- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol bebeemmmHayirli olsun sersumcum sogan suyun..kiz biz ayni kilolardayiz neredeyse gel yarisalim..ilk hedef 5 kilo sonra yine 5 ve son 5 olmak uzere 15 kilo gidecek.....oy oyy hayali bilem guzel ...

Günaydın sekerler bnde 7 de kalktm 2 tam ceviz 5 fındık yedim şu anda işe gidiyorum kahvaltımı sizlerle paylaşacağım

evet datlım başladım kaçıncı bu bakalımsersumcum yine mi başladın soğan suyuna ilk içtiğinde ne vermiştin kıs inşallah yine işe yarar
kıs sütümü almaya gittim dışarlardaydım balığımıda aldım palamut aldım ızgara yapıcam
bu aralar ot yemeklerine taktım hoşuma gidiyo yanınada yoğurt kaloriside az etsiz sebze yemeği sayılmıyo bile diyette
pazı aldım bide ekşiot bi adıda kuzukulağı imiş hafta içide onu yaparım

ayy izmirde ne güzeldi heryer ottu..onlar çok seviyolar otu ben de bayılırım hem de ne ucuzdu

Kizlar Ben Bugun cikolata, ceviz, fındık, kek , tuzlu tart, kaymAk yedim. Gene sapıttım. Ama sebebini de çok iyi biliyorum. Herşeyin tadına bakıyorum. Sonra canım herseyi yemek istiyor.o yuzden kızlar yemin ettim 1 aydan fazla bir sure diyetimin dışındaki yiyeceklerin , yani yemek pişirirkrn tadına bakmayacam diye. Ya da diyetimin dışında bir iki lokmadan bisey olmaz diyip ağzıma atmayacağım. Yarın cok ciddi sekilde başlıyorum. Bir lokma bile fire verirsem diyeti tamamen boslayacagimin farkındayım.