Bitterlisi güzel oluyor ya ben ondan yiyorum sabahları kahvaltı niyetineBende special k yi deneyim dedim ama yiyemedim
Meyveli sevmiyorum ben bitterli daha güzelOnu hiç denemedim bu biterse eğer onu aliyim bide deniyim
Valla bende mısır a bayılıyorum ama yağsız tuzsuz güzel olur mu bilmiyorumKizlar aksam yemegini yemedim yesillilli salata yedim ve bol su suan da 6 tane biskuvo yedim.incecik ve kucuk simdide yagsizbtuzsuz pisir patlatsam nasil olur
Bence yapma ve yeme !Kizlar aksam yemegini yemedim yesillilli salata yedim ve bol su suan da 6 tane biskuvo yedim.incecik ve kucuk simdide yagsizbtuzsuz pisir patlatsam nasil olur
Yedim canim aksam yemedime guvenerek yedim bu saatlerde biseyler oluyo bana suz nasil geciriyonuz bu saatleriBence yapma ve yeme !
Özellikle gece yani akşam yenen gıdalar size karbonhidrat olarak geri dönüyor..
Hem zaten bisküvi yemissin yeterli...
Canim guzel oluyo 1 tldamla yag katabikirsi. Bence Zcik tuz da koydum benValla bende mısır a bayılıyorum ama yağsız tuzsuz güzel olur mu bilmiyorum
Yedim canim aksam yemedime guvenerek yedim bu saatlerde biseyler oluyo bana suz nasil geciriyonuz bu saatleri
Canim içine biraz bal koy pek güzel oluyor tadı ben bugun zzt yogurt yulaf ezmesi ve bal koyarak yaptım hoşuma gitti çok şifalı bence bırakma.Zerdecal zencegil tarcin yogurt kurunu biraktim cunku daha fazla bu tada dayanamicam asla agzima surmem daha
Yok canim bal da etki etmez ona baska careler ariyacamCanim içine biraz bal koy pek güzel oluyor tadı ben bugun zzt yogurt yulaf ezmesi ve bal koyarak yaptım hoşuma gitti çok şifalı bence bırakma.
Cok iyi gidiyosun canim bravoBol
Bol bol su içiyorum meyve yiyorum eger cok canım istersede sadece tadına bakıyorum.. Eger yersem bütün emeklerim boşa gider zaten zor kilo veriyorum...
Kendimi telkin ediyorum..
Neyse afiyet olsun.
Ayniyiz canım hafta sonu hep ölçü kaçıyor hafta başına büyük ümitler bağlıyoruz neyse ki ümidimiz var şükür kiAnammmm kahvaltının dibine vurdum. Sabah 66,900 ü görmenin şerefine. Sanırım verdiklerimi aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?