• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum sersum aynısından bizde de var. gecenin bir yanı koşturan gulyabani gibi bir kız çocuğu. ne dur derler ne yapma. sevimsiz bir kız merdivenlerde denk gelirsn öküz gibi suratına bakar. biz ev sahibi onlar kiracı. taşınsalar da kurtulsak. apartman adabından bayağı uzak bu şahıslar.
Canım herkes empati yapsa zaten sorun olmaz . Bizde bir komşu yüzünden tasinmistik

Canım herkes empati yapsa zaten sorun olmaz . Bizde bir komşu yüzünden tasinmistik
aşağımızdaki adam kanser cnm. azıcık hızlı yürüsek babam evde kızıyor. yavaş olun aşağıda insan var diye azıcık sesimizi yükseltsek yine kızıyor evdekiler. ama onlarda empati diye birşey yok cnm. geçen sene kardeşim sınava hazırlanıyordu defalarca söyledik çocuk ders çalışıyor diye inatlarına yaptılar.

Düze de kar başladı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 24
sen de emekli oluyor musun
yaşın daha genç. erken emeklilik mi var çalıştığın işten dolayı.eşin asker miydi.
olucam inşallah canım..yıpranmam var evet radyasyondan dolayı..Veee 20 yılda gerçekten çok yıprandım:KK51::KK51:masa başı olmadığı için artık kaldıramıyorum ağır geliyor..
eşim asker evet..inşallah ikimiz de emekli olucaz:KK54:Sağlıkla inşallah..
sersum sersum aynısından bizde de var. gecenin bir yanı koşturan gulyabani gibi bir kız çocuğu. ne dur derler ne yapma. sevimsiz bir kız merdivenlerde denk gelirsn öküz gibi suratına bakar. biz ev sahibi onlar kiracı. taşınsalar da kurtulsak. apartman adabından bayağı uzak bu şahıslar.
çok fena yaa..huzur kalmıyor..çok fena..kibarca söyledim bu sefer..anlamazlarsa artık sopa vurmaya gidecek iş.en sevmediğim davranış ama anlamazlarsa napalım..
aşağımızdaki adam kanser cnm. azıcık hızlı yürüsek babam evde kızıyor. yavaş olun aşağıda insan var diye azıcık sesimizi yükseltsek yine kızıyor evdekiler. ama onlarda empati diye birşey yok cnm. geçen sene kardeşim sınava hazırlanıyordu defalarca söyledik çocuk ders çalışıyor diye inatlarına yaptılar.
ben de babamı bahane ettim adam hem tedavi olacak hem dinlenecek..anlayana..:kızgın::kızgın:

yemekten önce

1 sade türk kahvesi

şimdi 1 tane sade soda

kızlar haşlanmış nohutum var napsam acaba onla akşam kendime . kimyon karabiber tuz pul biber döküp yoğurtla mı yesem acaba

yemekten önce

1 sade türk kahvesi

şimdi 1 tane sade soda

kızlar haşlanmış nohutum var napsam acaba onla akşam kendime . kimyon karabiber tuz pul biber döküp yoğurtla mı yesem acaba
taze soğan da doğrayıp salata olarak tüketebilirsin
yoğurtla da yersin . canın nasıl istiyorsa canım

Back
X