Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın güzeller:KK15:..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..:KK43:
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil.:KK71::KK71:..Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...:rolleyes:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay:KK50:

kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor:KK47:..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.:KK43:
ah canım tatilin yaklaşmış baya:KK9:bu çocuklar hiç laf dinlemiyo sırf bu yüzden ben götürüyom atkı.kaban sarıyom sonra okula girince tekrar getiriyorum eve öğlen tekrar gidip alıyorum amannnnn uzun iş napcan üşütmesin diye peşindeyiz
inşallah senin kızında hastalanmaz bu arada lise nasıl gidiyo canım benim yeğenim baya zorlandı öğretmenler anlatıp çıkıyomuş fazla ilgili olmuytomuş tabi ortaokul gibi olmaz baya düşme var derslerinde dersaneyede gitmiyodu çok çalışkanlar bile tökezlemiş lise zor diyor gözüm korktu:KK57::KK57:bi sorayım dedim senin kız memnunmu
elime gelince çok derin deyil ama morardı bükünce kanıyo dolayısıyla iyileşmiyo birazdan yemek yapıcam zor oluyo
hatırlamam mı kıs çok kesmiştin ahhh kıyamam derin olunca demekki hala fark ediyo öpüyorum canım:KK60:
canım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
o_Oo_Oo_O
ah canım en zor karar hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz:KK36:

geçmiş olsun canım ya
sağol canım:KK68:
slmmmm

kardeşim nişanlanıyoooo
çoook mutluyum 1'i daha gittti kalan 2 sine hayırlı kısmetler inşallah...

dün nişan alışverişi ve tabi yemeği

kahvaltım
yumurta ve marul peynırdi dun.

öğle aile yemeği ve cıslar...

akşam kahve ve çikotop kurabiye

bugün
kahvaltım
karabuğday kahve kaju-bedem-ceviz

öğle
karabuğday-yoğurt

akşama
karabugday yoğurt

şuan elimde sutlu kahvemmmm

adilemir canım: o bebeğin bu dünyada nasibi varmış ki mevlam size onu hediye etmiş.
hiç ALLAHın hediyesine kıyılır mı?
dinen uygun değil canım düşünceniz, cinayet hükmü niteliğinde yanlış bilmiyorsam. ben yazmadan gecemedim,müslümanız sonuçta .ve burada yazıştığımıza göre bence komşu hükmünde yakınız birbirimize o nedenle düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bir kul doğuracaksın az buz bırşey değil bu bir kez daha anne olacaksın ne buyuk bir görev,bir kez daha cennet ayaklarının altına serilecek ne büyük bir ödül değil mi?
ALLAHım yardımcınız olsun...
hayırlı olsun canım nişanınız darısı diğer kardeşlerinin başına :KK68:

sabah kahvaltı yapmadım biraz uyudum kızlar öğlen yedim kızım gelince
kuru fasulye+çay tuzlu kurabiye
ikindi= ayva tatlısı
akşam= fellah köftesi birazdan yapıcam

ah canım tatilin yaklaşmış baya:KK9:bu çocuklar hiç laf dinlemiyo sırf bu yüzden ben götürüyom atkı.kaban sarıyom sonra okula girince tekrar getiriyorum eve öğlen tekrar gidip alıyorum amannnnn uzun iş napcan üşütmesin diye peşindeyiz
inşallah senin kızında hastalanmaz bu arada lise nasıl gidiyo canım benim yeğenim baya zorlandı öğretmenler anlatıp çıkıyomuş fazla ilgili olmuytomuş tabi ortaokul gibi olmaz baya düşme var derslerinde dersaneyede gitmiyodu çok çalışkanlar bile tökezlemiş lise zor diyor gözüm korktu:KK57::KK57:bi sorayım dedim senin kız memnunmu
elime gelince çok derin deyil ama morardı bükünce kanıyo dolayısıyla iyileşmiyo birazdan yemek yapıcam zor oluyo
hatırlamam mı kıs çok kesmiştin ahhh kıyamam derin olunca demekki hala fark ediyo öpüyorum canım:KK60:

ah canım en zor karar hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz:KK36:
Amin canım benim . Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah

:KK47::KK47::KK47:sorma alarm durumundayım:mad:

Yiyorum içiyorum şişiyorum :kk77:

günaydın güzeller:KK15:..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..:KK43:
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil.:KK71::KK71:..Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...:rolleyes:
kahvaltım
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay:KK50:

kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor:KK47:..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.:KK43:

Sersumum donuyorum kız ben de.... Sabahın 6.30 unda evden çıkyıorum
xenforo-smilies-kk27.gif

canım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
o_Oo_Oo_O

Vardır rabbimin bildiği canım. Bence aldırma :KK43: Allah verir ona rızkını da şansını da....

valla en iyisini yapıyorsun filizim disiplinin altında hemde:KK53::KK53:
bizimki hazırlık olduğu için zorlanmadı canım..sadece matematikte bir şok yaşadık hayatının ilk 60 ını aldı ama onun da sebebi anlaşıldı tüm hazırlıklar aynıymış 3 saat mat görüyorlar 3 saat türkçe gerisi yabancı dil toplantıda herkes aynı şeyi dile getirdi öğretmen öğrenci arasında bir diyalog kopukluğu yaşıyormuş bizimkiler..sorularla anlatılanlar alakasız ..özel toplantı olacakmış düzelicek bakalım..herkes de olunca sorun etmedik..hem bizimkinin hazırlık bu yıl notlar etkilemiyormuş üniversiteyi asıl zoru seneye ama öğretmenlerin dediğine göre herkes zorlanıyormuş ilk sınavlarda sonra toparlarlar dedi sınıf öğretmeni..:KK66:
bizim öğretmenler çok ilgili canım..bilemiyorum okul farkımı ,ama üst sınıflarla da hep diyalog halindeler kısaca okuldan çok memnunuz..geç oldu ama güzel oldu..:KK36:daha iyileri size olsun inşallah..:KK36:

valla kıss hala uyuşuk benim tendonlar zedelenmiş canım derin olunca ucunda hissizlik var..aynen oynattıkça kanar..ah canım dikkat et..:KK43:

Allah razı olsun sağolasınız kızlar...

Karabuğday sabahtan yedim evet napim gitsin de kurmalıyım mantığı.
Yoğurt

Kaju ceviz badem 1 avuç yanında kahve

Kızlar şimdi okula gidicem do üste tartılma işi o yaparım inşallah vermişim dir.

Hadi hepimizin yüzü gülsün.

günaydın kızlar:KK25:...ben de durumlar vahim:KK43:..sizde iyidir inşallah..ahh bu öğlen yemeği kumanyaları mahvetti beni...:KK47:
liste bende 5-5.30 gibi yayınlarım merak etmeyin işten anca geliyom...
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
çayy

Allah razı olsun sağolasınız kızlar...

Karabuğday sabahtan yedim evet napim gitsin de kurmalıyım mantığı.
Yoğurt

Kaju ceviz badem 1 avuç yanında kahve

Kızlar şimdi okula gidicem do üste tartılma işi o yaparım inşallah vermişim dir.

Hadi hepimizin yüzü gülsün.
günaydın canımcım.
karabuğdayı nereden alıyorsun ?

ben zaten uzun zamandır karataya devem ediyordum
ister istemez benimsemişim
tabi arada kek , poğaça , simit yiyorum , ya da pizza , makarna
ama hep az yiyordum . alışkanlık olmuş işte
bu sabah da 2 yumurtadan omlet yaptım . biberli..yazdan ince doğrayıp saklamıştım buzlukta.
başka bi şey yemedim
fındık fıstık almak lazım.
hiç evde yok. olan da kavrulmuş
süt içiyordum son 1 yıldır kahvaltıda sadece , 2-3 bardak kadar. evden öyle çıkıyordum .
sütçümün ineği doğuracak . zaten 1 tane sağılıyor.
artık bana ayarlayacak köyden bi sütçü..getircek 2 ay ay boyunca.
ineğe doğurunca yine ona döneceğim inşallah. sütü çok güzel..temiz .

ilk bildirimi ben yapayım kızlar

rumuz:EGuness
baş.kg:67.1kg
geçen hafta:66,30kg ( 24/11/2014 te başladım)
bu hafta:65,20 kg
fark: ------1,10kg
toplam kilo :------- 1,90 kg

günaydın canımcım.
karabuğdayı nereden alıyorsun ?

Canım ben geçen sene dur_ marka netten almıştım bitsin de kurtulayım mantığıyla 3 gündür yiyorum ama sakın alma iğrenç kokuyor.yenecek birşey değil inan.

Teşekkürler güneşcigim amin canım amin

Salavat cekelim kızlar bu gün aklımıza geldikçe inşallah

Bildirimi desktop dan yapicam telden zor oluyo görüşmek üzere canlar...

Slmmss kizlar..
Kilo bildirimim i yapayim..
ayniyim ..84,4 ama cok erken kalkiyorum sis uyaniyorum..sonralari daha az cikiyorum ama tartilamadim sonradan..
cocuklar gelir bi saate..
mutfaga attim kendimi..
arkadasa gidicem nutellali kek yaptim pisiyo ev nutella koktu:)
Etli pide yapiyorum ev usulu..bol salata ayranla yicez ins..

Back
X