- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
Çünkü vucuttan neyi keserken varolanı korumaya alır. Mesela yağı tamamen keserken vücuttaki leri kilitler.suyu az alırsan elindekini tutar ödem oluşur. Yemeği de tamamen keserken ona göre mekanizma geliştirir. Vücudumuzdan çok akıllı. O yüzden ufak ufak kandırmak lazım boyuna göre kilon ideal aslında ama tabi kendini hangi kiloda daha mutlu hissedeceksen o kiloda olmalısın.Çook teşekkür ederim ellerin dert görmesin ne güzel yazmışsın sağolasın.
Ben diyetisyene hiç gitmedim aslında öyle aman aman bi kilom da yok boyum 175 kilom da diyete başladığım gün 68 çıktı. Araştırdığım okuduğum ve deneyimlediğim kadarıyla şunu söylemek istiyorum ; doğum kilolarını vermek için çok aç kalarak diyet yapmaya çalıştım ve vücut bi süre sonra alışıyor açlığa, kilı veremiyordum. Sonra araştırdımki bünyeyi çalıştırmak için ihtiyacını vermek gerekiyormuş. Bugün hastanedeydim öğlen yemeği ve ara öğünüm gitti. Kendimi çok kasmak istemiyorum nefsimi de zorlamak istemiyorum ne kadar doğru yapıyorumm bilmiyorum. Az ve öz yemek istiyorum.
Bilgilerin için çok teşekkürler tekrardan. :)
Oo afiyet olsun gitsin kilolar :)Ben fotoğraf cekemedim malesef yemekte arkadaşlarım vardi da
Saat 15 gibi 1 kase specal k
Saat 19.00 da 1 tbak rus salatası
21.00 da 1 fincan az şekerli türk kahvesi 1 parça bitter
Bugün bunları yedim
Bir de marketten 1.5 litre su aldım yanima koydum gördükçe içiyorum :)
Ay şimdi de deli gibi oynadım ter aktı sırtımdan :)Oo afiyet olsun gitsin kilolar :)
Zumba mıydı neydi youtubedan aç uzun olanı var. İnsan ter üçinde kalıyo hem de çok keyifli :)Ay şimdi de deli gibi oynadım ter aktı sırtımdan :)
Bayılıyorum oynamaya düğünde gibi hissediyorum kendimi :)
Onu da oynadım :)Zumba mıydı neydi youtubedan aç uzun olanı var. İnsan ter üçinde kalıyo hem de çok keyifli :)
Afiyet olsun koşturuyorsun iş yerinde bu diyetle çok çabuk yakarsın yağları inşallahOnu da oynadım :)
Sabah 8de kalktim 1 kase specal k yedim.
12.00 da
1Kase çorba
Salata
Cacık
Çok çok küçük bir dilim börek
Calisiyorum yemekte ne varsa onu yiyorum yaniii
Ay Insallah yaşamaya gitsin artik kilolar.Afiyet olsun koşturuyorsun iş yerinde bu diyetle çok çabuk yakarsın yağları inşallah
Bende bi misafirliğe çağırılacam diye korkuyorum. Bizim arkadas gurubu tıplanınca pasta börek gırla gidiyo. Yesen bi dert yemesen küsüyolar.Ay Insallah yaşamaya gitsin artik kilolar.
Bütün arkadaşlarım sozlesmis gibi arıyorlar disari gidelim deyip duruyorlar valla hayır diye diye küsecekler bana
Aynen yaaa zor işimiz valla ben kimseye söylemiyorum diyet yaptığımıBende bi misafirliğe çağırılacam diye korkuyorum. Bizim arkadas gurubu tıplanınca pasta börek gırla gidiyo. Yesen bi dert yemesen küsüyolar.
Şimdi yoldayız ailecek avmye gidiyoz. Herçıktığımızda dışarda yeriz ama bu iki seferdir yemiyorum. Ama şimdi acıkırsam ne ile atıştırsam da bastırsamAy Insallah yaşamaya gitsin artik kilolar.
Bütün arkadaşlarım sozlesmis gibi arıyorlar disari gidelim deyip duruyorlar valla hayır diye diye küsecekler bana
Salatalar filan oluyor ya ton balıklı filan onlardan ye eğer varsaŞimdi yoldayız ailecek avmye gidiyoz. Herçıktığımızda dışarda yeriz ama bu iki seferdir yemiyorum. Ama şimdi acıkırsam ne ile atıştırsam da bastırsam
2 tane küçük yerli muz yedim. Yeni eve geçiyorum az yağlı nohut yemeği yapayım agiyetle yiyeyim.Salatalar filan oluyor ya ton balıklı filan onlardan ye eğer varsa
Ye bakalm afiyet olsun.2 tane küçük yerli muz yedim. Yeni eve geçiyorum az yağlı nohut yemeği yapayım agiyetle yiyeyim.
Eki Görüntüle 1696451
Turşudan çok az yedim su tutmasın diye
yoğurttan da yedim
1 incecik tam buğday ekmeği yedim
Suyumu içtim
Aslında posiyonum çok gibi duruyor ama tabağım derin değil.
Immm enfes görünüyor afiyet olsun.Eki Görüntüle 1696451
Turşudan çok az yedim su tutmasın diye
yoğurttan da yedim
1 incecik tam buğday ekmeği yedim
Suyumu içtim
Aslında posiyonum çok gibi duruyor ama tabağım derin değil.
Geçmiş olsun. Çorba iyidir ya limon sıkılan çorbalar daha iyidirImmm enfes görünüyor afiyet olsun.
Bende hastayım diye arkadaşım çorba yapmış getirmiş 1 kase çorba içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?