- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
ben bunları dedim dediğimde saat erkendi belki iptal olsada abes kaçmıcak bi durumdu.ama eşim mesajları aldığında saat 4 tü onun bu saatte böyle bi işe kalkışması yanlıştı.eşim bana istemiyorsan gelmesnler demedi.seni bu durumda yalnız bırakamam dedi ne pahasına olursa olsun konuşurum bi bahane uydururz dedi.sonrasında ben artık herşey hazır dediğimde delirdi.annelerini arayıp bana sormadan iş yapıyosunuz ne yemeği ne iftarı hangi dünürünle iyisin bu dünürünle iyi olcaksın diye annesine çıkıştı.sonra ben olmasın iptal falan dedikçe o üsteledi ve olay patladı.bende evden çıktım geldim.ben o evde ilk kez eşim olmadan yatıya kalmıştım dün.diyorum ya diyemedim bazı şeyleri eşime kızdım çok onun üzerine konuştum çok ters bununla geçim olmaz hiçbir işimiz yolunda gitmiyor yemeğimiz eksikti gibilerinden söylendim.sonra çıktım geldim.ama ortam gergin habersiz olmaz biz birbirimize alışamadık aileler karşılaşması çok gerdi beni acaba nolur nasıl geçer diye
Sorun sadece bugünkü iftar mevzusu olsa tamam konu sahibi eşine msj atıp olayı büyütmemeliydi..Konu sahibi suçLu diyeLim..
Ama anLattığına göre bu evLiLik baştan beri sorunLu zaten..Daha oturmamış bi evlilik var ortada..Sürekli ailesini savunan bi eş..ve ayrı oturmalarına rağmen her gel dediğinde giden bi eş..boşanmayı göze alıp eşinin ailesini gurursuzca arayan eş..sonra
tükürdüğünü yalayan eş..Yangına körükle giden bi kayınpeder..Anlayışsız bi kaynana..
Hikayede hiç biri normal deil ki : )
Oyüzden hakkında hayırLısı olsun.Eğer evLiLiğe devam edecekse eşiyLe konuşup aiLeLere mesafe koymalılar..
walla tatlim ben okuduğum konuya yorum yaparim.konu sahibinin önceki konuları bilemem.o zaman eşi haksizmis,simdi kendi haksız bence.atiyorum dün esimle kavga ettim sorun bendeydi,demek ben sorunluyum,bunda boyle tartışmasız hep ben haksızım.yok öyle bişey...ne yazikki arkadasım yanlış yapmış,hatasını görse , gercekten iddia ettigi gibi huzuru koruma adına kendi payına düşeni yapsa asilmicak şey yok ortada.
Kadınlarin ezilmesi,haklarına gasp edilmeleri tamamen karsı oldugum birsey fakat kimseyide birbirleriyle yüz göz etmemeli.neden sıcağı sıcağına tavrını belli etmek yerine,benim nutkum tutuldu,dondum bişey diyemedim,sen hallet diye eşini ailesiyle karsı karşıya getiriyorsun.demekki yönlendirilmeye ihtiyacı var.sikayet etmicek bu duruma.
Yapmayın Allah askına biraz objektif olun lütfen.
insanlar dünürlerini davet etmişler.ya kendi cocukları da olsa kime ne daha erkenmis...
Demek ki onlar uzatmak istememişler ve bir adım atmışlar.ee kadın neden kendi aramamış mis...sesini duymak istemese yüzünü napsinda eve çağırsın.boyle dusunulecegini kestirmemis iste bu kadar basit.
sizin esınız annenler bizimkileri yemeğe çağırdı,yok sirasimi,yok ben napcam,yok olan bana oluyo sıkıldım falan diye msj atsa tavrınız nasıl olurdu acaba?belki yanlış ama bu yanlışa bicogumuz dusebilirdik.
İdare eden biri haklı da olsa sineye çeker,ya sabır der o gunü atlatirdi.sonra varsa bı kozu söylesin esine.en büyük ayıbı kendi ailesine yaptı.ben olsam ölsem anneleri öle bı durumu yasatmazdim.
geçmiş olaylar geçmişte kalmıştır.. ama bir iftar her şeyi değiştirebilirdi geçekten sizin tutumunuz geçmiş olaylara dayanarak şekillenmiş biraz, ama her şey olacağına varır.
bu konuda çoğumuz hemfikiriz zaten..ewt eşini hiç buLaştırmamalıydı..
iLLada msj atıcaksa gecenin sonunda atardı eşine ; şu anda inanmicaksın ama annemler kaynanamda iftardalar sanırım buzlar eridi..gibilerinden..
sonuç : eş mutLu dünürLer mutLu herkes mutlu..
Ama konu sahibi sonucunun kötü olacağına inanmış arada kaLıcağına inanmış ..mış ..mışş
Oyüzden bocalamış yanLış bi hamLe yapmış..
Ama geneL olarak bi yorum yaparsak eşide aileside normaL değiL çirkinLikler var ortada..Konu sahibi eşinin ailesinden sinir oluo ve artık en ufak şeyleri batıyo sanırım..
ßu konuda tek masum kızın ailesi..
walla tatlim ben okuduğum konuya yorum yaparim.konu sahibinin önceki konuları bilemem.o zaman eşi haksizmis,simdi kendi haksız bence.atiyorum dün esimle kavga ettim sorun bendeydi,demek ben sorunluyum,bunda boyle tartışmasız hep ben haksızım.yok öyle bişey...ne yazikki arkadasım yanlış yapmış,hatasını görse , gercekten iddia ettigi gibi huzuru koruma adına kendi payına düşeni yapsa asilmicak şey yok ortada.
Kadınlarin ezilmesi,haklarına gasp edilmeleri tamamen karsı oldugum birsey fakat kimseyide birbirleriyle yüz göz etmemeli.neden sıcağı sıcağına tavrını belli etmek yerine,benim nutkum tutuldu,dondum bişey diyemedim,sen hallet diye eşini ailesiyle karsı karşıya getiriyorsun.demekki yönlendirilmeye ihtiyacı var.sikayet etmicek bu duruma.
neden gereksiz yere bu kadar olay çıkardınız anlamadım hem eşiniz hemde siz bir kıvılcımla ortalığı ateşe veren bir yapıdasınız sanırım:44:akşam nolucak kim ne diycek diye niye düşünüyosunuz ki.bence yapmanız gereken ailenizi çağırmak ve güzel güzel iftarınızı yapmaktı...bir saygısızlıkta bulunurlarsa eğero zaman eşinize durumu anlatır hatta onun gözünde haklı olurdunuz.neden ailenize kayınvalidenizin evinde hizmet etmek zorunuza gitti ki gururla yapsaydınız ikiside aileniz sonuçta. nede 1 sefer yapılan bişey zaten...ufak şeyleri sorun ede ede sanırım hem aileler hemde eşiniz ve siz iyice yüz göz olmuşsunuz...ben eşini işlyerinden arayıpta annen bunu dedi baban şunu yaptı demeyi şık bulmuyorum... belki hiç müdahale etmesydiniz iki ailenin zorakide olsa yakınlaşmaya çabaladığı hoş bir akşam yemeği olarak kalıcaktı akıllarda eşinize de bunu anlattığınız da oda sevinirdi.yanlış anlamayın beni ama fitili ateşleyen siz olmuşsunuz:26:afedersiniz bu benim fikrim
şimdi bile arayıp aileni ortalığı ayağa kaldırırım diyor.beni susturmak için ailemi koz olarak kullanıyor böle bi adilik yok ya.erkeksen sorunun benle ne diye onları karıştıp koz olarak kullanıyosun ki.yarın bi gün çocuğunu falanda koz olarak kullanır tartışmalarımızda.değer verdiğm şeyleri biliyor ve onlar üzeirnden bana vuruyor.beni bidaha ararsan msj atarsan ortalığı karıştırırım diyor.arıycak ailemi asla fren sistemi yok onda aklına ne geliyorsa bağıra çağıra zırvalıcak kontrolsüzce.yok böyle bi sinir ediş ya.hakmı revamı.onları alet ediyor.ağlıyorum sinirden.oruç günü bana yaptıklarına bak hakaretleri küfürleri asla günahtan korkusu yok.bu kadarda lanet olamaz bi insan.konuştuğu her kelime bu kadar küfürle dolu olamaz bir insanın.bu kadarda yapılmaz.susturmak için aileyle tehdit edilmez bir insan.
ben sizin önceki konularınızı da biliyorum.
aşırı derecede fevri bir insanısınız hemen işin sonunu dinlemeden kavgaya tutuşuyorsunuz. eşiniz de sanırım sizin gibi. küçük bir kıvılcım ikinizin de patlamasına sebep oluyor, yoksa bu yazdıklarınız dert değil ne var yani bi akşam katlanılamayacak bir durum değil anlattığınız. eşinizle el ele verip ortalığı ayağa kaldırmışsınız.
sizin derdiniz bu değil. böyle ufak tefek pürüzlerden önce eşinizle aranızdaki gerçek mesele neyse onu çözün yoksa hayır bu elma hayır bu armut diyerek birbirinizi yemeye devam edersiniz.
konu sahibinin mesaj atma takıntısı var. kavgadan sonra mesaj yoluyla tahriklere devam ediyor. hatta bir keresinde eşi ona mesaj atamasın diye hattını kapattırmıştı çok iyi hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?