Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Kizlar aksam yemegini yemedim yesillilli salata yedim ve bol su suan da 6 tane biskuvo yedim.incecik ve kucuk simdide yagsizbtuzsuz pisir patlatsam nasil olur

Kizlar aksam yemegini yemedim yesillilli salata yedim ve bol su suan da 6 tane biskuvo yedim.incecik ve kucuk simdide yagsizbtuzsuz pisir patlatsam nasil olur
Valla bende mısır a bayılıyorum ama yağsız tuzsuz güzel olur mu bilmiyorum

Bence yapma ve yeme !

Özellikle gece yani akşam yenen gıdalar size karbonhidrat olarak geri dönüyor..

Hem zaten bisküvi yemissin yeterli...

Bol
Yedim canim aksam yemedime guvenerek yedim bu saatlerde biseyler oluyo bana suz nasil geciriyonuz bu saatleri

Bol bol su içiyorum meyve yiyorum eger cok canım istersede sadece tadına bakıyorum.. Eger yersem bütün emeklerim boşa gider zaten zor kilo veriyorum...

Kendimi telkin ediyorum..

Neyse afiyet olsun.

Zerdecal zencegil tarcin yogurt kurunu biraktim cunku daha fazla bu tada dayanamicam asla agzima surmem daha
Canim içine biraz bal koy pek güzel oluyor tadı ben bugun zzt yogurt yulaf ezmesi ve bal koyarak yaptım hoşuma gitti çok şifalı bence bırakma.

Merhaba arkadasciklarim çıtırcıklarım
Bugün memleketime geldim mis kokulu evime geldim inanılmaz huzurluyum...
12 ye doğru
Et kavurma
Peynir
Salatalık
Çay
Çok az ekmek yedim çünkü Çok acikmistim
Sonra çarşıya çıktık yaklaşık 2 buçuk 3 saat yürüdük gezdik alışveriş filan yaptık.
17.00 da
1 kase çorba
Salata
Annemin ısrarına dayanamayıp 2 kaşık bulgur pilavi yedim.
Çok uykum gelmişti artik dayanamadım uyudum
Şu ailemle kutlayamadigim doğum günümü kutladık
1 dilim tramisu yedim
1Bardak limonata içtim.
Öyle ışte kızcelerimm

Günaydın kızlar..
Dün sabahtan akşama kadar full misafirim vardı foruma hiç giremedim..

Eeeee tabi haliyle evde güzel yemekler olunca biraz da kaçamaklar oldu..

Neyse ama bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum..

Çok acıktık kahvaltı tabagimda küçük bir misafir var :) kızım da çok acıkmış olmalı.

Akşama fırında patates ve köfte var :)
Annem kizartalim mi fırında mi yapalım dedi fırında dedim
Suan da dip bucak temizlik yapıyoruz yoruldum valla :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…