptım ve neslihanın tabiriyle hiç tırtıklamadım
kendime de şişeye ayran ve tavuk ciğeri kavurdum..hastanede öğle yemeği bana göre olmayabilir..
1 bölüm mentalist izleyeyim bari..12 de çıkıcam..
sersum size yeni bir tabir ekledim... tırtıklamakkkkk... bundan sonra kendime de tırtıklamayı yasaklıyorum...çay içiyim bare..
kızımla arkadaşlarına makarna salatası yaptım ve neslihanın tabiriyle hiç tırtıklamadım
kendime de şişeye ayran ve tavuk ciğeri kavurdum..hastanede öğle yemeği bana göre olmayabilir..
1 bölüm mentalist izleyeyim bari..12 de çıkıcam..
ben de mıhtarınız olarak hem kendime hem de size yasaklıyorum tırtıklamayı
diyemedim zaten
menün gayet güzel tatlım afiyet olsun artık yedimse de yedim gitti yavvv
3 günde 1 kilo mikemmmel
yoksa sende urfada mısın tatlım :) benim de hafta sonu hiç oturmadan geçti yedim ama hareket de ettim yani bu arada bravo tatlım yani gözlemeye hayır demek her yiğidin harcı değil
iyiyim canım eşim de iyi çok şükür hazırlanıyor işte sınava sen nasılsın tatlım
mesaj alınmıştır mıhtarım...:18::18::18:
hele ki akşam yapılan tırtıklamalar kilo vermeyi o kaadar çok yavaşlatıyor ki..anlatamam :26:
kızlar bende tırtıklama uyu başladı, sürekli dikkat etmekten bıktığım için mi bilmiyorum ama bu huy hiç hoşuma gitmiyo. ekmek tırtıklıyorum, tatlı tırtıklamaya başladım..
bu sabah mesala bizim kız sabahım 6 da uyandı mutfakta tezgahın üstünde duran yarım kase sütlaçı mideye indirdim..
bu aralar dikkat edemiyorum, yumurta yemek istemiyorum, yapacak yemek bulamıyorum.. offff...
bu sabah
ve dün saçımı değiştirdim, 9 yıllık kızıl saçlarımı kül sarısı yaptırdım, eşimle öğlen buluştuk ve bir tantuniyi mideye indirdim.. silkenmem lazım, mayıs da düğün var ve benim verecek daha kilolarım var.. çok dertliyim bu aralar çok..
Merhaba kızlar bugün 3. Akşam görevim 😊 yoruluyorum ama çalısmayı da çok seviyorum 💛💙💛💙 neyse göbüş iyice büyüdü ve yeni ciciler aldım bol bol tunikler , mini bol elbiseler ❤️ pantolon iki tane aldım biri siyah biri mavi 💙 iyice hamislik havasına girdim yahu iste cicilerim 😊Eki Görüntüle 1059460
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Merhaba kızlar bugün 3. Akşam görevim 😊 yoruluyorum ama çalısmayı da çok seviyorum 💛💙💛💙 neyse göbüş iyice büyüdü ve yeni ciciler aldım bol bol tunikler , mini bol elbiseler ❤️ pantolon iki tane aldım biri siyah biri mavi 💙 iyice hamislik havasına girdim yahu iste cicilerim 😊Eki Görüntüle 1059460
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
maşallah ne güzel ölçüm yapmışlar. Hangi doktor bu. Ben osm ye gitmiştimsonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için. ne metobolizmaymış bu yaaa
maşallah ne güzel ölçüm yapmışlar. Hangi doktor bu. Ben osm ye gitmiştim
bende osm ye gittim tatlım gözde hanıma orda yapıldı ölçümler sana yapmamışlar mıydı
bu sabah
tırtıklara hayııırben de mıhtarınız olarak hem kendime hem de size yasaklıyorum tırtıklamayı
iyi olmana ok sevindim canım inşallah olur canım yaa biliyosun bu kpss başa bela çok sitres oluyor sınav yaklaştıkçacanım benim..hadi kolaylıkla atlasın inşallah sınavını..
ben iyiyim..
nasıl olsun..bahar geldi ..çokkk mutluyummmmmmmm
bu havaları çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?