- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Afiyet olsun canim..Yagsiz brokoli corbam ve salatam ekmek hic yok nasil kizlar sizce
Canım artık kahvaltılarda bizim fotolardaki gibi 2 dilim ekmek küçük peynir 1 yumurta haşlama veya azcık yağda yumurta kızartma 2-3 zeytin, bol domates salatalık canın çekerse 1 tatlı kaşığı pekmez veya bal işte tahin pekmez vs :) ve su :) şimdiden kolau gelsinYarin sabahtan itibaren baslarim canim
Bu aralar yedigim mönü şöyleydi
sabah: yalnizsam tost ekmegiyle 3 tane kasarli domatesli tost yaninda 2 3 bardak cay
Esim varsa patates kizartmasi, omlet, yumurta haslama, menemen, pekmez recel peynir zeytin 1 buyuk ekmek . bunlar bir gunde. Allahtan esimin cok izni yok
Oglen meyve. Kek pogaca kurabiye
Aksam yemek bazen ekmekli bazen ekmeksiz
Cook duzensiz ve fazla yiyorum
Yarindan itibaren mönümü cekip yukleyecegim bende
Bakalim becerebilecek miyim
Ooffff sende mi ?Yine yemeğin üstüne tatlı isteğim tavan yaptı
Ben de kalktım sütlü Türk kahvesi hazırladım şekersiz.Eki Görüntüle 1702543
Çok kötü oluyorum ya hipoglisemi belirtilerini yaşıyorum.Ooffff sende mi ?
Bende aynen yemekten sonra acayip tatlı krizim geldi birşeyler yememek için kendimi zor tuttum ha bire su içtim durdum.
Az once 1 avuç kuru üzüm yedim kendime geldim.
Bu tatlı istediği ile baş etmek lazım !!
Evet canim hic yemiyorum nirmalde tosta bile koymam sabahlarida yemem ama.aksma salatama birazcik rendeliyorimAfiyet olsun canim..
Hafif bir akşam yemeği olmuş. Eline sağlık.
Peki o salatanın üzerindeki kaşar peyniri mi ?
Hayir canim.misir unu koyuyorum ben misir unu salca ve bol sarimsagi kavuruyorum corbanin icine sokuyorim.harikaboluyorOooooo süpersin caanım çok güzel. Brokoli çorbasına süt katıyor musun
Evet habersiz geldiler yaBu misafirinşz habersiz mi geldi yaw.
Neyse sende sevgilinle kutlarsın :)
Anladım canım. Afiyet olsun :) sarımsak cidden brokoliye çok yakışıyorHayir canim.misir unu koyuyorum ben misir unu salca ve bol sarimsagi kavuruyorum corbanin icine sokuyorim.harikaboluyor
Genç olsalar kutlarız da eve gelenler yaşlı..Misafir yabanci değilse onlarda kutlamaya dahil olabilirler.. Hem kalabalik olarak daha eğlenceli olur.. :)
Hem kutlamanin saatimi olurmuş misafir gidince gecenin ilerleyen saatlerinde kutlarsiniz..
Üzülme
Canım artık kahvaltılarda bizim fotolardaki gibi 2 dilim ekmek küçük peynir 1 yumurta haşlama veya azcık yağda yumurta kızartma 2-3 zeytin, bol domates salatalık canın çekerse 1 tatlı kaşığı pekmez veya bal işte tahin pekmez vs :) ve su :) şimdiden kolau gelsin
Günaydın canım:)Eki Görüntüle 1702913
Sirkeli suya elveda, yeşil çaya merhaba.
Herşeyin azı karar çoğu zarar diyorum ve bir kaç günlüğüne sirkeli suya ara veriyorum
Az Önce 45squat yapıldı. Şimdi de çayımı içiyorum
Günaydın canım benimGünaydın canım:)
Sirkeli suyu nasıl hazirliyorsun?
Hem arada değişiklik iyi olur vücudu şaşırtmak lazım...
Yarından itibaren bende başlamak istiyorum..Günaydın canım benim
Ilıktan biraz sıcqk suya 1 yk kadar elma sirkesi yarım da limon sıkıyorum.
Bardağım büyük boy ama.
Sabah kahvaltıdan önce içiyorum.
Epeydir Yeşilçay içemedim. Birazda bunu içiyim :)
Sanada Günaydın , hoşgeldin..Merhaba günaydın
sanırım topic açalı 10 gün olmuş hayırlı olsun inşallah kilo verirsiniz
kilo bildirimi yapıyormusunuz ??
Sanada Günaydın , hoşgeldin..
Ben bir hafta oldu diyete başlayalı 75 kiloyum. Benim tartı günlerim salı günü yani 2 gün sonra tartılıp burda paylaşırım...
Bende senin gibi alışma evresi 10 gun sürdü. Öyle katı kurallı diyet yapamam fazla disipline giremiyorum. Herşeyden yiyorum abartmıyorum ögünlerimi kıstım..seni takipte olacağım
bende bi diyet topicde takılıyorum ama henüz ısınma turlarındayım diyete adapte olamıyorum
başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?