Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklımda canım eve gidince üzerine kakao serpip yicem canım tatlı istediğindeafiyet olşün.
hafta sonu cumrtsi ve pazar günü muzu dark kakaoya bandirdim yedim.
yazmayi unutmusum
her gun 1 yerli muz da yeddim.
Kızımla izledik canım bizde.Klaus u izledim sonunda cok guzeldi ya ozellikle cocuklara izletmesiniz tavsuye ederim bu ara hep noel filmi izliorum bir de atiye ye basladik dun esimle baya reklami yapildi iyiydi fena degildi bnce
Evet cnm onu da izlemek istiorum o kadar film oldu kiKızımla izledik canım bizde.
Kızımın ilk uzun film deneyimi oldu.
Atiyeyi bende çok gördüm medyada.
Ama ben dizi izleme fırsatım olunca Anne nin yeni sezonunu izleyeceğim öncelikle.
Hayırdır canım ne siparişi yapıyordun ?Kizlar okuyamadim da yazamadim da cok yogun calistim bu gun sondu siparis bitti yarinda diyetisyen kontrolum war sonuc ile aksam gorusuruz
Afiyet olsun köy sütü bide icilmez miBu saatte sütlü kahve içeceğim.
Komşum köyden getiriyor sütümu, bu saati buldu gelmesi, bende kaynattim. Kaynayan sütle mis gibi kahve içmeye bayılırım. Akşam boyunca süt gelecek diye bekledim. İcmezsem olmaz şimdi![]()
Iyi yapmissin sarfancim aksamlari yapacagimiz en guzel sey bnceBu saatte sütlü kahve içeceğim.
Komşum köyden getiriyor sütümu, bu saati buldu gelmesi, bende kaynattim. Kaynayan sütle mis gibi kahve içmeye bayılırım. Akşam boyunca süt gelecek diye bekledim. İcmezsem olmaz şimdi![]()
işi bıraktığını hatırlıyorum . çalışmaya mı başladın beste kız . hayırlı olsun .Kizlar okuyamadim da yazamadim da cok yogun calistim bu gun sondu siparis bitti yarinda diyetisyen kontrolum war sonuc ile aksam gorusuruz
Bizde iyiyiz cnm al bnden de o kadar havalar mahvetti beni evden cikmak istemiorumGünaydın kızlar..
Gelemedim birkaç gündür..Modum düşük sanırım havalardan..İş yeri de hareketli bu aralar yer değiştirmeler falan..
Kaçamak yok bu hafta ama bu gece olabilir..Dr um da izin verdi..
Ödem çok hala..Maydanoz yiyeyim bari..
Sizler nasılsınız..Geçmişe dönemedim..
Evet canım..Yine kafa kafaya düşünüyoruz seninle..Her kış aynı ada &sersumBizde iyiyiz cnm al bnden de o kadar havalar mahvetti beni evden cikmak istemiorum
Ben de güneşi seviyorum canım..Yeşili deniziKızlar bende aynıyım eve kapandım resmen ilkbahar benim mevsimim
KesinlikleEvet canım..Yine kafa kafaya düşünüyoruz seninle..Her kış aynı ada &sersum
Ben de güneşi seviyorum canım..Yeşili denizi![]()