Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım verdiği şey duruyorsa sende vücut kompozisyon analizi diye bir kağıt var orda yazıyor bmr diye allah allah bana da çok sevimli geldi çok ilgilendi gibi hissettim hatta online diyetisyene 6 aylık 500 tl ödedim ben verdiğim paraya da üzüldüm biraz keşke baştan bu kadına gelseymişim dedim ama kız seninle görüşelim tanışalım bi gün

Valla bilmiyorum bana soğuk geldi sevmedim. Eşimin dosyasındaydı duruyor mu bilmiyorum akşam bakarım. Olur neden olmasın :)

bak bakalım bi tatlım ama 2000 cal verdiyse metobolizman hızlı demekki tatlım şanslısın o açıdan

Saatlerini tutturmam zor oluyordu benim. Sürekli eşimle dışarda ordan oraya gittiğimiz için zor oluyordu bende bıraktım. :) Özele bak hele

Son düzenleme:
diyet insanın yaşamına hitap etmeli tatlım kişiye göre diyet bu yüzden önemli zaten

Aynen canım. 1 aydır falan evdeyim. o yüzden saatlerim uygun aslında ama bir daha başlamayı düşünmedim oraya. Kendim kalori sayımı ile başladım. bir düzenim olsun diye dukan a başladım iyi gidiyorum bakalım.

kaneelcim biliyosun kerevizin tadını bile bilmiyorum.. ama gidecek bu kilolar az kaldı 8 kilom kaldı hedefe.. inş. olucak..
bu arada iyi günlerde kullan cicilerini..

mesaj alınmıştır mıhtarım...:18::18::18:
:13::13::13:
afiyet olsun canımcım..nedir bu mentalist ...merak ettim ..netten bulur muyum ki
polisiye yabancı dizi canım..nette var.

güle güle kullan canım..

öğlen

tavuk ciğer sote
ayran

akşam

3 kaşık tavuk ciğer
5 köfte
yoğurt

şimdi de yürüyüşe gidiyorum..bayyy

Öğlen tavuk yoğurt ve dukan krebi. Akşam dana biftek yoğurt be dukan ekmeği. Öğleden sonrada 5 km yürüyüş...

Selam canlarım

Dün sabah karatay kahvaltısı, akşam da dolu 1 tabak ıspanak ve yoğurt yedim. 2 öğün yaptım.

Bugün de sabah 2 yum, 6 zeytin, maydonoz ve peynir yedim. Öğlen 1 tabak çorba, 2 lahmacun yedim 2de. Daha da yemedim. Sabah tartıldığımda hala kilo almaya dvm ettiğimi gördüm( 78 inat etme... Kurtulucam senden!

:13::13::13:

polisiye yabancı dizi canım..nette var.

güle güle kullan canım..

öğlen

tavuk ciğer sote
ayran

akşam

3 kaşık tavuk ciğer
5 köfte
yoğurt

şimdi de yürüyüşe gidiyorum..bayyy

4 km yürüyüş cepte..

tesekkur ederim canim ..
yediklerin ictiklerin icin afiyet olsun , ve yuruyus icin bravo

kaneelcim biliyosun kerevizin tadını bile bilmiyorum.. ama gidecek bu kilolar az kaldı 8 kilom kaldı hedefe.. inş. olucak..
bu arada iyi günlerde kullan cicilerini..

tesekkur ederim canim .. azcik kalmis tatlim gider onlar mayisa kadar .. hersey senin elinde .. bu gunleri gorduk ki kalan 8 kilo hic birsey .. tek ihtiyacin olan hedefe fokus lanmak .. insallah gerisi gelecektir ..

bende kereviz ile hollandada tanistim .. buldukca aliyorum .. hic abarttiklari gibi degil .. miss gibi kokuyor .. ve harika bir tadi var .. tanismalisin bence .. ama digerleri de senin icin gercekten iyi .. benim gibi yap kacamak yapacagin zaman kendine yogurttan cacik yap ( nane li , sirkeli , karabiberli ) onu yaparken zaten hevesin kacacak .. hem kotu seyleri yememis hemde miss gibi cacik yemis olacaksin kolay gelsin canim .. hersey gonlunce guzel olsunn

güle güle giy şekerim yakışırrrrr

çok bi hamile kıyafeti almasan bunlar yeter sana biliyor musun..

evet canim, bende aslinda oyle dusunuyorum .. cok kilolu oldugumda giydigim guzel elbise renkli pantolonlarim var onlari da combination olarak kullanmayi dusunuyorum .. fazla almayacagim .. dogumdan sonra kendime 4 ay verdim .. geldigi gibi 4 ayda gidecek bu kilocuklar ..
Canım çok tatlı ya ne güzel. Bende istiyorummmm

canim darisi basina insallah .. seninde olacak boyle cicislerin

dünki menüm olmasa bugün daha az olabilirdim 61.8 olmuşum 600 gr da fena değl ama olan oldu neyse en azından kilo verdiğime seviniyorum dünkü menüyü paylaşayım

sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir salatalık domates semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 1 kase mercimek çorbası

ara: yarım tane biberli ekmek 5-6 incir 5-6 bademöğretmenler odasında tam bir şölen vardı bununla kurtulduğuma sevindim

akşam: kepekli ekmeğin arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kk peynir koyduğum akdeniz salata lıght kola

ara: yok
spor: 1 saat yürüyüş bandında jogging yarım saat ip atlama

günaydın kızlar ..

Günün en anlamlı fotosu : what'sapp , Facebook , instigram ... Zamamızı bizden çalmasın 😳😁

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

bugün de pro yapıyorum..

sabah

1 krep arası lor ve peynir
çayy

öğlen

fırında tavuk
1 kase süzme yoğurt

şimdi de çay demlerdim 2 dukan kurabiyemle içmekteyim

hava kapalı hatta bir ara lapa lapa kar yağdı..akşama yürüyebilirim inşallah

iğneoyam sen de benim gibi kurtulacaksın..hatırlarsan ben de 80 altını görmiyordum ama gitti en sonunda..pes etmek yok

Son düzenleme:
olan oldu canım..önemli olan kaldığımız yerden devam..önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

tahlillerine sevindim canım..
teşekkür ederim tatlım

güle güle giy cicilerini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…