Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayirli olsun sersumcum sogan suyun..kiz biz ayni kilolardayiz neredeyse gel yarisalim..ilk hedef 5 kilo sonra yine 5 ve son 5 olmak uzere 15 kilo gidecek.....oy oyy hayali bilem guzel ...
sağol bebeemmm:KK68::KK68:yok kıss ben yarışamam kimseyle benim kilolar inatçı..bööyle yavaş yavaş iyi bakalım:KK51:
Günaydın sekerler bnde 7 de kalktm 2 tam ceviz 5 fındık yedim şu anda işe gidiyorum kahvaltımı sizlerle paylaşacağım
:KK9::KK9:
sersumcum yine mi başladın soğan suyuna ilk içtiğinde ne vermiştin kıs inşallah yine işe yarar :KK66:
kıs sütümü almaya gittim dışarlardaydım balığımıda aldım palamut aldım ızgara yapıcam
bu aralar ot yemeklerine taktım hoşuma gidiyo yanınada yoğurt kaloriside az etsiz sebze yemeği sayılmıyo bile diyette
pazı aldım bide ekşiot bi adıda kuzukulağı imiş hafta içide onu yaparım
evet datlım başladım kaçıncı bu bakalım:confused::confused::confused:
ayy izmirde ne güzeldi heryer ottu..onlar çok seviyolar otu ben de bayılırım hem de ne ucuzdu:KK8:afiyet olsun tatlım:KK19::KK19:
Kizlar Ben Bugun cikolata, ceviz, fındık, kek , tuzlu tart, kaymAk yedim. Gene sapıttım. Ama sebebini de çok iyi biliyorum. Herşeyin tadına bakıyorum. Sonra canım herseyi yemek istiyor.o yuzden kızlar yemin ettim 1 aydan fazla bir sure diyetimin dışındaki yiyeceklerin , yani yemek pişirirkrn tadına bakmayacam diye. Ya da diyetimin dışında bir iki lokmadan bisey olmaz diyip ağzıma atmayacağım. Yarın cok ciddi sekilde başlıyorum. Bir lokma bile fire verirsem diyeti tamamen boslayacagimin farkındayım.

:KK57::KK57::KK57::KK57:hadi hayırlısı bakalımm:KK5::KK5:

selamm canlar....:KK3::KK3::KK3::KK3:

az önce geldik eşimle..o akşam yemeğe davetli iş yemeği biz evde yedik arzedeyim
öğlen
:kk77::kk77::kk77:
tavuk sote
mercimek çorba

soğan suyu
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 avuç içi kadar etli pide
:kk77::kk77::kk77::kk77:

doymadım gene bakalım sabredebilecem mi...
bugün öğleden sonra da yürüdük arkadaşla toplamda 3.5 km yürüyüş cepte:KK49::KK49::KK49:

Hayirli aksamlar hatunlar. .
ben geldum..
bugun baya az yedim..
ogleden sonra disarda islerim vardi yine eve gec geldim cocuklari yemekledim baktim saat gec yemek istemedim oysa guzelcene yemegimi yapip gitmistim..neyse yarin yerim artik..bir kase yogurt ve yarim portakal yedim..ev dandiniydi evi toplayip kizlari yatirdim..oyy yoruldum yine..bugun spor yapmicam sadece persembe frei veriyorum kendime sporda..ertesi gune sisiriyo genelde ..akillilik yapiyom aklimca bakalim guzel bise gorucekmiyim yarina..
bugun bi ev baktik tasinmayi dusunuyorum kismetse. .cok begendik evi bizden haber bekliyolar..mustakil 2 katli 2. Kat kucuk balkonu var ama ben mutfaga bayildim hic buyuk mutfagim olmamisti simdiye kadar..birde bahcesi var arkada o bahceyde bittim..icerden merdivenli 3 oda asagi 2 odada catida hos bi ev bakalim karar vericez..hayirlisi olsun. .

Sabah kahvaltimi yazmistim..
ogle : 2 dilim kepekli mayasiz hamurdan mantarli pizza, domates , salatalik, peynir
ara; 1 minik balisto ciko ici tahil disi ciko kapli (90 kl)
Ara; 1 kase yogurt , yarim portakal
ara ; 3 gun kurusu
bol su yesil cay kahve..

Hayirli aksamlar hatunlar. .
ben geldum..
bugun baya az yedim..
ogleden sonra disarda islerim vardi yine eve gec geldim cocuklari yemekledim baktim saat gec yemek istemedim oysa guzelcene yemegimi yapip gitmistim..neyse yarin yerim artik..bir kase yogurt ve yarim portakal yedim..ev dandiniydi evi toplayip kizlari yatirdim..oyy yoruldum yine..bugun spor yapmicam sadece persembe frei veriyorum kendime sporda..ertesi gune sisiriyo genelde ..akillilik yapiyom aklimca bakalim guzel bise gorucekmiyim yarina..
bugun bi ev baktik tasinmayi dusunuyorum kismetse. .cok begendik evi bizden haber bekliyolar..mustakil 2 katli 2. Kat kucuk balkonu var ama ben mutfaga bayildim hic buyuk mutfagim olmamisti simdiye kadar..birde bahcesi var arkada o bahceyde bittim..icerden merdivenli 3 oda asagi 2 odada catida hos bi ev bakalim karar vericez..hayirlisi olsun. .
ne güzel canım çocuklar küçükken bahçeli ev olması harika..hep hayalimiz eşimle ama bizim ancak emeklilikte yerleşince olabilir :KK51:sağlık olsun napalım..çok sevindim sizin adınıza ..Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah:KK36:..mutfak en önemli yer zaten bizim için..umarım alırsınız..resmini bekleriz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kizlar aksam yemegimi cekemedim salata yedim patlican musakka 1 kasik 1 kasik pilav 1 adet milfoy borek aksam cok kacirdim kaynanam daydim vallahi suanda elma tarcin karanfil zencefil cayi iciyorum bu cay gerçekten cok etkili bir arkadaşım diyet yaparak birde bu cayi icerek tam 7kg verdi ve koruma evresinde bile gayet iyi korudu

Bitki caylari kesinlikle kilo vermede etkili..ama hicbirsey tek basina cozum olmuyo..diyet+ spor+ su+ bitki cayi hepsi bir arada cok etkili..ins bu defa ben kendime guveniyorum ..

upload_2014-11-21_8-0-18.webp

Back
X