- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Evet canım ev iki katli alt kat boş inşaat halinde üst yaptık oturuyoruzsen de mi müstakildesin . oh be ne güzel heee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ev iki katli alt kat boş inşaat halinde üst yaptık oturuyoruzsen de mi müstakildesin . oh be ne güzel heee
Canım herkes empati yapsa zaten sorun olmaz . Bizde bir komşu yüzünden tasinmistiksersum aynısından bizde de var. gecenin bir yanı koşturan gulyabani gibi bir kız çocuğu. ne dur derler ne yapma. sevimsiz bir kız merdivenlerde denk gelirsn öküz gibi suratına bakar. biz ev sahibi onlar kiracı. taşınsalar da kurtulsak. apartman adabından bayağı uzak bu şahıslar.
aşağımızdaki adam kanser cnm. azıcık hızlı yürüsek babam evde kızıyor. yavaş olun aşağıda insan var diye azıcık sesimizi yükseltsek yine kızıyor evdekiler. ama onlarda empati diye birşey yok cnm. geçen sene kardeşim sınava hazırlanıyordu defalarca söyledik çocuk ders çalışıyor diye inatlarına yaptılar.Canım herkes empati yapsa zaten sorun olmaz . Bizde bir komşu yüzünden tasinmistik
Burda kaç gündür yağış kesildi canım daha bir hafta da göstermiyor maalesefDüze de kar başladı
olucam inşallah canım..yıpranmam var evet radyasyondan dolayı..Veee 20 yılda gerçekten çok yıprandımsen de emekli oluyor musun
yaşın daha genç. erken emeklilik mi var çalıştığın işten dolayı.eşin asker miydi.
çok fena yaa..huzur kalmıyor..çok fena..kibarca söyledim bu sefer..anlamazlarsa artık sopa vurmaya gidecek iş.en sevmediğim davranış ama anlamazlarsa napalım..sersum aynısından bizde de var. gecenin bir yanı koşturan gulyabani gibi bir kız çocuğu. ne dur derler ne yapma. sevimsiz bir kız merdivenlerde denk gelirsn öküz gibi suratına bakar. biz ev sahibi onlar kiracı. taşınsalar da kurtulsak. apartman adabından bayağı uzak bu şahıslar.
ben de babamı bahane ettim adam hem tedavi olacak hem dinlenecek..anlayana..aşağımızdaki adam kanser cnm. azıcık hızlı yürüsek babam evde kızıyor. yavaş olun aşağıda insan var diye azıcık sesimizi yükseltsek yine kızıyor evdekiler. ama onlarda empati diye birşey yok cnm. geçen sene kardeşim sınava hazırlanıyordu defalarca söyledik çocuk ders çalışıyor diye inatlarına yaptılar.
afiyet olsun canım maşallah salatan hiç eksik olmuyor . çok sağlıklı .öğle yemeğim
bol soğanlı salata
2 kepçe mercimek çorbası
o 3 biberi de içine attım çorbanın
![]()
açıldı canım.
seviyorum cnm salatayı :) yemeğe vurmaktansa kendmi salata daha sağlıklı geliyor :) birde içinde soğan ve nar ekşisi varsaafiyet olsun canım maşallah salatan hiç eksik olmuyor . çok sağlıklı .
açıldı canım.
güzel vermişsin .
bacaklar ve basenler de inceldi mi tamamdır . ama acele etme. zaten çok hızlı verdin.
gayet iyisin maşallah
taze soğan da doğrayıp salata olarak tüketebilirsinyemekten önce
1 sade türk kahvesi
şimdi 1 tane sade soda
kızlar haşlanmış nohutum var napsam acaba onla akşam kendime . kimyon karabiber tuz pul biber döküp yoğurtla mı yesem acaba
Allah kabul etsin canimGünaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
1 çay bardağı nohut 68 kalori imiştaze soğan da doğrayıp salata olarak tüketebilirsin
yoğurtla da yersin . canın nasıl istiyorsa canım
Sağol canimAllah kabul etsin canim
az demi. az mı ?ne düşünüyorsun1 çay bardağı nohut 68 kalori imiş