Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

...istersen" yazacaktım ki yanlışlıkla gönderdim:)

Ecrin kabul eder misiniz ne demek??? Çooook seviniriz. Burda herkes kendine uygun bulduğu diyeti uygulyor. Ben de Karataycıyım mesela. Senin Karatayla ilgili bilgin var mı? Eğer yoksa yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdiden hoşgeldin

süper canım..harikasın..valla filizim aştık kendimizi beya..kurabiyeler poğçalar..üstüne de kilo veriyoruz
eminim güzel olmuştur canım iyice kaptırdık kendimizi geliştiriyoz valla hadi bakalım gelsin tarifler bende kurabiye yapmıştım çay boş iyi olmuyo yaaaa
:13::13:
kardelenim canım..bu şekilde bildirim yaptığın için seninki hep gözden kaçıyor.formatta yazarsan iyi olur canım..geçen hafta da ben hatırlattım seni yine giremiyecektin..

makbule007
geçen hafta: 62.4
bu hafta:61.8
yüzde:0.96
harikaın tatlım boş ver yavaş olsun gidiyor ya ona bak sen bu dukan amca yaradı sana
mikmemmel kilo
benide aranıza alır mısınız? bence karatay yapmak istiyorum

tabii alırız canım..başarılar...ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor..

ellerine sağlık canım..süper bir listeye imza attın valla..hiç ++ yok..ee daha ne olsun..hepimizi kutlarım

bugün öğlen PS günüm

alabalık
salata roka
domates çorbası

bugün yeni cihazımızın açılışı vardı..Vali geldi.ben de kurdele tuttum kıslar..haberlere çıkabilirim bizimkiler resmen zorla ağzıma 2 yaprak çikolata tıktılarödülümmüş

akşam ne yemek var bilemiyorum..şansıma..yanıma mücver getirmiştim..az sonra çayla onu yiyecem yemek 6:30 dayanamam acıktım...

sabah acil işlerim vardı arkadaşlar bildirim yapamadım kusura bakmayın ama yine de bildirimde bulunayım..

Rumuz:neslihansltn
Başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:66.500
bu hafta:66.00
Fark: ---500
toplam fark:---17.800

birinciyi kutluyorum.. herkesin başırılarının devamını dilerim arkadaşlar..

Selam kızlar nasılsınız

Naz ellerine sağlık çok güzel bir liste olmuş,herkes ne güzel kilolar vermiş,süpersiniz hepinizi tebrik ederim,filizcim seni ayrıca tebrik ederim

Ben gene artıdayım bildirim yapmak da gelmedi içimden,76 küsür

Gündüz dikkat etsemde gece kalkıp yiyorum o da tüm günü götürüyor

Inşallah toparlanırım

akşam yemeğim

1/2 kabak mücveri
1 poğça(dukan)
yumurtalı karnıbahar 2 kaşık kadar
domates çorbası
cacık

ficanscım naber..yine kaçaklardasın..

Selam sersumum,iyiyim sen nasılsın

Boğazlar kötü gene,ama Allah bugünümüzü aratmasın

Bi onceki sayfada yazdım,şu boğazıma dur diyebilirsem aranıza geleceğim de yüzüm yok,hepiniz de çok iyi gidiyorsunuz maşallah,darısı bana

Iyi nöbetler canım,benim de yürüyesim var da boğazdan çıkamıyorum
owwww yine boğaz...tekrar geçmiş olsun canım..maşallah diyeyim ben bu yıl okadar boğaz enf. olmadım..

ne çektin be ficansım..yaa sen benim geçen yıl yaptırdığım gibi deposilin mi yaptırsan koruma amaçlı..kbb ye sor demiştim ben san..çok sık oluyorsun yaa:26::26::26:

yüzüm yok ne demek biz neler atlattık..buraya gelmediğin için oluyor böyle

ara öğünlü daha iyi vermişsin canım tebrikler

teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum ....

bu gün sabah karatay kahvaltısı

ara öğün süt

öğle mevlana böreği 1 tane

ara 7 çiğ köfte

akşam

mevlana- süt

ficanscım
hoşgeldim canııım

herkesi tebrik ediyuorum, nazcım eline sağlık güzel liste olmuş.

filizcim dolabını güle güle kullan canıım

kaneelcim[/U] elbiselerini sağlıkla giy,göbeğini tekmeyle büyütsün bebeğin

sersumcum maşllah 2-3 haftadır --- lerdesin hadi gözün aydın kriz teğet geçti

bende misafir vardı birde oğlumun doğum günüydü onun hazırlıkları derken şükür telaşem bitti artık sık sık topiğimize uğrarım inş.

Son düzenleme:
Kızlar Canan Hocayı seyrettiniz mi? Kadının biri "sızma yağın litresi 25 tl. Nasıl alalım hocam?" Dedi. Hoca bi sinirlendi." Kuaföre daha az git, sigara içme, tereyağını kendin yap. O davolmadı yumurta ye!" Dedi. Kadın resmen kötü niyetliydi ya...

Sersum haftaya 75 geliyor inş. Ben bile heyecanlandım ya... Ben önceki sefer 76.9 görmüştüm en çok. O yüzden 76.8 çok önemli benim için. Senin için önemli rakam hangisi?

aynen tamamen kötü niyetli bir yaklaşım kadının ki..belli ki rakipleri ayarlamış Canan hocanın
Sersum haftaya 75 geliyor inş. Ben bile heyecanlandım ya... Ben önceki sefer 76.9 görmüştüm en çok. O yüzden 76.8 çok önemli benim için. Senin için önemli rakam hangisi?

busefer ikimizin de olacak arkadaşım hissediyorum:13::13::13:

ben en son geçen yaz tatile giderken 1 kez 73 ü gördüm sonrasında da göremedim..bende de 73 önemli galiba..ama 75 de çok mutlu edecek beni inan..geçen yıl az beklemedim onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…