Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Çünkü vucuttan neyi keserken varolanı korumaya alır. Mesela yağı tamamen keserken vücuttaki leri kilitler.suyu az alırsan elindekini tutar ödem oluşur. Yemeği de tamamen keserken ona göre mekanizma geliştirir. Vücudumuzdan çok akıllı. O yüzden ufak ufak kandırmak lazım boyuna göre kilon ideal aslında ama tabi kendini hangi kiloda daha mutlu hissedeceksen o kiloda olmalısın.

Bugün de dünkiyle aynıydı menüm.
Çünkü çok yorgundum ama eşime dolapta mantı vardı onu eşime hazırladım. Ben de çorbamla salatamı yedim üstüne de suyumu içtim. Bi saate de meyve yerim. Belki bi kahve falan içerim.

Ben fotoğraf cekemedim malesef yemekte arkadaşlarım vardi da
Saat 15 gibi 1 kase specal k
Saat 19.00 da 1 tbak rus salatası
21.00 da 1 fincan az şekerli türk kahvesi 1 parça bitter
Bugün bunları yedim
Bir de marketten 1.5 litre su aldım yanima koydum gördükçe içiyorum :)

Oo afiyet olsun gitsin kilolar :)

Oo afiyet olsun gitsin kilolar :)
Ay şimdi de deli gibi oynadım ter aktı sırtımdan :)
Bayılıyorum oynamaya düğünde gibi hissediyorum kendimi :)

Ay şimdi de deli gibi oynadım ter aktı sırtımdan :)
Bayılıyorum oynamaya düğünde gibi hissediyorum kendimi :)
Zumba mıydı neydi youtubedan aç uzun olanı var. İnsan ter üçinde kalıyo hem de çok keyifli :)

Limonum bitmiş onun yerine sıcaük suyuma mandalina sıktım, bal da ekledim 1 çay kaşığı tabiki sirke de var
Güne geç başladım bugün haftasonu şeysinden ötürü.
Gece 1 br ballı süt içtim. Enerjiye ihtiyacım vardı
. Bizimkiler halen uyukluyo. Aslında 6 gibi uyandım çocukla uğraştık kalktık oynadık bebişkoyu uyuttum herifte uyudu kaldım sirkeli suyla başbaşa.
Kahvaltıya ne hazırlasam acabee

Zumba mıydı neydi youtubedan aç uzun olanı var. İnsan ter üçinde kalıyo hem de çok keyifli :)
Onu da oynadım :)
Sabah 8de kalktim 1 kase specal k yedim.
12.00 da
1Kase çorba
Salata
Cacık
Çok çok küçük bir dilim börek
Calisiyorum yemekte ne varsa onu yiyorum yaniii

Çay
çeyrek ekmeğe kaşarsız peynirsiz yengen tost ( Salça domates sivribiber azcık acılı ketçap var içinde)
Yeşillik
2 zeytin işte bukadar. Hafta sonusu sebebiyle geç yapılan kahvaltı.
NOT: alttaki büyük tost bana ait deil :)

Onu da oynadım :)
Sabah 8de kalktim 1 kase specal k yedim.
12.00 da
1Kase çorba
Salata
Cacık
Çok çok küçük bir dilim börek
Calisiyorum yemekte ne varsa onu yiyorum yaniii
Afiyet olsun koşturuyorsun iş yerinde bu diyetle çok çabuk yakarsın yağları inşallah

Afiyet olsun koşturuyorsun iş yerinde bu diyetle çok çabuk yakarsın yağları inşallah
Ay Insallah yaşamaya gitsin artik kilolar.
Bütün arkadaşlarım sozlesmis gibi arıyorlar disari gidelim deyip duruyorlar valla hayır diye diye küsecekler bana

Bütün arkadaşlarım sozlesmis gibi arıyorlar disari gidelim deyip duruyorlar valla hayır diye diye küsecekler bana
Bende bi misafirliğe çağırılacam diye korkuyorum. Bizim arkadas gurubu tıplanınca pasta börek gırla gidiyo. Yesen bi dert yemesen küsüyolar.

Bende bi misafirliğe çağırılacam diye korkuyorum. Bizim arkadas gurubu tıplanınca pasta börek gırla gidiyo. Yesen bi dert yemesen küsüyolar.
Aynen yaaa zor işimiz valla ben kimseye söylemiyorum diyet yaptığımı

Şimdi yoldayız ailecek avmye gidiyoz. Herçıktığımızda dışarda yeriz ama bu iki seferdir yemiyorum. Ama şimdi acıkırsam ne ile atıştırsam da bastırsam

Şimdi yoldayız ailecek avmye gidiyoz. Herçıktığımızda dışarda yeriz ama bu iki seferdir yemiyorum. Ama şimdi acıkırsam ne ile atıştırsam da bastırsam
Salatalar filan oluyor ya ton balıklı filan onlardan ye eğer varsa

2 tane küçük yerli muz yedim. Yeni eve geçiyorum az yağlı nohut yemeği yapayım agiyetle yiyeyim.
Ye bakalm afiyet olsun.
Bende evde yalnızım bugün Bisey yapmak yemek canı.m istemiyor

Turşudan çok az yedim su tutmasın diye
yoğurttan da yedim
1 incecik tam buğday ekmeği yedim
Suyumu içtim
Aslında posiyonum çok gibi duruyor ama tabağım derin değil.

Eki Görüntüle 1696451
yoğurttan da yedim
Suyumu içtim

Eki Görüntüle 1696451
yoğurttan da yedim
Suyumu içtim
Immm enfes görünüyor afiyet olsun.
Bende hastayım diye arkadaşım çorba yapmış getirmiş 1 kase çorba içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…