Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Harikasin canim gidiyor yavas yavas

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:70.2
bu hafta kilo:69.5
fark:-700
yüzde: -%0.997
toplam fark:10.5
beden:40 alt 38-40 üst
spor:haftada 1 gün tempolu yürüyüş,
1 gün 1ml leslie
2 gün 15 er km kondisyon bisikleti, hergün bacak eritme egzersizleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dukan
rumuz:sersum
baş tarihi:29 ocak 2014
baş.kg:79 kilo
geçen hafta:76.7 kg
bu hafta:76.1 kg
fark:--600gr
top.fark:2.9 kg
yüzde:--%0.782
spor:1 gün 3 km 2 gün 4 km yürüyüş

buna da şükür..2 haftada 1 kilo ediyor..75 i ucundan görürüm diyordum ama kısmet haftaya

Son düzenleme:
güzel olmuş kıııız güle güle kullan küçük müçük dolap her zaman kadının eli ayağı canım keşke duvarlarda da gizli dolaplar olsaydı
sağol canım dimi yaa ne kadar dolap olsa doymayız biz kadınlar

serin heee

harika harika diyet..hehehe..

hadi geçmiş olsun kuzumm..güzel olmuş ama kıss..güle güle kullan canım...[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
sağol sersumcum sonunda
sağol canım çok üzdüler çokkkkah bu eşler olmadık zamanda getiriyorlar ama ısrar etmemiş anladığım kadarıyla
aiyet olsun kuşum çok güzel olmuşşş

günaydın canlar...acil rönt arızalı accuk aşağı indim odamızı temizletmek için yerler kuruyana kadar hemen gelip bildirim yapiim dedim...

sabah

2 dukan poğçası
çay

valla hala yımışacık poğçalarım kızlar...

ben kaçar..akşama fırsatım olursa gelirim..

çizelgemi de değiştirdim benimde bkm min 28 e düşmesine az kaldı oyam..

filizim çok leziz oldu poğçalar valla sersumun uydurmasyonu..yaptıkça tecrübe kazanıyorum

yeni siparişlerimi verdim gurmenete..yeni yeni mamalar da yapıciimmmm

Son düzenleme:
FİLİZTOPRAK
b. tarihi=07 mart 2013
b.kilo= 78
g. hafta= 70.6
bu hafta= ----68.7
fark=1.9
haftalık yüzde= ---%2.691
toplam fark = 9.3
boy = 1.60
:128:sonunda 68 li rakamları ucundanda olsa gördüm demekki sistem iyi gidiyo demkki neymiş makarna kilo yapmıyomuşişin şakası ama kontrollü bir kepekli makarna tavsiye ederim ben bugün öğlen düşünüyorum ama ton balıklı
biraz böle devam edicem diyete yani benimkisi karışık diyet halimden memnunum vermişimde daha ne olsun
bugün kurabiye yaptım kızlar yulaf kepeğinden daha sonra resimlicem şu anda pişiyolar çayla yemeyi düşünüyorum
3 çeşit yaptım bi tanesi tatlı yani kuru yemişlerden yararlandım tat olarak
diğer 2 çeşitide lor peynir dereotu koydum ötekinede zeytin ve ceviz tadınca olmuşmu söylerim 4-5 saat aramı bekliyorum şu an öpüyorum kızlar

eminim güzel olmuştur canım iyice kaptırdık kendimizi geliştiriyoz valla hadi bakalım gelsin tarifler bende kurabiye yapmıştım çay boş iyi olmuyo yaaaa

geçmişi okuyamadım ama okucam inşallah. annemler var kızlar.... bildirim yapıp çıkıcam.

rumuz: cakmel
geçen hafta:76.7
bu hafta:76
fark:-700
%fark:0.912

spor:2 gün 45 dk yürüyüş

karatay ara öğünlü beslenme

Ohh afiyet olsun annem :) bende lor peyniri alacağım bugün ona göre bi ekmek ya da peynirli börek yapacağım. Annem seyirde 2 kaşık kepek tolere olarak yenebiliyor. Bazen bende aşıyorum :) çayın yanına eşime birşey yaptıysam :) Kendimede yapıyorum :)

Diyet: Dukan Diyeti. Seyir evresi 14.gün.
Rumuz: Sadece_Askiim

baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:60.6kg
bu hafta kilo:60.5 kg
fark:-0.1 kg
yüzde:%0.165
toplam fark:2.5 kg
beden:38
spor:4 gün koşu bandı

Buda benim bildirimim. Bu hafta 100 gr cık gitmiş ama sağlık olsun. Bu hafta bol kaçamak yaptım buna da şükür :) Bugün protein günüm :) haftaya daha iyi olacak inşallah.

Dünümü yazayım. Dün sabahtan kayınvalidemlere gittik. Akşam eşimin dayısının oğlunun kınası vardı. Sabah kreplerimi orada yaptım :)
Kahvaltı;
-Dukan krebi
-Haşlanmış yumurta
-Yoğurt
-Peynir.
-Domates
-Salatalık

Arada badem. meyve yani yasak deliş 1. Ve başka kaçamaklar. sıkıldıkça yedim.
Öğlen;
-yumurtalı lorlu haşlanmış yumurtalı salata yedim.

Akşam kınanın olduğu salonda bol bol oynadım terledim yoruldum. Halaylar çifte telliler... Fenaydım. Sonra alsana cıss. Urfa düğünlerinde olmazsa olmaz tatlı künefe... Yedim gitti.. Sonra gene oynadık ettik. Kurtlarımı döktüm bayağı bi.

Dün giydiğim kıyafetim üzerime iyi oldu. Sebze günüm olduğu için göbek azcık fırladı ama genede azcık daha verdim mi kendimi seveceğim daha fazla :) artık daha çok dikkat etmem gerek. 59 u görmeliyim. Bu hafta 59 hedef... bu hafta kaçırdım ipin ucunu.

selam kızlar herkesler çok güzel kilo vermiş tebrik ederim, ben bu hafta diyet filan yapmıyorum,sıkıldım doğrusu, sizinde motivenizi bozmak istemiyorum. ama listede olmaya devam tabi, neyse o kadar yemeye rağmen aynıyım

rumuz: bruxelles
başl. tarihi: 10 şubat
başl. kg: 85
geçen hafta: 78
bu hafta: 78

Selam kızlar maşallahınız var gitmiş kilocuklar bense halen aynıyım nedenide bir sürü kaçamak chesee kekden tutunda cipsler gözlemeler bunada şükür kilo almadım ama totomda hiç yer görmedi annemin evi temizledik 2 gün sonrasında kendi evimi temizledim kollarım yerinden kalkmıyo liste yapan arkadaşa kolay gelsin akşamada misafirim var

ara öğünlü daha iyi vermişsin canım tebrikler

kahvaltım= 1 yumurta+5 ad. zeytin +beyaz peynir+2 çatal haş haş+1 dilim tb ekmeği+limonlu maydonoz+yeşilçay
öğlen= brokoli karnıbahar karışık salata+5-6 kaşık artan bulgur pilavı+1 kase yoğurt
çay+yanında kepekli kurabiyem hepsininde tadı ayrı güzel olmuş+4 çilek+4 erik
akşam= balık var akşama gubbes almıştım onu yapıcam+yanına salata
öğlen ton balıklı kepek makarna düşünmüştüm akşama balık yapacağımı unutmuştum o yüzden karnıbahar yedim

harikaın tatlım boş ver yavaş olsun gidiyor ya ona bak sen bu dukan amca yaradı sana

mikmemmel kilo

geldim kızlar çok şükür elektrikler yeni geldi hemen bildirimimi yapıp listeyi hazırlamaya koyulayım tekrar gitmeden inşallah.
geçen hafta 77.3
bu hafta: 76.9
fark :-400 gr
yüzde:0.517

işteeee bol eksili listemiz maşallah
1.filiztoprak: -% 2.691
2.fbmy8785: -% 0.997
3.makbule007: -% 0.96
4.cakmel: -% 0.912
5.sersum: -% 0.782
6.igneoyası: -% 0.76
7.naz8: -% 0.517
8.Sadece_Askiim: -% 0.165
aynı kalan arkadaşımız
bruxelles %0

herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah harika bi liste bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…