- 30 Ocak 2013
- 29.440
- 43.939
- 798
ama yemeyeceğim :)rica ederim canım
Aboww çok tehlikeli..
Aynen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yemeyeceğim :)rica ederim canım
Aboww çok tehlikeli..
Aynen![]()
Yemeden nasıl duracaksin ben hiç affetmem valla yerimm
Evi terk etmem lazım yememek içinyok cnm yemeyeceğim :)
Katılıyorum sana inan şimdi korka korka açtım kaç sayfa var diyekızlar o ne yaaaaaabundan sonra mıhtarınız olarak 5 sayfadan fazla yazmanızı yasaklıyorum
oku oku zor bitirdim..gözden kaçanlar affetsin
dün uyku yorgunluk gelemedim..akşam balık yedik actifry da yani kaçamak yok..
bugün
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yanında
Eki Görüntüle 1938409
şekil 2 A
akşamı düşünmedim..
nöbette üşüttüm heralde..halsizim ve faranjit başladı..ilaç alıyorum..ilerlemez inşallah
az önce de sade kahvem ve 1 napoliten çikolatam![]()
Yok tutar hurma ama tek başına dayanabiliyir musunInşallah bu iyiymiş yaa yoğurt zaten hep yiyoruz ee hurma da tatlı niyetine güzel oluyor şimdilik bakalım.2 gün yapacam ben sonra pazartesi tekrar yapacam insallah
Yani seni canı gönülden tebrik ediyorum ben olsam o krema tenceresinin dibini yalamasam rahat etmemyok cnm yemeyeceğim :)
bende birazdan içeceğim bitki çayı :) profiterol yapıyorum![]()
ayyyyyy iiiiiYani seni canı gönülden tebrik ediyorum ben olsam o krema tenceresinin dibini yalamasam rahat etmem
Katılıyorum sana inan şimdi korka korka açtım kaç sayfa var diye
:)) Şu 65'i kirmak lazım o yüzden yemeyeceğim :)Evi terk etmem lazım yememek için![]()
Ben dayanirim :)ayyyyyy iiiii
ben de dayanamammmmmm
ayyyiyii
![]()
Suan gayet iyiyim canım arada bitki çayı da içtim sabah haşlanmış yumurta da yedim birde az yemeye de alıştım artık idare ediyorum.Yok tutar hurma ama tek başına dayanabiliyir musun
Yok kuzum yemem cidden Kirman gerek şu 65 i kirarsam kendime pazar günü Alman cheskeki yapicam :)Yani seni canı gönülden tebrik ediyorum ben olsam o krema tenceresinin dibini yalamasam rahat etmem
bende bi ara yapmıtım baya tok tutuyo ve kiloda vermiştim 5 gün yapmışştımboyunla kg'nu yazar mısın canım bana birde hareketli misin vs netten bakayım kaç kalori alman gerekliymiş günlük
:)
sabah 1 kase yoğurt 7 hurma
öğlen 1 kase yoğurt 7 hurma
akşam 1 kase yoğurt 7 hurma şeklinde
bayılırım acıya ,turşuya tam bana görepulbiberle aşk yaşıyorum zaten canım birde dedim acı turşu ekleyeym yanlarına :)
hoşgeldin aramıza canımSalata yerine cacık yiycem
nasıl oldun canımKahvaltida 1 dilim tereyagli ekmek uzerine tulum peyniri koyup yedim. oglen dun yaptigim sehriye corbasini getirdim ondan yerim. aksam ne yemek yapacagima karar vermedim henuz ama yazdiklarinizdan bazilari ilgimi cekti aksama yaparim belki.
ben de iyilesir iyilesmez oruclarima baslamak istiyorum kaldigim yerden. cok borcum var. ama bas agrilarim gecmedigi icin korkuyorum ilac alamam diye.![]()
allah kabull etsin canımben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
2 yumurta ve bol peynirli omlet
az taze fındık kalmış onu yedim . 1 avuç kadar ancak vardı. belki yoktu.
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
1 limon sıktım . su ekleyip içtim. bu da oruç tuttuğum günlerde c vitamini olsun . hastalıklardan korusun direk.
iftarda erişteli yeşil mercimek var.
az az bi şeyler kalmış dünden yemekler. onlar bugün biter sanıyorum . evdekiler yer .
geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al canımkızlar o ne yaaaaaabundan sonra mıhtarınız olarak 5 sayfadan fazla yazmanızı yasaklıyorum
oku oku zor bitirdim..gözden kaçanlar affetsin
dün uyku yorgunluk gelemedim..akşam balık yedik actifry da yani kaçamak yok..
bugün
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yanında
Eki Görüntüle 1938409
şekil 2 A
akşamı düşünmedim..
nöbette üşüttüm heralde..halsizim ve faranjit başladı..ilaç alıyorum..ilerlemez inşallah
az önce de sade kahvem ve 1 napoliten çikolatam![]()
Inşallah canım emeklerin boşa gitmez:)) Şu 65'i kirmak lazım o yüzden yemeyeceğim :)
kız diyet nolcak.
güzel olursa resim ve tarif isteriz
Inşallah canım emeklerin boşa gitmez
sağol canım.bende bi ara yapmıtım baya tok tutuyo ve kiloda vermiştim 5 gün yapmışştım
bayılırım acıya ,turşuya tam bana göre
hoşgeldin aramıza canım
nasıl oldun canımbaş ağrısıda çekilmez oruçken
allah kabull etsin canımbende yeşil mercimekli bulgur pilavına bayılırım fazla yapamıyorum tabi kilo yüzünden
geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al canım
Benim kocişime kakaladığım gibiBen yemeyeceğim evdekilere yedirecegim
İnşallah canım
@filiztoprak 5 gün yaparsam içimde hurma ağacı çıkar canım 2 gün yeter bana belki cumartesi De devam ederim :)
bencede ara ara yapsan daha iyi olur ben çok sıkılmıştımBen yemeyeceğim evdekilere yedirecegim
İnşallah canım
@filiztoprak 5 gün yaparsam içimde hurma ağacı çıkar canım 2 gün yeter bana belki cumartesi De devam ederim :)
Hahaha bende zayıflarken evdekileri sisireyim dedimsağol canım..Alıyorum
kıss gelininiz ne mamalar yapmışş
Benim kocişime kakaladığım gibi![]()