Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese selam kızlar:KK24:kızımı kucağıma aldım geldim sağlıkla,Allah'a binlerce kez Şükürler olsun.ikimiz de iyiyiz.ne güzel bi duyguymuş,Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah....yakında aranızdayım,bekleyin beniii:rolleyes::rolleyes:
Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir duygudur

eline sağlık ve afiyet olsun filizciiiim

biara şu tarifi yazıver canımda midemiz şenlensinnn:kk77::kk77::kk77:
canım bi ara vereyim şimdi hemen yazıp çıkıcam gerçekten diyet olarak çok güzel malum hepsi güzel olmuyo:KK48:
bugün birde kek yaptım ama tadına bakmadım yarın bakıcam ne sabırlıyım be ben bu diyet işini baya ciddiye almışım belli oldu:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Herkese selam kızlar:KK24:kızımı kucağıma aldım geldim sağlıkla,Allah'a binlerce kez Şükürler olsun.ikimiz de iyiyiz.ne güzel bi duyguymuş,Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah....yakında aranızdayım,bekleyin beniii:rolleyes::rolleyes:
ooooooo leylak gelmişşşş kıs özlettin kendini ayyyyy ne görmek isterdim bebişini sanal alem naparsın:rolleyes::rolleyes:
gel leylakım gellllllll:KK36:
gel canım gel topiğimiz canlansın:rolleyes::rolleyes:..sen diyet yapmasanda gel kıss.:KK19:..zaten çoğumuz tam diyet modunda değiliz:KK47:..sadece dikkat ediyoruz...:cool:[/QUOT
evet evet bencede gel şenlenelim:KK71::KK71::KK71::KK71:

FİLİZİM KUJUMMM naberrrr...salep yaptım sana da yollayayım mııııı:KK50::KK50::KK50:

kızlar bugün yediklerimi arzedeyim
kahvaltım=1 yumurta +peynir zeytin+1 tane tb. ekmeği+1 mandalin+çayyyy
öğlen=kepekli ekmekten tost+çayyy:KK50:
akşam= pırasa yemeği+ yoğurt
1 tane soda
bugün bi koşturmaca yaşadım kızımı kuaföre götürdüm ordan eve hemen kek yaptım dersaneye götürecekti onu bindirdim ordan geldim pazara gittim alışveriş bitti:KK69: birde eve kek yaptım kızım sabahları yiyo eşimde yedi tabi ben onu yemedim hızımı almadım bide kendime yaptım tb. unundan yeni denedim ama tadına bakmadım yarın bakarım artık size söylerim şekeri esmer şeker kullandım hem tadı daha az hemde tadlandırıcı daha zararlıymış o yüzden ama çok güzel kabardı normal kek gibi:KK52: miktarı neskafe fincanı ydı o yüzden normal kek ölçüsünden azdı
hepinize iyi hafta sonları:KK37::KK37::KK37::KK37:

kızım dersane arkadaşları ile yatılıya gitti ama benim kız kalmıyo tabi bizde onu almaya gidicez canım
ben çıkıyorum iyi geceler renkli rüyalar:KK60:

kızlar bugün yediklerimi arzedeyim
kahvaltım=1 yumurta +peynir zeytin+1 tane tb. ekmeği+1 mandalin+çayyyy
öğlen=kepekli ekmekten tost+çayyy:KK50:
akşam= pırasa yemeği+ yoğurt
1 tane soda
bugün bi koşturmaca yaşadım kızımı kuaföre götürdüm ordan eve hemen kek yaptım dersaneye götürecekti onu bindirdim ordan geldim pazara gittim alışveriş bitti:KK69: birde eve kek yaptım kızım sabahları yiyo eşimde yedi tabi ben onu yemedim hızımı almadım bide kendime yaptım tb. unundan yeni denedim ama tadına bakmadım yarın bakarım artık size söylerim şekeri esmer şeker kullandım hem tadı daha az hemde tadlandırıcı daha zararlıymış o yüzden ama çok güzel kabardı normal kek gibi:KK52: miktarı neskafe fincanı ydı o yüzden normal kek ölçüsünden azdı
hepinize iyi hafta sonları:KK37::KK37::KK37::KK37:
amanın ne çok şey yapmışın kıss maşallah okurken yoruldum...:KK48::KK48:

senin kız da benimki gibi sabahları kek yiyiyor demek ki..ben de yapıyorum genelde ama yetişemeyince hazır alıyorum..aslında almasam hep yapsam daha iyi...bak vicdan yaptım şimdii...:KK51::KK51:
vawwwwwww bende eşime yaptıydım afiyet olsun kuzum:KK5:
:KK50::KK50::KK50:
bende soda içiyorum:KK19:
sana da afiyet olsun cicim..:KK50:

kızım dersane arkadaşları ile yatılıya gitti ama benim kız kalmıyo tabi bizde onu almaya gidicez canım
ben çıkıyorum iyi geceler renkli rüyalar:KK60:
bizim kız da il kez geçtiğimiz hafta gitti yatılı arkadaşına ama ailecek tanışıyoruz Hakkari'den, arkadaşı da bize gelip kalmıştı mecbur biz de gönderdik..seçmeli olarak tabii herkes de kalmamalı...:KK14:

günaydınnnn:KK68:....kayınpederimi yolladık..böylesi iyi kısslar..ziyaretin kısası makbuldür değil mi:KK53::KK53::KK53:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
salçalı omlet
peynir zeytin
salata söğüş
çayy

selam sersum, çoluk çocuk hastayız onlar uyurken bii bakayım dedim. benim mide felaket diyet yapmamak bana yaramıyor anlaşılan:KK70:valla yanımda kova var her an çıkarabilerem diye yani o kadar, çocuklarda aynı kusma meyilli zehirlendik mi bu da böyle bi salgın mı anlamadım :confused:benden böyle kızlar yarından sonra gidiş hazırlığına başlıyorum inş. hadi canlar hepimize kolay gele:KK39:

gel canım gel topiğimiz canlansın:rolleyes::rolleyes:..sen diyet yapmasanda gel kıss.:KK19:..zaten çoğumuz tam diyet modunda değiliz:KK47:..sadece dikkat ediyoruz...:cool:

Gelicem bacım gelicem:rolleyes::rolleyes:cuma ilk bildirimi yapıcam inşallah...

Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir duygudur

Sağol canım,teşekkür ederim:KK68:

canım bi ara vereyim şimdi hemen yazıp çıkıcam gerçekten diyet olarak çok güzel malum hepsi güzel olmuyo:KK48:
bugün birde kek yaptım ama tadına bakmadım yarın bakıcam ne sabırlıyım be ben bu diyet işini baya ciddiye almışım belli oldu:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ooooooo leylak gelmişşşş kıs özlettin kendini ayyyyy ne görmek isterdim bebişini sanal alem naparsın:rolleyes::rolleyes:
gel leylakım gellllllll:KK36:

evet evet bencede gel şenlenelim:KK71::KK71::KK71::KK71:

Bende sizleri özledim valla filizim:rolleyes::rolleyes:bebişden fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşallah:KK58:

selam sersum, çoluk çocuk hastayız onlar uyurken bii bakayım dedim. benim mide felaket diyet yapmamak bana yaramıyor anlaşılan:KK70:valla yanımda kova var her an çıkarabilerem diye yani o kadar, çocuklarda aynı kusma meyilli zehirlendik mi bu da böyle bi salgın mı anlamadım :confused:benden böyle kızlar yarından sonra gidiş hazırlığına başlıyorum inş. hadi canlar hepimize kolay gele:KK39:
geçmiş olsun canım..bişey mi dokundu acep..çok fena oluyooo:cry:.ayrıca kolay gelsin sanaa:KK68:
Gelicem bacım gelicem:rolleyes::rolleyes:cuma ilk bildirimi yapıcam inşallah...
Sağol canım,teşekkür ederim:KK68:Bende sizleri özledim valla filizim:rolleyes::rolleyes:bebişden fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşallah:KK58:
gel bebeeemm gellll:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günayydın bacılar:KK36:..buhaftayı çok sevdim bennn..heheheh..:KK53::KK53::KK53:
1.5 gün iş sonra tatil 2 gün işş sonra gene tatil..keşke hep böyle olsaaa:KK31:
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek(kızarmış tereyağ ve toz biber ekilmiş..:KK8:)
peynir zeytin
çayyyy

sersum kaçar:KK55::KK55:....akşama kızımla yolunmaya gidicezz:KK47::KK47:..sonrasında da alışverişş geç vakit gelirim inşallahhh:KK3::KK3:

uy uy canım naptın sen geri mi dönüyon yoksa:KK68:

Evet canım bi selam verdim yine işe güce daldım gelemedim amma artıkın tam gaz burdayım :KK50:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:oooo çıstak çıstak kimler gelmişş...:KK5::KK5:
hoşgeldin kuzuuu hadi başlayalım garii hepberaber .En Büyük KKEn Büyük KK...sen de cumaya kilo bildir haftaya da listeye girersin di mi hatunnn:KK5:

maşallah filizim:nazar::nazar::nazar:

Çıstak çıstak ben geldim hatun kısa sürdü geçen gelişim ama artık burdayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ovvvvvv kimler gelmiş hoşgelmişşşşş nasılsın canım :KK60::KK60:

İyiyim çok şükür canım uzuuuuun uzun anlatıcam size neler geçti başımdan :KK17::rolleyes::KK8::KK75:

günaydın canlarım..
Malesef bugüne hiç iyi başlamadım..Kardelennn arkadaşımızdan kötü haber geldi..Eşini bayramın 3. günü kaybetmişler..Onun kadar mücadeleci ve fedakar bir eş az bulunur..Sizlere selam söylüyor ve Hakkınızı helal edin diyor..Eşi için de dualarımızı istiyor..Allah mekanını cennet etsin ,ona ve yavrularına sabır versin inşallah..

Allahım mekanını cennet eylesin :( Arkasında kalanlara sabır eylesin.

Back
X