- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ah canım tatilin yaklaşmış bayagünaydın güzeller..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil...Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...
kahvaltım
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay
kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.
![]()

inşallah senin kızında hastalanmaz bu arada lise nasıl gidiyo canım benim yeğenim baya zorlandı öğretmenler anlatıp çıkıyomuş fazla ilgili olmuytomuş tabi ortaokul gibi olmaz baya düşme var derslerinde dersaneyede gitmiyodu çok çalışkanlar bile tökezlemiş lise zor diyor gözüm korktu

elime gelince çok derin deyil ama morardı bükünce kanıyo dolayısıyla iyileşmiyo birazdan yemek yapıcam zor oluyo
hatırlamam mı kıs çok kesmiştin ahhh kıyamam derin olunca demekki hala fark ediyo öpüyorum canım

ah canım en zor karar hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzcanım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
![]()