FİLİZTOPRAK
b. tarihi=07 mart 2013
b.kilo= 78
g. hafta= 70.6
bu hafta= ----68.7
fark=1.9
haftalık yüzde= ---%2.691
toplam fark = 9.3
boy = 1.60
bugün kurabiye yaptım kızlar yulaf kepeğinden daha sonra resimlicem şu anda pişiyolar çayla yemeyi düşünüyorum
3 çeşit yaptım bi tanesi tatlı yani kuru yemişlerden yararlandım tat olarak
diğer 2 çeşitide lor peynir dereotu koydum ötekinede zeytin ve ceviz tadınca olmuşmu söylerim 4-5 saat aramı bekliyorum şu an öpüyorum kızlar
eminim güzel olmuştur canım iyice kaptırdık kendimizi geliştiriyoz valla hadi bakalım gelsin tarifler bende kurabiye yapmıştım çay boş iyi olmuyo yaaaa
kardelenim canım.Selam kızlar maşallahınız var gitmiş kilocuklar bense halen aynıyım nedenide bir sürü kaçamak chesee kekden tutunda cipsler gözlemeler bunada şükür kilo almadım ama totomda hiç yer görmedi annemin evi temizledik 2 gün sonrasında kendi evimi temizledim kollarım yerinden kalkmıyo liste yapan arkadaşa kolay gelsin akşamada misafirim var
makbule007
geçen hafta: 62.4
bu hafta:61.8
yüzde:0.96
:13::13:harikaın tatlım boş ver yavaş olsun gidiyor ya ona bak sen bu dukan amca yaradı sana
mikmemmel kilo
benide aranıza alır mısınız? bence karatay yapmak istiyorum
işteeee bol eksili listemiz maşallah
1.filiztoprak: -% 2.691
2.fbmy8785: -% 0.997
3.makbule007: -% 0.96
4.cakmel: -% 0.912
5.sersum: -% 0.782
6.igneoyası: -% 0.76
7.naz8: -% 0.517
8.Sadece_Askiim: -% 0.165
aynı kalan arkadaşımız
bruxelles %0
herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah harika bi liste bence
ficanscım naber..yine kaçaklardasın..
nöbetlerdeyimyürüyüş yapasım varrr...
Selam kızlar nasılsınız
Naz ellerine sağlık çok güzel bir liste olmuş,herkes ne güzel kilolar vermiş,süpersiniz hepinizi tebrik ederim,filizcim seni ayrıca tebrik ederim
Ben gene artıdayım bildirim yapmak da gelmedi içimden,76 küsür
Gündüz dikkat etsemde gece kalkıp yiyorum o da tüm günü götürüyor
Inşallah toparlanırım
Selam sersumum
Selam sersumum,iyiyim sen nasılsın
Boğazlar kötü gene,ama Allah bugünümüzü aratmasın
Bi onceki sayfada yazdım,şu boğazıma dur diyebilirsem aranıza geleceğim de yüzüm yok,hepiniz de çok iyi gidiyorsunuz maşallah,darısı bana
owwww yine boğaz...tekrar geçmiş olsun canımIyi nöbetler canım,benim de yürüyesim var da boğazdan çıkamıyorum
ara öğünlü daha iyi vermişsin canımtebrikler
aynen tamamen kötü niyetli bir yaklaşım kadının ki..belli ki rakipleri ayarlamış Canan hocanınKızlar Canan Hocayı seyrettiniz mi? Kadının biri "sızma yağın litresi 25 tl. Nasıl alalım hocam?" Dedi. Hoca bi sinirlendi." Kuaföre daha az git, sigara içme, tereyağını kendin yap. O davolmadı yumurta ye!" Dedi. Kadın resmen kötü niyetliydi ya...
Sersum haftaya 75 geliyor inş. Ben bile heyecanlandım ya... Ben önceki sefer 76.9 görmüştüm en çok. O yüzden 76.8 çok önemli benim için. Senin için önemli rakam hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?