- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Bende ona gittim ama metabolizma hıZından falan bahsetmemişti. 2000 kalorilik bir diyet verdi yapamadım ben. Sürekli yemek yemekle kilo alırdım ben. O zamanlar gerçi sürekli eşimleydim evde değildim . O yüzdende zor geldi sanki. Soğuk geldi kadın bana ya kontrole de gitmedim sonra. Kendi çabamla verdim ben. :)
canım verdiği şey duruyorsa sende vücut kompozisyon analizi diye bir kağıt var orda yazıyor bmr diye allah allah bana da çok sevimli geldi çok ilgilendi gibi hissettim hatta online diyetisyene 6 aylık 500 tl ödedim ben verdiğim paraya da üzüldüm biraz keşke baştan bu kadına gelseymişim dedim amakız seninle görüşelim tanışalım bi gün
Valla bilmiyorum bana soğuk geldi sevmedim. Eşimin dosyasındaydı duruyor mu bilmiyorum akşam bakarım. Olur neden olmasın :)
bak bakalım bi tatlım ama 2000 cal verdiyse metobolizman hızlı demekki tatlım şanslısın o açıdan
diyet insanın yaşamına hitap etmeli tatlım kişiye göre diyet bu yüzden önemli zaten
Saatlerini tutturmam zor oluyordu benim. Sürekli eşimle dışarda ordan oraya gittiğimiz için zor oluyordu bende bıraktım. :)
diyet insanın yaşamına hitap etmeli tatlım kişiye göre diyet bu yüzden önemli zaten
Olan olmuş canım bundan böyle önüne bakman lazım Mayıs a cok az kaldı Mayıs a kadar kesin 5 kilo verirsin .. Kendine alternatif ler bulman lazım ekmek yerine salatalık , kereviz , havuç , çeri domates yemeye çalış .. Şeker = zehir .. Ve yürü tatlım yürüyüş gerçekten candır , ve bol bol su 💙
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
mesaj alınmıştır mıhtarım...:18::18::18:
polisiye yabancı dizi canım..nette var.afiyet olsun canımcım..nedir bu mentalist ...merak ettim ..netten bulur muyum ki
Merhaba kızlar bugün 3. Akşam görevim 😊 yoruluyorum ama çalısmayı da çok seviyorum 💛💙💛💙 neyse göbüş iyice büyüdü ve yeni ciciler aldım bol bol tunikler , mini bol elbiseler ❤️ pantolon iki tane aldım biri siyah biri mavi 💙 iyice hamislik havasına girdim yahu iste cicilerim 😊Eki Görüntüle 1059460
:13::13::13:
polisiye yabancı dizi canım..nette var.
güle güle kullan canım..
öğlen
tavuk ciğer sote
ayran
akşam
3 kaşık tavuk ciğer
5 köfte
yoğurt
şimdi de yürüyüşe gidiyorum..bayyy
4 km yürüyüş cepte..
kaneelcim biliyosun kerevizin tadını bile bilmiyorum.. ama gidecek bu kilolar az kaldı 8 kilom kaldı hedefe.. inş. olucak..
bu arada iyi günlerde kullan cicilerini..
güle güle giy şekerim yakışırrrrr
çok bi hamile kıyafeti almasan bunlar yeter sana biliyor musun..
Canım çok tatlı ya ne güzel. Bende istiyorummmm
tesekkur ederim canim ..
yediklerin ictiklerin icin afiyet olsun , ve yuruyus icin bravo
tesekkur ederim canim .. azcik kalmis tatlim gider onlar mayisa kadar .. hersey senin elinde .. bu gunleri gorduk ki kalan 8 kilo hic birsey .. tek ihtiyacin olan hedefe fokus lanmak .. insallah gerisi gelecektir ..
bende kereviz ile hollandada tanistim .. buldukca aliyorum .. hic abarttiklari gibi degil .. miss gibi kokuyor .. ve harika bir tadi var .. tanismalisin bence .. ama digerleri de senin icin gercekten iyi .. benim gibi yap kacamak yapacagin zaman kendine yogurttan cacik yap ( nane li , sirkeli , karabiberli ) onu yaparken zaten hevesin kacacak .. hem kotu seyleri yememis hemde miss gibi cacik yemis olacaksinkolay gelsin canim .. hersey gonlunce guzel olsunn
sağol tatlım, sayenizde beyaz lahanayı mutfağıma soktum.. sıra kereviz debu cacık tarifiini de yapıcam.. az kaldı az.. hedefler tamamlanacak Allahın izniyle..
evet canim, bende aslinda oyle dusunuyorum .. cok kilolu oldugumda giydigim guzel elbise renkli pantolonlarim var onlari da combination olarak kullanmayi dusunuyorum .. fazla almayacagim .. dogumdan sonra kendime 4 ay verdim .. geldigi gibi 4 ayda gidecek bu kilocuklar ..
tesekkur ederim canim ..
yediklerin ictiklerin icin afiyet olsun , ve yuruyus icin bravo
teşekkür ederim tatlımolan oldu canım..önemli olan kaldığımız yerden devam..önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
tahlillerine sevindim canım..
Merhaba kızlar bugün 3. Akşam görevim 😊 yoruluyorum ama çalısmayı da çok seviyorum 💛💙💛💙 neyse göbüş iyice büyüdü ve yeni ciciler aldım bol bol tunikler , mini bol elbiseler ❤️ pantolon iki tane aldım biri siyah biri mavi 💙 iyice hamislik havasına girdim yahu iste cicilerim 😊Eki Görüntüle 1059460
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?