Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Klaus u izledim sonunda cok guzeldi ya ozellikle cocuklara izletmesiniz tavsuye ederim bu ara hep noel filmi izliorum bir de atiye ye basladik dun esimle baya reklami yapildi iyiydi fena degildi bnce
Kızımla izledik canım bizde.
Kızımın ilk uzun film deneyimi oldu.

Atiyeyi bende çok gördüm medyada.
Ama ben dizi izleme fırsatım olunca Anne nin yeni sezonunu izleyeceğim öncelikle.

Bu saatte sütlü kahve içeceğim.
Komşum köyden getiriyor sütümu, bu saati buldu gelmesi, bende kaynattim. Kaynayan sütle mis gibi kahve içmeye bayılırım. Akşam boyunca süt gelecek diye bekledim. İcmezsem olmaz şimdi :KK43:
Afiyet olsun köy sütü bide icilmez mi😋

Bu saatte sütlü kahve içeceğim.
Komşum köyden getiriyor sütümu, bu saati buldu gelmesi, bende kaynattim. Kaynayan sütle mis gibi kahve içmeye bayılırım. Akşam boyunca süt gelecek diye bekledim. İcmezsem olmaz şimdi :KK43:
Iyi yapmissin sarfancim aksamlari yapacagimiz en guzel sey bnce

günaydın günaydın
bugün yılın son günü.
yıllar böyle hızlıca geçip gidecek .
şaşırtıyor bazen .
olsun .
hayat böyle bi şey .

dün akşam kıymalı pırasa yemeği ve bi kaç şey daha yedim . yazdıydım .

bu sabah nedense aç uyandım .
saçma sapan beslendim .
3 dilim örgü peyniri pekmeze batırıp yedim
2 büyük galetayı sarellaaa ya batırdım yedim
akşamdan tencerede noddle kalmıştı onu yedim . kızım istediydi pişirmiştim .
aslında karnı toktu ama illa pişir de pişir . :confused: :confused:
1 dilim ekmek , yarısı margarinli , yarısı labneli .
ve midem allak bullak oldu.
normalde çok hafif şeyler yerdim kahvaltıda. midem buna alışkın .
öyle kötü ki . ağrıyor diyemiyorum . bulanıyor da diyemiyorum ama çok rahatsızlık hissediyorum .
işe gelince 1 limon sıktım . suya , içtim. biraz ferahlattı midemi.
ama keşke soda olsaymış . daha iyi gelirdi belki.
ingiliz karbonatı almıştım geçen aylarda . ondan burda var mı diye çekmeceleari aradım . ama yok .
iş yeri değişirken bi çok şeyi evde bırakmışım . buraya pek bi şey getirmemişim .

öğlene 3-4 kepçe kadar kıymalı pırasa getirdim .
başka da bi şey yememem lazım . midem için.

akşam için dün akşamdan köfte hazırladım .
hamburger yapacağım .
fındık fıstık cips içecek . abur cubur akşamı olacak .
ben de illa yerim bi şeyler .

Günaydın kızlar
Yeni yıl sağlık, mutluluk, huzur, bereket, getirsin inşallah 🙏
Dün çok yoğundum anca gelebildim pazar vardı balık günü aynı zamanda
Pazar günüde çok hareketli geçti bacalar temizlendi soba kuruldu sonrası derin temizlik banyo fln
Pazar günü lahana diyeti bitti hem spor yapıp hem hareketli geçmesine rağmen hiç kilo verememişim yarım kilo ile sınırlı kaldım
Eşim dumbelları çıkarmış ağırlık çalışayım bari belkikjas yapmışımdır reglde olmadım daha belki onunda şişliği vardır diye kendimi avutayım
Şimdilik diyet programım yok akşam binadan gelen giden olur kv eltim giller fln pek dikkat edemem

Günaydın kızlar..
Gelemedim birkaç gündür..Modum düşük sanırım havalardan..İş yeri de hareketli bu aralar yer değiştirmeler falan..
Kaçamak yok bu hafta ama bu gece olabilir..Dr um da izin verdi..
Ödem çok hala..Maydanoz yiyeyim bari..
Sizler nasılsınız..Geçmişe dönemedim..

Günaydın kızlar..
Gelemedim birkaç gündür..Modum düşük sanırım havalardan..İş yeri de hareketli bu aralar yer değiştirmeler falan..
Kaçamak yok bu hafta ama bu gece olabilir..Dr um da izin verdi..
Ödem çok hala..Maydanoz yiyeyim bari..
Sizler nasılsınız..Geçmişe dönemedim..
Bizde iyiyiz cnm al bnden de o kadar havalar mahvetti beni evden cikmak istemiorum

Selam kızlar,

Herkes bu akşam kaçamak yapacak ben bu akşam sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum 🤣 herkes gider Mersin’e olayı benim hayatım hep🤣🤣

Allahım yemek yemekten tiksindim resmen.
Bugün itibarı ile menü paylaşmaya başlıyorum. Kahvaltıyı not ettim akşam topluca yazarım inşallah. Akşam sadece çorba salata düşünüyorum. Bakalım.

Mevsim değil de düzenli hayata bağlı benim de enerjim. Yerleşik hayata alışmışım göçebe hayata ayak uyduramıyorum 😂😂 tatil hiç yaramadı, evimi düzenimi çok özledim. Bir kere daha anladım ki tatili ve gezmeyi sevmiyorum.

Back
X