Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın!
Erkenciyim galiba. En Büyük TÜRKİYE
Dün yürüyüşümü 10 km ye tamamladım çok şükür. Bu sabah tartıldım aldığım kilonun yarısı gitmiş:KK9::KK9: sporun önemini bir kez daha anlamış oldum böylece:spor:
Çocuklara kahvaltı yaptırdım okul servisini bekliyoruz. Ben kahvaltı için kızkardeşime davetliyim sonrada eve gelip önce evi toplarım sonra da koşu bandında yürüycem. Bugünkü hedef 10 km yi geçmek.:spor:

Günaydın!
Dün yürüyüşümü 10 km ye tamamladım çok şükür. Bu sabah tartıldım aldığım kilonun yarısı gitmiş:KK9::KK9: sporun önemini bir kez daha anlamış oldum böylece:spor:
Çocuklara kahvaltı yaptırdım okul servisini bekliyoruz. Ben kahvaltı için kızkardeşime davetliyim sonrada eve gelip önce evi toplarım sonra da koşu bandında yürüycem. Bugünkü hedef 10 km yi geçmek.:spor:
günaydın canım .
çocukların resmini koymuşsun. istersen profiline bi album yap seyla cım. biz arkadaş oluruz ve sadece arkadaşların görür . nete koyduğun her resim kaydediliyor biliyorsundur zaten. google den bile yazınca görünüyor . silinmiyor.

canm sanirim mikrop kapmis
Aksam yemediysen bisey olmaz die dusunuorum havalar cok sicak cnku insan bu donemde daha az kilo alablio
yeşil mercimek yedim yarım kase. akşam yedim yani. 2-3 çatal magnolia tatlısı.
eşim geç geldi. ben çocuklarla sokaktaydım. kızın peşine. saat 9 a doğru eve çıktık . yatmaları vs . 10 oldu. ve vişne almıştım . 3 kg. onu ayıkladım. sabah reçel yaptım .eşim reçel hastası. özellikle vişne , çilek, ahududu, kuşburnu. başka yemez .

merhaba kızlar bugün bayağı koşuşturmalı geçti :KK43:

sabah kahvaltım;
domates
salata
peynir
zeytin
yarım su böreği dayamadım
2 bardak çay

öğlen yemeğim;

ayran çorbası
fırında patates 4 5 dilim
2 3 çatal makarna

ve 15 kere merdiven inip çıkmışımdır

4 gibi acıktım

çay la yarım kalan su böreği yedim

az öncede 1 türk kahvesi içtim

başım nasıl ağrıyor :KK43: akşamda birşey yemem aparatif geçiririm diye düşünüyorum salata falan gibi
15 kez merdiven indin çıktın . kaç katlı binayı çıktın. kaç basamaktı sence. yani 15 basamak in çık mı yaptın , 50-60 mı.
tebrik ederim yine de tabi. akşam ben de yemem sandım ama yedim . sabah 54.8 geldim. 5 gün önce 53.9 dum. beni hafta sonu mahvediyor. kesinlikle abartıyorum .regl yaklaştı. 1 hafta kadar var. o zamanlarda da tabi mide doymak bilmiyor sanki. tatlı krzim az oluyor ama bu ay yesem yesem doymuyorum sanki.

Günaydın!
maşallah arkadaşıma. kaç kg almıştın ki gitti. 400-500 gr almıştın diye hatırlıyorum .
kardeşine gidiyormuşsun. afiyet olsun .kahvaltıda mamalar oh oh
çocukların çok çok şeker bu arada. yazmayı unutmuşum . maşallah hepsine. Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu

sabah kahvaltım 3 büyük domates . 150 gr ezine peynir ,

ezine peyniri tavaya koydum . erimeye başlayınca 3 domates doğradım üstüne.
pişirdim . yumurta kıracaktım . baktım çok oldu . bi de üstüne yumurta fazla gelir. yumurtasız yedim .
üzerine 350 ml bardağımla çay içtim. şimdi işteyim .
yanıma öğlen için
2 şeftali.
150 gr ezine peynir
2 büyük domates (700 gr kadarlar ikisi)
20 zeytin aldım .
bunları yemeyi düşünüyorum .sanki 2 şeftali fazla kaçtı bugün . bakalım hepsini yiyebilir miyim .regl öncesi yerim bence. :confused::confused::confused:

canm sanirim mikrop kapmis
Aksam yemediysen bisey olmaz die dusunuorum havalar cok sicak cnku insan bu donemde daha az kilo alablio
evet akşam yemedim . öğlen yedim . 2 simit ve bi sürü domates peynir zeytin. aslında 5 simit almıştım . çocuklara kahvaltıya ısıtırım diye düşünerek .kahvaltı begendiremiyorum onlara . her gün ne yapsam diye diye .neyse o 5 simiti de inan yerdim. ve yine doymazdım diye düşünüyorum . feci bi şey . doyma hissimi yitirdim dün. bugün de aynı gibiyim .sabah onca şeyi yedim ama doygunluk yok .

maşallah arkadaşıma. kaç kg almıştın ki gitti. 400-500 gr almıştın diye hatırlıyorum .
kardeşine gidiyormuşsun. afiyet olsun .kahvaltıda mamalar oh oh
çocukların çok çok şeker bu arada. yazmayı unutmuşum . maşallah hepsine. Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu
Haftasonu 1 kilo almıştım 500 gr gitti. Sıcaktan çok iştahım yok aslında normalde çok yemiyorum, ama otelde abarttım biraz ondan kilo aldım.

bekleriz canım . cuma gidiyordun demi. kaç hafta kaldı tatiline. eşin ne zaman geliyor . tatilini daha uzatma ihtimalin var mı. çocukların okulu ne zaman kapandı . ne zaman açılıyor. o_O
Çocukların Okulu 1 Haziran'da kapandı 16 Ağustosta açılacak. 11 Ağustos'ta dönüyoruz inşallah. Tatilimi uzatma şansım yok. Eşim haftaya geliyor inşallah o gelince tekrar Antalya'ya gideriz belki.
Resimler konusunda haklısın normalde sosyal medyada bile paylaşmamak lazım ne kadar özel olsada ulaşmak isteyen ulaşır. Zaten o yüzden mayolu resim hiç bir yerde paylaşmıyorum. Gerçi çocuklara uzun kollu mayo giydiriyorum. Kendim ve eşimde öyle. Hem kötü gözlerden koruyor hem de kanserden. Vıcık vıcık güneş yağı kullanmam da gerekmiyor. Malum 12 ay güneş olan bir yerde yaşıyoruz kanser oranı çok yüksek. Güneş ise aşırı zararlı.

Haftasonu 1 kilo almıştım 500 gr gitti. Sıcaktan çok iştahım yok aslında normalde çok yemiyorum, ama otelde abarttım biraz ondan kilo aldım.

Çocukların Okulu 1 Haziran'da kapandı 16 Ağustosta açılacak. 11 Ağustos'ta dönüyoruz inşallah. Tatilimi uzatma şansım yok. Eşim haftaya geliyor inşallah o gelince tekrar Antalya'ya gideriz belki.
Resimler konusunda haklısın normalde sosyal medyada bile paylaşmamak lazım ne kadar özel olsada ulaşmak isteyen ulaşır. Zaten o yüzden mayolu resim hiç bir yerde paylaşmıyorum. Gerçi çocuklara uzun kollu mayo giydiriyorum. Kendim ve eşimde öyle. Hem kötü gözlerden koruyor hem de kanserden. Vıcık vıcık güneş yağı kullanmam da gerekmiyor. Malum 12 ay güneş olan bir yerde yaşıyoruz kanser oranı çok yüksek. Güneş ise aşırı zararlı.
1 kilo almışsın . çok değilmiş .
okul tatili kısaymış sizin. Türkiye de tatil daha uzun . iyi mi kötü mü bilemedim. burada çocuklar mutlu. japonya da da tatiller kısaymış . cumartesi de okula gidiyormuş çocuklar .
uzun kollu mayolardan bizim de var .kıza tatilde bi kaç kez giydirdim .ama çoğu gün donla girdi.
oğlanlar da aynı şekilde normal mayo. sırt ve omuzlarına krem sürdüm . o kadar .
siz tabi 12 ay güneşe maruz kalıyorsunuz. haklısın. biz güneşi 3 ay görüyoruz doğru düzgün . bu yaz gelmek bilmedi hatta güneş. bugün yine güneş yok .hava kapalı.

Günaydın kızlar...
Dün yediklerim:
Sabah=2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 yumurta,5 zeytin,domates,salatalık
Ara:12 tane üzüm,10 badem
Öğle:6 kaşık bamya yemeği,2 dilim ekmek,4 kaşık yoğurt,salata
Ara:yarım paket form bisküvi,1 şeftali
Akşam:2 yumurtadan omlet,salata,2 dilim ekmek,1 bardak ayran

Maşallah hepsine.. çok güzel 3 çocuk.. bende çok isterdim 3 çocuğum olmasını ama kısmet artık :KK66:

yeşil mercimek yedim yarım kase. akşam yedim yani. 2-3 çatal magnolia tatlısı.
eşim geç geldi. ben çocuklarla sokaktaydım. kızın peşine. saat 9 a doğru eve çıktık . yatmaları vs . 10 oldu. ve vişne almıştım . 3 kg. onu ayıkladım. sabah reçel yaptım .eşim reçel hastası. özellikle vişne , çilek, ahududu, kuşburnu. başka yemez .
maaşallah..... becerikli hatunun hali başka tabi...:KK39: afiyet olsun şimdiden.. Hoppa
sabah kahvaltım 3 büyük domates . 150 gr ezine peynir ,

ezine peyniri tavaya koydum . erimeye başlayınca 3 domates doğradım üstüne.
pişirdim . yumurta kıracaktım . baktım çok oldu . bi de üstüne yumurta fazla gelir. yumurtasız yedim .
üzerine 350 ml bardağımla çay içtim. şimdi işteyim .
yanıma öğlen için
2 şeftali.
150 gr ezine peynir
2 büyük domates (700 gr kadarlar ikisi)
20 zeytin aldım .
bunları yemeyi düşünüyorum .sanki 2 şeftali fazla kaçtı bugün . bakalım hepsini yiyebilir miyim .regl öncesi yerim bence. :confused::confused::confused:
Afiyet olsun canım... sağlıklı görünüyor.. :super:

Kız kardeşimle beraber kahvaltı yaptık kahvemizi de içtik eve geldim koşu bandına attım kendimi. Bakalım bugün kaç km yapıcam?
Afiyet olsun... hadi bakalım bol şans sana.. iyi yürüyüşler şimdiden...:KK39:

Kız kardeşimle beraber kahvaltı yaptık kahvemizi de içtik eve geldim koşu bandına attım kendimi. Bakalım bugün kaç km yapıcam?
hadi bakalım . maşallah sana. ne yedin kahvaltıda.
Maşallah hepsine.. çok güzel 3 çocuk.. bende çok isterdim 3 çocuğum olmasını ama kısmet artık :KK66:

maaşallah..... becerikli hatunun hali başka tabi...:KK39: afiyet olsun şimdiden.. Hoppa

Afiyet olsun canım... sağlıklı görünüyor.. :super:

Afiyet olsun... hadi bakalım bol şans sana.. iyi yürüyüşler şimdiden...:KK39:
yedim getirdiklerimi ama canım tatlı istedim bi parça tahin helvası buldum yedim. yaklaşık 30 gr. kadar

Back
X